0592 - 20 13 72 info@zonnepanelennoord.nl

Zonnepanelen installatie door onze eigen gecertificeerde monteurs

 

Zonnepanelen Noord hanteert een all-in service. Dat betekent dat uw zonnepanelen worden geïnstalleerd door onze eigen gecertificeerde zonnepanelen installateurs.

Over het algemeen is de installatie van uw zonnepanelen binnen een dag voltooid. Onze monteurs komen uit de regio, dus we zijn altijd in de buurt.

Doordat wij onze eigen monteurs hebben voor de zonnepanelen installatie, kunnen wij de hoogste kwaliteit en service in de regio bieden!

Daarna kunt u genieten van uw eigen groene stroom.

Installatie zonnepanelen: professioneel en deskundig

Als u een grote investering doet wilt u daar natuurlijk wel zo lang mogelijk van genieten. Daarom zorgen wij er voor dat uw zonnepanelen op een nauwkeurige en professionele manier worden gemonteerd.

De installatie van uw zonnepanelen is bij ons inclusief. Dat betekent dat u daar niet apart voor hoeft te betalen en ook niet achteraf wordt geconfronteerd met meerkosten. Omdat er diverse soorten dakconstructies zijn kunnen zonnepanelen op diverse manieren worden bevestigd.

Ons persoonlijke team van zonnepanelen installateurs zijn VCA gecertificeerd en kennen alle werkomstandigheden en normen. Hierdoor zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen tot in detail nauwkeurig worden geïnstalleerd. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodat u onbezorgd van uw zonnepanelen en groene stoom kan genieten.

Ook de aansluiting op uw meterkast gebeurt op een vakkundige manier. Natuurlijk gebeurt de installatie van uw zonnepanelen altijd veilig en is ook uw uiteindelijke zonnepanelen installatie volledig veilig, zowel in werking als in constructie.  

zonnepanelen installatie
zonnepanelen installateur

Het plaatsen van de omvormer

Als de zon op uw zonnepanelen schijnt wordt er automatisch elektriciteit opgewekt. Deze elektriciteit heeft echter de vorm van gelijkstroom en kan daardoor niet direct in uw huishouden worden gebruikt. Daarvoor heeft u een omvormer nodig die er voor zorgt dat de elektriciteit van uw zonnepanelen wordt omgezet in wisselstroom van 230 Volt.

Daarmee kunt u al uw apparaten in huis probleemloos bedienen. Het laten installeren van een omvormer is altijd noodzakelijk bij het installeren van uw zonnepanelen. Een omvormer mag niet te zwaar zijn voor de elektriciteit die omgevormd dient te worden, maar zeker ook niet te licht.

Het is daarom van belang te kiezen voor de juiste omvormer die past bij de zonnepanelen die worden geïnstalleerd en bij hun ligging op uw dak. Uiteraard adviseren wij u op een deskundige manier en wordt er een omvormer geïnstalleerd die past bij uw zonnepanelen installatie.

Meter niet geschikt? Uw netbeheerder regelt het

Met het Nederlandse klimaat heeft u niet altijd even veel kans op zon. Daarom wordt er in ons land niet snel gekozen voor een zelfvoorzienend systeem met zonnepanelen en kiest men altijd voor een connectie met de energiemaatschappij.

Dat betekent dat u te allen tijde energie kunt blijven afnemen van uw leverancier mocht dat nodig zijn. Leveren uw zonnepanelen meer energie op dan u zelf verbruikt? Dan wordt die energie terug geleverd aan uw leverancier. Om bij te houden om hoe veel energie het gaat heeft u een zogenaamde slimme meter nodig. Deze is niet altijd aanwezig in ieder huishouden. Is dat bij u ook niet het geval, dan kunt u contact opnemen met uw netbeheerder.

Zij kunnen uw meter dan vervangen voor een moderner exemplaar. De slimme meter geeft exact aan hoeveel energie u heeft afgenomen en teruggeleverd. Ook kunt u zien op welke momenten u goedkoop energie verbruikt. Handig als u bijvoorbeeld een was wilt draaien op goedkope stroom!

zonnepanelen installatie schuin dak

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK