0592 - 20 13 72 info@zonnepanelennoord.nl

Zonnepanelen Hoogeveen

Tegenwoordig denken steeds meer mensen aan investeren in zonnepanelen, Hoogeveen is hier één van de koplopers.

Steeds meer inwoners van Hoogeveen willen zonnepanelen kopen, omdat het een goede investering is en de footprint op het milieu verkleint.

Zonne energie is namelijk een goede vervanging voor stroom in Hoogeveen, wat wordt opgewekt op een milieu onvriendelijke manier.

Uiteraard is dit een trend die wij alleen maar kunnen aanmoedigen. Daarom bieden wij een volledige vrijblijvend adviesgesprek op maat aan voor Zonnepanelen Hoogeveen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 199 recensies
js_loader

Vrijblijvend advies voor Zonnepanelen Hoogeveen

Overweegt u Zonnepanelen in Hoogeveen? Dan kan u bij ons vrijblijvend advies aanvragen, voor een professionele zonnepanelen installatie.

Ons advies betreft:

  1. Een schatting van de opbrengst van uw zonnepanelen.
  2. De geschatte terugverdientijd van uw investering.
  3. Een gratis dakscan waarbij we kijken of u dak geschikt is voor panelen.
  4. De ideale ligging voor uw panelen voor optimale opbrengst.
  5. De hoeveelheid panelen die u nodig heeft om af te zijn van uw reguliere stroomkosten.
  6. Hiernaast komen wij graag bij u langs voor advies op locatie.

Dan kunnen we ook gelijk uw dak bekijken. Wanneer u dat liever niet heeft kan ook alles op afstand geregeld worden. Wilt u zonnepanelen? Hoogeveen is de locatie waar wij actief zijn!

Zonnepanelen Hoogeveen

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Uw lokale specialist voor zonnepanelen in Hoogeveen

Ons bedrijf is gevestigd in Tynaarlo, dit betekent dat we altijd in de buurt zijn. Hierdoor zijn we in staat uw zonnepanelen in Hoogeveen snel te installeren.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de installatie op de juiste manier gebeurd. Onze monteurs voldoen aan en werken volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Doordat we enkel het Noorden dienen, zijn we altijd in de buurt wanneer er ongeregeldheden plaatsvinden, of wanneer er onderhoud gepleegd dient te worden.

We merken vaak dat landelijke partijen na het plaatsen geen oog meer hebben voor de klant. Wij hebben enkel de focus op het installeren van zonnepanelen in Drenthe en Groningen.

Hierdoor zijn wij in staat hoge kwaliteit voor de langer termijn te garanderen voor alle zonnepanelen systemen in Hoogeveen.

Zonnepanelen in Hoogeveen

Zonnepanelen subsidies in Hoogeveen

Ook voor zonnepanelen in Hoogeveen kan u gebruik maken van een aantal subsidies, waardoor een gedeelte van de investering betaald wordt door de overheid. Iedereen die investeert in zonnepanelen kan aanspraak maken op 21% BTW Teruggave.

Met zonnepanelen op uw dak wordt u gezien als een klein bedrijf, daarom mag u gebruik maken van de BTW teruggave.

Voor zowel bedrijven als particulieren is het mogelijk om aanspraak te maken op het duurzaamheidsfonds. Voor particulieren is het dan wel van belang dat ze gezamenlijk investeren.

Wanneer u de financiering van uw zonnepanelen systeem voor uw huis of appartement in Hoogeveen niet rond kan krijgen. Kunt u ook gebruik maken van “Energiebesparing Drenthe“, de duurzame lening voor zonnepanelen in Hoogeveen.

Hier kunt u tegen een rente van 0,5% tot 1,3% een bedrag tot €65000 lenen voor duurzame investeringen. Zie hier alle subsidies voor zonnepanelen Hoogeveen.

zonnepanelen subsidies Hoogeveen

Onze zonnepanelen installatie in Hoogeveen

Wilt u zonnepanelen laten installeren in Hoogeveen? Laat dit dan doen door een professioneel zonnepanelen installateur. Zonnepanelen Noord is een erkend installateur en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. 

Als bedrijf worden wij erkend door verschillende kwaliteitsregisters. Alle monteurs en installateurs worden intern opgeleid en voldoen aan alle eisen conform wet en regelgeving. 

Hiernaast zijn we als team gedreven om altijd op de hoogte te blijven van de laatste innovaties omtrent zonne-energie. Hierdoor kan u profiteren van de hoogste opbrengst en de beste prijs voor kwalitatieve zonnepanelen installatie.

Andere bedrijven hebben vaak moeite met het inregelen van een nieuwe meterkast. Omdat ze enkel en alleen hebben geleerd zonnepanelen te plaatsen.

Bij ons is dit niet het geval, wij hebben ook de expertise in huis om uw meterkast te vervangen of aan te passen. Dit maakt ons de beste keuze voor zonnepanelen Hoogeveen.

zonnepanelen installatie Hoogeveen

Terugverdientijd van zonnepanelen

Uw zonnepanelen systeem is niet de eerste die wij installeren in Hoogeveen. Daarom zijn wij al goed op de hoogte van de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen in Hoogeveen. Dit betreft gemiddeld zo’n 7 jaar voor de gehele investering break even draait, oftewel is terugverdiend.

Omdat wij gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen in combinatie met een zorgvuldige en correcte installatie, gaan onze zonnepanelen gemiddeld zo’n 25 jaar mee. 

Dit houdt dan ook in dat u gemiddeld zo’n 18 jaar kan profiteren van gratis groene stroom. Dan hebben we nog geen rekening gehouden met mensen die het versnelt terugverdienen door terug te leveren aan het elektriciteitsnet.

Wij snappen als geen ander dat het lastig kan zijn dit allemaal voor uzelf uit te rekenen. Daarom bieden wij een vrijblijvend adviesgesprek aan voor alle inwoners van Hoogeveen. Hierin stellen wij u op de hoogte van de mogelijkheden voor zonnepanelen Hoogeveen.

terugverdientijd zonnepanelen in Hoogeveen

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK