Zonnepanelen Uithuizen

Overweegt u om over te stappen op zonnepanelen? Uithuizen en alle inwoners kunnen gebruik maken van ons professioneel vrijblijvend adviesgesprek.

Een van onze regionale adviseurs komt bij u langs met een volledig op maat gemaakt adviesplan. Hierin worden alle mogelijkheden voor u uiteen gezet.

Vindt u het niks? Even goede vrienden, dan heeft u in ieder geval heel veel geleerd over zonne-energie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen in Uithuizen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 239 recensies
js_loader

Adviesgesprek zonnepanelen Uithuizen

In ons adviesgesprek voor zonnepanelen in Uithuizen wordt het gelijk duidelijk of zonne-energie voor u uit kan.

Op basis van uw persoonlijke wensen stellen wij een adviesrapport op maat op. Hierin bespreken we onder andere het volgende:

 • Stroomopbrengst per maand, jaar en looptijd
 • Verdiensten per maand, jaar en looptijd
 • Terugverdientijd en levensduur
 • Besparing op het milieu
 • Aantal zonnepanelen, merk en type
 • Benodigde investering en meer

Het is ons doel om u zo goed mogelijk te informeren. Zodat u voor uzelf kunt bepalen of de investering voldoende geld bespaart.

Wij leveren een totaalservice waarbij kwaliteit voorop staat. We zijn wellicht niet de goedkoopste, maar we hebben de beste prijs voor de geleverde kwaliteit.

Ga voor zekerheid, kies ons als uw installateur voor zonnepanelen Uithuizen.

Zonnepanelen uithuizen

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Totaalservice zonnepanelen in Uithuizen

Wij leveren een zonnepanelen totaalservice in Uithuizen. Dit houdt in dat we alles van A tot en met Z voor u regelen. Hierbij kunt u denken aan:

 • Aankoop
 • Levering
 • Installatie & montage
 • Alles netjes achterlaten
 • Hulp bij aanvraag subsidies

In totaal leveren wij meer dan 25 verschillende merken zonnepanelen. In ons advies vergelijken we alle merken. Enkel de beste merken voor uw persoonlijke situatie worden meegenomen in het adviesrapport.

Op voorhand maken we duidelijke afspraken met strakke deadlines over de levering en installatie. Wij komen onze afspraken altijd na. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Doordat wij grote voorraden hanteren, zijn wij in staat om snel te leveren. Hiernaast gaan wij pas door naar onze volgende plaatsing van zonnepanelen, als uw zonnepanelen zijn geplaatst. Geen eindeloze wachttijden op ontbrekende onderdelen, maar een snelle levering

zonnepanelen in Uithuizen

Vakkundige zonnepanelen installateurs

Als bedrijf zijn wij een erkend en gecertificeerd zonnepanelen installateur en worden we erkend door meerdere kwaliteitsregisters. Wij worden erkend door de volgende kwaliteitsregisters:

 • Techniek Nederland
 • Qbisnl
 • Sterkin (De Echte Installateur)
 • InstallQ

Als u uw zonnepanelen in Uithuizen door ons laat installeren, bent u verzekerd van kwaliteit. Een stevige, hoogwaardige installatie die uw zonnepanelen overleven.

Om de kwaliteit van onze installatie te kunnen garanderen, wordt het werk uitsluitend uitgevoerd door onze interne installateurs.

Onze installateurs hebben een uitgebreide interne opleiding genoten waardoor ze werken conform wet en regelgeving.

Hiernaast zijn ze enkel werkzaam bij ons, waardoor ze de volledige focus houden op de plaatsing van uw zonnepanelen.

vakkundige zonnepanelen installatie

Levensduur en terugverdientijd

De levensduur en terugverdientijd zijn bepalend voor het aantal jaren gratis groene stroom. Onze zonnepanelen installaties in Uithuizen hebben een gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar. Hierbij is de verwachte levensduur 25 jaar, waardoor u 20 jaar kunt genieten van gratis groene stroom.

Uiteraard zijn dit gemiddelden en is het per bedrijf of huishouden verschillend. In ons persoonlijk adviesrapport berekenen we de precieze levensduur en terugverdientijd. Vraag daarom een vrijblijvend adviesgesprek aan.

levensduur en terugverdientijd zonne-energie

Zonnepanelen subsidies in Uithuizen

Uithuizen behoort tot de gemeente Het Hogeland. De zonnepanelen subsidies in Uithuizen bestaan uit zowel lokale en landelijke varianten. Voor de laatste updates kunt u kijken op de Energiesubsidiewijzer.

Populaire subsidies:

 • 0% BTW op zonnepanelen: doordat het BTW tarief op de aankoop, levering en installatie van uw zonnestroom systeem naar 0% is gezet. Hoeft u sinds 1 januari 2023 geen BTW meer voor te schieten. De drempel tot aankoop is hiermee aanzienlijk verlaagd. 
 • Verzilverlening: Heeft u al een tijdje een koopwoning? Dan is de kans groot dat er overwaarde op de woning zit. De overwaarde kunt u inzetten om uw woning te verduurzamen met zonnepanelen.
 • Energiebespaarlening: Wilt u wel verduurzamen maar heeft u hier onvoldoende geld voor? Dan kunt u gebruik maken van de Energiebespaarlening. Verduurzamen met een lening met een zeer voordelige rente.

Wilt u graag genieten van de voordelen van zonne-energie zonder dat het teveel werk kost? Ga dan voor onze totaalservice, waar ontzorgen centraal staat, voor zonnepanelen Uithuizen.

zonnepanelen subsidies Uithuizen
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK