Zonnepanelen Westerbroek

Denkt u na over het investeren in zonnepanelen? Westerbroek en alle inwoners kunnen gebruik maken van onze zonne-energie totaalservice.

Westerbroek kent in totaal 12621 daken, waarvan er nu 6259 daken gevuld zijn met zonnepanelen. Dit houdt in dat er nog vele inwoners zijn die op dit moment niet profiteren van de voordelen van zonne-energie.

U kunt per jaar al snel € 1200,- besparen en het is ook nog eens beter voor het milieu. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen in Westerbroek. Hierna bezit u alle informatie om te bepalen of het uit kan voor uw situatie.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

Waarom u ons kiest voor zonnepanelen Westerbroek?

Er zijn enkele  voordelen als u ons kiest voor zonnepanelen Westerbroek.

Onze voordelen:

 • Met duizenden professionele zonnepanelen installaties zijn we een ervaren en erkend zonnepanelen installateur.
 • We hanteren grote voorraden van zonnepanelen, omvormers en onderdelen. Hierdoor kunnen we ook leveren in periodes dat er schaarste is. Zoals op dit moment.
 • We werken met een vaste prijs waarin we alle mogelijke kosten meenemen. Zodat u er zeker van bent dat u niet meer betaalt dan de vaste prijs.
 • Uitsluitend werken we met A-merk zonnepanelen, met een hoge stroomopbrengst en een lange levensduur.
 • We zijn een professioneel bedrijf en maken duidelijke afspraken. Bij ons is een afspraak echt een afspraak met duidelijk deadlines, waar we ons aan houden.

Dit zijn maar enkele van de belangrijke voordelen als u ons kiest als leverancier en installateur voor zonnepanelen in Westerbroek.

Zonnepanelen Westerbroek

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Hoe ziet het adviesgesprek in Westerbroek voor zonnepanelen eruit?

Met ons adviesgesprek in Westerbroek voor zonnepanelen ontvangt u een volledig adviesrapport op maat voor uw persoonlijke situatie. Een van onze regionale adviseurs komt langs in Westerbroek, om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Hiernaast krijgt u inzicht in de cijfers zoals:

 1. Alle besparingsmogelijkheden met subsidies
 2. Terugverdientijd en levensduur
 3. Stroomopbrengst per maand en jaar
 4. Kostenbesparing per maand en jaar vergeleken met huidige energierekening
 5. Bedoelde aantal zonnepanelen en bijkomende investering
 6. Ontwerp voor de plaatsing van pv panelen
 7. Milieubesparing en meer

Het is ons doel om u zo goed mogelijk te informeren. We zijn misschien niet altijd de allergoedkoopste, maar we leveren wel de beste prijs voor de kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd dat uw zonnepanelen in Westerbroek voor de lange termijn opbrengen.

Zonnepanelen in Westerbroek

Wat is de terugverdientijd en levensduur?

De terugverdientijd bepaalt binnen hoeveel jaar de zonnepanelen in Westerbroek zijn terugverdiend. Met de huidige buitengewone energieprijzen, worden zonnepanelen steeds voordeliger. Hierdoor heeft u de zonnepanelen vaak al binnen 5 jaar terugverdiend.

Door een kwalitatieve installatie en de juiste selectie van zonnepanelen streven we altijd naar een levensduur van minimaal 25 jaar. Dit betekent dat een huishouden met onze zonnepanelen systemen 20 jaar kan genieten van gratis groene stroom.

Het is belangrijk om te onthouden dat de energieprijzen steeds duurder worden. Hoe duurder het energie van het net wordt, hoe voordeliger het wordt om uw eigen stroom op te wekken. In ons adviesrapport ontvangt u de precieze terugverdientijd en levensduur voor uw zonnepanelen systeem in Westerbroek.

terugverdientijd en levensduur zonnepanelen

Subsidies voor zonnepanelen in Westerbroek

De subsidies voor zonnepanelen in Westerbroek, zijn afkomstig van de gemeente Midden-Groningen. In Westerbroek zijn er verschillende landelijke en lokale subsidies en regelingen van toepassingen.

 • Geen BTW op zonnepanelen: sinds 1 januari 2023 wordt er geen BTW meer gerekend over zonnepanelen. Dit hoeft u dus ook niet meer te voor te schieten, om vervolgens terug te vragen. 
 • Verzilverlening Midden-Groningen: Zit er overwaarde in de hypotheek? Dan kunt u deze ter beschikking stellen voor het verduurzamen van de woning.
 • Subsidie waardevermeerdering: Heeft u minimaal een vergoeding ontvangen van € 1000,- voor aardbevingsschade? Dan kunt u gebruikmaken van € 4000,- SNN-subsidie voor zonne-energie.

Subsidies komen en gaan en we kunnen dit onmogelijk allemaal hier bijhouden. In ons adviesrapport ontvangt u alle subsidies die op dat moment gelden. Hiernaast kunt u bij de Energiesubsidiewijzer ook per gemeente bekijken welke subsidies actief zijn.

Uiteraard bieden we ook hulp bij de aanvraag van subsidies, zodat u er zo weinig mogelijk werk van heeft. Kies ons voor uw zonnepanelen Westerbroek.

Zonnepanelen subsidies Westerbroek
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK