Certificeringen, lidmaatschappen en brancheverenigingen

Zonnepanelen Noord is een erkend zonnepanelen installateur en beschikt over de juiste certificeringen en lidmaatschappen van toonaangevende brancheverenigingen.

We hanteren hoge kwaliteitseisen en beschikken over goed opgeleide installateurs die regelmatig bijgeschoold worden. Het werk wordt veilig uitgevoerd en we bieden uitstekende garantievoorwaarden.

Kiest u voor kwaliteit en zekerheid? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 239 recensies
js_loader

InstallQ

InstallQ is een onafhankelijke stichting met als doel om veilige en kwalitatieve installaties te faciliteren voor heel Nederland.

Het bedrijf geeft erkenningen en crediteringen uit aan vakbekwame installatiebedrijven die voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen. Hiernaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in de installatietechniek.

Bedrijven die het logo van InstallQ dragen beschikkende over de juiste kennis en kunde. Een installateur wordt gecontroleerd op verschillende vakbekwaamheidseisen, alvorens het keurmerk geaccrediteerd wordt.

De werkzaamheden moeten hierbij voldoen aan de normen en eisen gesteld in o.a. het Bouwbesluit en de NEN-normen.

InstallQ

Techniek Nederland

Techniek Nederland, ook wel bekend als UNETO-VNI, is de ondernemersvereniging en werkgeversvereniging voor installatiebedrijven en de technische detailhandel in Nederland.

Techniek Nederland bevordert de kennisdeling, belangenbehartiging en verbert de kwaliteit en vakmanschap binnen de installatiebranche. Samenwerking en innovatie wordt bevordert binnen de sector om gezamenlijk duurzamer, kwalitatiever en veiliger te werk te gaan.

De ondernemersvereniging draagt zijn steentje bij aan het bevorderen van het vakmanschap door hoge eisen te stellen, opleidingen aan te bieden en continue bijscholing voor leden te faciliteren.

Installateurs die deel uitmaken van Techniek Nederland staan bekend om het leveren van hoogwaardige en betrouwbare diensten.
Techniek Nederland

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK