Zonnepanelen Winsum

Op dit moment zijn er 3420 koopwoningen met zonnepanelen in Winsum. In totaal kent Winsum ongeveer 33889 daken die geschikt zijn voor zonne-energie. Met 1160 zonuren per jaar kent Winsum voldoende zonlicht om zelfvoorzienend te zijn.

Er zijn al vele inwoners die de overstap hebben gemaakt naar groene stroom. Het bespaart u tot €1200,- per jaar. Hiernaast wordt men steeds milieubewuster en draagt men graag een steentje bij. Wij dragen ook graag ons steentje bij om de uitstoot van CO2 te reduceren.

Daarom bieden we alle inwoners van Winsum een volledig vrijblijvend op maat gemaakt plan aan. Hierin bespreken we de levering, installatie en opbrengst. Vraag een vrijblijvend advies aan voor Zonnepanelen Winsum!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

Waaruit bestaat het deskundige adviesgesprek voor zonnepanelen Winsum?

In het advies berekenen en bespreken we de belangrijkste informatie voor een gedegen besluit. Wij snappen als geen ander dat het veel tijd kost om alle mogelijkheden voor zonnepanelen in Winsum in kaart te brengen. Voornamelijk wanneer u dit voor het eerst doet.

Onze regionale adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelen en hebben hier veel ervaring mee. Wij voorzien u van een compleet adviesrapport inclusief het volgende:

 • Stroomopbrengst
 • Opbrengst in euro’s per jaar
 • Terugverdientijd
 • Geschatte levensduur zonnepanelen
 • Benodigde aantal panelen
 • Investering
 • Lokale en landelijke subsidies
 • Milieubesparing en meer

Door middel van geavanceerde software, waaronder de dakscan, zijn wij in staat de berekeningen op afstand te maken. In totaal beschikken wij over meer dan 20 verschillende merken pv panelen. Dit houdt in dat u voor elk merk bij ons terecht kunt. Wij selecteren in ons advies het merk met het meeste rendement.

  zonnepanelen Winsum

  Wat is het voordeel onze zonnepanelen service in Winsum?

  Wilt u graag een kwalitatieve installatie met een hoog rendement? Kies dan voor onze totaalservice voor zonnepanelen Winsum. Als bedrijf werken wij uitsluitend met eigen personeel en huren geen derde partijen in. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten van A tot Z te ontzorgen en de kwaliteit van onze service te garanderen.

  Onze totaalservice:

  1. Volledig vrijblijvend op maakt gemaakt plan
  2. Vrijblijvend adviesgesprek
  3. Aankoop
  4. Levering
  5. Installatie & montage
  6. Alles netjes opruimen

  Als regionaal bedrijf opereren wij enkel in de Noordelijke provincies. Hierdoor zijn wij altijd dichtbij u in de buurt. Wij hebben een kantoor in Groningen en Gieten. Mochten er ooit ongeregeldheden plaatsvinden in de toekomst, dan staat ons team klaar om u te helpen!

  Met onze service maakt u optimaal rendement op uw zonnepanelen in Winsum. Vraag een gratis advies aan!

  zonnepanelen service in Winsum

  Wat is de terugverdientijd en levensduur?

  De gemiddelde terugverdientijd van onze zonnepanelen in Winsum is 5 jaar. Dit gaat gepaard met een opbrengstgarantie van 25 jaar. Dit houdt in dat zonnepanelen een goede besteding zijn voor uw spaargeld. Na 5 jaar heeft u de gehele investering al terugverdiend.

  Uiteraard is dit wel afhankelijk van uw situatie. Om een accurate schatting te ontvangen van de terugverdientijd, raden wij aan een advies in te plannen. Eén ding is zeker, de maandelijkse stroomrekening hoeft u niet meer te betalen. U bespaart dus aanzienlijk op uw maandelijkse lasten.

  In het verleden waren er vaak mensen die geen voorstander waren van zonne-energie, omdat de zonnepanelen er niet uit zagen. Hiernaast was het duur in aanschaf, je moest het enkel doen voor het milieu.

  Tegenwoordig kan u kiezen voor een prachtig design, voor een lage prijs waardoor u geld kan besparen. Wij vertellen u hoeveel geld u kan besparen met zonnepanelen Winsum.

  Terugverdientijd en levensduur

  Welke subsidies zijn er beschikbaar voor zonnepanelen in Winsum 2024?

  Subsidies zijn er om zoveel mogelijk geld te besparen op uw zonnepanelen in Winsum. De overheid heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en betalen hier graag aan mee. Dat is waar een subsidie voor staat.

  Wij zijn op de hoogte van alle subsidies in Winsum. Op dit moment zijn er helaas geen lokale subsidies beschikbaar voor Winsum. U kunt wel gebruik maken van de het 0% BTW tarief op zonnepanelen. Normaliter betaalt een particulier BTW over zonnepanelen, maar sinds 1 januari 2023 wordt er geen BTW meer in rekening gebracht.

  Als u niet voldoende spaargeld heeft staan om zonnepanelen aan te schaffen kan u gebruik maken van voordelige leningen. Wilt u weten wat de laatste lokale subsidies en regelingen op dit moment? Wij voorzien u van alle mogelijke subsidies voor zonnepanelen Winsum.

  Zonnepanelen subsidies 2021 Winsum

  Vakkundige installatie van zonnepanelen in Winsum

  Laat uw zonnepanelen in Winsum installeren door een gecertificeerd installateur. Als u investeert in A-merk zonnepanelen is het nooit aan te raden om de installatie uit te laten voeren door een niet erkend installateur. Zonnepanelen Noord wordt erkend door verscheidene kwaliteitsregisters die net als ons garant staan voor de geleverde kwaliteit. Bij ons bent u er altijd zeker van dat uw zonnepanelen geïnstalleerd worden door onze eigen installateurs. Alle installateurs en monteurs genieten een uitgebreide interne opleiding waar ze leren werken conform wet en regelgeving. Wij streven naar perfectie in onze communicatie en onze installatie. Het is ons doel om alle inwoners van Winsum te ondersteunen bij een veilige overgang van het reguliere elektriciteitsnet naar zonne-energie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze regionale adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor zonnepanelen Winsum!

  zonnepanelen installatie Winsum
  Henk Reder

  Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

  Eigenaar

  Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

  Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.