Zonnepanelen Appingedam

Wilt u zonnepanelen in Appingedam laten plaatsen? Steeds meer mensen in Appingedam zien de waarde in van zonnepanelen. Het verhoogt namelijk niet alleen de waarde van uw huis, maar u bespaart jaarlijks ook nog een aanzienlijk bedrag aan geld.

Wanneer u zonnepanelen laat plaatsen bespaart u al snel €1200,- per jaar. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd.

Daarom is het van belang om u vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden voor Zonnepanelen Appingedam.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, met één van onze regionale adviseurs!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

Waarom Zonnepanelen in Appingedam?

Hier leggen wij de redenen uit waarom veel mensen in Appingedam kiezen voor zonnepanelen.

  1. U bespaart geld op uw maandelijkse energierekening.
  2. Uw woning neemt toe in waarde en is makkelijker te verkopen.
  3. U heeft geen last meer van jaarlijks stijgende stroomprijzen, omdat u uw eigen energieleverancier bent
  4. Het is goed voor het milieu

Zoals u ziet hebben zonnepanelen zowel voordelen voor de portemonnee als voor het milieu. Het maakt niet uit wat uw beweegreden is om te investeren in zonne-energie. De voordelen krijgt u er automatisch bij.

zonnepanelen appingedam

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Hoeveel geld kan ik besparen met zonnepanelen?

Om exact te weten wat u kan besparen met zonnepanelen in Appingedam, raden wij aan een persoonlijk adviesgesprek in te plannen. Wij snappen als geen ander dat u wilt weten hoeveel geld er bespaart kan worden. Maar dit is per situatie verschillend.

Er zijn veel partijen die claimen dat er per aantal zonnepanelen een exact bedrag bespaard kan worden. Maar dit is afhankelijk van de volgende factoren:

  1. De geschiktheid van uw dak
  2. Kosten van de installatie (per dak verschillend)
  3. Het aantal panelen wat u aanschaft
  4. Schaduwvorming door obstructies
  5. Het type zonnepaneel wat geïnstalleerd wordt.
  6. De opzet van het totale zonnepanelen systeem.

Wij geven geen ruige schattingen, maar gaan graag met precisie te werk. Het moet namelijk niet zo zijn dat de verwachtingen niet in lijn liggen met de resultaten.

Wij bieden onze klanten graag een stukje zekerheid, aangezien de zonnepanelen toch minimaal 25 jaar mee dienen te gaan.

zonnepanelen in appingedam

Wat is de terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen?

Het is tijd om te investeren in zonnepanelen in Appingedam. Maar hoe lang gaat het nou duren voor de investering is terugverdiend? De gemiddelde terugverdientijd op onze installaties is zo’n 5 jaar. Aangezien een zonnepanelen systeem minimaal 25 jaar mee hoort te gaan betekent dit dat u 20 jaar kan profiteren van gratis groene stroom. Houdt u er wel rekening mee dat dit een gemiddelde is en de situatie per huishouden kan verschillen.

zonnepanelen terugverdientijd 7 jaar

Een professionele installatie van zonnepanelen in Appingedam.

We kunnen het niet genoeg benadrukken dat een professionele installatie van zonnepanelen een noodzaak is. Wanneer het systeem namelijk incorrect geïnstalleerd wordt, kan de stroomopbrengst flink tegenvallen. Hiernaast is het ook nog van toepassing op de garantie, wanneer er iets mis gaat in de komende jaren.

Bij Zonnepanelen Noord werken we uitsluitend met intern opgeleide zonnepanelen installateurs. Alle installateurs zijn bij ons in dienst en we huren geen installateurs in bij derden. De redenatie hierachter is dat wij snel willen kunnen schakelen voor de aanleg, maar ook voor onderhoud of reparatie.

Gaat u met een landelijke partij in zee, dan zijn er vaak eindeloze wachttijden. Wij zijn een regionale partij die enkel werkzaam is in Groningen en Drenthe. Onze flexibiliteit in combinatie met onze focus op hoogwaardige service maakt ons de ideale regionale partij.

professionele zonnepanelen installatie appingedam

Zonnepanelen plaatsen in Appingedam

Voordat wij overgaan tot de daadwerkelijke plaatsing van zonnepanelen in Appingedam, maken wij een adviesrapport op maat. Hiervoor maken wij gebruik van de dakscan en een controle op locatie.

De dakscan geeft ons op afstand inzicht over de geschiktheid van uw dak en eventuele obstakels. Een controle op locatie is noodzakelijk, zodat we geen obstructies over het hoofd hebben gezien.

Op basis van alle gegevens maken wij een ontwerp voor optimaal rendement. Wij noemen dit ook wel een legplan. Ieder dak is verschillend en daarom is het noodzakelijk om een inspectie op locatie uit te voeren. Het initiële advies kan op afstand wel ingewonnen worden.

zonnepanelen laten plaatsen in appingedam

Zonnepanelen subsidies in Appingedam 2024

Er zijn een aantal subsidies waar u van kunt profiteren bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen in Appingedam. Allereerst kunt u gebruik maken van het 0% BTW tarief op zonnepanelen. 

Als particulier met zonnepanelen wordt u gezien als een kleine energiecentrale. Hierdoor betaalt u 21% minder BTW over uw zonnepanelen in Appingedam. Omdat er sinds 1 januari 2023 een 0% tarief gehanteerd wordt betaalt u simpelweg geen BTW over de aanschafwaarde. Deze korting zit standaard in onze zeer betaalbare prijzen verwerkt. 

De lokale en gemeentelijke subsidies op zonnepanelen variëren vaak. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling. Daarom kan u altijd contact met ons opnemen voor de laatste regelingen en subsidies.

Wanneer wij de installatie voor u uitvoeren ondersteunen wij ook bij de aanvraag van de subsidies. Door onze kwalitatieve ontzorgende service en professionele installatie zijn wij de ideale partij voor Zonnepanelen Appingedam.

Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK