0592 - 20 13 72 info@zonnepanelennoord.nl

Zonnepanelen Assen

Wilt u weten of u geld kan verdienen door te investeren in Zonnepanelen Assen? Onze regionale experts gevestigd in de provincie Drenthe voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Steeds meer inwoners in Assen overwegen zonnepanelen. Wij helpen u vrijblijvend om de mogelijkheden in kaart te brengen.

We vergelijken meer dan 20 verschillende merken zonnepanelen, zodat u een goed besluit kan nemen. Kan het niet uit? Dan communiceren wij dit ook duidelijk.

Uiteindelijk moet u geld verdienen, het is tenslotte een investering.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 199 recensies
js_loader

Zonnepanelen Assen opbrengst

Om te beslissen of u wel of niet wilt investeren is zonnepanelen in Assen, is het van belang om een accurate schatting te ontvangen van de potentiele opbrengst. Dit is waar onze experts van pas komen. In ons adviesrapport voorzien wij u van de volgende berekeningen

 1. Verwachte opbrengst in Kwh
 2. Besparing per jaar
 3. Besparing na 25 jaar
 4. De gemiddelde terugverdientijd
 5. Cumulatieve besparing naarmate de jaren vorderen

Op deze manier weet u precies wat u kan verwachten. Is de opbrengst naar wens en wilt u de zonnepanelen laten plaatsen? Dan komt één van onze adviseurs nog vrijblijvend langs op locatie om alles te verduidelijken. Uiteraard kan u ook direct iemand langs laten komen. Neem hiervoor direct contact op, plan een belafspraak in.

Zonnepanelen Assen

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Wat kosten zonnepanelen in Assen?

De kosten van zonnepanelen kopen in Assen, zijn afhankelijk van de situatie. Wij berekenen de kosten op basis van uw persoonlijke situatie, om ervoor te zorgen dat wij kwaliteit kunnen garanderen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

 • Uw type dak (schuin of plat dak)
 • Het type omvormer die gebruikt wordt ( belangrijk voor de kwaliteit)
 • Het type merk zonnepanelen
 • Het aantal benodigde panelen
 • De installatie
 • Subsidiemogelijkheden

We zouden u een schatting van prijzen kunnen geven aan de hand van een tabel. Maar de situatie per huishouden kan erg variëren. Daarom raden wij altijd aan om een advies op maat te nemen, in plaats van een ruige schatting op basis van een gemiddelde. Het is van belang dat u weet waar u aan toe bent. De omvormer is bijvoorbeeld één van de belangrijkste schakels in uw zonnepanelen systeem voor een hoge stroomopbrengst.

zonnepanelen in Assen

Onze service voor zonnepanelen in Assen

Wij bieden een All-in zonnepanelen service in Assen, waarin het ontzorgen van onze klanten centraal staat. We nemen het hele proces van begin tot eind voor u uit handen.

Hiernaast snappen wij dat u geen tijd of zin heeft om alles zelf tot in precisie uit te zoeken. Daarom informeren onze experts u vrijblijvend. Wij kunnen u echt alles vertellen over zonnepanelen!

Onze all-in service:

 1. vrijblijvend adviesgesprek ( telefonisch en/of op locatie )
 2. levering
 3. installatie
 4. montage
 5. onderhoud

Wilt u graag zonnepanelen laten plaatsen in Assen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als regionale partij zijn wij actief in de provincie Groningen en Drenthe.

Door ons lokale karakter zijn wij als bedrijf in staat om snel te schaken en kwaliteit te garanderen.

zonnepanelen service in assen

Gecertificeerde zonnepanelen installateurs in Assen

Wanneer u zonnepanelen in Assen laat installeren is het van belang dat dit gebeurd door een gecertificeerde installateur. Bij Zonnepanelen Noord werken wij uitsluitend met installateurs die bij ons in dienst zijn.

Ze beschikken allemaal over de juiste certificaten en werken conform de landelijke normen en regelgeving. Hiernaast worden wij erkend door verscheidene kwaliteitsregisters die de kwaliteiten en expertise van onze monteurs garanderen.

Voorbeelden hiervan zijn:

 1. InstallQ
 2. Sterkin (de echte installateur)
 3. Qbis
 4. Techniek Nederland

Doordat wij zeker zijn van onze installatie bieden wij 25 jaar garantie aan op het gehele montagesysteem. De omvormer heeft een garantie van 12 jaar en dit geldt ook voor de zonnepanelen.

zonnepanelen installatie in assen

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu

Het was u waarschijnlijk niet ontgaan. Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarom nemen wij in ons adviesrapport ook de voordelen voor het milieu mee. Zo stellen wij u op de hoogte van:

 • CO2 besparing in KG per jaar
 • Het aantal bespaarde bomen per jaar
 • De liters brandstof besparing per jaar

Het is ons doel om iedereen in Assen te voorzien van een betaalbaar, betrouwbaar en winstgevend zonnepanelen systeem. Dit maakt ons de ideale partij voor zonnepanelen Assen.

zonnepanelen in Assen goed voor milieu

Kies voor een regionale partij

Wanneer u kiest voor zonnepanelen in Assen is het verstandig om met een lokale partij in zee te gaan. Landelijke partijen verliezen snel oog voor de klant. Uw panelen worden geplaatst, maar ze zijn niet snel ter plekke wanneer er ongeregeldheden plaatsvinden. Dit zal bij ons nooit gebeuren, omdat wij een regionaal bedrijf zijn met veel personeel, zijn wij snel ter plekke om ongeregeldheden op te lossen.

Subsidies Zonnepanelen Assen

Niemand wil te veel betalen en daarom zijn subsidies heel belangrijk. Doormiddel van subsidies is duurzame energie een aantrekkelijk keuze om uw spaargeld te besteden. Een gedeelte van uw investering wordt bekostigd door de overheid en hier proeft u de vruchten van. In Assen kan u gebruik maken van de volgende subsidies:

 1. BTW-teruggave (besparing van 21% op de aanschaf en installatie)
 2. Salderingsregeling (stroom terug leveren aan het net, wordt van uw energie verbruik afgehaald)
 3. Energiebespaarlening Drenthe (duurzame financiering met een vast laag rente tarief)

Het is voor ons vanzelfsprekend dat we u ondersteunen bij de aanvraag van alle mogelijke subsidies. Subsidies komen en gaan en verschillen per gemeente. Neem contact op voor de laatste informatie omtrent subsidies in de gemeente Assen.

Bent u klaar om zonnepanelen te laten plaatsen? Wij zijn uw regionale partij voor zonnepanelen Assen!

zonnepanelen subsidie in Assen

Onze servicepagina’s voor andere regio’s in Drenthe

Zonnepanelen Noord levert in alle dorpen en steden van de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Hieronder vindt u onze servicepagina’s voor verschillende dorpen en steden in de provincie Drenthe.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK