Zonnepanelen Marum

Wilt u graag informatie ontvangen over zonnepanelen? Marum is één van de dorpen waar wij vrijblijvend advies verstrekken. Steeds meer inwoners in en rondom Marum beseffen zich dat zonne-energie een waardevolle investering is.

Het levert namelijk geld op en is ook nog goed voor het milieu. Wilt u weten wat u kan verdienen met zonnepanelen?

Vraag de gratis dakscan aan!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Vrijblijvend Adviesgesprek Zonnepanelen Marum

Heeft u nog niet alles uitgezocht rondom zonnepanelen? Geen probleem, wij informeren vrijblijvend over de mogelijkheden voor Zonnepanelen in Marum. In totaal beheren we meer dan 20 verschillende merken. Op basis van uw persoonlijke situatie selecteren wij de beste optie! Wilt u het niet? Even goede vrienden.

In ons advies bespreken we:

 1. Kosten voor de aankoop
 2. Kosten voor de installatie
 3. Verwachte opbrengst per maanden en jaren
 4. De winst over een minimale gebruiksduur van 25 jaar
 5. Terugverdientijd
 6. Aantal zonnepanelen voor uw wensen
 7. De voordelen voor het milieu
 8. Geschatte stroomopbrengst en nog veel meer

Gemiddeld verdient een huishouden de zonnepanelen al terug in 5 jaar. Dit houdt in dat u 20 jaar kan profiteren van kosteloze stroom. Dit is één van de voornaamste redenen waarom zonnepanelen winst opleveren.

zonnepanelen Marum

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

De opbrengst van Zonnepanelen in Marum

De opbrengst van uw zonnepanelen in Marum is afhankelijk van een aantal factoren. Aangezien de opbrengst afhankelijk is van uw persoonlijke situatie, is één gemiddelde schatting lastig.

Wij zijn van maatwerk en zoeken alles voor u uit, zodat u een duidelijk beeld krijgt. De opbrengst is afhankelijk van het volgende:

 • Is uw dak geschikt of moeten er aanpassingen plaatsvinden?
 • Welke merk zonnepanelen is ideaal voor uw situatie?
 • Vindt er schaduwvorming plaats op uw dak door omliggende objecten?
 • Hoe verhoudt uw dak zich tot de stand van de zon?
 • Welke omvormer past het best bij uw systeem?
 • Is uw dak eenvoudig begaanbaar voor onze installateurs?

De volgende vragen zijn bepalend voor de gemaakte kosten en drukken dus de opbrengst. Maar maakt u zich geen zorgen, bij ons ontvangt u altijd de best mogelijke prijs.

zonnepanelen in Marum

Wat kost het?

Waaruit bestaan de kosten voor zonnepanelen in Marum? Wij nemen alle mogelijke kosten mee in ons adviesrapport. Geen ongemakkelijke verassingen, door onvoorziene kosten.

Houdt u er rekening mee dat veel bedrijven goedkoop ogen, omdat ze u slechts een gedeelte van de totale kosten geven. Wij zijn volledig transparant en nemen de volgende factoren mee:

 1. De aankoop van de zonnepanelen
 2. Levering
 3. De prijs van installatie en Montage (door gecertificeerde installateurs)
 4. 25 jaar garantie op montage
 5. 12 jaar garantie op panelen en omvormer
 6. Onderhoud en schoonmaken (optioneel)

Zoals u ziet nemen wij ook de levering en installatie mee. Wij gaan er namelijk vanuit dat u de panelen niet zelf op het dak gaat plaatsen. Dit brengt de nodige risico’s met zich mee en kan een rol spelen op eventuele garanties in de toekomst.

Zonnepanelen kosten in Marum

Onze zonnepanelen Service in Marum

Bij onze service voor zonnepanelen in Marum, staat kwaliteit centraal. Wij leveren, plaatsen, installeren en monteren uw zonnepanelen systeem voor u. Dit doen we conform de landelijke voorschriften en wetgeving.

Maar voordat het zover is, ontvangt u een vrijblijvend advies op maat. Eerst moeten we namelijk kijken of het voor u de juiste investering is, sommige daken zijn namelijk totaal niet geschikt. Soms is het ook zo dat er veel schaduwvorming plaatsvindt, hierdoor valt de stroomopbrengst tegen.

Daarnaast heb je ook nog specifieke gemeentelijke en provinciale subsidies. Deze komen en gaan, maar onze regionale experts zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wanneer duidelijk is dat de investering geld gaat opleveren, begint onze service pas echt. Wij regelen alles van A tot Z, zodat het u amper tijd kost.

zonnepanelen service Marum

Subsidies zonnepanelen Marum

U kan geld besparen door gebruik te maken van subsidies voor zonnepanelen in Marum. Er zijn zowel landelijke, provinciale als gemeentelijke subsidies.

Uiteraard zoeken wij alle mogelijke opties voor u uit, maar daar blijft het niet bij. Het is voor ons namelijk vanzelfsprekend dat we ook helpen bij de aanvraag hiervan. De overheid heeft soms complexe regels en dan is het wel goed om een kenner in de buurt te hebben.

Het verduurzamen van de Nederlandse samenleving staat centraal voor de overheid. Dit is ook precies die reden waarom ze bereid zijn een gedeelte van uw investering te financieren.

Subsidies in Marum:

 1. 0% BTW tarief op zonnepanelen
 2. Salderingsregeling
 3. Gemeentelijke subsidies Groningen

Hierboven vindt u een aantal subsidies die voor de lange termijn actief zijn. De korte termijn subsidies kunnen we niet constant updaten. Daarom raden wij aan om de laatste updates bij ons op te vragen. Kies voor Zonnepanelen Noord, uw regionale experts voor zonnepanelen Marum.

Zonnepanelen subsidies gemeente Marum
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK