Henk Reder

Oprichter en mede-eigenaar

Mijn naam is Henk Reder en ik ben oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Sinds 2018 actief bij Zonnepanelen Noord en tot op de dag van vandaag nog regelmatig actief als zonnepanelen adviseur.

Naast de adviserende rol, ben ik actief in de dagelijkse bedrijfsvoering en aansturing van Zonnepanelen Noord.

Doordat ik betrokken ben bij onze mensen en onze klanten, blijf ik op de hoogte van wat speelt in de markt en in ons bedrijf. Hierdoor zijn we in staat om ons aanbod perfect af te stemmen op de wensen van onze klanten.

Terwijl we tegelijkertijd de ideale werkomstandigheden maken voor onze mensen: adviseurs, installateurs, monteurs en officemedewerkers. Bezoek de over ons pagina en maak kennis met ons team.

 

Het Noorden op duurzame wijze verduurzamen

De kwaliteit die we leveren is de sleutel tot ons succes. Het is ons doel om het Noorden van Nederland, de provincies Drenthe, Groningen en Friesland te helpen verduurzamen op een duurzame manier.

Het verduurzamen gebeurt met zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Waardoor woningen en bedrijfspanden volledige gebruik kunnen maken van duurzame energie.

De duurzame manier van verduurzamen houdt in dat we altijd gaan voor kwaliteit. Een bewezen hoge stroomopbrengst met een lange levensduur. Zodat onze klanten een optimaal rendement maken op hun investering.

Het is me met de paplepel ingegoten dat je goed moet zijn voor de mensen om je heen. Daarom streven we er als organisatie in alle opzichten naar om het beste voor iedereen te doen.

Het verhaal

Al voor de oprichting van Zonnepanelen Noord was ik geïnteresseerd in duurzaamheid en de energietransitie.

Uiteindelijk moeten we gezamenlijk de transitie naar duurzame energie zo goed mogelijk laten verlopen. Daarom is het ook mooi dat zonnepanelen zowel goed zijn voor het milieu, als voor uw portemonnee.

Voor de oprichting van Zonnepanelen Noord wist ik dat we onze kracht in kwaliteit zouden vinden. Dit behalen we door een combinatie van de juiste geavanceerde software, vakkennis en het gebruik van exclusieve kwalitatieve materialen. Dit alles natuurlijk voor een betaalbare prijs.

Naast zonnepanelen zijn we verder gaan specialiseren in andere duurzame oplossingen. Zoals airco’s, warmtepompen, laadpalen, thuisaccu’s en meer. Hiernaast kunt u ook bij ons voor verschillende bouw werkzaamheden.

Doordat we beschikken over verschillende expertises, zijn we in staat creatief mee te denken bij projecten voor particulieren en bedrijven. We beschikken altijd wel over de juiste expertise voor een goede oplossing, als het complex wordt. 

Regionale betrokkenheid

Onze regionale betrokkenheid, dat is waar een groot deel van onze kracht ligt. Het is belangrijk dat we altijd in de buurt van onze klanten zitten, alleen zo kunnen we uitzonderlijke service bieden. We toetsen de tevredenheid van onze klanten ook, om te kijken of we ons werk goed doen. Tot op heden hebben we meer dan 190 reviews met een gemiddelde van 4,9 op 5 sterren. 

Veiligheid

De veiligheid van onze mensen is ontzettend belangrijk. Er moeten geen ongelukken gebeuren en onze mensen moeten zich veilig voelen als ze de daken opgaan. Daarom zijn de bussen van Zonnepanelen Noord voorzien van alle benodigdheden om veilig te kunnen werken.

 

Het juiste gereedschap

Naast veiligheid moeten onze mensen hun werk goed uit kunnen voeren. Daarom zijn alle bussen voorzien van het juiste gereedschap voor zowel kleine als grote zonne-energie projecten.

We zorgen ervoor dat we als team altijd met de juiste voorbereiding op pad gaan. Over het algemeen leveren en installeren we de zonnepanelen op één dag. Het is dus belangrijk dat we efficient te werk gaan, terwijl we kwaliteit leveren.