Zonnepanelen Drachten

We leveren een totaalservice voor zonnepanelen in Drachten. Dit omvat een professionele installatie en montage van zonnepanelen geïnstalleerd door onze gecertificeerde monteurs.

Hiernaast maken we gebruik van hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement en een lange levensduur. We ontzorgen onze klanten volledig en helpen bij de aanvraag van subsidies.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Drachten.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

Advies zonnepanelen drachten

Voordat u onze service afneemt komen we vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies op maat.

We brengen de kansen voor zonnepanelen in Drachten in kaart voor uw persoonlijke situatie. Op voorhand bellen we om uw wensen te bespreken.

Zowel telefonisch als op locatie nemen we ruim de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Hiernaast kunt u op dit moment al uw vragen stellen.

Het adviesrapport bevat onder andere:

 • Stroomopbrengst per maand en jaar
 • Terugverdientijd
 • Levensduur
 • Kostenbesparing t.o.v. de energierekening
 • Investering en benodigde panelen
 • Beschikbare subsidies
  zonnepanelen Drachten

  Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

  installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
  sterkin erkende zonnepanelen monteur
  qbis kwaliteitsregister
  Techniek Nederland

  Subsidies voor zonnepanelen in Drachten

  We zijn ons ervan bewust dat de aanschaf van zonnepanelen vraagt om een aanzienlijke investering. Daarom is het belangrijk om optimaal gebruik te maken van de subsidies.

  In Drachten kunt u gebruik maken van de subsidie voor 0% BTW op zonnepanelen. Hiermee bespaart u 21% van het bedrag voor de aankoop en installatie. Een groot gedeelte van uw investering wordt dus uit handen genomen door de overheid. De BTW vrijstelling zit standaard verwerkt in onze betaalbare prijzen.

  Hiernaast bestaan er projectmatige subsidies. Normaliter geldt dit alleen voor de grotere projecten. Maar wanneer je de krachten als individuelen bundelt, kun je als groep aanspraak maken.

  In ons adviesrapport vindt u alle actuele zonnepanelen subsidies voor Drachten. Uiteraard helpen we ook bij de aanvraag zodat u er zo weinig mogelijk werk van heeft.

  Zonnepanelen in Drachten

  Terugverdientijd en levensduur

  De levensduur van de zonnepanelen zijn bepalend voor de stroomopbrengst op de lange termijn. Wij leveren zonnepanelen in Drachten met een levensduur van 25 jaar.

  Gemiddeld ligt de terugverdientijd van onze systemen op 5 jaar.

  Dit houdt in dat u met de juiste installatie 20 jaar kunt genieten van gratis groene stroom.

  Uiteraard is de terugverdientijd en levensduur wel afhankelijk van het merk en type paneel. Hiernaast speelt de stand van uw dak ten opzichte van de zon een belangrijke rol in de stroomopbrengst.

  Dit zijn variabelen die wij allemaal meewegen in onze persoonlijk adviesrapport. Hier vindt u tegelijkertijd de terugverdientijd en levensduur die van toepassing is op uw situatie.

  terugverdientijd en levensduur

  Professionele installatie van zonnepanelen in Drachten

  We garanderen een professionele installatie voor zonnepanelen in Drachten. De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze eigen installateurs die alleen voor ons werken. Hierdoor zijn wij in staat om focus te houden en onze kwaliteit te waarborgen.

  Onze vakmensen werken allemaal conform wet en regelgeving. Hiernaast hanteren we de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen die bij een installatie komen kijken. Dit zorgt ervoor dat u gegarandeerd bent van een stevige installatie die hevige stormen en windstoten overleeft.

  Als bedrijf zijn wij een “erkend installateur. Dit houdt in dat we erkend worden door belangrijke kwaliteitsregisters. Voorbeelden hiervan zijn Techniek Nederland, QBIS en InstallQ.

  Laat uw zonnepanelen in Drachten installeren door een erkend installateur zoals ons. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de garantie op de zonnepanelen behouden blijft.

  zonnepanelen installatie Drachten

  Wat kosten zonnepanelen?

  De kosten van een zonnepanelen systeem zijn voor een groot deel afhankelijk van het merk, type en aantal zonnepanelen. Daarom is een gemiddelde prijs voor een aantal zonnepanelen geen goede weerspiegeling van de werkelijkheid.

  Wij kiezen voor de persoonlijke aanpak. Op basis van uw situatie en wensen selecteren we de beste merken en types zonnepanelen.

  In ons adviesrapport nemen we verschillende opties mee, zodat u een keuze kunt maken.

  Bijvoorbeeld iets meer investeren en kiezen voor zonnepanelen met een langere levensduur. Of juist een lagere investering voor panelen die minder lang meegaan.

  Woont u in Drachten en wilt u weten wat zonnepanelen kosten? Plan dan een advies op maat met één van onze adviseurs.

  wat kosten zonnepanelen

  Totaalservice zonnepanelen Drachten

  Met onze totaalservice voor zonnepanelen in Drachten kunt u zorgeloos genieten van gratis groene stroom.

  Wij maken een optimaal ontwerp voor uw dak of een andere plek. Zodat de zonnepanelen zich perfect verhouden tot de stand van de zon, voor een optimale stroomopbrengst.

  Hiernaast regelen we de aankoop van zonnepanelen. Doordat wij groot inkopen kunnen we de panelen goedkoper inkopen, dit voordeel berekenen we door aan de klant.

  Daarnaast leveren, installeren en monteren we de zonnepanelen. Op het einde van de rit ruimen we alles netjes op. Dit allemaal leveren we voor één vaste prijs.

  Al onze bussen zijn voorzien van alle benodigde materialen voor een kwalitatieve installatie op locatie.

  totaalservice zonnepanelen Drachten

  Monitoren van zonnepanelen in Drachten

  Als de omvormer het toelaat sluiten we het zonnepanelen systeem aan op ons netwerk. Hierdoor kunnen we uw zonnepanelen in Drachten op afstand monitoren.

  Als er een storing plaatsvindt kunnen we dit vaak op afstand oplossen en anders komen we langs.

  Hiernaast installeren we de app die u ook zelf kunt gebruiken op de smartphone. Hiermee krijgt u inzichten in de stroomopbrengst (aantal kWh) per paneel.

  U kunt de opbrengst per dag, maand of jaar inzien en vergelijkingen maken tussen periodes. Zo weet u precies wanneer u een goed jaar heeft gehad of juist een minder jaar voor de stroomopbrengst. Daarnaast is het gewoon leuk om zo nu en dan naar te kijken.

  monitoren van zonnepanelen in Drachten

  De beste merken zonnepanelen

  In totaal kunnen we meer dan 25 verschillende merken leveren. Hierdoor zijn we altijd in staat om het beste merk te leveren voor uw situatie.

  Elk merk heeft ook weer verschillende types. Onze regionale adviseurs selecteren het beste merk(en) voor uw situatie.

  Dit wordt meegenomen in het adviesrapport, zodat u de verschillende voordelen en nadelen tegen elkaar kunt afwegen.

  beste merk zonnepanelen

  Regionale specialist voor zonnepanelen in Drachten

  Kies ons als uw regionale zonnepanelen specialist in Drachten. Als bedrijf zijn wij enkel actief in de Noordelijke provincies van Nederland.

  We kiezen er bewust voor om klein te blijven, omdat onze kracht ligt in onze regionale betrokkenheid.

  Mensen uit de omgeving leiden we op tot installateur om mensen uit de omgeving te helpen om te verduurzamen.

  Dit doen we met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Niet alleen de installatie moet perfect uitgevoerd worden maar ook de afterservice.

  Grote partijen kunnen vaak lang op zich laten wachten, als er onderhoud nodig is na de installatie.

  Wij zorgen dat we snel ter plaatse zijn, zodat uw zonnepanelen een optimaal rendement maken. Ga voor een stukje zekerheid, vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Drachten.

  zonnepanelen specialist Drachten
  Henk Reder

  Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

  Eigenaar

  Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

  Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

  VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK