Erkend zonnepanelen installateur

Zonnepanelen Noord is een erkend zonnepanelen installateur en wordt o.a. erkend door kwaliteitsregisters zoals InstallQ en Techniek Nederland. Het leveren van kwalitatieve installaties is ons doel bij elk project.

Hiernaast installeren we hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement, de levering en installatie wordt in één dag voltooid. Het werk wordt uitsluitend uitgevoerd door onze ervaren installateurs.

Kies voor een ervaren zonnepanelen installateur, vraag vrijblijvend advies op maat aan bij Zonnepanelen Noord.

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Waarom u ons kiest als zonnepanelen installateur

Z

ERKENDE VAKINSTALLATEURS

Al onze installateurs beschikken over de juiste opleiding(en) en certificaten. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatieve installatie.

LOKALE SPECIALIST

We installeren uitsluitend in Noord-Nederland. Onze installateurs zijn altijd in de buurt. Ook na de installatie lossen we storingen snel op.

BEHOUD VAN GARANTIE

Als erkend installateur zijn we bevoegd om zonnepanelen te installeren. Hiermee behoudt u de garantie op uw zonnepanelen systeem.

Een professionele installatie met kwalitatieve materialen.

Onze zonnepanelen installateurs installeren uw zonnepanelen, maar kunnen we ook uw meterkast aanpassen. Als uw meterkast niet over voldoende groepen beschikt, kunnen we extra groepen plaatsen, of de hele meterkast vervangen.

Op voorhand komen onze installateurs om de vereiste werkzaamheden in kaart te brengen. Daarnaast worden alle controles en installaties uitgevoerd door onze goed opgeleide en gecertificeerde zonnepanelen installateurs.

Onze bussen zijn gevuld met alle nodige gereedschappen, waarop geen geld wordt bespaard. Hierdoor hebben we altijd het juiste gereedschap voor de juiste klus.

Ook op het aansluit- en montagemateriaal wordt niet bespaard. We leveren stevige installaties die het de levensduur van zonnepanelen systeem overleven. Ook tijdens hevige windstoten en stormen blijven onze installaties stevig zitten.

Als erkend zonnepanelen installateur leveren we kwaliteit voor een betaalbare prijs en dat verdient zichzelf terug.

zonnepanelen installateur
zonnepanelen installatie

Aansluiten en installeren omvormer

Als de zon op uw zonnepanelen schijnt wordt er automatisch elektriciteit opgewekt. Deze elektriciteit heeft echter de vorm van gelijkstroom en kan daardoor niet direct in uw huishouden worden gebruikt. Daarvoor heeft u een omvormer nodig die ervoor zorgt dat de elektriciteit van uw zonnepanelen wordt omgezet in wisselstroom van 230 Volt. De omvormer wordt vakkundig aangesloten en geïnstalleerd door onze erkende  zonnepanelen installateurs. 

Met wisselstroom kunt u al uw apparaten in huis probleemloos bedienen. Het laten installeren van een omvormer is altijd noodzakelijk bij het installeren van uw zonnepanelen. Een omvormer mag niet te zwaar zijn voor de elektriciteit die omgevormd dient te worden, maar zeker ook niet te licht.

Het is daarom van belang te kiezen voor de juiste omvormer die past bij de zonnepanelen die worden geïnstalleerd en bij hun ligging op uw dak. Uiteraard adviseren wij u op een deskundige manier en wordt er een omvormer geïnstalleerd die past bij uw zonnepanelen installatie.

Zonnepanelen installatie in combinatie met een energieleverancier en slimme meter

Met het Nederlandse klimaat heeft u niet altijd even veel kans op zon. Daarom wordt er in ons land niet snel gekozen voor een zelfvoorzienend systeem met zonnepanelen en kiest men altijd voor een connectie met de energiemaatschappij.

Onze zonnepanelen installateurs voorzien in een installatie waarmee u stroom kan blijven afnemen van uw energieleverancier. Terwijl u tegelijkertijd een overschot aan opgewekte stroom kunt terugleveren aan het stroomnet.

Dit betekent dat u op geen enkel moment van de dag zonder stroom zal komen te zitten. Mochten de zonnepanelen onvoldoende opwekken, dan kunt u via de reguliere weg gewoon stroom inkopen.

Om bij te houden om hoeveel energie het gaat, heeft u een slimme meter nodig. Als er nog geen slimme meter in huis kunt u contact opnemen met de netbeheerder om er een te laten plaatsen. Hiermee krijgt u precies inzicht in hoeveel stroom u heeft afgenomen in teruggeleverd

Kies voor zekerheid en kwaliteit, kies Zonnepanelen Noord als uw Zonnepanelen installateur!

zonnepanelen installatie schuin dak

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK