Zonnepanelen Stadskanaal

Wilt u zonnepanelen in stadskanaal laten plaatsen met een hoog rendement? Dan kunt u gebruik maken van onze zonnepanelen totaalservice in Stadskanaal.

We regelen alles van ontwerp tot installatie van hoogwaardige zonnepanelen systemen. De installatie wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde installateurs.

Onze regionale adviseurs helpen u graag verder. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Stadskanaal.

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Zonnepanelen Stadskanaal advies op maat

Gedurende het adviesgesprek voor zonnepanelen in Stadskanaal wordt u op de hoogte gesteld van alle benodigde informatie.

Het begint allemaal met een dakscan, waardoor wij inzichtelijk krijgen of uw dak geschikt is om zonne-energie op te wekken. Op basis van de data berekenen wij de:

 1. Totale opbrengst van uw investering
 2. Totale opbrengst per jaar
 3. Maximale terugverdientijd
 4. Ideale ligging van uw panelen
 5. Benodigde investering
 6. Stroomopbrengst per maand en jaar
 7. Merken en type zonnepanelen voor maximaal rendement
 8. Subsidiemogelijkheden en nog veel meer

Ons zonnepanelen advies in Stadskanaal is vrijblijvend en het is niet verplicht onze dienst af te nemen.

Zonnepanelen Noord biedt een totaalpakket waarin we de levering, installatie en het onderhoud uitvoeren voor zonnepanelen Stadskanaal.

Zonnepanelen Stadskanaal

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Subsidie voor zonnepanelen in Stadskanaal bij aardbevingsschade

We zijn het zonnepanelen bedrijf in Stadskanaal waar u ook terecht kunt als u aardbevingsschade heeft gehad. Stadskanaal behoort tot het aardbevingsgebied in Groningen en kan aanspraak maken op extra subisides van de SNN. We hebben een uitgebreid artikel geschreven over de subsidie waardevermeerdering.

In het kort houdt het in dat u gebruik kunt maken van de subsidie waardevermeerdering als u minimaal €1000,- aardbevingsschade heeft geleden. U krijgt dan van de overheid een bedrag van maximaal €4000,-. Dit bedrag kunt u gebruiken om zonnepanelen aan te schaffen.

Als u zonnepanelen in Stadskanaal wilt laten plaatsen, dan helpen onze regionale adviseurs bij de aanvraag van de subsidies. Hiernaast nemen we u mee in het proces zodat u op de hoogte bent van onze werkzaamheden. 

Heeft u aardbevingsschade en nog geen claim ingediend? Neem dan contact op. Dan leggen we uit welke route u het beste kunt bewandelen. 

Vrijstaand wit huis plaatsing zonnepanelen Stadskanaal

Professionele installatie van zonnepanelen in Stadskanaal

Wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen in Stadskanaal, dient dit te gebeuren door gecertificeerde installateurs. Zonnepanelen Noord maakt enkel gebruik van installateurs die bij ons intern in dienst zijn.

Dit zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om snel te kunnen schakelen. Alle monteurs zijn intern opgeleid conform de kwaliteitsnormen, wet en regelgeving. Hierdoor bent u verzekerd van een stevige en solide installatie van uw zonnepanelen Stadskanaal

Mocht er wel wat fout gaan in de tussentijd, dan zijn wij snel ter plekke om de mankementen op te lossen. Wij zijn een regionale partij die enkel zonnepanelen installeert in de provincie Groningen en Drenthe.

Wij hebben hiervoor gekozen, omdat enkel binnen dit gebied, wij in staat zijn de hoge kwaliteit service te bieden die u nodig heeft. We leveren zonnepanelen in Stadskanaal voor de beste prijs die u mag verwachten voor kwaliteit.

Schuin dak en schoorsteen met zonnepanelen installatie Stadskanaal

De terugverdientijd en levensduur

Wanneer u de zonnepanelen in Stadskanaal door ons laat leveren en plaatsen kunt u rekenen op een opbrengstgarantie van 25 jaar. Goed onderhouden pv panelen kunnen wel 35 tot 40 jaar meegaan.

Wij zorgen ervoor dat uw panelen geplaatst worden op de meest ideale ligging van uw dak. Hierdoor is de investering vaak al terugverdiend binnen 5 jaar. Dat is natuurlijk een simpel rekensommetje, u kunt dus 20 jaar profiteren van gratis groene stroom.

Het is belangrijk om je te realiseren dat de stroomprijzen continue toenemen. Daarom zal de investering in zonnepanelen in Stadskanaal u in de toekomst alleen maar meer geld gaan besparen. U bent namelijk niet meer afhankelijk van een stroomleverancier.

In de beste situatie levert u zelfs stroom terug aan het netwerk en profiteert u van de stijgende energieprijzen.

Landelijke schuur met zwarte zonnepanelen Stadskanaal

Zonnepanelen Stadskanaal subsidies

Voor de aanschaf van zonnepanelen in Stadskanaal kunt u gebruik maken van verschillende subsidies en verrekende voordelen:

 1. Op de aanschaf en installatie van zonnepanelen betaalt u 0% BTW. Sinds 1 januari 2023 wordt dit voordeel standaardaard verrekend in de prijs. U hoeft het dus niet zelf terug te vragen.
 2. Aanspraak op duurzaamheidsfonds bij investering op projectmatige basis.
 3. Wanneer particulieren gezamenlijk investeren kan er ook aanspraak gemaakt worden op het duurzaamheidsfonds.
 4. Advies over duurzame energie voor vereniging van eigenaren.

Door de maanden heen kunnen de subsidies en regelingen voor duurzame-energie behoorlijk verschillen. In ons adviesgesprek zetten alle beschikbare subsidies op een rijtje. Hier kunt u zelf lezen wat de gemeente 

Wij zullen u vrijblijvend adviseren over de laatste mogelijkheden om geld te besparen. Wanneer uw zonnepanelen systeem door ons wordt geïnstalleerd, helpen wij vrijblijvend bij de aanvraag van subsidies.

Wij zijn de ideale regionale partij voor de levering, installatie en onderhoud van Zonnepanelen Stadkanaal.

Grondopstelling zonne-energie systeem

Samen maken we Stadskanaal duurzamer

De gemeente Stadskanaal heeft duidelijke plannen opgesteld om het verduurzamen te versnellen. Zo hebben ze als doel gesteld dat ze in 2050 alle elektriciteit duurzaam willen opwekken. Lees de plannen voor verduurzaming gemeente Stadskanaal met zonnepanelen.

De gemeente heeft besloten dat zonne-energie een belangrijke bijdrage moet leveren aan de transitie naar duurzame energie. Doordat de elektriciteit opgewekt door fossile brandstoffen alleen maar duurder wordt, wordt de investering in zonne-energie alleen maar voordeliger.

Daarom zijn zonnepanelen in Stadskanaal niet alleen goed voor klimaat en milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. Neemt de maandelijkse energierekening toe? Vraag dan een advies aan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vrijstaande woning zonnepanelen montage Stadskanaal

Regionale zonnepanelen specialist

Laat de uw zonnepanelen in Stadskanaal plaatsen door de regionale specialist. Op deze manier bent u verzekerd van een partij die meedenkt en het werk uitvoert met een hoog verantwoordelijksgevoel.

Stadskanaal ligt op slechts 14 minuten rijden van ons hoofdkantoor. Hierdoor bent u zo bij ons op kantoor voor een professioneel advies op maat. Daarentegen kunnen we ook vrijblijvend bij u langs komen. De keuze is aan u.

Levering en installatie in Stadskanaal van zonnepanelen wordt allemaal voltooid in één dag. Na de plaatsing zijn onze mensen altijd in de buurt. Mocht er een storing optreden en komt u er niet uit, dan sturen we zonder problemen een monteur langs.

Van ons mag u verwachten dat we altijd kwaliteit leveren en ook na plaatsing schappelijk omgaan met onze klanten. Het is ons doel dat u zorgeloos kunt genieten van zonne-energie.

 

 

Tuin met vrijstaande woning rendabele zonnepanelen Stadskanaal

Wat zijn de kosten voor zonnepanelen in Stadskanaal?

Voordat u overgaat op de investering van zonnepanelen in Stadskanaal, is het handig om een beeld te krijgen van de kosten. Is het betaalbaar en kan het uit? Hoeveel geld ga ik besparen? Dit zijn belangrijke vragen die we beantwoorden in ons adviesgesprek. 

De kosten van uw zonnepanelen zijn namelijk afhankelijk van het merk en type zonnepaneel. Maar ook van de situatie. Als er bijvoorbeeld schaduw op dak valt, dienen er micro omvormers geïnstaleerd te worden.

Hierdoor neemt de prijs iets toe, maar tegelijkertijd is het wel noodzakelijk. Zonder micro omvormers wordt het rendement van alle zonnepanelen minder, wanneer er schaduw op één paneel valt. 

 Hiernaast kunt u er natuurlijk voor kiezen om zonnepanelen te nemen met een hogere vermogen in Wattpiek. De zonnepanelen zijn dan vaak wat duurder in aanschaf maar de opbrengst per zonnepaal wordt hoger. 

Onze regionale adviseurs geven een duidelijk beeld van de totaalkosten, in het adviesgesprek. We zorgen ervoor dat we u de beste prijs geven voor kwaliteit.

Nieuwbouwwoning schuin dak zonnepanelen systeem Stadskanaal

Voordelig zonnepanelen kopen in Stadskanaal

Zonnepanelen Noord is een groot bedrijf en we hebben vele teams lopen die uw zonnepanelen in Stadskanaal vakkundig plaatsen.

Dit stelt ons in staat om onze service snel te leveren, maar tegelijkertijd kunnen we hierdoor ook groot inkopen. Wie groot inkoopt, krijgt natuurlijk voordeel bij de aankoop.

Het voordeel wat we ontvangen rekenen we door in onze zonnepanelen totaalservice. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten een voordelige prijs te bieden. We zijn niet altijd de goedkoopste, maar dit komt omdat we uitsluitend werken met de beste materialen.

Wilt u graag kwaliteit voor een voordelige prijs? Kies ons dan als uw installateur voor zonnepanelen Stadskanaal.

Ontwerp voor duurzaam energie systeem plat dak

Veelgestelde vragen

 

Waarom voor zonnepanelen kiezen in Stadskanaal?

Zonnepanelen bieden vele voordelen in Stadskanaal waar 1500 zonuren per jaar de norm is. 1) Met de huidige investering heeft u de zonnepanelen al in 3-5 jaar terugverdiend. 2) Dit betekent dat u al snel 20 jaar kunt genieten van gratis groene stroom . 3) De stroomrekening wordt alleen maar duurder, het is dus heel voordelig om je eigen stroom op te wekken. 4) In de toekomst wordt het warmer met meer zon, dit is zeer voordelig voor je opbrengst.

 

Hoeveel geld kun je besparen met zonne-energie?

Tegenwoordig kunt u al snel €1000,- per jaar besparen met zonne-energie. Hiervoor dient u wel gebruik te maken van zonnepanelen en omvormers met een bewezen hoog rendement.

 

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

Omdat Zonnepanelen Noord alleen maar A-merk zonnepanelen levert, kunnen ze in Nederland tot 40 jaar mee gaan. Dit betekent dat u heel wat jaartjes kunt genieten van gratis groene stroom.

 

Kan ik mijn stroom terugleveren aan het stroomnet?

Ja door de salderingsregeling kunt u het stroom terugleveren aan het net. Als u dan zelf weer stroom nodig heeft wordt dit vereffend met de teruggeleverde hoeveelheid kWh.

Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Regio’s waar wij werkzaam zijn

Wij zijn werkzaam in alle gebieden, dorpen en steden in de provincie Groningen en Drenthe. Hieronder onze specifieke informatie pagina’s per gebied. Niet alle gebieden staan omschreven. 

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK