Zonnepanelen Annen

Bent u aan het overwegen om te investeren in zonnepanelen? Annen is één van de gebieden waarin zonnepanelen steeds populairder worden.

Steeds meer bewoners in Annen hebben een duidelijke focus op zonne energie. U kunt er niet alleen veel geld mee besparen, maar het is ook nog goed voor het milieu.

Laat u informeren door één van onze regionale experts! Vraag de gratis dakscan aan.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Een vrijblijvend adviesgesprek voor zonnepanelen Annen!

Om te bepalen of u gaat investeren in zonnepanelen in Annen, wilt u eerst weten of het uit kan. Daarom informeren wij alle inwoners van Annen vrijblijvend over de mogelijkheden.

In ons adviesrapport bespreken we de volgende onderwerpen:

 1. De kosten van de aankoop en installatie
 2. Verwachte stroomopbrengst
 3. De verwachte opbrengsten per jaar
 4. Uw besparing per jaar
 5. Terugverdientijd
 6. Benodigde aantal zonnepanelen voor uw stroomgebruik
 7. Opbrengst na 25 jaar
 8. Milieubesparing
 9. Subsidie mogelijkheden
 10. Vergelijking van 20 verschillende merken panelen

Door middel van geavanceerde software (2Solar dakscan) kunnen wij op afstand bepalen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Hiermee berekenen we de ligging van de panelen en de stand van de zon om de stroomopbrengst te berekenen. Ons advies kan telefonisch en/of op locatie besproken worden.

zonnepanelen Annen

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Opbrengst van Zonnepanelen in Annen?

Wij geven een accurate schatting van de opbrengst van uw zonnepanelen in Annen. Hiervoor is het van belang dat we meerdere factoren meenemen in de berekening. Voorbeelden hiervan zijn:

 

 • geschiktheid en stand van uw dak
 • omringende obstakels
 • type en merk zonnepanelen
 • Stand van de zon etc.

Wij snappen als geen ander dat u graag geld wilt verdienen met uw investering. Onze regionale experts staan altijd paraat om u te vertellen hoeveel er verdient kan worden.

In een enkel geval is uw dak of omgeving niet geschikt voor zonne energie. In dit geval zijn wij hier gewoon eerlijk over. Bent u hierna overtuigd om te investeren?

Laat één van onze adviseurs vrijblijvend langskomen op locatie. Het is ons vak en we praten er graag over. We voorzien u van alle benodigde informatie.

Zonnepanelen in Annen

Welke gegevens ontvang ik?

Wij proberen onze klanten altijd van zoveel mogelijk duidelijke informatie te voorzien. Uiteindelijk zijn zonnepanelen niet goedkoop en moet het een weloverwogen beslissing zijn. Onze experts berekenen voor u de volgende gegevens:

 1. Stroomopbrengst in Kwh per jaar
 2. Geldbesparing per jaar tot 25 jaar.
 3. Terugverdientijd
 4. Het aantal panelen
 5. De lokale en landelijke subsidies en regelingen

In zijn totaliteit zijn wij leverancier van meer dan 20 verschillende merken zonnepanelen. Hierdoor zijn wij in staat de verschillende merken met elkaar te vergelijken. Bij ons bent u er dus zeker van dat u nooit te veel gaat betalen. Onze experts weten precies welke zonnepanelen geschikt zijn voor uw dak!

opbrengst met zonnepanelen

Wat zijn de kosten van Zonnepanelen?

Er zijn bedrijven die tabellen geven met vaste prijzen voor zonnepanelen in Annen. Echter houden deze bedrijven geen rekening met uw persoonlijk situatie. Hierdoor staat de schatting vaak ver van de waarheid en wordt u verrast door onvoorziene kosten.

Wanneer wij de kosten berekenen kijken we naar:

 • De dakconstructie en de helling van uw.
 • Het merk zonnepanelen en de prijs
 • Omvormer
 • Aantal panelen die geplaatst worden
 • Gel besparende regelingen en subsidies

Onze kosten schatting is accuraat en zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Dit is de beste prijs waarvoor wij uw zonnepanelen kunnen leveren, monteren en installeren.

U ontvangt van ons dan 25 jaar garantie op de installatie, 12 jaar op de zonnepanelen en de omvormer.

Wij hebben al meer dan honderden huishoudens en bedrijven voorzien van zonnepanelen!

Kosten in Annen voor zonnepanelen

Onze zonnepanelen service in Annen

Onze service voor Zonnepanelen Annen betreft een totaalservice waarin wij u volledig ontzorgen. Wij snappen dat u druk bent met uw werk en de dingen die u leuk vindt.

Daarom is er niet altijd tijd om zelf een grondig onderzoek te doen naar de mogelijkheden. Dit is waar wij u extra waarde kunnen leveren. Onze experts zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en de laatste innovaties en subsidies.

Daarom informeren wij onze klanten altijd eerst vrijblijvend over de mogelijkheden. Hiermee bespaart u wel tientallen uren aan research. Wanneer het advies uw bevalt bestaat onze service uit:

 1. levering
 2. installatie en montage
 3. onderhoud (optioneel)
 4. 25 jaar garantie

Heeft u geen zin om te wachten? Plan dan gelijk een adviesgesprek in of neem zelf contact met ons op! Wij zijn een regionale partij gevestigd in Tynaarlo en bieden onze service aan in Noord Nederland.

zonnepanelen all in service in annen

Gediplomeerde zonnepanelen installateurs in Annen

Uw installatie vindt uitsluitend plaats door onze eigen installateurs. Al onze monteurs staan op contract en hebben een interne opleiding genoten.

Hierdoor beschikken ze over alle benodigde certificaten en werken wij conform de normen, regel en wetgeving. Hierdoor zijn wij in staat de veiligheid van ons personeel en de kwaliteit van onze installatie te garanderen.

Hiernaast worden onze installateurs erkend door vele kwaliteitsregisters in onze branche.

Zonnepanelen installatie in Annen

Subsidies Zonnepanelen Annen

Subsidies helpen u om geld te besparen op de aankoop en installatie van zonnepanelen Annen. Idealiter betaal je natuurlijk zo min mogelijk geld voor de zonnepanelen installatie. Daarom is het van belang dat je altijd optimaal profiteert van de voordelen die er te halen vallen. Er is natuurlijk niks beter dan de overheid die een gedeelte van jouw investering bekostigt.

In Annen kan je gebruik maken van de volgende subsidies:

 1. 0% BTW op zonnepanelen (besparing van 21% op de aanschaf en installatie)
 2. Salderingsregeling (voordeel bij het terug leveren aan het stroomnetwerk)
 3. Energiebespaarlening Drenthe

Onze experts helpen u om de subsidiemogelijkheden in kaart te brengen en ondersteunen bij de aanvraag ervan.

Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor Zonnepanelen Annen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK