Zonnepanelen Ter Apel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor Zonnepanelen Ter Apel? Wij merken met de dag dat zonnepanelen steeds populairder worden in Ter Apel. Dat is ook niet zo gek, want de techniek staat niet stil.

Hierdoor stijgt de gemiddelde stroomopbrengst, terwijl de kosten voor pv panelen alleen maar dalen. Dit alles zorgt ervoor dat de investering steeds winstgevender aan het worden is.

Wilt u ook investeren? Laat u dan vrijblijvend adviseren door één van onze regionale adviseurs voor zonnepanelen in Ter Apel!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Zonnepanelen Kopen in Ter Apel met subsidie

Als u zonnepanelen in Ter Apel wilt kopen, kunt u een voordelig geprijsde zonnepanelen offerte aanvragen.

Bij Zonnepanelen Noord bieden wij meer dan twintig verschillende merken pv panelen aan. Hierdoor bent u altijd zeker van een optimale opbrengst op uw investering.

Hiernaast zijn er vele woningen in Ter Apel getroffen door aardebevingsschade als gevolg van gasboringen. Hiervoor ontvangt u vaak een vergoeding voor de ontstane gebreken en schade. Maar u kan ook gebruik maken van de subsidie waardevermeerdering van de SNN . Een woningeigenaar die getroffen is door aardbevingsschade kan door middel van de waardevermeerdering €4000,- subsidie ontvangen waarmee u zonnepanelen in Ter Apel kunt laten plaatsen.

Heeft u nog geen aardbevingsschade, maar woont u wel in een risico gebied? Laat dan iemand van de overheid langskomen, vele mensen hebben schade zonder dat ze het weten.

Zonnepanelen Ter Apel

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Advies Zonnepanelen Ter Apel

Wij staan garant voor een professioneel advies voor Zonnepanelen in Ter Apel. Als bedrijf leveren we kwalitatieve zonnepanelen in Groningen en Drenthe. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends, innovaties en subsidies in het noorden. Deze kennis zetten wij in om u te helpen verduurzamen, terwijl u tegelijkertijd een hoop geld bespaart. Met ons advies voorzien we u van:

  • Een Gratis dakscan
  • Ontwerp voor de ideale ligging van uw zonnepanelen
  • Geschatte stroomopbrengst en verdiensten
  • Terugverdientijd en benodigde investering
  • Besparing voor het milieu
  • Berekening van het benodigde aantal panelen
  • Vrijblijvend advies op locatie en telefonisch.

Zonnepanelen en de bijkomende berekening zijn vaak complex. Daarom nemen wij dit gedeelte graag voor u uit handen. Voor ons is het een dagelijkse bezigheid. Uiteindelijk willen wij heel het Noorden helpen om te verduurzamen.

zonnepanelen in ter apel

Terugverdientijd en Levensduur van Zonnepanelen Ter Apel

De gemiddelde terugverdientijd voor Zonnepanelen in Ter Apel ligt op 5 jaar. Hierbij moet u rekening houden met een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Dit houdt in dat u 20 jaar kan profiteren van gratis stroom.

Bij Zonnepanelen noord zijn in staat in om deze resultaten te behalen, doordat we gebruik maken van geavanceerde software om de ideale ligging van uw zonnepanelen te berekenen. Hiermee zorgen we ervoor dat de panelen in de perfecte positie geplaatst worden ten opzichte van de zon.

Dit combineren we met zonnepanelen die de meeste zonne-energie opwekken, zodat u optimaal kan profiteren. Als bedrijf hebben wij verschillende soorten en merken panelen in het assortiment. Wij testen de panelen ook zelf, waardoor wij op de hoogte zijn van de verschillen.

Terugverdientijd en levensduur zonnepanelen

Uw lokale specialist voor Zonnepanel in Ter Apel

Wij zijn uw lokale specialist voor zonnepanelen in Ter Apel. Als bedrijf hebben wij maar één doel: “De inwoners van Groningen en Drenthe ondersteunen bij winstgevend verduurzamen met zonnepanelen”.

Als bedrijf zijn wij altijd in de buurt, omdat wij alles coördineren vanuit ons hoofdkantoor in Tynaarlo. Door ons regionale karakter zijn wij in staat om snel aanwezig te zijn voor een eerlijk advies op maat.

Uiteraard geven wij ook een snelle opvolging voor de installatie. Dit gebeurd vanzelfsprekend door onze intern opgeleide en gecertificeerde installateurs. Hierdoor bent u verzekerd van een installatie die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Wij zijn het type bedrijf dat snel ter plekke is wanneer er ongeregeldheden optreden. Ook voor het onderhoud van uw panelen zijn wij altijd in de buurt.

Lokale zonnepanelen specialist Ter Apel

Zonnepanelen subsidies Ter Apel 2024

Er zijn weinig provincies in Nederland, waarbij duurzaamheid zo centraal staat als in Groningen. U kunt gebruik maken van meerdere subsidies in Ter Apel.

Standaard betaalt u geen BTW meer over zonnepanelen de installatie en overige werkzaamheden die hieraan gerelateerd zijn. Sinds 1 januari 2023 is er een 0% BTW tarief op zonnepanelen.

Daarnaast is er nog de bijzondere subsidie voor waardevermeerdering. Ter Apel is één van de aardbevingsgebieden die zwaar getroffen wordt. Als u nog geen vergoeding heeft gekregen voor aardbevingsschade, vraag dan een inspectie aan bij https://www.schadedoormijnbouw.nl/. Er wordt bijna altijd schade aangetroffen, waardoor u naast uw vergoeding nog eens €4000,- euro subsidie ontvangt voor zonnepanelen.

Wij helpen vanzelfsprekend bij de aanvraag van dergelijke subsidies. Wilt u graag op de hoogte gesteld worden van de laatste subsidies en regelingen? Neem dan contact op, wij zijn uw lokale specialist voor Zonnepanelen Ter Apel.

zonnepanelen subsidies Ter Apel
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK