Zonnepanelen Winschoten

Een gratis advies op maat voor zonnepanelen in Winschoten. Ontdek hoeveel geld u kunt besparen, profiteer van gratis groene stroom en verhoog uw woningwaarde en energielabel.

Steeds meer inwoners van Winschoten zien de voordelen van zonne-energie. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar u bespaart er ook nog veel geld mee.

Vraag advies op maat aan voor zonnepanelen Winschoten.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

Hoe ziet ons advies eruit voor zonnepanelen Winschoten?

Wilt u graag een compleet advies ontvangen voor zonnepanelen in Winschoten? Onze regionale experts staan paraat om u te voorzien van alle benodigde informatie.

Na ons advies heeft u alle informatie die nodig is voor een wijs besluit. Gaat u investeren of toch niet?

Ons adviesrapport:

 1. Aankoopkosten
 2. Installatiekosten
 3. Opbrengst van stroom in jaren en maanden
 4. De winst die u maakt in jaren en maanden
 5. Terugverdientijd
 6. Aantal zonnepanelen conform uw wens
 7. Aantal bomen de gespaard zijn gebleven

Ons assortiment bevat meer dan 20 verschillende merken zonnepanelen. We maken een vergelijking tussen de merken en kijken welk merk het beste past bij uw situatie.

Doormiddel van een dakscan zijn we in staat om op afstand in te schatten wat de situatie is. Uiteraard komen de experts ook langs op locatie, als laatste controle.

zonnepanelen Winschoten

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Winschoten?

De opbrengst is één van de belangrijkste redenen waarom veel mensen zonnepanelen in Winschoten aanschaffen. Hierbij is het wel van belang dat de geschatte opbrengst ook daadwerkelijk behaald wordt.

Daarom zijn wij altijd heel precies bij het inschatten hiervan. Er zijn veel partijen die bepaalde kosten niet meenemen in de winstberekening. Wij schetsen echt een accuraat totaalplaatje en behandelen het volgende:

 1. Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?
 2. Wat is de eenvoud van het plaatsen van de panelen?
 3. Zijn er obstakels die schaduw vormen op het dak?
 4. Welk merk zonnepanelen wordt er gebruikt?
 5. Wat is de stand van de zon, in combinatie met uw dak?
 6. Welk type omvormer wordt er gebruikt voor uw systeem?

Hierboven ziet u een reeks aan vragen; de antwoorden wegen mee in de kosten, maar ook in de opbrengsten. Het kan dus zijn dat onze experts u nog wat vragen stellen!

Schuin dak van schuur installatie zonnepanelen Winschoten

Welke kosten kan ik verwachten?

Om de kosten voor zonnepanelen in Winschoten te bepalen zijn een aantal factoren van belang. Wij zorgen ervoor dat u een compleet kostenplaatje ontvangt. Veel bedrijven schetsen slechts een klein deel van de kosten om goedkoop te lijken. Maar wij bieden een goede prijs en zijn hier transparant in.

In het kostenplaatje nemen we alle kosten mee, geen ongewenste verassingen. De volgende factoren zijn van belang voor de kosten:

 1. Aankoopprijs van de zonnepanelen
 2. Levering
 3. Installatie en montagekosten
 4. Onderhoud (optioneel)
 5. 25 jaar garantie op montage
 6. 12 jaar garantie op zonnepanelen en omvormer

In de kosten nemen we dus het bovenstaande mee. Alleen het onderhoud wordt niet standaard meegenomen. U mag zelf besluiten of u onderhoud wilt laten plegen aan uw systeem.

Wanneer er onverwachte problemen voordoen staan wij paraat. Wij staan garant voor onze installaties en zorgen dat ze goed functioneren.

Vrijstaande woning zonnepanelen plaatsing Winschoten

De All-in zonnepanelen service in Winschoten

Wie bieden een totaal service voor zonnepanelen in Winschoten. Wij zijn ons ervan bewust dat u het zelf ook druk heeft. Hierdoor is het vaak lastig om alles uit te zoeken rondom zonnepanelen en zonne-energie.

Onze regionale experts zitten al jaren in het vak en leggen het u graag uit. Dit is waar onze service begint en het is nog gratis ook. U kan eenvoudig een gratis dakscan en/of een vrijblijvend advies aanvragen.

Hiermee stellen we u op de hoogte van de mogelijkheden en subsidies.

Onze service bestaat uit de koop, levering, installatie en montage van uw zonnepanelen systeem in Winschoten. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige zonnepanelen en gecertificeerde installateurs. Hierdoor zijn we niet altijd de goedkoopste, maar hebben we wel de beste prijs en kwaliteit.

Laat u systeem installeren door professionals. Uiteindelijk wilt u minimaal 25 jaar profiteren van uw investering.

tuinhuisje plat dak maatwerk zonnepanelen Winschoten

Subsidies zonnepanelen Winschoten

Om zo min mogelijk te betalen voor zonnepanelen in Winschoten, wilt u gebruik maken van zoveel mogelijk subsidie. U profiteert van alle voordelen, terwijl de overheid een gedeelte van uw investering bekostigt. De overheid heeft duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan en helpen u op weg. Onze regionale adviseurs zijn altijd op de hoogte van de gemeentelijke, provinciale en landelijke subsidies. Wij informeren u hierover en helpen ook nog bij de aanvraag.

Subsidies in Winschoten:

 1. Vrijstelling van BTW op zonnepanelen (0% tarief)
 2. Salderingsregeling
 3. Gemeentelijke subsidies Groningen

Vooral de gemeentelijke en provinciale subsidies komen en gaan. Daarom raden wij altijd aan een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Zonnepanelen Noord uw regionale specialist voor Zonnepanelen Winschoten.

Installatie winstgevend zonne-energie systeem op dak
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK