Zonnepanelen Assen

Laat uw zonnepanelen in Assen plaatsen door de regionale expert, Zonnepanelen Noord. Kies voor onze totaalservice en geniet zorgeloos van de voordelen van zonne-energie.

We leveren uitsluitend zonnepanelen in Assen met een bewezen hoge stroomopbrengst. Zodat u een optimaal rendement maakt op uw investering en kostenefficiënt duurzame energie opwekt.  

De zonnepanelen worden geïnstalleerd in één dag en het werk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde installateurs. Hiermee bent u gegarandeerd van kwaliteit. 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor Zonnepanelen Assen. 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Waarom zonnepanelen Assen?

Grote jaarlijkse energiebesparing

We plaatsen zonnepanelen in Assen waarmee u op jaarbasis meer dan €1200,- kunt besparen. De investering in duurzame energie heeft een terugverdientijd van 5 jaar. 

Draag bij aan een betere toekomst

Door gebruik te maken van uw eigen groene stroom, hoeft u geen grijze stroom in te kopen. Hierdoor wordt er aanzienlijk minder CO2 uitgestoten. Hiermee draagt u bij een aan een schonere toekomst. 

Woningwaarde en energielabel verhogen

Door zonnepanelen in Assen te plaatsen stijgt de waarde van uw woning en het energielabel. Hierdoor kunt u de woning later voor meer geld verkopen. Een extra voordeel van duurzame energie.

0% BTW op zonnepanelen

U hoeft sinds 2023 geen BTW meer te betalen over zonnepanelen. Hierdoor is het startbedrag om te investeren in zonnepanelen aanzienlijk minder geworden. 

zonnepanelen Assen

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq
sterkin
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Geniet van onze totaalservice voor zonnepanelen in Assen

Met onze totaalservice plaatsen we betrouwbare zonnepanelen in Assen met een hoge stroomopbrengst per paneel. We regelen alles van A tot Z, zodat u zorgeloos kunt genieten van gratis groene stroom.

De stappen van onze totaalservice:

 1. Vrijblijvend adviesgesprek op maat
 2. Ontwerp voor optimaal rendement
 3. Installatie en montage door vakmensen
 4. Alles netjes opruimen en de app installeren
 5. Een uitgebreide uitleg hoe alles werkt
 6. Later eventueel nog onderhoud

Het leveren van kwaliteit is voor ons zeer belangrijk. Daarom besparen we niet op de kwaliteit van onze zonnepanelen, omvormers en benodigdheden. We gaan voor een duurzame installatie met kwalitatieve materialen.

Op de zonnepanelen ontvangt u vanuit de leverancier 25 jaar garantie. Hiernaast plaatsen we uw zonnepanelen in Assen voor een vaste prijs. Geen verassingen achteraf, maar duidelijkheid. 

Zonnepanelen in Assen

Het zonne-energie adviesgesprek

Ontdek hoeveel geld u kunt besparen met zonnepanelen in Assen. Schrijf u in voor een vrijblijvend adviesgesprek op maat. U spreekt dan met één van onze regionale adviseurs die echt alles weten van duurzame groene energie.

Wat bespreken we in het adviesgesprek?

 1. Verwachte opbrengst in Kwh
 2. Besparing per maand en jaar
 3. Terugverdientijd en levensduur
 4. Beschikbare subsidies
 5. Beste merken en type zonnepanelen
 6. Milieubesparing en meer

Het kan lastig zijn om alle informatie omtrent zonne-energie tot u te nemen. Daarom leggen we uit hoe het werkt. Tegelijkertijd beantwoorden we alle vragen die u heeft, zodat u goed op de hoogte bent.

Als het interessant klinkt maken we offerte voor een zonnepanelen installatie. We leveren altijd voor een vaste prijs die we vooraf overeenkomen.

Vraag een adviesgesprek aan voor zonnepanelen in Assen en ontdek hoeveel geld u kunt besparen!

Duurzame groene energie opwekken op schuin dak vrijstaande woning

Gecertificeerde zonnepanelen installateurs in Assen

Wanneer u zonnepanelen in Assen laat installeren is het van belang dat dit gebeurd door een gecertificeerde installateur. Bij Zonnepanelen Noord werken wij uitsluitend met installateurs die bij ons in dienst zijn.

Ze beschikken allemaal over de juiste certificaten en werken conform de landelijke normen en regelgeving. Hiernaast worden wij erkend door verscheidene kwaliteitsregisters die de kwaliteiten en expertise van onze monteurs garanderen.

Voorbeelden hiervan zijn:

 1. InstallQ
 2. Sterkin (de echte installateur)
 3. Qbis
 4. Techniek Nederland

Doordat wij zeker zijn van onze installatie bieden wij 25 jaar garantie aan op het gehele montagesysteem. De omvormer heeft een garantie van 12 jaar en dit geldt ook voor de zonnepanelen.

Installateur op schuin dak bij zonnepanelen Assen

Wat kosten zonnepanelen in Assen?

De kosten van zonnepanelen kopen in Assen, zijn afhankelijk van de situatie. Wij berekenen de kosten op basis van uw persoonlijke situatie, om ervoor te zorgen dat wij kwaliteit kunnen garanderen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

 • Uw type dak (schuin of plat dak)
 • Het type omvormer die gebruikt wordt ( belangrijk voor de kwaliteit)
 • Het type merk zonnepanelen
 • Het aantal benodigde panelen
 • De installatie
 • Subsidiemogelijkheden

We zouden u een schatting van prijzen kunnen geven aan de hand van een tabel. Maar de situatie per huishouden kan erg variëren. Daarom raden wij altijd aan om een advies op maat te nemen, in plaats van een ruige schatting op basis van een gemiddelde. Het is van belang dat u weet waar u aan toe bent. De omvormer is bijvoorbeeld één van de belangrijkste schakels in uw zonnepanelen systeem voor een hoge stroomopbrengst.

zonne-energie opwekken op hellend dak van schuur

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu

Het was u waarschijnlijk niet ontgaan. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarom nemen wij in ons adviesrapport ook de voordelen voor het milieu mee. Zo stellen wij u op de hoogte van:

 • CO2 besparing in KG per jaar
 • Het aantal bespaarde bomen per jaar
 • De liters brandstof besparing per jaar

Het is ons doel om iedereen in Assen te voorzien van een betaalbaar, betrouwbaar en winstgevend zonnepanelen systeem. Dit maakt ons de ideale partij voor zonnepanelen Assen.

zonnepanelen in Assen goed voor milieu

De regionale specialist in zonne-energie en duurzame energie

Wij zijn de regionale specialist van Drenthe op het gebied van zonne-energie en duurzame energie. Kies voor Zonnepanelen Noord, uw lokale specialist voor zonnepanelen in Assen. Maar ook voor een warmtepomp of andere duurzame installatie kunt u bij ons terecht. 

Onze werknemers werken met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Dit ziet u terug in het eindresultaat. Ook na de plaatsing verliezen we u niet het oog. 

De zonnepanelen worden op afstand gemonitord en afwijkingen worden automatisch aangepast. Mocht er een storing plaatsvinden dan komen we bij u langs. 

We zijn een betrouwbaar bedrijf voor zonnepanlen in Assen. Daarom komen we onze afspraken na, leveren we kwaliteit en werken we met duidelijke deadlines. 

Zonne-energie installatie op schuin dak bij parkeerplaats

Subsidies Zonnepanelen Assen

Niemand wil te veel betalen en daarom zijn subsidies heel belangrijk. Doormiddel van subsidies is duurzame energie een aantrekkelijk keuze om uw spaargeld te besteden. Een gedeelte van uw investering wordt bekostigd door de overheid en hier proeft u de vruchten van. In Assen kan u gebruik maken van de volgende subsidies:

 1. BTW-teruggave (besparing van 21% op de aanschaf en installatie)
 2. Salderingsregeling (stroom terug leveren aan het net, wordt van uw energie verbruik afgehaald)
 3. Energiebespaarlening Drenthe (duurzame financiering met een vast laag rente tarief)

Het is voor ons vanzelfsprekend dat we u ondersteunen bij de aanvraag van alle mogelijke subsidies. Subsidies komen en gaan en verschillen per gemeente. Neem contact op voor de laatste informatie omtrent subsidies in de gemeente Assen.

Bent u klaar om zonnepanelen te laten plaatsen? Wij zijn uw regionale partij voor zonnepanelen Assen!

zonnepanelen subsidie in Assen
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Onze servicepagina’s voor andere regio’s in Drenthe

Zonnepanelen Noord levert in alle dorpen en steden van de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Hieronder vindt u onze servicepagina’s voor verschillende dorpen en steden in de provincie Drenthe.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK