Zonnepanelen Friesland

Denkt u na over de aankoop van zonnepanelen? Friesland is één van onze servicegebieden. Ons team van regionale experts staat klaar om iedereen in Friesland te voorzien van vrijblijvend advies over zonnepanelen.

Wij snappen dat het lastig kan zijn, om alles omtrent zonnepanelen zelf uit te zoeken. Daarom bieden wij een gratis dakscan aan, inclusief adviesgesprek op locatie of via de telefoon.

In dit gesprek zetten we voor u alle kansen en mogelijkheden uiteen voor zonnepanelen in Friesland.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 136 beoordelingen

Adviesgesprek op maat voor zonnepanelen Friesland

Het kan een tijdrovende klus zijn om alle kansen voor zonnepanelen in Friesland voor uzelf uiteen te zetten. U bent druk met uw baan, bedrijf of kan wel andere dingen bedenken waar u uw tijd liever aan besteed. Daarom staat het ontzorgen van onze klanten centraal in ons advies.

Wij maken gebruik van geavanceerde software waarmee we op afstand uw dak kunnen scannen. Hiermee ontvangen wij waardevolle informatie over:

 • De stand en geschiktheid van uw dak
 • Obstakels die het zonlicht kunnen blokkeren door schaduwinval
 • De stand van de zon ten opzichte van uw dakconstructie

We vergelijken meer dan 20 verschillende merken zonnepanelen en selecteren de beste optie voor uw persoonlijk situatie. U ontvangt een rapport waarin we het volgende uiteenzetten:

 1. Benodigde investering
 2. Opbrengst per maand en jaar (cumulatief)
 3. Terugverdientijd
 4. Het benodigde aantal zonnepanelen
 5. Accurate schatting van de stroomopbrengst en meer.
  zonnepanelen Friesland

  Totaal service voor zonnepanelen in Friesland

  Zonnepanelen Noord biedt een totaalservice aan voor zonnepanelen in Friesland. Het begint allemaal met ons vrijblijvend adviesgesprek op maat. Hierin stellen we het meest geschikte zonnepanelen systeem samen, voor de best mogelijke prijs.

  Hierbij houden wij rekening met:

  1. De aankoop van de zonnepanelen
  2. Levering
  3. Installatie en montage

  Als bedrijf vinden wij het belangrijk om transparant te zijn richting onze klanten. Daarom nemen wij alle kosten mee in ons rapport. Geen onverwachte verassingen, maar een duidelijke prijs en een accurate indicatie van de opbrengst.

  Wanneer u voor ons kiest, kan u een totaalservice verwachten waarin we u van A tot Z ontzorgen.

  Totaalservice zonnepanelen in Friesland

  Wat is de gemiddelde terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen?

  De terugverdientijd en levensduur van uw zonnepanelen staan centraal voor het behalen van een gezond rendement. Echter zijn niet alle dakconstructies in de provincie Friesland geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen. Daarom is het altijd aan te raden om dit op voorhand goed door ons uit te laten zoeken. Wij doen dit geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

  Wij leveren zonnepanelen in Friesland van hoogwaardige kwaliteit, met een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Onze regionale experts berekenen altijd de best renderende ligging voor uw zonnepanelen systeem. Hierdoor bedraagt de gemiddelde terugverdientijd van de panelen 7 jaar.

  Kijkt u elke maand weer op tegen de energierekening die als maar duurder lijkt te worden? Dit gaat voorbij wanneer u over gaat op zonne-energie. De investering is terugverdient na 7 jaar en u kan nog 18 jaar genieten van gratis groene stroom.

  Friesland terugverdientijd zonnepanelen

  Hoogwaardige zonnepanelen installatie in Friesland

  Alle zonnepanelen installaties in Friesland worden verzorgd door onze eigen gecertificeerde en erkende installateurs. Enkel op deze manier zijn wij in staat om de kwaliteit van de installatie te garanderen. Een installatie door een gecertificeerd installateur is noodzakelijk om de garantie op uw panelen te waarborgen.

  Alle monteurs worden intern opgeleid conform de strengste normen, regelgeving en wettelijke voorschriften. Hierbij vindt een langdurige toetsing plaats, voordat we onze installateurs op pad sturen. Daarnaast worden onze installaties regelmatig gecontroleerd door inspecteurs van de openbare kwaliteitsregisters die onze kwaliteit garanderen. Hierbij moet u denken aan instanties zoals:

  • Techniek Nederland
  • Sterkin – de echte installateurs
  • QBIS
  • InstallQ

  Uiteraard kan u ook zonnepanelen in Friesland laten installeren door de eerste de beste beunhaas op de hoek. Dit kan echter zorgen voor problemen in de toekomst. Mochten er over enkele jaren complicaties optreden, dan kan de garantie komen te vervallen door een incorrect handelen.

  zonnepanelen installateur Friesland

  Zonnepanelen subsidies en regelingen in Friesland

  Door gebruik te maken van subsidies voor zonnepanelen in Friesland kan u de kosten van uw investering verminderen. Hierdoor is het mogelijk om het rendement te vergroten. Zo kan iedereen in Friesland gebruik maken van de subsidie voor 21% BTW teruggave. Hiermee ontvangt u vergoeding van 21% voor aankoop, levering en installatie van uw zonnepanelen.

  Hiernaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Energiebespaarlening Fryslan. Dit is een lening voor mensen die niet het vermogen hebben om te investeren in zonne-energie, of hun spaargeld liever aan iets anders besteden.

  Wanneer u als particulier gaat investeren in het energiezuinig maken van uw woning, kan u gebruik maken van de subsidie energiebesparing eigen huis. Zonnepanelen vallen hier ook onder. Inwoners van Friesland ontvangen een extra 10% subsidies boven op de landelijke regeling.

  Als laatste hebben we nog de Fûns Skjinne Fryske Enerzjy. Deze subsidie is beschikbaar voor grootschalige projecten die bijdragen aan de vermindering van broeikasgassen en kan oplopen tot €15.000.000.

  zonnepanelen subsidie provincie Friesland

  Wij zijn uw regionale partij voor Zonnepanelen Friesland

  Zonnepanelen Noord is de ideale regionale partij voor plaatsing van zonnepanelen in Friesland. Wij zijn enkel werkzaam in de Noordelijke provincies van Nederland. Hierdoor zijn wij flexibel en in staat om snel te schakelen. Mochten er in de toekomst complicaties optreden, dan is ons team snel ter plekke om het op te lossen. Hiernaast bieden we een ontzorgende en ondersteunde rol bij de aanvraag van subsidies. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van onze regionale experts. Wij zijn uw partner voor Zonnepanelen Friesland!

  Zonnepanelen op rieten dak Friesland

  VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK