Zonnepanelen Drachten

Overweegt u om te investeren in Zonnepanelen? Drachten is één van steden in Friesland waar wij een vrijblijvend advies op maat aanbieden.

Alles uitzoeken op het gebied van zonnepanelen is een tijdrovende en frustrerende taak. Daarom zijn wij hier om u te ontzorgen.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen in Drachten. Onze regionale professionals zullen alle mogelijkheden en kansen voor u in kaart brengen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 176 beoordelingen
js_loader

Advies op maat voor zonnepanelen in Drachten

Bent u een inwoner van Drachten, dan staan onze regionale adviseurs klaar om u te informeren over de kansen voor zonnepanelen Drachten.

Het advies kan zowel telefonisch plaatsvinden, als via een gesprek op locatie. Onze adviseurs zijn transparant, meedenkend en hun enige doel is om een zo hoog mogelijk rendement voor u te behalen.

We behandelen het volgende:

 • Terugverdientijd
 • Opbrengst
 • Stroomopbrengst
 • Ideale opstelling voor uw panelen
 • Besparing op het milieu
 • Geschiktheid van uw dak
 • Benodigde investering etc.

Onze experts maken een berekening voor uw persoonlijke situatie, waarin meer dan 20 verschillende merken zonnepanelen met elkaar vergeleken worden. De opties die voor u het meeste rendement behalen worden besproken.

Ons doel is om iedereen in Drachten van een professioneel zonnepanelen systeem te voorzien. Zodat u hier nog jaren van kan genieten.

Dit proces is geheel kosteloos en er volgen geen verplichtingen.

  zonnepanelen Drachten

  Voordelig zonnepanelen laten installeren in Drachten

  In ons advies voor de inwoners van Drachten houden wij rekening met de aankoop, levering, installatie en montage.

  Dit omvat alle facetten die nodig zijn om een professioneel zonnepanelen systeem in Drachten te laten installeren. Wanneer u ons advies ter harte neemt, zullen we nog langskomen voor een controle op locatie.

  Alleen op deze manier zijn we er zeker van dat ons beoogde rendement ook daadwerkelijk behaald gaat worden.

  De installatie gebeurt uitsluitend door onze eigen in-house installateurs. Als bedrijf zijn wij een geregistreerd en erkend zonnepanelen installateur. We leiden dan ook ons eigen personeel op om er zeker van te zijn dat de installatie van hoogwaardige kwaliteit is.

  Omdat wij niet afhankelijk zijn van derde partijen zijn wij in staat om snel te schakelen. Ook wanneer er in de toekomst ongeregeldheden plaatsvinden, staan wij voor u klaar.

  zonnepanelen in Drachten

  De terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen, die u bij ons kan verwachten.

  De terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen staan centraal in ons advies. Zo is de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen in Drachten 7 jaar. Dit terwijl de zonnepanelen gemiddelde 25 jaar of langer meegaan.

  Wij proberen uw investering dan ook altijd zo in te richten dat u de investering na 7 jaar al heeft terugverdient. Dit houdt in dat u in de 18 opvolgende jaren kan genieten van gratis groene stroom.

  De stroomprijzen stijgen continu, maar u heeft hier geen last meer van. U zal er hoogstens meer voordeel uit halen, omdat u niet de hoge stroomprijzen hoeft te betalen.

  Wanneer u meer stroomopbrengst heeft dan u daadwerkelijk verbruikt, kan u de stroom ook tegen een voordeligere prijs terug leveren aan het net.

  levensduur zonnepanelen in drachten

  Subsidies voor zonnepanelen Drachten

  Wanneer u zonnepanelen koopt in Drachten, dient dit als investering. Bij een investering is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen. Daarom moet er optimaal gebruik gemaakt worden van subsidies.

  In Drachten kan u gebruik maken van een de 21% BTW teruggave. Hiermee kan u als particulier, net als bedrijven, 21% van de investering voor aankoop en installatie declareren bij de overheid. De overheid neemt een substantieel bedrag van uw investering uit handen.

  Daarnaast heb je nog projectmatige subsidies die normaliter alleen voor grote projecten gelden. Maar wanneer je als groep van particulieren gezamenlijk wil investeren, kan je hier ook aanspraak op maken.

  Subsidies in Drachten zijn vaak tijdsgebonden en we kunnen niet alles schriftelijk bijhouden op de website.

  Wil jij op de hoogte gesteld worden van de laatste subsidies voor zonnepanelen Drachten?

  Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan!

  zonnepanelen subsidies Drachten

  VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK