Zonnepanelen Zuidwolde

Een professionele installatie met vrijblijvend advies op maat voor zonnepanelen in Zuidwolde. Met onze service kunt u zorgeloos 25 jaar genieten van gratis groene stroom.

Hierbij staat het van A tot en met Z ontzorgen van onze klanten centraal. We regelen alles van aankoop tot installatie van hoogwaardige A-merk zonnepanelen.

Hiernaast hanteren we grote voorraden waardoor we altijd kunnen leveren. Geen eindeloze wachttijden, maar een duidelijke afspraken met een snelle levering.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Zuidwolde.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 239 recensies
js_loader

Vrijblijvend adviesgesprek voor zonnepanelen Zuidwolde

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen in Zuidwolde. U ontvangt van ons dan een adviesrapport op maat, waarin de mogelijkheden met zonne-energie uitgelegd worden. Een van onze regionale adviseurs komt bij u langs om alles duidelijk uit te leggen.

Ons advies bestaat uit:

 1. Het aantal zonnepanelen wat nodig is voor uw doel
 2. De benodigde investering
 3. Stroomopbrengst per jaar en over de gehele looptijd
 4. Het bedrag wat u bespaart per jaar en de gehele looptijd
 5. Terugverdientijd
 6. Levensduur
 7. Besparing voor het milieu
 8. Alle subsidiemogelijkheden en meer

Onze regionale adviseurs nemen de tijd om alles uit te leggen, zodat alles duidelijk is.

Als alles naar wens is krijgt u van ons een vaste prijs voor de werkzaamheden. We leveren de beste prijs voor de geleverde kwaliteit voor zonnepanelen Zuidwolde.

Zonnepanelen Zuidwolde

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Waarom zonnepanelen kopen in Zuidwolde?

Zonnepanelen kopen in Zuidwolde heeft enkele belangrijke voordelen. Het is zowel goed voor de portemonnee als voor het milieu.

Door je eigen zonne-energie op te wekken ben je niet meer afhankelijk van het energienet. Hierdoor zijn de stijgende energieprijzen niet op u van toepassing. Sterker nog, het leidt eerder tot een verhoging van de vergoeding wanneer u stroom terug levert.

Met de huidige stroomprijzen zijn zonnepanelen nog voordeliger geworden dan ze al waren. U bespaart al snel € 1200,- per jaar.

Hiernaast verkleinen zonnepanelen in Zuidwolde de CO2 footprint van uw leefstijl op het milieu. Door uw eigen groene stroom op te wekken hoeft u geen elektriciteit in te kopen wat is opgewekt door vervuilende kolencentrales.

Daarnaast is het mogelijk om toepassingen die veel gas gebruiken om te bouwen naar elektriciteit. Hierdoor wordt uw woning of bedrijfspand duurzamer en bespaart u een hoop geld op de energierekening.

zonnepanelen kopen in Zuidwolde

We garanderen een professionele installatie van zonnepanelen

Laat uw zonnepanelen in Zuidwolde installeren door een erkend zonnepanelen installateur. Zonnepanelen Noord is een erkend zonnepanelen installateur en wordt erkend door verschillende bedrijfsregisters.

Hier volgen de kwaliteitsregisters:

 • Techniek Nederland
 • InstallQ
 • QBISnl
 • De Echte installateur

Onze installaties worden regelmatig gecontroleerd om de kwaliteitskeurmerken te mogen behouden. Hiernaast zijn wij gecertificeerd om onze eigen installateurs op te leiden. Hierdoor hebben wij meer vakkundige installateurs in dienst dan het gemiddelde bedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij snel kunnen leveren.

Alle zonnepanelen installateurs werken bij ons en hebben een uitgebreide interne opleiding gehad. Hier leren ze werken conform wet- en regelgeving, waarbij de hoogste kwaliteitsnormen worden gehanteerd.

Hierdoor bent u verzekerd van een stevige en duurzame installatie met een lange levensduur. Laat uw zonnepanelen in Zuidwolde installeren door een expert. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Professionele installatie van zonnepanelen

Subsidies zonnepanelen in Zuidwolde

Er zijn enkele subsidies voor zonnepanelen beschikbaar in Zuidwolde, gemeente De Wolden. Zo kunt u gebruikmaken van de volgende subsidies:

 1. 0% BTW op zonnepanelen: als particulier betaal je sinds 1 januari 2023 geen BTW meer over zonnepanelen en werkzaamheden die hiervoor noodzakelijk zijn. 
 2. Energiebespaarlening Drenthe: Wanneer u over onvoldoende middelen beschikt kunt u een lening krijgen tegen zeer voordelige rentes.
 3. Verzilverlening: Hiermee kunt u de overwaarde van uw woning gebruiken om zonnepanelen te kopen.

Aangezien subsidies komen en gaan kunnen we ze hier niet elk moment bijhouden. Raadpleeg de Energiesubsidiewijzer om te kijken welke subsidies beschikbaar zijn in de gemeente De Wolden.

Tijdens ons advies brengen we ook alle mogelijke subsidies voor u in kaart. Hiernaast helpen we ook bij de aanvraag hiervan, zodat u er zo weinig mogelijk werk van heeft.

Klinkt het goed? Vraag een vrijblijvend advies aan voor zonnepanelen Zuidwolde.

subsidies zonnepanelen in Zuidwolde
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK