Zonnepanelen Leek

Wilt u geld verdienen met zonnepanelen? Leek is één van de locaties waar wij bedrijven en particulieren voorzien van professionele zonnepanelen installaties.

Dit maakt deel uit van onze zonnepanelen totaalservice waarmee we de inwoners van Leek volledig ontzorgen. Wij voorzien u van een professioneel vrijblijvend advies, ontwerp, levering, installatie en montage.

Hiermee bespaart u gemiddeld €1200,- per jaar.

Maar voordat dit gebeurt nemen we eerst de tijd voor een gedegen vrijblijvend advies. Kan het niet uit? Dan vertellen wij u dit eerlijk. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Leek!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Wat bespreken we in het adviesrapport voor zonnepanelen Leek?

In het adviesrapport ontdekt u of zonnepanelen in Leek winstgevend zijn voor u. Wij leveren geen onduidelijke standaard offerte voor zonnepanelen af zoals vele concurrenten. Maar nemen echt de tijd om uw wensen in kaart te brengen:

 1. Vrijblijvend telefonisch advies:

In het eerste gesprek kan u al uw wensen bij ons aangeven.

 1. Gratis dakscan

Op afstand maken wij een scan van uw dak en kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Hiernaast berekenen we ook de stand van het dak ten opzichte van de zon.

 1. Vrijblijvend Adviesrapport

In dit rapport berekenen wij alle statistieken die van belang zijn voor een gedegen besluit. Hierbij kan u denken aan de terugverdientijd, opbrengst, milieubesparing, stroomopbrengst, levensduur en nog veel meer.

 1. Vrijblijvend advies op locatie

Wij komen altijd nog langs op locatie om ons advies aan u uit te leggen en controleren nogmaals het dak.

zonnepanelen Leek

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Professionele installatie van zonnepanelen, Leek.

Zonnepanelen Noord is een erkend installateur. Met onze installatie bent u verzekerd van een lange levensduur van uw zonnepanelen in Leek. Uw panelen worden geïnstalleerd door vakbekwame installateurs, bij ons in dienst, opgeleid conform de hoogste kwaliteitsnormen.

Als bedrijf bieden wij een kwaliteitsgarantie en worden wij erkend door verscheidene kwaliteitsregisters:

 1. Techniek Nederland
 2. Sterkin DE ECHTE INSTALLATEUR
 3. InstallQ
 4. QBISnl

In totaal vergelijken wij meer dan 20 merken zonnepanelen en selecteren de beste keuzes. Onze regionale adviseurs weten precies welk merken en welk types op dit moment het hoogste rendement behalen.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw zonnepanelen in leek het hoogste rendement behalen en voor de beste prijs in de markt verkregen zijn. Wij zijn misschien niet altijd de allergoedkoopste, maar bieden wel de beste prijs voor de service die u van ons mag verwachten!

Rijtjeswoning met hoogwaardige zonnepanelen Leek

Welke subsidies zijn er voor zonnepanelen in Leek?

Wij informeren u en helpen bij de aanvraag van subsidies voor uw zonnepanelen in Leek. Dit is allemaal deel van onze totaalservice. Sinds 1 januari 2023 bespaart u standaard 21% BTW op de aankoop en aanschaf van zonnepanelen met de subsidie regeling voor 0% BTW op zonnepanelen en werkzaamheden die hier noodzakelijk voor zijn.

Deze subsidie is geldig voor zowel particulieren als bedrijven. Als particulier wordt u namelijk gezien als een klein bedrijf of kleine energiecentrale. Daardoor mag u net zoals een bedrijf de BTW terug vragen op de gemaakte investering.

Daarnaast zijn er vaak ook nog lokale regelingen en subsidies beschikbaar. Maar deze komen en gaan. In ons advies informeren we over de meest actuele lokale subsidies om zo extra geld te besparen.

Ons doel is om alle inwoners van leek te helpen bij verduurzamen. Maar wij doen dit alleen wanneer zonnepanelen in leek winstgeven voor u zijn.

Vrijstaande boerderij duurzame zonnepanelen installatie Leek

Wat is de terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen in Leek?

Bent u benieuwd naar de terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen in Leek? Gemiddeld heeft Leek zo’n 1048 zonuren gehad in de afgelopen jaren. Dit is ruim voldoende om winst te behalen met één van onze hoogwaardige zonnepanelen systemen.

Wat kan u verwachten?

 1. Een terugverdientijd van 5 jaar.
 2. Een gemiddelde levensduur van 25 jaar voor de zonnepanelen.
 3. 20 jaar gratis groene stroom.
 4. Bespaar per jaar gemiddeld €1200,-.

Uiteraard varieert de terugverdientijd, levensduur en jaarlijkse besparing per huishouden. Wij berekenen het accuraat voor uw persoonlijke situatie en bespreken dit met u op locatie. Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in voor zonnepanelen Leek!

Rendabel zonne-energie systeem op schuin dak
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK