Zonnepanelen Coevorden

Maak gebruik van onze totaalservice voor zonnepanelen Coevorden. Verhoog uw energielabel en woningwaarde met kwalitatieve zonnepanelen voor de beste prijs.

Ongeveer 1600 huishoudens in Coevorden maken gebruik van zonnepanelen. In totaal zijn er 7727 daken die uiterst geschikt zijn voor het opwekken van zonne-energie.

De echte vraag is natuurlijk: Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Onze regionale experts komen vrijblijvend langs op locatie.

Wij vertellen u alles wat u moet weten over zonnepanelen in Coevorden!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 239 recensies
js_loader

Welke subsidies zijn voor zonnepanelen Coevorden?

Bespaar zoveel mogelijk geld door handig gebruik te maken van subsidies voor zonnepanelen Coevorden.

In Nederland mag elk huishouden gebruik maken van de subsidie voor 0% BTW op zonnepanelen. Dit houdt in dat zowel particulieren als bedrijven geen BTW meer betalen over de aankoop, levering en installatie van zonnepanelen. De korting zit standaard verwerkt in de prijs sinds 1 januari 2023. Hier hoeft u verder niks voor te doen.

Daarnaast zijn er regelmatig lokale subsidies van toepassingen voor zonnepanelen in Coevorden. De lokale regelingen komen en gaan, bij de gemeente Coevorden kan u op basis van uw postcode een overzicht krijgen van de beschikbare lokale subsidies.

Uiteraard kan u ook een adviesgesprek opvragen of zelf contact met ons opnemen. Onze adviseurs zullen u in volledigheid informeren.

Zonnepanelen Coevorden

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Waaruit bestaat het adviesgesprek voor zonnepanelen in Coevorden?

Gemiddeld bespaart een huishouden €1200,- per jaar met zonnepanelen Coevorden. Maar hoeveel gaat u nou besparen? Dit is precies wat er duidelijk gaat worden in ons vrijblijvende adviesgesprek.

Onze regionale adviseurs nemen rustig de tijd om ervoor te zorgen dat u alles weet wat nodig is.

Wij behandelen het volgende:

 1. Opbrengst
 2. Terugverdientijd
 3. Stroomopbrengst
 4. Geschiktheid van uw dak
 5. CO2 omgezet in bomen
 6. Benodigde aantal panelen
 7. Beste merk zonnepanelen voor uw situatie en meer

Zonnepanelen Noord heeft meer dan 25 verschillende merken pv panelen in het assortiment. Wij maken een vergelijking tussen de merken en bepalen het ideale merk voor uw situatie. Elk huis is anders en op basis van het type dak of de opstelling gaat al snel de voorkeur uit naar een andere merk zonnepaneel.

zonnepanelen in Coevorden

Terugverdientijd, levensduur en opbrengst

Wat is de terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen Coevorden? Gemiddeld verdienen inwoners van Coevorden hun zonnepanelen terug in 5 jaar. Wanneer u uw zonnepanelen door ons laat installeren kan u een levensduur verwachten van zo’n 25 jaar. U hoeft niet geweldig te zijn in rekenen, om te beseffen dat dit een winstgevende investering is. Na 5 jaar heeft u uw investering in zijn volledigheid terugverdien.

Het kan zijn dat uw dak afwijkt van de gemiddelde terugverdientijd omdat:

 • Er schaduwval ontstaat door obstructie van omliggende objecten.
 • Uw dak niet optimaal gericht staat ten opzichte van de stand van de zon.

Daarom komen wij altijd langs op locatie voor ons advies. Enkel op deze manier zijn wij er 100% zeker van dat ons advies correct is.

zonnepanelen terugverdientijd en levensduur Coevorden

Professionele zonnepanelen installatie in Coevorden!

Een professionele installatie van uw zonnepanelen in Coevorden is het halve werk. Je hoort het vaak, maar goedkoop is duurkoop. Bij Zonnepanelen Noord zijn wij niet de allergoedkoopste in de markt. Maar wij bieden zeker de beste prijs voor de hoge kwaliteit service en installatie die u van ons kan verwachten.

De voordelen van onze zonnepanelen installateurs:

 • Interne opleiding genoten.
 • Werken conform wet en regelgeving.
 • Erkend door meerdere kwaliteitsregisters.
 • Transparant en duidelijk over de werkzaamheden.
 • U bent altijd gegarandeerd van garantie op uw zonnepanelen.
 • Hoge kwaliteit installatie en we werken alles netjes af.
 • Rotzooi wordt netjes opgeruimd na installatie.

Het plaatsen van zonnepanelen vergt een serieuze investering. Laat dit dan ook niet over aan de eerste de beste beunhaas, want hier krijgt u later spijt van. U wilt een zo lang mogelijke levensduur op uw zonnepanelen systeem in Coevorden. Een professionele installatie is leidend voor de verwachte levensduur!

professionele zonnepanelen installatie Coevorden

Waarom veel mensen in Coevorden kiezen voor Zonne-energie?

Er is natuurlijk een reden waarom al meer dan 1547 huishoudens in Coevorden hebben gekozen voor zonne-energie.

Allereerst wordt de aanschaf van zonne-energie voor huishoudens steeds goedkoper, ook door de energiesubsidies. De ontwikkelingen staan niet stil en dit is voelbaar in de portemonnee. Naast dat het steeds goedkoper wordt, worden de zonnepanelen ook steeds efficiënter, hierdoor stijgt de gemiddelde opbrengst per paneel.

We weten nu dus dat zonnepanelen steeds meer stroom opbrengen en goedkoper worden in de aanschaf. Dit terwijl de maandelijkse stroomrekening alleen maar toeneemt, tot ergernis van de gemiddelde inwoner van Drenthe.

Door zonnepanelen aan te schaffen bent u niet meer afhankelijk van het reguliere stroomnet. U bent onafhankelijk en wekt uw eigen stroom op. Dit tegen een veel lager tarief dan van het stroomnet. Hierdoor zijn zonnepanelen in Coevorden zo winstgevend.

waarom zonne energie in Coevorden

Zonnepanelen kopen in Coevorden?

Coevorden heeft zo’n 1093 beschikbare zonuren per jaar. Dit maakt Coevorden een zeer geschikt locatie voor de installatie van zonnepanelen. Wilt u zonnepanelen kopen in Coevorden? Houdt u er dan rekening mee dat de panelen ook correct geïnstalleerd dienen te worden.

Veel partijen nemen de kosten van installatie niet mee in de totaalprijs. Bij Zonnepanelen Noord communiceren we alles eerlijk, transparant en duidelijk. Geen onvoorziene kosten aan het eind van de rit, maar een duidelijk plan om geld te besparen.

Onze totaalservice:

 1. Vrijblijvend advies op locatie (of telefonisch)
 2. Aankoop en levering
 3. Installatie en montage
 4. Opruimen en schoonmaken
 5. Onderhoud (optioneel)

Wij bieren een totaalservice aan waarin wij u van A tot Z ontzorgen. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent. Daarom beoordelen onze klanten ons met een gemiddelde van vijf sterren, het hoogst haalbare. Kies ons voor zonnepanelen Coevorden!

Zonnepanelen kopen Coevorden
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK