Zonnepanelen Leeuwarden

Wilt u investeren in zonnepanelen? Leeuwarden is één van de locaties in Friesland waar onze regionale experts vrijblijvend advies op locatie geven.

In totaal heeft Leeuwarden meer dan 18.987 daken die geschikt zijn voor zonnepanelen. Op dit moment hebben nog slechts 5.535 huishoudens zonnepanelen aangeschaft in Leeuwarden.

Waarom zonnepanelen in Leeuwarden?

 1. Bespaar €1200,- per jaar
 2. Verklein uw footprint op het milieu
 3. Geen jaarlijkse stijging van stroomlasten

Er zijn vele voordelen die komen kijken bij zonne-energie. Omdat dit nog niet voor iedereen duidelijk is, voorzien onze adviseurs u van alle benodigde informatie. Vraag een vrijblijvend advies aan voor zonnepanelen Leeuwarden!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 239 recensies
js_loader

Zonnepanelen Leeuwarden subsidies

Bent u bent u benieuwd naar de subsidies voor zonnepanelen in Leeuwarden? Leeuwarden heeft vergroening en verduurzaming hoog in het vaandel staan.

Door middel van verschillende lokale subsidies draagt de gemeente Leeuwarden zijn steentje bij aan de verduurzaming.

Maak gebruik van de volgende subsidies:

 • Energiebesparing Provincie Frieslyn (duurzame lening met 0,5% extra korting voor Leeuwardenaren)
 • Subsidie energie besparing eigen huis (10% extra tegemoetkoming op verduurzamen woning)
 • 0% BTW op de zonnepanelen, installatie en overige werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor de zonnepanelen. 

Voor alle lokale subsidies die beschikbaar zijn voor zonnepanelen Leeuwarden kijkt u hier.

Wij snappen als geen ander dat het lastig kan zijn om alle subsidies duidelijk in kaart te brengen. Welke subsidies zijn wel van toepassing op uw situatie in welke niet? Wij informeren u over de lokale subsidies en helpen zelfs bij de aanvraag hiervan!

Zonnepanelen Leeuwarden

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Adviesgesprek zonnepanelen in Leeuwarden

In ons adviesgesprek vertellen wij alles wat u moet weten voor een wijs besluit. Kunnen zonnepanelen in Leeuwarden voor u uit of juist niet?

Wij zijn transparant in ons advies en vergelijken tot wel 25 verschillende merken zonnepanelen voor u. Het is vrijblijvend, dus u mocht u beslissen om niet met ons in zee te gaan, dan zijn we even goede vrienden.

In ons advies bespreken we:

 • Het beste merk zonnepanelen voor uw situatie
 • Opbrengst per jaar en levensduur
 • Stroomopbrengst
 • Benodigde aantal zonnepanelen
 • Milieubesparing
 • Terugverdientijd
 • Dakgeschiktheid en meer

Het begint allemaal met een telefoongesprek, waarin we kennis maken en luisteren naar uw wensen. Op basis van uw wensen stellen onze regionale experts een advies op. Dit wordt besproken op locatie, zodat we gelijk uw dak kunnen controleren.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Hierdoor beoordelen onze klanten ons met 5 van de 5 sterren.

Bovenzicht dak zwarte zonnepanelen Leeuwarden

Onze totaalservice

Zonnepanelen Noord biedt een totaalservice voor zonnepanelen in Leeuwarden. Hiermee bent u ervan verzekerd dat alles, van begin tot eind , uitgevoerd wordt door experts.

Onze service:

 1. Vrijblijvend adviesgesprek
 2. Ontwerp voor optimaal rendement
 3. Aankoop en levering
 4. Installatie en montage
 5. Alles opruimen
 6. Onderhoud (optioneel)

In ons adviesgesprek adviseren wij u over het gehele plaatje. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verassingen te staan. Er zijn veel bedrijven die u zullen voorzien van ongeloofwaardig laag bedrag.

Deze bedrijven komen vaak halverwege nog met extra onvoorziene kosten, die ze eenvoudig hadden kunnen voorzien. Bij ons bent u er zeker van dat u een vast prijs betaald.

Wij zijn wellicht niet de goedkoopste in de markt. Maar we bieden wel de best mogelijke prijs voor de kwaliteit die u van ons kan verwachten.

Nieuwe woning met schuin dak kostenbesparende zonnepanelen installatie Leeuwarden

Professionele installatie van zonnepanelen in Leeuwarden

Het is belangrijk om uw zonnepanelen in Leeuwarden te laten installeren door een professioneel installateur. Zonnepanelen zijn een lange termijn investering en uiteraard wilt u dat deze zo lang mogelijk mee gaan.

Laat het daarom niet doen door de eerste de beste beunhaas om de hoek, maar kies voor een erkend installateur.

Zonnepanelen Noord is een erkend installateur en wordt erkend door verschillende kwaliteitsregisters waaronder:

 • QBIS
 • Techniek Nederland
 • Sterkin (DE ECHTE INSTALLATEUR)
 • InstallQ

Als erkend installateur hebben wij een heel team van professionele installateurs die bij ons in dienst zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een installatie die uitgevoerd wordt conform wet en regelgeving.

Op deze manier kan u altijd gebruik maken van de garantievoorwaarden voor uw pv panelen. Bij een foutieve installatie kunnen ze hier nog wel eens lastig over gaan doen.

Kies daarom voor Zonnepanelen Noord uw installateur voor zonnepanelen in Leeuwarden.

Lange schuur met rij zonnepanelen Leeuwarden

Wat is de terugverdientijd en levensduur?

De terugverdientijd is één van de belangrijkste factoren voor uw investering. Het is namelijk bepalend voor het geld wat u gaat besparen. Over het algemeen ligt de terugverdientijd van zonnepanelen in Leeuwarden rond de 7 jaar.

De gemiddelde levensduur van pv panelen ligt rond de 25 jaar. Er zijn zelfs zonnepanelen van Qcell die garantie aanbieden voor de volledige levensduur van 25 jaar.  Is dit wat voor u? Vraag onze regionale adviseurs naar meer informatie.

Aangezien uw investering na 5 jaar al terugverdient is, kan u 20 jaar genieten van groene stroom waar u geen cent meer voor hoeft te betalen. Hiernaast bespaart u nog meer geld, omdat u geen last meer heeft van de jaarlijkse stijgende stroomlasten.

Wij zorgen ervoor dat uw investering eenvoudig uit kan. Twijfelt u nog? Laat onze adviseurs u overtuigen op basis van juiste informatie.

Rijtjeswoning met zelfvoorzienende zonnepanelen plaatsing Leeuwarden

Waarom zonnepanelen kopen in Leeuwarden

Als u zonnepanelen wilt kopen in Leeuwarden, doet u er goed aan om te kiezen voor een regionale partij. Zonnepanelen Noord is uitsluitend werkzaam in de Noordelijke provincies.

Wij zijn van mening dat onze kracht ligt in onze regionale betrokkenheid. Een mens aan de lijn die u oprecht probeert te helpen, in plaats van een salesman met bonussen.

Ook nadat de plaatsing voltooid is, zullen wij altijd in de buurt blijven. Wanneer er ongeregeldheden plaatsvinden in de toekomst, zorgen wij ervoor dat deze opgelost worden. Veel bedrijven laten niks meer horen na de plaatsing, bij ons hoeft u hier niet bang voor te zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan een afspraak in en ontvang een compleet en transparant advies voor zonnepanelen Leeuwarden!

Dak vierkante villa hoogwaardig zonne-energie systeem
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK