Zonnepanelen Borger

Bent u op zoek naar zonnepanelen in Borger? Bij Zonnepanelen Noord profiteert u van de voordelen van zonne-energie, zonder de zorgen.

Een volledige totaalservice voor A-merk zonnepanelen met een bewezen hoog rendement.

De installatie wordt uitgevoerd door ons team van vakkundige en gecertificeerde installateurs.

Ontdek hoeveel geld u kunt besparen met zonne-energie. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen Borger.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

Zonnepanelen Borger adviesplan

U kunt kosteloos contact met ons opnemen. Onze regionale zonnepanelen adviseurs zitten klaar om u van vrijblijvend adviesplan op maat te voorzien.

Voordat u gaat investeren in zonnepanelen in Borger, is het eerst handig om te weten hoeveel geld u gaat besparen. Dit en nog veel meer andere belangrijke factoren nemen we mee in ons adviesplan.

Wat zoeken we voor u uit?

 • Terugverdientijd
 • Levensduur
 • Opbrengst
 • Stroomopbrengst per maand en jaar
 • Energiebesparing per maand en jaar
 • Milieubesparing en meer.

Telefonisch kunt u uw wensen en opmerkingen aangeven voor zonnepanelen in Borger. Vervolgens wordt het adviesplan gemaakt. Een van onze regionale adviseurs komt langs op locatie om het advies met u door te nemen.

Als u dit wenst, ontvangt u van onze een voorstel voor de plaatsing van zonnepanelen. Een vaste prijs voor onze totaalservice waarbij we alle werkzaamheden van A tot Z voor u uitvoeren.

zonnepanelen Borger

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Onze totaalservice voor zonnepanelen in Borger

Met onze totaalservice voor zonnepanelen in Borger bent u gegarandeerd van kwaliteit. Dit houdt in dat u geniet van een hoog rendement, A-merk zonnepanelen en installatie door gecertificeerde installateurs.

Een hoogwaardig zonnepanelen systeem met een minimale levensduur van 25 jaar. De zonnepanelen hebben bijna altijd een vermogensgarantie van 25 jaar, vanuit de producent zelf.

De stappen van onze totaalservice

 1. Adviesplan en adviesgesprek op maat, u zit nergens aan vast.
 2. Inkoop van zonnepanelen, omvormers en installatiemateriaal.
 3. Ontwerp voor optimaal rendement uit zonne-energie.
 4. Levering, installatie en montage op één dag (voor een gemiddelde woning).
 5. App installeren zodat u de zonnepanelen kunt monitoren.
 6. Duidelijke uitgebreide uitleg en alles wordt opgeruimd.

We leveren kwaliteit bij elk project wat we afleveren, van klein tot grootproject.

Wilt u de zonnepanelen in Borger laten plaatsen door een betrouwbaar installateur? Kies van voor Zonnepanelen noord.

zonnepanelen in Borger

Betrouwbaar en erkend zonnepanelen installateur Borger

Bij Zonnepanelen Noord kiest u voor een erkend installateur die staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid.

Bij ons worden uw zonnepanelen in Borger uitsluitend geïnstalleerd door ons interne team van vakkundige installateurs. Allemaal hebben ze een uitgebreide interne opleiding genoten en houden ze vakinformatie bij.

We werken conform de voorschriften zoals voorgeschreven in de wet en regelgeving. Hierdoor bent u verzekerd van het behoud van uw garantie.

Hiernaast zijn we een erkend installateur omdat we worden erkend en benoemd door kwaliteitsregisters.

We worden erkend door o.a. de volgende kwaliteitsregisters:

 • Techniek Nederland
 • QBISSnl
 • Sterkin DE ECHTE INSTALLATEUR
 • InstallQ

Regelmatig worden onze installaties geïnspecteerd op fouten. We slagen altijd met vlag en wimpel. Want we leveren kwaliteit bij elk project.

zonnepanelen grondopstelling in Borger naast het platteland

Verhoog de waarde van uw woning in Borger

Door zonnepanelen in Borger te laten plaatsen op uw woning, verhoogt u de waarde van uw woning.

Dit is niet alleen goed voor de verkoop, maar het stelt u ook in staat om extra geld bij te lenen op de overwaarde. Mocht u dit ooit nodig hebben.

Tegelijkertijd verhoogt u het energielabel van de woning. Nu de huizenmarkt steeds krapper begint te worden is dit gunstig voor de verkoop van uw woning.

Als u de woning niet verkoopt is het fijn om te weten dat u de woning ooit voor meer kunt verkopen.

Door zonnepanelen op uw woning in Borger te plaatsen geniet u dus niet alleen van een lage maandelijkse energierekening. Maar u pakt nog extra voordeel bij de verkoop van uw woning.

Waarde van woning in Borger verhoogd door zonnepanelen

Bespaar op de maandelijkse energierekening met zonne-energie in Borger

Door te investeren in zonnepanelen in Borger gaat u uw eigen duurzame energie opwekken. Omdat u uw eigen groene stroom opwekt hoeft u niet of minder gebruik te maken van het stroomnet. Dit houdt in dat u niet meer de marktprijs hoeft te betalen voor het aantal kWh wat u verbruikt. Maar dat u het stroom van uw eigen panelen kunt gebruiken voor uw woning of bedrijfspand.

Omdat u geen kosten meer maakt aan stroom daalt u maandelijkse energierekening aanzienlijk. Het is niet ongewoon om een rendement te behalen van €1200,- per jaar.

Tegelijkertijd kunt u de woning verder verduurzamen. Zo kunt u bijvoorbeeld aanpassingen aan de woning maken om minder gas te verbruiken. Door een inductieplaat of bijvoorbeeld vloerverwarming. Ook een warmtepomp kun je laten draaien op het stroom uit de zonnepanelen.

Door zonnepanelen in Borger te installeren opent u wereld van mogelijkheden aan verduurzaming.

woning met een zonne-energie systeem in Borger

Zonnepanelen subsidies in Borger

Om zonnepanalen in Borger te plaatsen kunt u gebruik maken van de subsidie BTW korting. Hier hoeft u niks voor te doen. Er wordt sinds het jaar 2023 geen BTW meer gerekend op zonnepanelen. Het voordeel zit dus al standaard bij de prijs in berekend.

Er zijn af en toe lokale subsidies beschikbaar voor zonne-energie in Borger. Hiervoor bekijkt u de subsidies bij de gemeente Borger-Odoorn. Hiernaast kunt u in Borger natuurlijk gebruik maken van de provinciale subsidies in de provincie Drenthe. De lokale subsidies en financieringen kunt u vinden bij het Drentse Energieloket.

Als u onvoldoende geld heeft om de investering te betalen, dan kunt u ook gebruik maken van een voordelige lening. Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar zoals de:

 • Stimuleringslening
 • Duurzaamheidslening
 • Energiebespaarlening (warmtefonds) en meer.

We nemen alle subsidies mee in ons advies op maat. Vraag vrijblijvend advies aan voor zonnepanelen Borger.

schuin dak met full black zonnepanelen in Borger geplaatst met subsidies

Terugverdientijd en levensduur bij Zonnepanelen Noord

De terugverdientijd van onze zonnepanelen in Borger ligt gemiddeld op 5 jaar. Door de toenemende energielasten en dalende prijzen van zonnepanelen wordt de terugverdientijd steeds voordeliger.

Tegelijkertijd gaan de zonnepanelen ook steeds langer mee. De gemiddelde levensduur van een zonnepaneel ligt rond de 25 jaar. Maar het is ook niet ongewoon voor zonnepanelen systemen om 35 jaar mee te gaan.

Er zijn zelf als merken en types die een levensduur van boven de 25 jaar garanderen. Het is allemaal afhankelijk van uw wensen.

Wij rekenen de optie uit waarmee u het meeste geld bespaart. Tenzij u anders aangeeft. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor zonnepanelen Borger.

zonnepanelen met een korte terugverdientijd
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK