Offerte zonnepanelen

Vraag gratis een zonnepanelen offerte aan bij Zonnepanelen Noord. Onze ervaren zonne-energie adviseurs maken voor u een offerte op maat.

We analyseren uw woning of bedrijfspand en maken een volledig op maat gemaakt adviesplan. Vervolgens ontvangt u een scherp geprijsde offerte voor zonnepanelen met accurate inzichten in de terugverdientijd, stroomopbrengst, milieubesparing en meer.

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 229 recensies
js_loader

Gratis zonnepanelen offerte aanvragen online

Binnen 24 uur een op scherp geprijsde offerte op maat

Waarom een zonnepanelen offerte aanvragen?

U

Inzicht in de investering

Met onze zonnepanelen offerte rekenen we uit of zonnepanelen voor u rendabel zijn.

N

Offerte op maat

Geen berekening op gemiddelden. We kijken echt naar uw persoonlijke situatie.

}

In 1 minuut geregeld

U hoeft alleen maar de offerte aan te vragen, wij doen de rest.

Waaruit bestaat onze offerte voor zonnepanelen?

Met onze offerte voor zonnepanelen geven we u duidelijk inzicht in de kosten en opbrengst van de investering. We berekenen alle belangrijke facetten, zodat u kunt bepalen of de investering het waard is.

Onze offerte bestaat o.a. uit:

 • Benodigde investering voor zonnepanelen, omvormer(s) en installatiemateriaal
 • Vergelijking tussen 20 merken zonnepanelen, de beste voor uw situatie geselecteerd
 • Verwachte stroomopbrengst per jaar en levensloop
 • Verwachte besparing in euro’s per jaar en levensloop
 • Terugverdientijd en levensduur
 • Garantietermijnen op zonnepanelen, omvormer(s) en montagesysteem
 • Milieubesparing in CO2, bomen en brandstof
 • Alle bruikbare subsidies

Het doel is om u zo goed mogelijk te informeren en de beste prijs in de markt te verschaffen. Dit doen we voor een kwalitatief zonnepanelen systeem waarmee u een optimaal rendement maakt.

Offerte zonnepanelen
Zonnepanelen offerte aanvragen

Offerte voor onze zonnepanelen totaalservice

Bij Zonnepanelen Noord stellen we een offerte op voor onze zonnepanelen totaalservice. Dit houdt in dat we alle werkzaamheden van begin tot eind voor u uitvoeren, voor één vaste prijs.

Geen onverwachte prijsverhogingen of incomplete offertes, maar duidelijke transparante afspraken waar u op kunt bouwen.

Onze totaalservice bestaat uit:

 1. Gratis advies en offerte op maat
 2. Optimaal zonnepanelen ontwerp
 3. Aankoop zonnepanelen, omvormer(s) en installatiemateriaal
 4. Levering op locatie
 5. Montage en installatie van het zonnepanelen systeem
 6. App installatie om opbrengst te monitoren
 7. Duidelijke uitleg en we ruimen alles op

Zonnepanelen Noord is een erkend zonnepanelen installateur. Alle werkzaamheden in onze zonnepanelen offerte worden uitgevoerd door onze eigen gecertificeerde monteurs en installateurs. Al werkzaamheden onder één dak, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Zonnepanelen offerte online aanvragen

Bij Zonnepanelen Noord kunt u eenvoudig en snel een zonnepanelen offerte online aanvragen. Hierboven vindt u het formulier waarmee u de offerte binnen 1 minuut online kunt aanvragen. Onze zonne-energie adviseurs gaan dan direct voor u aan de slag.

Doet u het liever offline? Geen probleem. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@zonnepanelennoord.nl of te bellen naar 0592 20 13 72. We kunnen dan gelijk een zonnepanelen advies inplannen. Dit kan telefonisch maar we kunnen ook kosteloos en vrijblijvend bij u thuis langskomen voor advies en een offerte op maat.

Stappenplan offerte zonnepanelen:

In het onderstaande stappenplan leggen we duidelijk uit hoe u een offerte voor zonnepanelen kunt aanvragen. Hiernaast gaan we stap voor stap door het proces heen, zodat u precies weet hoe het verloopt en welke keuzes u kunt maken.

In 6 stappen een offerte aanvragen en ontvangen:

 • Stap 1: Naam en contactgegevens
 • Stap 2: Adresgegevens delen
 • Stap 3: Jaarlijkse stroomverbruik
 • Stap 4: Deel uw wensen en opmerkingen
 • Stap 5: De offerte wordt gemaakt
 • Stap 6: Adviseur komt langs voor een offerte aan huis

 

Stap 1: Naam en contactgegevens

In het bovenstaande formulier deelt u uw naam, telefoonnummer en emailadres. We streven ernaar om elke zonnepanelen offerte met maatwerk af te leveren. Onze adviseurs kunnen telefonisch contact opnemen om vragen te stellen en uw wensen te verduidelijken.

We bespreken dan o.a. toekomstige investeringen in thuisaccu’s, warmtepompen of airco’s. Daarnaast stellen we andere vragen die van invloed kunnen zijn op de zonnepanelen installatie. Tegelijkertijd bent u hier in de gelegenheid om zelf uw vragen te stellen.

Als u in de tussentijd vragen heeft kunt u altijd direct contact opnemen. De offerte zult u via de mail van ons ontvangen.

 

Stap 2: Adresgegevens delen

Op basis van uw straatnaam, huisnummer en postcode kunnen we een zonnepanelen offerte op maat maken voor uw woning of bedrijfspand. We maken gebruik van geavanceerde software waarmee we op afstand uw dak kunnen scannen.

De geschiktheid van uw dak wordt gecontroleerd en objecten die schaduw geven worden in kaart gebracht. We berekenen doe hoek van uw dak ten opzichte van de zon en nemen vele andere variabelen mee. Hierdoor kunnen we op afstand accuraat berekenen of uw woning of bedrijfspand geschikt is voor zonne-energie.

 

Stap 3: Jaarlijkse stroomverbruik

Op basis van uw jaarlijkse stroomverbruik beginnen we met rekenen. Stroom is duur om in te kopen bij de energieleverancier, omdat de stroomprijs is gekoppeld aan de gasprijs. U behaalt dus een maximaal rendement als de zonnepanelen uw eigen stroomverbruik volledig dekken.

Gaat u in de toekomst ook investeren in een lucht-lucht warmtepomp of (hybride) warmtepomp dan houden we hier rekening mee. Dit komt allemaal aan bod gedurende het telefoongesprek.

Als u zelf stroom opwekt met zonnepanelen in plaats van inkoopt bij de energieleverancier bespaart u gemiddeld €0,40 per kWh elektriciteit. Als u stroom teruglevert zal het bedrag lager uitvallen per kWh elektriciteit, afhankelijk van uw energieleverancier. Het rendement zal hierdoor dalen.

 

Stap 4: Deel uw wensen en opmerkingen

In het veld voor opmerkingen kunt u uw specifieke wensen en opmerkingen voor de zonnepanelen offerte delen. Wilt u bijvoorbeeld een specifiek merk of type? Zal uw stroomverbruik in de toekomst toenemen? Gaat u investeren in andere duurzame oplossingen zoals een airco, warmtepomp of thuisaccu? Weet u al hoeveel zonnepanelen u wilt? Of neemt u alleen genoegen met zonnepanelen met minimaal 430 Wp? Deel het zodat onze adviseurs hier alvast rekening mee kunnen houden

 

Stap 5: De offerte wordt gemaakt

Op dit moment zullen onze adviseurs starten met de volledig op maat gemaakte offerte voor zonnepanelen. Stap 1 t/m 4 worden doorgaan binnen 24 uur na de aanvraag afgerond. Alle informatie en uw wensen zijn aanwezig, waardoor we de offerte op kunnen stellen. De offerte wordt dus volledig afgestemd op uw woning of bedrijfspand. Een duidelijk rapport, in plaats van gemiddelden.

 

Stap 6: Adviseur komt langs voor een offerte aan huis

Onze offerte voor zonnepanelen is uitgebreid en bevat veel belangrijke informatie. Bij Zonnepanelen Noord zijn we ervan overtuigd dat we ons verhaal het beste face2face overbrengen. Daarom komen we geheel kosteloos en vrijblijvend bij u thuis of op het bedrijf langs.

Onze adviseurs krijgen ruim voldoende tijd om alles rustig met u te bespreken. Gedurende dit gesprek nemen onze adviseurs rustig de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Als alles naar wens is kunt u akkoord gaan met de offerte. Wilt u liever nog even vergelijken? Even goede vrienden.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we de beste prijs in de markt voor kwaliteit. Als een concurrent het goedkoper aanbiedt, zult u linksom of rechtsom inleveren op kwaliteit. Laat de zonnepanelen offerte daarom altijd eerst nog eens nakijken door onze adviseurs.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK