Zonnepanelen Dokkum

Overweegt u ook zonnepanelen? Dokkum heeft in totaal meer dan 10.029 daken die zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Meer dan 1750 koopwoningen in Dokkum hebben panelen laten plaatsen en besparen gemiddeld zo’n €1200 per jaar.

Bent u benieuwd wat u kan besparen met zonnepanelen? Schrijf u dan in voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze regionale experts geven u een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en besparingen.

Zo controleren wij gelijk of uw dak geschikt is voor de installatie en bespreken we hoe u een optimale opbrengst kan behalen met zonnepanelen in Dokkum!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Zonnepanelen Dokkum subsidies

Onze regionale adviseurs informeren u over de regionale subsidies voor zonnepanelen in Dokkum. Hiernaast bieden ze ook ondersteuning bij de aanvraag hiervan.

Alle inwoners van Dokkum maken standaard gebruik van de subsidie voor een 0% BTW tarief op zonnepanelen en werkzaamheden die hier direct gerelateerd aan zijn. Dit houdt in dat u 21% korting krijgt op het totale aankoop bedrag van zonnepanelen inclusief installatie, levering en montage. De BTW vrijstelling geldt voor bedrijven en particulieren en zit standaard verrekend in de totaalprijs. Dit hoeft u dus niet zelf aan te vragen en wordt standaard toebedeeld.

Daarnaast hebben we ook nog de lokale en gemeentelijke regelingen. Deze zijn vaak van korte duur en komen en gaan. Maar het is het zeker waard dit in de gaten te houden. Daarom kunt u hier een postcode check doen voor de meest recente lokale subsidies voor zonnepanelen in Dokkum.

U kunt ook eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen; onze adviseurs voorzien u van de mogelijke subsidies, besparingen en meer!

Zonnepanelen Dokkum

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Ons adviesgesprek voor zonnepanelen in Dokkum

Bij Zonnepanelen Noord zijn we van mening dat het beste advies plaatsvindt op locatie. Daarom adviseren onze experts op locatie over de mogelijkheden voor zonnepanelen Dokkum.

We zullen telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen en uw wensen in kaart te brengen. Hierop volgend brengen wij de mogelijkheden voor u in kaart.

Hierbij kan u denken aan:

 1. Opbrengst per jaar en levensduur
 2. Subsidiemogelijkheden
 3. Milieubesparing
 4. Stroomopbrengst
 5. Benodigde investering en aantal zonnepanelen
 6. De geschiktheid van uw dak en meer

Als leverancier van zonnepanelen bestaat ons assortiment uit meer dan 25 merken. Wij vergelijken de verschillende merken en selecteren de beste optie voor uw persoonlijke situatie.

In overleg met u zullen we een keuze maken door de voor en nadelen duidelijk met u te communiceren. Schrijf u in en ontdek de mogelijkheden voor zonnepanelen in Dokkum.

Zonnepanelen in Dokkum

Waaruit bestaat onze zonnepanelen service?

Bij Zonnepanelen Noord bieden wij een totaalservice aan waarin wij alles van A tot Z voor onze klanten regelen. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk achterover kan leunen terwijl wij al het werk verrichten. Uiteraard nemen we u wel mee in het proces, zodat u overal van de hoogte bent en altijd kan beslissen.

Onze service:

 1. Vrijblijvend adviesgesprek
 2. Ondersteuning aanvraag subsidies
 3. Aanschaf van zonnepanelen
 4. Levering
 5. Installatie en montage
 6. Alles netjes achterlaten
 7. Onderhoud (optioneel)

Als bedrijf zijn wij enkel werkzaam in de Noordelijke provincies en hebben wij ons kantoor in de provincie Friesland. Enkel door regionaal te werken zijn wij in staat om onze kwaliteitsgarantie te garanderen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Geef ons uw vertrouwen en wij zullen u niet teleurstellen! Kies onze service voor zonnepanelen in Dokkum!

zonnepanelen service Dokkum

Zonnepanelen kopen in Dokkum?

In totaal zijn er op het moment al rond de 1600 huishoudens in Dokkum die zonne-energie opwekken. Maar waarom willen zoveel inwoners van Dokkum zonnepanelen kopen?

Tegenwoordig beginnen steeds meer mensen na te denken om de overstap te maken naar groene stroom. De maandelijkse energierekening blijft maar toenemen in hier lijkt geen einde aan te komen.

Dit terwijl zonnepanelen steeds goedkoper worden en steeds effectiever worden in het opwekken van zonne-energie. Met 1057 zonuren per jaar heeft Dokkum voldoende zonuren om geld te verdienen aan de investering in zonnepanelen.

Hiermee wordt u onafhankelijk van het reguliere stroomnetwerk en bent u af van de eindeloze stijgingen van uw maandelijkse stroomrekening.

Wanneer u meer stroom opwekt dan u zelf gebruikt heeft u nog meer voordelen. U kan geld verdienen door terug te leveren aan het net, of korting ontvangen voor in de toekomst.

zonnepanelen kopen Dokkum

Wat is de terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen in Dokkum?

Om de precieze terugverdientijd van uw zonnepanelen in Dokkum te garanderen dienen we eerst op locatie langs te komen. Op deze manier kunnen wij controleren of uw dak volledig geschikt is.

Hiernaast berekenen we de stand van uw dak ten opzichte van de zon, waardoor we een accurate schatting kunnen maken van de stroomopbrengst. Maar u mag uitgaan van het gemiddelde:

 • Terugverdientijd: 5 jaar
 • Levensduur: 25 jaar
 • Gratis groene stroom: 20 jaar

Zoals u ziet is het tegenwoordig aanzienlijk goedkoper om zonnepanelen te hebben dan uw maandelijkse energierekening te betalen. Maar het is wel een investering die voor lange termijn gemaakt dient te worden.

Kies daarom voor een lokale betrouwbare partij voor uw zonnepanelen systeem in Dokkum. Ook in de toekomst zijn wij in de buurt om u uit de brand te helpen!

Zonnepanelen terugverdientijd Dokkum

Waarom u ons kiest als zonnepanelen installateur in Dokkum?

Het is belangrijk om uw zonnepanelen in Dokkum te laten installeren door een professioneel installateur. Zonnepanelen Noord is een erkend installateur en werkt uitsluitend met eigen personeel.

Al onze monteurs hebben een uitvoerige interne opleiding genoten waardoor de werkzaamheden conform wet en regelgeving verricht worden.

Kwaliteitsregisters die ons erkennen:

 • InstallQ
 • Sterkin DE ECHTER INSTALLATEUR
 • QBIS
 • Techniek Nederland

Aangezien uw panelen tientallen jaren mee dienen te gaan is het noodzakelijk dat dit op de juiste wijze gebeurd. Dit zorgt ervoor dat u aanspraak kan maken op uw garantie voor in de toekomst. Wanneer uw installatie onzorgvuldig gebeurt heeft u de kans dat dit komt te vervallen. Wij zijn uw adres voor een professionele zonnepanelen installatie in Dokkum. Wij moeten vaak problemen oplossen van foutieve installaties door beunhazen. Zorg ervoor dat u niet één van deze mensen bent. Kies ons voor zonnepanelen Dokkum!

Installatie zonnepanelen Dokkum
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK