Zonnepanelen Emmen

Overweegt u om te investeren in Zonnepanelen? Emmen is één van de toonaangevende gemeentes in Drenthe op het gebied van duurzaamheid. Maar het is natuurlijk de vraag of de aanschaf van zonnepanelen in Emmen voor u uit kan.

Dit heeft namelijk te maken met het type dak wat u heeft, de stand van de zon en de verwachte stroomopbrengst.

Dit is voor een particulier of bedrijf lastig uit te rekenen. Daarom bieden wij bij Zonnepanelen Noord een gratis dakscan aan voor alle bewoners van Emmen.

Op afstand kunnen onze specialisten met geavanceerde software een accurate schatting maken van de potentiele opbrengst van zonnepanelen op uw dak. Hierbij informeren wij u over:

 1. De geschiktheid van uw dak
 2. Het aantal panelen wat u nodig heeft
 3. De potentiele opbrengst van uw panelen
 4. De terugverdientijd
 5. De investering en nog veel meer

Vraag uw gratis dakscan voor Zonnepanelen Emmen aan!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 139 beoordelingen
js_loader

Hoe werkt onze vrijblijvende dakscan voor Zonnepanelen Emmen?

Zonnepanelen Noord is al tijden een toonaangevend bedrijf voor het verduurzamen van de provincie Drenthe. Wij doen dit door het plaatsen van zonnepanelen op de daken van particulieren en bedrijven in Emmen en omliggende steden en dorpen.

Onze regionale specialisten maken gebruik van software waarin alle daken van Emmen geregistreerd staan. Door middel van geavanceerde berekeningen zijn wij in staan om de ligging van uw dak te combineren met de stand van de zon. Ook ongeregeldheden zoals: ramen, dakkappelen, schoorstenen en overige obstakels op het dak worden hierin meegenomen.

Zo zijn wij in staat om op afstand een accurate schatting te maken van de terugverdientijd en opbrengsten van uw zonnepanelen systeem. Uiteraard kunnen onze specialisten ook geheel vrijblijvend langskomen op locatie.

Wij werpen dan een professionele blik op uw dak, om er zeker van te zijn dat onze inschatting correct is. Hiernaast informeren wij u dan over alle benodigde informatie.

zonnepanelen emmen

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Installatie van Zonnepanelen Emmen door gecertificeerde installateurs

Wij snappen als geen ander dat u de installatie enkel en alleen door gecertificeerde en bekwame zonnepanelen installateurs wil laten verrichten.

Daarom zijn alle installateurs bij Zonnepanelen Noord intern opgeleid volgens de wettelijke voorschriften. Dit doen wij op de volgende wijze:

 1. Interne opleiding volgens wettelijke en onze eigen hoogwaardige kwaliteitsnormen
 2. Veilig werken conform wettelijke voorschriften
 3. Het bijhouden van de laatste vakinformatie
 4. Erkend door openbare kwaliteitsregisters zoals InstallQ, Qbis en Sterkin
 5. Alle monteurs in dienst van Zonnepanelen Noord, zodat we snel kunnen schakelen wanneer nodig

Bij de aanschaf van zonnepanelen zijn vaak substantiële bedragen gemoeid. Daarom is het van belang dat u de installatie niet door de eerste de beste beunhaas op de hoek laat verrichten.

Bij ons bent u verzekerd van een professionele installatie van uw zonnepanelen in Emmen. Zijn er ongeregeldheden? Dan zijn wij altijd in de buurt om calamiteiten op te lossen

professionele installatie van zonnepanelen in emmen

Zonnelening en overige subsides voor Zonnepanelen in Emmen

Uiteraard wilt u zoveel mogelijk besparen op de aanschaf van zonnepanelen in Emmen. Waarom zou u immers alles zelf betalen, als u ook gebruik kan maken van kostenbesparende subsidies.

De regionale experts van Zonnepanelen Noord; zijn op de hoogte kan alle regionale subsidies en regelingen. Wij informeren u niet alleen vrijblijvend over alle opties, maar helpen u ook bij de aanvraag hiervan.

Zo staat u er niet alleen voor, maar wordt u ondersteund door een regionale specialist die dit al jaren doet.

Voor Zonnepanelen Emmen zijn de volgende subsidies en regelingen het meest voor de hand liggend:

 • 21% btw-teruggave op de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen.
 • Zonnelening Emmen: Minimaal €2500 tot maximaal €7500,- lenen tegen lage rente.
 • Extra hypotheekruimte: Verhoging van hypotheek tot 106% van de getaxeerde woningwaarde voor investeringen in een energie neutrale woning.
zonnepanelen in emmen

Overige besparingen voor zonnepanelen

Uiteraard zijn er nog vele andere subsidies voor particulieren en subsidies voor bedrijven beschikbaar in Emmen. U kan zich hierin verdiepen door de links hierboven te volgen.

Heeft u hier geen tijd voor? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren door één van onze lokale experts. Hierdoor komt u er snel achter of een investering in Zonnepanelen Emmen voor u uit kan.

Wanneer u dak niet geschikt is en de opbrengsten tegen zullen vallen, zijn wij hier altijd transparant in. Wij willen de bewoners van Emmen ondersteunen om te verduurzamen op veilige en winstgevende manier!

installateur van zonnepanelen in emmen

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK