Zonnepanelen Hoogezand

Zonnepanelen in Hoogezand met een hoog rendement en vermogen, geplaatst door Zonnepanelen Noord, uw erkend zonnepanelen installateur.

Totaalservice voor advies, ontwerp, levering, installatie en montage. Vraag vrijblijvend advies en een offerte op maat aan voor zonnepanelen Hoogezand.

Ook verdienen met zonnepanelen?

  Verdien gemiddeld €1200,- per jaar
  Investering in 3-5 jaar terugverdiend
  Draag bij aan groene toekomst

Ontvang gratis advies en offerte

Binnen 10 seconden geregeld!

Hoe gaat ons adviesgesprek voor zonnepanelen Hoogezand?

Weet u nog bijna niks over zonnepanelen in Hoogezand, maar overweegt u wel de investering? Of heeft u zich al ingelezen en wilt u wat extra informatie ontvangen? Onze regionale adviseurs staan klaar om u te helpen!

In totaal hebben wij meer dan twintig verschillende merken in ons assortiment. Hierdoor zijn wij in staat om alle opties met elkaar te vergelijken en de beste optie voor u te selecteren.

Wij nemen het volgende mee in ons advies:

 1. Aankoopkosten
 2. Installatie en montagekosten
 3. Terugverdientijd
 4. Verwachte opbrengst in jaren en maanden
 5. Milieubesparingen
 6. Stroomopbrengst
 7. Benodigde aantal panelen voor uw wensen
 8. De winst na 25 jaar.

De gemiddelde investering in zonnepanelen wordt binnen 5 jaar terugverdiend. Het systeem dient minimaal 25 jaar mee te gaan. Dit zijn ontzettend veel jaren van gratis groene stroom!

zonnepanelen Hoogezand

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Wat brengen zonnepanelen in Hoogezand op?

Van alle factoren blijft de opbrengst van zonnepanelen in Hoogezand één van de belangrijkste. We zouden u graag een tabel geven met verwachte opbrengsten.

Echter zijn er meerdere factoren bepalend voor een accurate schatting. Uiteindelijk wil je zeker weten waar je aan toe bent, daarom leveren wij enkel maatwerk advies voor zonnepanelen. Wij nemen de volgende punten mee in de berekening:

 1. Heeft u een plat dak of een schuin dak?
 2. Is uw dak eenvoudig bereikbaar?
 3. Hoeveel zonnepanelen moeten er komen?
 4. Dient het dak verstevigd te worden?
 5. Vindt er schaduwvorming plaats op de locatie van de panelen?
 6. Hoe staat uw dak in verhouding tot de stand van de zon?

Zoals u ziet is er behoorlijk wat informatie nodig voor een correcte schatting van de opbrengst. Daarom nemen onze regionale adviseurs contact met u op.

zonnepanelen in Hoogezand

Kan ik een indicatie krijgen van de kosten?

Ja, wij geven een duidelijke kostenindicatie voor zonnepanelen in Hoogezand. Wij laten u weten wat de benodigde investering is voor uw wensen. Vele bedrijven geven u een incompleet beeld, door bepaalde kosten weg te laten.

Hierdoor lijken ze vaak goedkoop, maar dat is in de realiteit anders. Bij ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij bieden een all-in service; waarin we al het werk voor u uit handen nemen.

Dit is allemaal in onze zeer voordelige prijs verwerkt:

 1. De aanschaf van zonnepanelen
 2. Levering
 3. Plaatsing
 4. Installatie en montage
 5. Onderhoud (optioneel)

Wij regelen alles vanaf de aanschaf tot de daadwerkelijke installatie. Op deze manier kost het u weinig tijd, maar kan u optimaal profiteren van de financiële voordelen.

Wat kosten zonnepanelen in Hoogezand?

Onze gecertificeerde zonnepanelen installateurs in Hoogezand!

Het is belangrijk dat uw zonnepanelen in Hoogezand geplaatst worden door een gecertificeerd en erkend installateur. Alleen op deze manier bent u verzekerd van een installatie die mee gaat voor de lange termijn. Wanneer u zelf de zonnepanelen wilt plaatsen, kunnen fabrikanten lastig doen over de garantie.

Maar daar hoeft u zich bij ons geen zorgen over te maken. Wij werken uitsluitend met intern opgeleide, gecertificeerde en erkende installateurs. Wij zijn als bedrijf een erkend installateur en worden erkend door verschillende kwaliteitsregisters. Waaronder Techniek Nederland en Sterkin.

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze installatie en montage. Daarom heeft u hier 25 jaar garantie op.  Doordat wij een regionale partij zijn, kunnen we snel schakelen. Mochten er ongeregeldheden plaatsvinden, dan zijn wij snel ter plekke om het op te lossen. Wij zorgen ervoor dat u optimaal rendement maakt!

zonnepanelen installatie hoogezand

Subsidies zonnepanelen Hoogezand

Doormiddel van subsidies op zonnepanelen in Hoogezand bespaart u veel geld. De overheid heeft maar één doel en dat is verduurzamen. Daarom helpen ze u graag een handje op weg.

Een gedeelte van uw investering wordt dus bekostigt aan de hand van subsdies. Hoe meer subsdies u gebruikt, hoe hoger de winst. Wij kennen alle subsdies in Hoogezand en ondersteunen bij de aanvraag.

Subsidies in Hoogezand:

 1. 0% BTW op zonnepanelen
 2. Salderingsregeling
 3. Gemeentelijke subsidies Groningen

Dit zijn enkele van de subsidies waar u gebruik van kan maken. De gemeentelijke en provinciale subsidies komen en gaan, neem daarom contact met ons op. Dan kunnen we u gelijk voorzien van alle benodigde informatie. Wij zijn uw regionale specialist voor Zonnepanelen Hoogezand!

subsidies zonnepanelen hoogezand
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Regio’s waar wij werkzaam zijn

Wij zijn werkzaam in alle gebieden, dorpen en steden in de provincie Groningen en Drenthe. Hieronder onze specifieke informatie pagina’s per gebied. Niet alle gebieden staan omschreven. 

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK