Zonnepanelen Friesland

Bespaar €1000,- per jaar met zonnepanelen in Friesland.

Ontvang een vrijblijvend op maat gemaakt adviesplan met het ontwerp, levering en installatie inbegrepen. Ontdek hoeveel geld u kan besparen met zonnepanelen Friesland.

Vraag vrijblijvend advies aan. Plan niet naar wens? U bent tot niks verplicht.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 156 beoordelingen
js_loader
Z

Hulp bij subsidies

Wij brengen alle beschikbare lokale en landelijke subsidies in kaart en helpen bij de aanvraag.

Z

Professionele installatie

Onze eigen vakkundige en gecertificeerde installateurs voorzien u van een professionele installatie.

Adviesplan voor zonnepanelen in Friesland

Wilt u investeren in zonnepanelen in Friesland? Onze regionale adviseurs brengen vrijblijvend alle mogelijkheden voor u in kaart.

In totaal vergelijken we meer dan 20 verschillende merken zonnepanelen en selecteren de beste optie voor uw persoonlijk situatie.

Ons adviesrapport bevat vele belangrijke inzichten waaronder:

 1. Besparing per jaar en levensloop
 2. Terugverdientijd en levensduur
 3. Stroomopbrengst en milieubesparing
 4. Alle beschikbare subsidies
 5. Aantal zonnepanelen
 6. Benodigde investering en meer

Onze regionale Friese adviseurs komen graag langs op locatie om alles uit te leggen. Gezamenlijk gaan we door de verschillende mogelijkheden heen voor zonnepanelen Friesland.

  Zonnepanelen Friesland

  Professionele installatie van zonnepanelen

  Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardige installatie van uw zonnepanelen in Friesland. De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze eigen gecertificeerde en erkende installateurs.

  Onze installateurs hebben een uitgebreide interne opleiding gehad. Ze werken conform de wettelijke voorschriften, strengste kwaliteitsnormen en zorgen voor een perfecte afwerking. Hierbij vindt een langdurige toetsing plaats, voordat we onze installateurs op pad sturen.

  Als bedrijf zijn wij een erkend zonnepanelen installateur. Erkend door verschillende kwaliteitsregisters waaronder:

  1. Techniek Nederland
  2. Sterkin
  3. QBIS
  4. InstallQ

  Onze werkzaamheden worden regelmatig geïnspecteerd om de kwaliteit te garanderen. Als er in de toekomst problemen optreden, zijn wij snel ter plaatse om het voor u op te lossen. Wij verzekeren u van een kwalitatieve installatie voor zonnepanelen Friesland.

   

  Installatie zonnepanelen Friesland

  Alle subsidies in Friesland voor aanschaf zonnepanelen

  Niemand betaalt graag teveel. Maak gebruik van subsidies om de investering voor uw zonnepanelen in Friesland te verminderen.

  Door middel van de subsidie voor 21 procent BTW teruggave kan u eenvoudig 21 procent besparen op de koop, levering en installatie van uw zonnepanelen. Dit moet minimaal 6 maanden na installatie ingediend worden.

  Onze Friese adviseurs helpen u bij de aanvraag van de subsidies. Dit is allemaal inbegrepen in onze service.

  Overige subsidies:

  Heeft u liever dat dit voor u uitgezocht wordt? In ons adviesplan zoeken wij alle beschikbare subsidies uit voor zonne-energie in Friesland

  Subsidies zonnepanelen Friesland

  Onze totaalservice

  Wij leveren een totaalservice waarin we het volledige proces van A tot Z regelen voor zonnepanelen Friesland. Dit is inclusief de koop, levering en installatie.

  Het begint allemaal met onze regionale adviseur die door middel van transparante en duidelijke communicatie met u de mogelijkheden bespreekt.

  Hiernaast ontvangt u van ons een vaste prijs voor de geleverde werkzaamheden en de verwachte opbrengst. In het adviesrapport nemen we alle mogelijke kosten mee, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

  We berekenen de verwachte opbrengst door middel van een geavanceerde dakscan. Waarbij we de zonuren op uw dak berekenen en dit combineren met de stroomopbrengst van uw type paneel. Dit is een goede weerspiegeling van de werkelijkheid.

  Wilt u wel graag de besparing van zonnepanelen, maar niet de zorgen? Laat uw zonnepanelen in Friesland dan plaatsen met onze totaalserice!

   

   

  Totaalservice zonnepanelen Friesland

  Terugverdientijd en levensduur

  Als u investeert in zonne-energie in Friesland, wilt u een zo laag mogelijke terugverdientijd en een zo hoog mogelijke levensduur.

  Bij ons kan u een levensduur van 25 jaar verwachten. Dit is de hoogst mogelijke levensduur die mogelijk is. Hiernaast is de terugverdientijd 5 jaar. Dit houdt in dat u 20 jaar kan profiteren van gratis groene stroom.

  In 5 jaar heeft u de gehele investering al terugverdiend. Dit is de reden dat steeds meer mensen investeren in zonnepanelen. Het is goed voor de portemonnee en tegelijkertijd voor het milieu.

  De maandelijkse energierekening wordt steeds hoger en hier lijkt niet snel verandering in te komen. Door middel van zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op en hoeft u het niet meer in te kopen voor een constant stijgende prijs.

  Overweegt u zonnepanelen in Friesland? Laat dan de precieze terugverdientijd en levensduur berekenen.

  Terugverdientijd en levensduur

  Onze afterservice voor de installatie van zonnepanelen in Friesland

  Nadat we we de zonnepanelen in Friesland voor u hebben geinstalleerd voeren we nog een aantal controles uit als afterservice. Wij gaan voor totale tevredenheid bij onze klanten en gaan pas weg als u tevreden bent. Dit ziet u terug in onze beoordeling.

  Eerst meten we de zonnepanelen door om te kijken of de stroomopbrengst naar wens is. Vervolgens leggen we u uit hoe u de stroomopbrengst kan bekijken op de app, die vaak geleverd wordt bij de omvormer.

  Hiernaast zorgen we ervoor dat alles mooi is afgewerkt en het ontwerp een toevoeging is voor uw dak. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond ruimen we alles netjes op.

  Wilt u zonnepanelen laten plaatsen met een uitgebreide afterservice. Kies dan voor Zonnepanelen Noord.

   

  Afterservice zonnepanelen Friesland

  Betrouwbare lokale partij in Friesland voor zonnepanelen

  Bent u op zoek een betrouwbare regionale partij voor uw zonnepanelen in Friesland? Dan zijn wij voor u de juiste partij.

  Van advies tot installatie, onze specialisten nemen u mee in de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Zodat u overal van op de hoogte bent. Tenzij u zelf anders aangeeft.

  Hiernaast zijn wij enkel werkzaam in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit stelt ons in staat om snel te leveren en flexibel te handelen wanneer er ongeregeldheden plaatsvinden die uw stroomopbrengst verminderen.

  Wij zijn snel ter plaatste om u te helpen en bieden gidsen aan om kleine storingen eenvoudig zelf op te kunnen lossen.

  Door onze vele plaatsingen in Friesland hebben wij een lokaal met Fries sprekende mensen die u te woord kunnen staan. Zodat u in uw eigen taal kan spreken.

  Kies ons als uw regionale partij voor zonnepanelen Friesland. Wij zullen bij elke plaatsing weer de hoogst mogelijk kwaliteit leveren.

  Regionale specialist zonnepanelen in Friesland

  VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK