Zonnepanelen Eelde

Een vrijblijvend op maat gemaakt adviesplan voor Zonnepanelen Eelde.

Ontdek de voordelen van  zonne-energie voor uw persoonlijke situatie. Is het dak geschikt? Dan kunt u 20 jaar lang genieten van gratis groene stroom. 

De zonnepanelen in Eelde worden geinstalleerd door onze vakkundige en gecertificeerde installateurs.

Hiervoor gebruiken we hoge kwaliteit zonnepanelen met een hoge stroomopbrengst. Ga voor zekerheid, vraag een advies aan! 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 187 beoordelingen
js_loader

Wat u kan verwachten van ons advies voor zonnepanelen in Eelde?

Ons advies voor zonnepanelen is duidelijk en eerlijk. Onze regionale adviseurs hebben al jarenlange ervaring in de zonnepanelen markt.

Zonne-energie is voor ons een dagelijkse kost en wij zijn op de hoogte van de laatste subsidies, trends en ontwikkelingen.

In ons advies voorzien we u van eerlijke informatie, voor uw persoonlijke situatie. Geen schattingen, maar berekeningen met accurate voorspellingen. Wij kunnen eenvoudig de opbrengst berekenen van zonnepanelen in Eelde.

Door middel van een geavanceerde software zijn wij in staat om uw dak op afstand te scannen. Op basis van deze gegevens zijn wij in staat alles in kaart te brengen. Wij voorzien u onder andere van:

 

 • De geschatte opbrengst per maand, jaar en cumulatieve verdiensten
 • Het benodigde of mogelijke aantal panelen
 • Geschiktheid van uw dak
 • De stroomopbrengst per maand, jaar en overig
 • Terugverdientijd en levensduur van de zonnepanelen
 • De benodigde investering
 • Subsidie mogelijkheden
  zonnepanelen Eelde

  Hoelang duurt het voor de investering is terugverdient?

  Wij zijn verantwoordelijk voor meerdere professionele installaties van zonnepanelen in Eelde. Hiervan is de gemiddelde levensduur 25 jaar.

  Het is goed om te weten dat er ook zonnepanelen van Qcells beschikbaar zijn, die 25 jaar garantie bieden. U kan onze adviseurs hier naar vragen. De zonnepanelen gaan dus 25 jaar mee, terwijl de gemiddelde terugverdientijd slechts 7 jaar is.

  Dit houdt dus in dat er nog 18 jaar over blijven, waarin u geen cent hoeft te betalen voor uw stroom. Sterker nog, wanneer u meer zonnepanelen plaatst dan u stroom verbruikt, kan u geld verdienen.

  Wanneer u in Eelde getroffen bent door aardbeving schade kan u gebruik maken van de subsidie waardevermeerdering. Dit houdt in dat u €4000,- aan subsidie ontvangt die u kan gebruiken voor zonnepanelen.

  Inwoners van Eelde kunnen dus in sommige gevallen al voor een paar tientjes zonnepanelen aanschaffen. De rest wordt allemaal gedekt door subsidies.

  zonnepanelen in Eelde

  Onze zonnepanelen totaalservice in Eelde

  Wij adviseren niet alleen vrijblijvend, maar bieden ook een zonnepanelen totaalservice aan voor de inwoners van Eelde. Onze service is als volgt:

  1. Advies op locatie of telefonisch (vrijblijvend)
  2. Aankoop en levering
  3. Installatie en montage
  4. Onderhoud (optioneel)

  Wij verzorgen de installatie van uw zonnepanelen systeem in Eelde van A tot Z.

  De installatie wordt voltooid door onze gecertificeerde installateurs die werken conform wet en regelgeving. Alle installateurs zijn bij ons in dienst, zodat we snel kunnen schakelen. Ook in tijden wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, of er ongeregeldheden plaatsvinden.

  Wij zijn een regionaal bedrijf die enkel werkzaam is in het Noorden van Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om de hoge kwaliteit van onze service te garanderen.

  Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 4,9 sterren. Er is niks belangrijkers voor ons dan de glimlach op het gezicht van onze klanten.

  zonnepanelen totaalservice Eelde

  Subsidies zonnepanelen in Eelde

  De allerbelangrijkste subsidie in Eelde is de eerder benoemde “subsidie waardevermeerdering”. U vindt alle informatie in de link.

  Daarnaast kan u in Eelde net als in de rest van Nederland, gebruik maken van subsidie voor 21% BTW. Normaliter zijn alleen bedrijven in staat om de BTW terug te krijgen van de belastingdienst. Maar voor eigenaren van zonnepanelen is dit ook mogelijk.

  De overheid vindt het belangrijk om verduurzaming van de aarde te stimuleren. Dat is de reden dat ze een groot gedeelte van uw rekening betalen.

  Daarnaast moeten we natuurlijk niet vergeten dat het ook bijdraagt aan het milieu. Voor het opwekken van stroom worden nog vaak processen gebruikt waarbij voor CO2 vrijkomt. Bij zonnepanelen is dit niet het geval.

  Sterker nog, zonnepanelen zijn recyclebaar en hebben een minimale footprint op het milieu. Meer weten? Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor zonnepanelen Eelde.

  subsidie voor zonnepanelen Eelde

  VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK