JA Solar Zonnepanelen

Ja Solar zonnepanelen worden geproduceerd door de JA Solar Holdings Co., LTD. opgericht in 2005. Het is één van de populairste zonnepanelen merken in de Nederlandse markt. Hierdoor hebben ze een groot gedeelte van het Nederlandse marktaandeel in handen.

Veel installateurs kiezen voor JA Solar zonnepanelen door de volgende voordelen:

 1. Zonnepanelen vervaardigd uit hoogwaardige materialen
 2. Hoog rendement, ook bij minder licht
 3. 25 jaar vermogensgarantie
 4. Anti reflecterend
 5. 100% Zelfreinigend
 6. Stevige bouw en overleeft zware weersomstandigheden

  Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

  Google-Beoordeling
  4.8
  Gebaseerd op 239 recensies
  js_loader

  Wat zijn de voordelen en nadelen van JA Solar zonnepanelen?

  Het feit dat de JA Solar zonnepaneel komt met een zelfreinigend mechanisme biedt voordelen voor de lange termijn. U hoeft uw panelen minder vaak schoon te maken. Dit bespaart geld wanneer u dit laat uitvoeren door een schoonmaakservice voor zonnepanelen. Wanneer u zelf uw dak op gaat, bespaart het u een hoop moeite.

  De zonnepanelen van JA Solar zijn bewerkt met een specifieke coating met een automatisch reinigende functie. Viezigheid op de zonnepanelen blokkeren het zonlicht richting de zonnecellen, dit kan leiden tot een reductie van uw stroomopbrengst en het rendement. Door de zelfreinigende zonnepanelen is uw stroomopbrengst en het rendement altijd optimaal.

  Een ander voordeel is de stevige bouw van deze panelen. Ook in Nederland krijgen we steeds vaker te kampen met extremere weersomstandigheden. U wilt zich geen zorgen maken wanneer er weer een storm op komst is. JA Solar maakt zonnepanelen die bestand zijn tegen zware weersomstandigheden.

   JA Solar zonnepanelen

   Wat kosten JA Solar zonnepanelen?

   Bij Zonnepanelen Noord bieden we een totaalservice aan inclusief: advies (geheel vrijblijvend), aankoop, ontwerp, levering, installatie, montage en we laten alles netjes achter. De kosten van de JA Solar zonnepanelen zitten in de totaalprijs verwerkt.

   Bij ons geniet u van een beste prijs garantie. Wij leveren de beste prijs voor een hoogwaardige installatie met een hoogwaardig zonnepanelen systeem. Plan een vrijblijvend adviesgesprek en ontvang vrijblijvend een op maat gemaakt plan.

   Wat kosten JA Solar zonnepanelen

   Over JA Solar

   Het bedrijf JA Solar Holdings Co., LTD. is een relatief jong bedrijf omdat het is opgericht in 2005. Maar JA Solar kenmerkt zich wel door zijn structurele innovatie en verbeteringen. Het bedrijf is van origine Chinees en het hoofdkantoor bevindt zich in Shanghai.

   Het bedrijf is in een korte tijd uitgegroeid tot één de grootste leveranciers van zonnepanelen in de wereld. Er zijn vele spelers die na een korte tijd de markt verlaten, maar JA Solar doet mee voor de lange termijn. Hierdoor bent u verzekerd van uw 25 jaar vermogensgarantie.

   Over JA Solar

   Research & Development

   JA Solar is een bekende speler in de markt door hun constante inzet op Research & Development, oftewel innovatie! De JA Solar zonnepanelen lopen op technisch vlak al snel 6 tot 12 maanden voor op de concurrenten.

   Doordat het bedrijf een wereldspeler is, profiteert de klant van de kosten reductie die komt kijken bij massaproductie.

   Innovaties van JA Solar:

   1. Selectieve diffusie techniek
   2. PERC
   3. Dubbdeldruk-techniek: Zie uitleg hieronder. 

   Dit bedrijf staat bekend om zijn continue innovatie voor efficiency en betrouwbaarheid. Waardoor de consument kan profiteren van een steeds lagere prijs, voor een hogere kwaliteit. De zonnepanelen van JA Solar liggen boven het markt gemiddelde. Dit is tussen de 5 en 10 watt hoger dan concurrenten.

   Research and development JA Solar zonnepanelen

   Certificaten

   De zonnepanelen beschikken over alle prominente keurmerken waaraan een zonnepaneel moet voldoen in verschillende continenten van de wereld. Zo ook de Europese normen waaraan voldaan moet worden.

   Zowel het productie proces als de kwaliteit van het product worden constant onderworpen aan controles en testen om de kwaliteit te garanderen. Dit gebeurt allemaal door onafhankelijk instanties. In totaal is JA Solar goedgekeurd door meer dan 17 verschillende onafhankelijke keurmerken.

   Dubbeldruk-technologie

   Een primeur op de markt voor zonnepanelen en tot op heden het enige bedrijf wat deze techniek gebruikt: dubbeldruk-technologie. Deze techniek zorgt voor een significant verbeterde contactweerstand tegen elektrisch potentieel-geïnduceerde demping (anti-PID). Dit klinkt allemaal heel lastig, maar het komt erop neer dat het rendement op de zonnepanelen hierdoor flink toeneemt.

   Keuringen

   De JA Solar zonnepanelen komen met een drievoudige IEC Standaard constructiekeuring waarbij de zonnepanelen gekeurd worden voor bestendigheid voor de lange termijn. Voordat de pv panelen de fabriek verlaten hebben ze een dubbele elektrische keuring ondergaan, hiermee worden alle foutieve modellen gescheiden.

   U bent dus gegarandeerd van een 100% goedwerkend paneel vanuit de fabriek. Op transport kan er altijd nog iets gebeuren wat niet te voorzien is.

   Zijn JA Solar zonnepanelen geschikt voor kleine daken?

   De JA Solar zonnepanelen zijn ook uitermate geschikt voor de kleinere daken. Wanneer je huis een relatief klein dak heeft, of een gedeelte van het dak maar in de zon staat, wil je een optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt.

   De zonnepanelen bieden een relatief hoog rendement per vierkante meter. Hierdoor is het ook een goede keus wanneer u over een kleiner dak beschikt. Wanneer u over een groter dak beschikt en het dak helemaal wilt vullen met zonnepanelen, biedt het ook een logisch voordeel.

   Uw stroomopbrengst is hoger met JA Solar zonnepanelen.

   Geschiktheid kleine daken JA Solar zonnepanelen

   Wat is de garantie op JA Solar zonnepanelen?

   Bij zonnepanelen is er altijd sprake van twee verschillende soorten garanties. De productgarantie en de vermogensgarantie. De productgarantie is 12 jaar en de vermogensgarantie is 25 jaar.

   Het is goed om te weten dat u niet onder alle voorwaarden gebruik kan maken van garantie. De garantie op JA Solar zonnepanelen is enkel geldig wanneer uw pv panelen geïnstalleerd worden door een gecertificeerd installateur.

   Wij zijn een gecertificeerd zonnepanelen installateur en werken uitsluitend met interne opgeleide installateurs die bij ons in dienst zijn. Wij garanderen een kwalitatieve installatie waarbij u gebruik kan maken van de garantie.

   Garantie JA Solar

   Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen van JA Solar?

   Over het algemeen ligt de terugverdientijd van JA Solar zonnepanelen tussen de 7 en 10 jaar. De terugverdientijd is afhankelijk van het rendement en de prijs die u betaalt. De zonnepanelen leveren een rendement tot 340 Wattpiek. Hiermee bent u verzekerd dat u ook op een klein oppervlak genoeg groene stroom kan opwekken.

   Bij Zonnepanelen Noord weet u dat u ook de beste prijs zal ontvangen voor kwalitatieve totaalservice, waarbij we de klant van A tot Z ontzorgen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we u ook helpen bij het in kaart brengen en aanvragen van alle mogelijke subsidies. Op deze manier verdient u uw zonnepanelen nog sneller terug en kan u genieten van zo’n 18 jaar gratis groene stroom.  

   Plan vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek voor meer informatie over onze totaalservice met JA Solar zonnepanelen! Ook voor andere merken kan u bij ons terecht.

   Terugverdientijd JA Solar

   VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK