Zonnepanelen Surhuisterveen

Wilt u graag geld besparen met zonnepanelen? Surhuisterveen is één van de locaties waar wij mensen ontzorgen met onze zonnepanelen totaalservice. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en monteren zonnepanelen in Surhuisterveen.

In totaal vergelijken wij meer dan 20 verschillende merken en kiezen het merk wat het beste past bij uw situatie.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen Surhuisterveen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 120 beoordelingen

Waaruit bestaat het professioneel advies voor zonnepanelen Surhuisterveen?

In ons adviesrapport vertellen wij of zonnepanelen in Surhuisterveen voor u uit kunnen. Wij hebben maar één doel; het verduurzamen van Surhuisterveen.

Hoe werkt het?

  1. Vrijblijvend adviesgesprek: In het telefonisch adviesgesprek brengen we uw wensen in kaart.
  2. De gratis dakscan: Doormiddel van geavanceerde software scannen we de geschiktheid van uw dak. Hiernaast berekenen we de stand van uw dak ten opzichte van de zon voor een schatting van de stroomopbrengst.
  3. Adviesrapport: Wij stellen een adviesrapport op met de stroomopbrengst, maandelijkse en jaarlijkse besparing, besparing voor het milieu, terugverdientijd, benodigde aantal panelen, ontwerp voor de ideale opstelling en nog veel meer.
  4. Advies op locatie: Onze regionale adviseurs komen altijd gratis langs op locatie om het adviesrapport in zijn geheel met u te bespreken.

Is het advies naar wens? Dan plaatsen wij de zonnepanelen in Surhuisterveen voor u. Kijkt u liever even verder? Even goede vrienden.

zonnepanelen Surhuisterveen

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen in Surhuisterveen?

De terugverdientijd is gemiddeld 7 jaar voor zonnepanelen in Surhuisterveen. In de afgelopen jaren genoot Surhuisterveen van zo’n 1093 zonuren per jaar. Dit is ruim voldoende om geld te verdienen aan uw investering in zonne-energie.

Sommige daken zijn echter niet geschikt voor zonnepanelen, daarom controleren wij uw dak altijd op locatie. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de verwachting in lijn is met het behaalde resultaat. Als uw dak niet geschikt is, geven wij dit op voorhand aan. Dit kan komen door obstakels in de omgeving die het zonlicht blokkeren.

Wij plaatsen enkel hoogwaardige zonnepanelen systemen met een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Hierdoor kan u 18 jaar genieten van gratis groene stroom.

zonnepanelen in Surhuisterveen

Hoeveel geld kan ik per jaar besparen met zonnepanelen in Surhuisterveen?

Uiteraard is de jaarlijkse besparing van zonnepanelen in Surhuisterveen afhankelijk van het aantal panelen en andere factoren. In ons advies zullen we u voorzien van de exacte besparing, omdat we dan de benodigde gegevens hebben.

Wanneer we kijken naar de gemiddelde jaarlijkse besparing ligt dit rond de €700 per jaar. Mocht u meer groene stroom opwekken dan dat u verbruikt, dan kan u dit terug leveren aan het net. Hiervoor kan u een vergoeding ontvangen, maar u kan ook gebruik maken van de salderingsregeling.

Met de salderingsregeling, die is verlengd tot 1 januari 2023, wordt de stroom die u terug levert aan het net van uw huidige energieverbruik afgetrokken. Hierdoor kan u met uw overtollige energie, uw mindere maanden compenseren.

geld besparen met zonnepanelen Surhuisterveen

Welke zonnepanelen subsidies zijn er in Surhuisterveen?

Wij zorgen ervoor dat u altijd optimaal kan profiteren van de subsidies voor zonnepanelen in Surhuisterveen. Het is altijd mogelijk om gebruik te maken van de subsidie voor BTW Teruggave. Hiermee ontvangt u 21% terug op de waarde van aanschaf en installatie van uw zonnepanelen.

Wij ondersteunen ook bij de aanvraag van subsidies zodat alles soepel verloopt. Lokale subsidies zijn vaak van korte duur, in ons advies brengen wij ook alle actuele lokale subsidies voor u in kaart.

zonnepanelen subsidies Surhuisterveen

Professionele zonnepanelen installatie Surhuisterveen

Kies voor een professionele installatie van zonnepanelen in Surhuisterveen. Wanneer de installatie op incorrecte wijze gebeurd, kan uw garantie komen te vervallen.

Wij zijn een erkend zonnepanelen installateur en staan garant voor onze kwaliteit. De installatie gebeurd uitsluitend door onze intern opgeleide vakkundige installateurs en we laten alles altijd netjes achter.

Hiernaast zijn onze installateurs getraind om u duidelijke te informeren over de stappen die we nemen, zodat u nooit voor een verassing komt te staan.

Wij worden erkend door de volgende kwaliteitsregisters:

  1. Techniek Nederland
  2. InstallQ
  3. Strerkin DE ECHTE INSTALLATEUR
  4. QBISnl

Kies voor ons en wij zorgen ervoor dat u 25 jaar zorgeloos kan genieten van een hoogwaardig zonnepanelen systeem. Maar u hoeft nog niet te kiezen. Vraag eerst een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Surhuisterveen!

installatie zonnepanelen Surhuisterveen

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK