0592 - 20 13 72 info@zonnepanelennoord.nl

Zonnepanelen Veendam

Profiteer van de voordelen van zonne-energie met onze totaalservice voor zonnepanelen Veendam.

Het is voor ons vanzelfsprekend dat we werken met hoogwaardige zonnepanelen met een bewezen hoge stroomopbrengst.

De plaatsing en installatie van zonnepanelen in Hoogezand wordt nauwkeurig uitgevoerd door ons team van gecertificeerde vakspecialisten. Hiermee bent u verzekerd van kwaliteit.

Vraag een vrijblijvend advies aan. We helpen u graag verder.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 199 recensies
js_loader

Professioneel advies voor zonnepanelen Veendam

Wij snappen als geen ander dat u geen zin of tijd heeft om alles omtrent zonnepanelen uit te zoeken. Daarom informeren onze experts u vrijblijvend over de mogelijkheden met zonne-energie in Veendam.

Door middel van een dakscan kunnen wij op afstand een goede inschatting maken van de potentiële opbrengst. Wanneer dit tegenvalt zullen wij hier eerlijk over zijn.

We houden rekening met de geschiktheid en stand van uw dak, in combinatie met schaduwen die ontstaan door obstakels. Zowel op locatie als op afstand kan u van ons een professioneel adviesrapport verwachten.

Hierin maken we voor u de volgende punten inzichtelijk:

  1. Terugverdientijd
  2. Opbrengst
  3. Benodigde panelen om energieneutraal te zijn
  4. Jaarlijkse en totale besparing
  5. Inschatting van de stroomopbrengst
  6. Een plan voor de ideale opstelling
zonnepanelen veendam

De geschatte terugverdientijd en levensduur van zonnepanelen

Over het algemeen vormen de daken in Veendam een ideale ligging voor zonnepanelen. Echter is dit niet vanzelfsprekend. Daarom is het van belang dat dit goed uitgezocht wordt voordat u over gaat tot de daadwerkelijke investering.

Wanneer u een geschikt dak heeft, is de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen in Veendam 7 jaar. Als we dit combineren met de gemiddelde levensduur van 25 jaar, heeft u 18 jaar gratis groene stroom te pakken.

Dit houdt in dat u na 7 jaar volop kan genieten van uw investering. U hoeft geen geld meer te besteden aan die vervelende maandelijkse energierekening.

Terwijl de stroomprijs continu duurder wordt, bent u zelfvoorzienend. De stijgende energieprijzen hebben geen invloed meer.

zonnepanelen in veendam

Zonnepanelen laten installeren in Veendam, waarop moet u letten?

Wanneer u zonnepanelen in Veendam laat installeren is het van belang dat dit gebeurt door gecertificeerde monteurs. Hiermee zorgt u ervoor dat er garantie zit op de installatie, dit is wel zo handig wanneer er een keer wat fout gaat.

Het zou u maar gebeuren dat er tijdens de installatie een fout gemaakt wordt en er geen garantie is. Precies om deze reden werken wij uitsluitend met onze eigen gecertificeerde installateurs.

Al onze monteurs genieten een interne opleiding waarin we de monteurs leren om conform de voorschriften, wetten en regelgeving te werken. Hiermee bent u verzekerd van zekerheid.

Mocht er wel een keer een complicatie optreden, dan zijn we zo in de buurt, om ervoor te zorgen dat alles weer naar wens functioneert.

Installatie in veendam van zonnepanelen

Subsidie mogelijkheden voor Zonnepanelen in Veendam

U wil wel investeren in zonnepanelen, maar u wil niet te veel betalen. Daarom is het belangrijk om optimaal te profiteren van de subsidiemogelijkheden in Veendam.

De eerste 21% van de kosten op aanschaf en installatie van zonnepanelen kunt u besparen. Het is namelijk mogelijk om zowel als particulier en bedrijf gebruik te maken van 21% btw-teruggave.

Normaliter is dit alleen voor bedrijven, maar een huis met zonnepanelen wordt gezien als een kleine energiecentrale. Hierdoor wordt een particulier gezien als een klein bedrijf voor de overheid.

Hiernaast kunt u een voorlichting bijwonen, waar u vrijblijvend informatie ontvangt over de mogelijkheden van pv panelen voor uw woning of nieuwbouwproject.

Geen zin of tijd om een voorlichting bij te wonen? Laat u dan informeren door één van onze regionale experts over de mogelijkheden voor zonnepanelen Veendam.

subsidie op zonnepanelen in veendam

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK