Zonnepanelen Advies

Bent u op zoek naar een vrijblijvend zonnepanelen advies? Onze regionale zonnepanelen adviseurs zijn beschikbaar om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Het advies kan zowel telefonisch als op locatie plaatsvinden. Wij vertellen u of uw dak geschikt is, de ideale ligging, het kosten plaatje, opbrengst, mogelijke subsidies en nog veel meer.

Wilt u toch niet investeren? Even goede vrienden. Ons zonnepanelen advies op maat is geheel vrijblijvend.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

N

Volledige ontzorging

Het is een complexe zaak om te bepalen of de investering in zonnepanelen uit kan. De meeste hebben mensen hebben hier geen tijd voor. Wij ontzorgen u met een volledig advies.

N

Gratis dakscan

Door middel van geavanceerde software bepalen wij of uw dak geschikt is en waar de panelen geplaatst dienen te worden voor optimaal rendenement. 

N

Nauwkeurige meting

Wat u verbruikt aan energie dient u uiteraard minimaal op te wekken. Wij berekenen exact hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om in uw energie behoeften te voorzien.

Waarom zonnepanelen advies?

Er zijn een aantal redenen waarom het handig is om advies te krijgen van onze zonnepanelen adviseur. Mensen beginnen zicht steeds beter te realiseren dat investeren in zonne-energie een goede optie is voor hun spaargeld.

Vaak is het zelfs zo dat de aanschaf aan de hand van een duurzaamheidslening of andere financiële regeling eenvoudig uit kan. Dus ook als u onvoldoende heeft gespaard, zijn er mogelijkheden. De regels en subsidies variëren per gemeente en provincie. Dit maakt het vaak complex.

Wij snappen dat veel mensen full-time of part-time werken en daarnaast geen tijd geen tijd en zin hebben om alles specifiek uit te zoeken. Zelfs wanneer mensen alles zelf uit proberen te zoeken, missen ze vaak nog de belangrijkste opties om te besparen.

Om uzelf tijd te besparen, zodat u kunt genieten van de activiteiten die u echt waardeert in het leven. Kunt u onze lokale specialisten vrijblijvend langs laten komen voor een professioneel advies op maat. Het is ons werk, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Zonnepanelen advies
zonnepanelen adviseur installatie

Wat u kunt verwachten van onze Zonnepanelen adviseur?

Van onze adviseur kunt u verwachten dat u een geheel kosteloos en onafhankelijk zonnepanelen advies ontvangt. Hiermee wordt enkel rekening gehouden met wat goed voor u is.

Onze adviseurs zullen op afstand in kaart brengen of het uberhaupt rendabel is om te investeren. Is dit niet het geval? Dan zijn wij hier volledig eerlijk en transparant over. Uiteindelijk willen wij enkel tevreden klanten hebben.

Over het algemeen zijn zonnepanelen een uitstekende investering en geven jarenlang comfort. U bespaart per direct op uw energiekosten en bovendien is het ook nog goed voor het milieu.

In ons advies zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk hoeft te betalen, maar tegelijkertijd een systeem heeft van hoge kwaliteit met een geschatte levensduur van minimaal 25 jaar.

Is uw huis geschikt voor zonnepanelen?

Hoe graag wij ook iedere woning zouden willen voorzien van energiebesparende zonnepanelen, helaas is niet iedere situatie geschikt. Ten eerste dient u eigenaar van uw woning te zijn om zonnepanelen te plaatsen en mag uw huis geen deel uitmaken van een beschermd aangezicht in uw stad of dorp.

Uiteraard moet uw dakconstructie ook stabiel genoeg zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Ook de ligging van uw dak is bepalend. Hoewel de zonnepanelen van tegenwoordig erg goed zijn weegt het toch mee of uw dak op het zuiden of noorden ligt. Daarnaast kan schaduwval de opbrengst van zonne-energie verminderen. Daarom is een persoonlijk adviesgesprek op locatie interessant.

Op afstand voeren we een gratis dakscan uit en op locatie controleren we de belangrijke punten. Hierna ontvangt u een betrouwbaar en accuraat advies op maat. 

Hoe verloopt ons zonnepanelen adviesgesprek?

Wilt u graag een advies op maat ontvangen en ontdekken hoeveel geld u kunt besparen met zonne-energie? Op basis van de eerste gegevens die u ons telefonisch kunt verstrekken stelt onze zonnepanelen adviseur vast of uw woning geschikt is voor de installatie van zonnepanelen. Is dit het geval, dan maken we een afspraak voor een adviesgesprek op locatie.

Tijdens deze scan voeren wij in een geavanceerd software programma al uw belangrijke gegevens in, zoals informatie over uw dak, de ligging ervan en eventuele schaduw, maar ook informatie over uw energieverbruik.

Op basis van deze gegevens wordt uitgerekend hoeveel zonnepanelen u nodig zult hebben, om de energie die u verbruikt op te kunnen wekken. Wij maken het ideale ontwerp voor uw zonnepanelen opstelling, zodat het rendement optimaal is voor uw persoonlijke situatie.

 Onze specialisten kijken of het rendabel is voor u om zonnepanelen te laten installeren. Is dit het geval, dan ontvangt u advies over de verschillende A-merken zonnepanelen uit ons assortiment. Samen bepalen we welke zonnepanelen het beste passen bij uw persoonlijke wensen. 

adviesgesprek voor zonnepanelen

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK