Airco laten plaatsen

Naast zonnepanelen leveren en installeren we ook airconditioning, oftewel lucht-lucht warmtepompen.

We werken uitsluitend met airco’s van gekwalificeerde A-merken. De lucht-lucht warmtepomp, ook wel airco, wordt voornamelijk ingezet door mensen om minder gas te gebruiken.

De lucht-lucht warmtepomp is namelijk in staat om het huis te verwarmen in de winter en te verkoelen in de zomer. Omdat de airco volledig draait op elektriciteit is het een perfect middel om het gasgebruik te reduceren.

Aangezien u met zonnepanelen uw eigen stroom opwekt, is het een kleine stap om de stroom in te zetten om de woning te verwarmen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend advies aan!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Een heerlijk binnenklimaat en verminderd gasgebruik met onze airco’s.

N

Advies op maat

Een airco kan vele voordelen opleveren ten opzichte van de huidige CV ketel. Onze adviseurs komen vrijblijvend langs om de voordelen voor u uit te lichten. Hiernaast bespreken we de kosten, besparingen en kijken we of het uit kan.

INSTALLATIE

Naast dat we de lucht-lucht warmtepomp inkopen en leveren, voorzien we ook in de volledige installatie. De installatie wordt uitgevoerd door onze vakkundige installateurs. We kunnen de airco ook tegelijk met zonnepanelen installeren.

Bespaar en verduurzaam

De lucht-lucht warmtepomp is een extra stap richting gasloos leven. Het zorgt voor een ideaal binnenklimaat en werkt volledig op elektriciteit. Hierdoor bespaart u een hoop geld en vermindert uw footprint op het milieu.

Airco’s, ook lucht-lucht warmtepompen, combineren met zonnepanelen.

De laatste tijd heerst er onzekerheid in de energiemarkt. Hierbij is de prijs van gas exponentieel toegenomen.

De lucht-lucht warmtepomp biedt de oplossing voor een optimaal binnenklimaat, zonder dat u hiervoor gas hoeft te verbruiken.

De lucht-lucht warmtepomp bestaat uit twee delen. Een binnenunit en een buitenunit. Via de buitenunit wordt lucht aangezogen uit de buitenlucht. Vervolgens wordt de lucht omgezet in energie waarmee de woning verwarmd wordt via de binnenunit.

Een zeer duurzame en effectieve manier om het huis te verwarmen. Vooral wanneer u onze airco’s combineert met zonnepanelen.

U wekt dan uw eigen duurzame energie op met zonnepanelen, vervolgens wordt de opgewekte elektriciteit ingezet om de woning te verwarmen. Uw huis wordt dus verwarmd, zonder dat er gas aan te pas komt.

De lucht-lucht warmtepompen beschikken over een warmteregelaar, waardoor er met één druk op de knop een heerlijk binnenklimaat ontstaat. In de zomer verkoelen en in de winter verwarmen. Met de lucht-lucht warmtepomp wordt uw woning op een duurzame en kosteffectieve wijze verwarmd.

Daikin airco zwart lucht-lucht warmtepomp laten plaatsen

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK