Zonnepanelen Delfzijl

Wilt u geld besparen met zonnepanelen? Delfzijl is één van de gebieden waar u gebruik kan maken van onze zonnepanelen totaalservice. Dit houdt in dat wij u van A tot Z ontzorgen.

Onze service:

 1. Vrijblijvend advies en adviesrapport op maat
 2. Ontwerp
 3. Levering
 4. Installatie & montage
 5. Netjes opruimen

Wij bieden alle inwoners van Delfzijl een vrijblijvend advies op maat aan. Onze regionale experts staan klaar om u te voorzien van een volledig op maat gemaakt adviesrapport. Dit is geheel kosteloos. U weet direct of zonnepanelen voor u uit kunnen. Is dit niet het geval? Dan zijn wij hier eerlijk over.

Vraag een vrijblijvend advies aan voor zonnepanelen Delfzijl!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

Waaruit bestaat het adviesrapport voor zonnepanelen Delfzijl?

Voordat u zonnepanelen in Delfzijl op uw dak laat plaatsen, is het van belang om te weten of de stroomopbrengst volstaat. In ons advies brengen wij uw wensen in kaart. Hierop volgend selecteren wij het beste merk zonnepanelen voor uw persoonlijke situatie. Daarna starten we de berekeningen waarbij u het volgende ontvangt:

 • Terugverdientijd
 • Verwachte levensduur
 • Stroomopbrengst per maand en cumulatief
 • Verdiensten per maand en cumulatief
 • Besparing voor het milieu
 • Beschikbare subsidies
 • Benodigde aantal zonnepanelen
 • Het meest geschikt merk voor uw situatie

Op basis van een gratis dakscan kunnen wij op afstand berekenen hij uw woning zich verhoudt tot de stand van de zon. Daarna calculeren we de vermindering in stroomopbrengst door obstakels rond uw woning of bedrijf. Hierdoor zijn wij in staat u te voorzien van een accurate schatting bij de aankoop van zonnepanelen in Delfzijl!

Zonnepanelen Delfzijl

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Subsidies zonnepanelen Delfzijl

Wij voorzien u van alle benodigde subsidies in Delfzijl, maar hier houdt het niet op. Wij vinden het vanzelfsprekend dat wij onze klanten ook helpen bij de aanvraag van subsidies. Hierdoor heeft u zo weinig mogelijk werk van uw hoogwaardige zonnepanelen systeem. Toch kan u optimaal genieten van een gemiddelde jaarlijkse besparing van €1200,- per jaar.

Standaard geniet u financieel voordeel door het 0% BTW tarief op een zonnestroom systeem. Dit voordeel zit berekend in de prijs en hiermee bespaart u 21% op de aanschaf van zonnepanelen, installatie en meer. 

Wanneer uw woning meer dan €1000,- aardbevingsschade heeft opgelopen, kunt u gebruik maken van de Subsidie Waardevermeerdering. Leer hoe u naast uw vergoeding voor de aardbevingsschade ook nog €4000,- extra subsidie kan ontvangen. Een gigantische besparing waardoor u voor een paar tientjes zonnepanelen kan aanschaffen.

Wilt u de mogelijkheden weten voor zonnepanelen Delfzijl? Vraag een vrijblijvend advies aan!

zonnepanelen in Delfzijl

Gecertificeerd zonnepanelen installateur in Delfzijl

Laat uw zonnepanelen in Delfzijl installeren door erkend installateur. Zonnepanelen Noord is een erkend zonnepanelen installateur en wordt erkend door meerdere kwaliteitsregisters:

 • Techniek Nederland
 • InstallQ
 • Sterkin DE ECHTE INSTALLATEUR
 • QBISnl

Alle installateurs zijn bij ons in dienst en worden intern opgeleid, werken conform wet en regelgeving en voorzien u van een hoogwaardige installatie. Bij ons bent u er zeker van dat u de garantie op uw zonnepanelen behoudt. Mochten er ongeregeldheden plaatsvinden dan kan u aanspraak maken op garantie. Wij zijn een flexibel en regionaal bedrijf, wij staan klaar voor onze klanten. Ook wanneer er na de installatie ongeregeldheden plaatsvinden.

Hierdoor bent u er van verzekerd dat u een optimaal rendement kan behalen op uw investering. Maar laat het eerst berekenen om hier zeker van te zijn. Vraag een vrijblijvend advies aan voor zonnepanelen Delfzijl!

Gecertificeerd installateur zonnepanelen Delfzijl
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK