Zonnepanelen Zuidhorn

Bent u benieuwd of u geld kan besparen met zonnepanelen? Zuidhorn is één van de dorpen waar wij alle inwoners vrijblijvend adviseren. Wij vertellen u precies hoeveel geld u kan besparen met zonnepanelen in Zuidhorn. Is uw dak niet geschikt? Dan zijn wij hier eerlijk over.

De voordelen van zonnepanelen Zuidhorn:

 • Verhoging van energielabel en waarde van uw woning.
 • Bespaar gemiddeld zo’n €1200,- per jaar op de energierekening.
 • Geen last meer van jaarlijks stijgende energierekeningen.
 • Milieubesparing en meer.

De voordelen van zonnepanelen variëren per huishouden. Wij stellen voor u vrijblijvend een adviesrapport op maat op. Zodat u weet wat u in uw situatie kan verdienen met zonnepanelen in Zuidhorn. Vraag een adviesgesprek aan!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Onze service voor zonnepanelen, Zuidhorn

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kan genieten van zonnepanelen in Zuidhorn. Wij bieden een totaalservice aan waarin we alles van A tot Z voor u regelen. Bij ons bent u gegarandeerd van een hoogwaardig zonnepanelen systeem met A-merk zonnepanelen voor de beste prijs in de markt.

Onze service voor zonnepanelen Zuidhorn:

 1. Vrijblijvend adviesgesprek en rapport op maat
 2. Aankoop van zonnepanelen
 3. Levering
 4. Installatie en montage
 5. Opruimen van locatie
 6. Ondersteuning bij het in kaart brengen en aanvragen van subsidies
 7. Onderhoud (optioneel)

Onze regionale adviseurs houden dagelijks de nieuwste innovaties en ontwikkelen bij in de markt. Hierdoor kunnen we u altijd voorzien van de meest rendabele zonnepanelen voor uw situatie. U kan zorgeloos achterover leunen, terwijl we alle werkzaamheden uitvoeren. Uiteraard houden wij u op de hoogte van elke stap in het proces, zodat alles duidelijk is.

zonnepanelen Zuidhorn

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Waaruit bestaat het adviesgesprek voor zonnepanelen in Zuidhorn?

In ons adviesgesprek en adviesrapport leert u alles over de mogelijkheden voor zonnepanelen in Zuidhorn. Wij leveren geen standaard offertes af, maar een gedegen advies afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Ons advies voor zonnepanelen Zuidhorn:

 1. Telefonische introductie: in het eerste telefoongesprek nemen we de tijd om al uw wensen duidelijk in kaart te brengen.
 2. Gratis dakscan: wij scannen uw dak voor de verhouding ten opzichte van de zon, de geschiktheid, schaduwval en andere obstakels zodat we de stroomopbrengst kunnen berekenen.
 3. Adviesrapport op maat: in het rapport ontvangt u accurate berekening van de stroomopbrengst, besparing per jaar en maand, terugverdientijd, levensduur, subsidie mogelijkheden, benodigde pv panelen, benodigde investering en meer.
 4. Afspraak op locatie: onze regionale adviseurs komen langs om u alles duidelijk uit te leggen. Tegelijkertijd kunnen we dan uw vragen beantwoorden.

Kiest u toch voor een andere partij? Geen probleem, het is vrijblijvend!

zonnepanelen in Zuidhorn

Wat is de terugverdientijd en levensduur?

De terugverdientijd en levensduur zijn bepalend voor het rendement van uw zonnepanelen in Zuidhorn. Bij ons kan u een terugverdientijd van 5 jaar verwachten, met een levensduur van zo’n 25 jaar. De slimme rekenaar heeft nu wellicht al berekend dat je dus 20 jaar van gratis groene stroom kan profiteren. Dit is precies waarom zoveel mensen de keuze maken om zonnepanelen te laten plaatsen.

In totaal gaat u gemiddeld zo’n €1200,- per jaar besparen. Maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal zonnepanelen. Wanneer u meer zonnepanelen laat plaatsen, dan u daadwerkelijke stroomverbruik. Dan kunnen de besparingen aanzienlijk toenemen.

Dit omdat u tot 1 januari 2023 nog gebruik kan maken van de salderingsregeling. Al het stroom wat u teveel produceert wordt ingehouden op uw huidige energierekening. Zie het als een spaarrekening voor uw stroom.

terugverdientijd zonnepanelen Zuidhorn

Professionele installatie van zonnepanelen in Zuidhorn!

Uiteraard wilt u dat uw zonnepanelen in Zuidhoren lang mee gaan. Daarom raden wij aan om uw zonnepanelen te laten installeren door een erkend installateur. Wij zijn een erkend zonnepanelen installateur en worden erkend door verschillende kwaliteitsregisters waaronder: Techniek Nederland, QBIS, Sterkin DE ECHTE INSTALLATEUR, InstallQ.

Alle installateurs en monteurs worden intern opgeleid en werken conform wet en regelgeving. Hierdoor bent u gegarandeerd van een professionele installatie die de garantie van uw panelen veilig stelt. Een foutieve installatie kan voor problemen zorgen, wanneer u aanspraak wil maken op garantie.

Zonnepanelen zijn een investering voor de lange termijn. Kies daarom voor een betrouwbaar bedrijf voor uw installatie. Geef ons uw vertrouwen en wij zullen u niet teleurstellen. U hoeft niet direct te kiezen. Vraag eerst een vrijblijvend professioneel advies aan voor zonnepanelen Zuidhorn!

professionele zonnepanelen installatie Zuidhorn
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK