Zonnepanelen Emmen

Wilt u zonnepanelen in Emmen laten plaatsen? Wij leveren een complete service voor A-merk zonnepanelen, van advies tot installatie.

Uitsluitend geïnstalleerd door onze eigen installateurs die werken conform wet en regelgeving. Geen haastige ZZP’ers, maar professionele installateurs die pas weg gaan als alles klaar is.

Snelle levering, duidelijke deadlines en afspraak is afspraak. Laat uw zonnepanelen in Emmen installeren door de regionale specialist.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek of lees onze reviews.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 187 beoordelingen
js_loader

Kosten zonnepanelen Emmen

De kosten voor zonnepanelen in Emmen zijn afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Op basis van uw wensen selecteren onze regionale adviseurs de beste zonnepanelen systemen.

Wij leveren en vergelijken meer dan 25 verschillende merken. Hierbij focussen we op lage kosten en zoveel mogelijk stroomopbrengst voor u. Hierdoor besparen onze klanten gemiddeld zo’n €1000,- per jaar.

De kosten voor koop, levering, installatie en montage worden allemaal meegenomen in één vaste prijs. Geen onverwachte verassingen achteraf. De kosten variëren door:

 • Aantal zonnepanelen
 • Merk zonnepanelen en omvormer
 • Dakconstructie en benodigde montagemateriaal
 • Bereikbaarheid van het dak en meer

Wij leveren kwaliteit voor de beste prijs. Kies ons voor Zonnepanelen Emmen.

Zonnepanelen Emmen

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Subsidies in Emmen

In Emmen kon je gebruik van de zonnelening, maar deze is nu vervangen door de Energiebespaarlening Drenthe van het Warmtefonds. Hiermee ontvang je korting op de rente van een lening voor zonnepanelen Emmen. De actuele rentes en kortingen vind je op de website.

Hiernaast kun je gebruik maken van de standaard subsidie voor BTW Teruggave. Hiermee bespaar je 21% op de totale kosten voor aankoop en installatie.

Wij ontzorgen u op het gebied van subsidies. De subsidies worden voor u in kaart gebracht en we helpen bij de aanvraag.

zonnepanelen subsidies Emmen

Waarom zonnepanelen?

De maandelijkse energieprijzen rijzen de pan uit. Door verschillende gebeurtenissen blijft de stroomprijs maar stijgen en het is nog niet voorbij.

Door te investeren in zonnepanelen wekt u uw groene stroom op. U bent dus niet meer afhankelijk van het stroomnet en betaalt niet de hoofdprijs. Sterker nog, u krijgt meer geld terug als u terug levert.

Investeren in zonne-energie is goed voor de portemonnee en ook nog voor het milieu.

Omdat de overheid graag wil dat wij verduurzamen, betalen ze ook nog voor een groot gedeelte mee aan de kosten.

Waarom zonnepanelen

De beste merken bij één aanbieder

Bij ons bent u verzekerd van de beste merken. Het juiste merk en type zonnepaneel is belangrijk voor de levensduur en stroomopbrengst.

Wij maken enkel gebruik van de merken en types met de hoogste opbrengst en een langste levensduur. Zodat u eindeloos kan genieten van gratis groene stroom.

Voorbeelden van onze merken:

 • JA Solar zonnepanelen
 • QCELLS zonnepanelen
 • SolarEdge zonnepanelen
 • Longisolar
beste merk zwarte zonnepanelen

Professionele installatie van zonnepanelen

Zonnepanelen Noord is een erkend zonnepanelen installateur.

Onze zonnepanelen in Emmen worden enkel geïnstalleerd door onze eigen vakbekwame installateurs. Stuk voor stuk hebben ze een interne opleiding genoten van het hoogste niveau. Zodat alle installaties vlekkeloos verlopen.

Wij krijgen erkenning van verschillende kwaliteitsregisters:

 • InstallQ
 • Sterkin DE ECHTE INSTALLATEUR
 • QBISnl
 • Techniek Nederland

Hiermee bent u gegarandeerd van behoud van de fabrieksgarantie op uw zonnepanelen. Een foutieve installatie door een ongecertificeerd persoon, kan leiden tot verlies van garantie. Mocht er dan wat gebeuren in de toekomst, dan zijn de kosten voor u zelf.

Professionele installatie zonnepanelen Emmen

Plaatsen van zonnepanelen in Emmen

In één dag plaatsen wij uw zonnepanelen in Emmen. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek inspecteert de adviseur uw woning.

Alle benodigde materialen en gereedschappen worden doorgegeven. Zodat de installatie zonder problemen verloopt.

Mocht uw dak bijvoorbeeld lastig te bereiken zijn, dan zijn wie hierop voorbereid. Na het plaatsen van de zonnepanelen en de omvormer werken we de bekabeling netjes weg.

We helpen bij de installatie van de app en leggen uit hoe het werkt. Zodat u op elk moment van de dag inzicht krijgt in de stroomopbrengst.

Wanneer alles is afgerond ruimen we alles nog even netjes op. Zodat u zorgeloos kunt genieten van zonne-energie in Emmen.

zonnepanelen plaatsen in Emmen

Kun je stroom terug leveren in Emmen?

Ja, ook in Emmen kunt u het stroom van de zonnepanelen terug leveren met de salderingsregeling. De overheid heeft duidelijk gemaakt dat dit niet zal veranderen tot 2025. Dan zal er eventueel begonnen worden het afbouwen.

Alle stroom die u wel opwekt maar niet gebruikt wordt terug geleverd aan het stroomnetwerk. U zal een vergoeding ontvangen voor elke kWh die u levert. Hiermee kan u aanzienlijk besparen op de maandelijkse energierekening.

In de zomermaanden compenseren de diensten vaak de volledige kosten voor gas. Het loopt al snel in de tientallen euro’s per maand.

Laat op korte termijn zonnepanelen in Emmen plaatsen. Zodat u nog optimaal gebruik kan maken van de salderingsregeling.

Stroom terug leveren in Emmen

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK