Zonnepanelen Hoogeveen

 

Tegenwoordig denken steeds meer mensen aan investeren in zonnepanelen, Hoogeveen is hier één van de koplopers. Steeds meer inwoners van Hoogeveen wilen zonnepanelen kopen, omdat het een goede investering is en de footprint op het milieu verkleint.

Zonne energie is namelijk een goede vervanging voor stroom die opgewekt wordt op een milieu onvriendelijke manier.

Uiteraard is dit een trend die wij alleen maar kunnen aanmoedigen. Daarom bieden wij iedereen voor Zonnepanelen in Hoogeveen een volledig vrijblijvende dakscan aan met advies op maat!

Ja, ik wil een gratis dakscan

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 62 beoordelingen

Ontvang vrijblijvend persoonlijk advies voor Zonnepanelen Hoogeveen

Overweegt u Zonnepanelen in Hoogeveen? Dan kan u bij ons vrijblijvend advies aanvragen, voor een professionele zonnepanelen installatie.

Ons advies betreft:

  1. Een schatting van de opbrengst van uw zonnepanelen.
  2. De geschatte terugverdientijd van uw investering.
  3. Een gratis dakscan waarbij we kijken of u dak geschikt is voor panelen.
  4. De ideale ligging voor uw panelen voor optimale opbrengst.
  5. De hoeveelheid panelen die u nodig heeft om af te zijn van uw reguliere stroomkosten.
  6. Hiernaast komen wij graag bij u langs voor advies op locatie. Dan kunnen we ook gelijk uw dak bekijken. Wanneer u dat liever niet heeft kan ook alles op afstand geregeld worden.
zonnepanelen hoogeveen

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Uw lokale specialist voor zonnepanelen in Hoogeveen

Ons bedrijf is gevestigd in Tynaarlo, dit betekent dat we altijd in de buurt zijn. Hierdoor zijn we in staat uw zonnepanelen snel te installeren.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de installatie op de juiste manier gebeurd. Onze monteurs voldoen aan en werken volgens de strengste kwaliteitsnormen.

Doordat we enkel het Noorden dienen, zijn we altijd in de buurt wanneer er ongeregeldheden plaatsvinden, of wanneer er onderhoud gepleegd dient te worden. 

We merken vaak dat landelijke partijen na het plaatsen geen oog meer hebben voor de klant. Wij hebben enkel de focus op het installeren van zonnepanelen in Drenthe en Groningen.

Dit doen wij zodat wij al onze klanten optimale service kunnen verschaffen.

Zonnepanelen in hoogeveen

Van welke subsidies kan u profiteren in Hoogeveen?

Ook in Hoogeveen kan u gebruik maken van een aantal regelingen, waardoor een gedeelte van de investering betaald kan worden met subsidies. Iedereen die investeert in zonnepanelen kan aanspraak maken op 21% BTW Teruggave.

Met zonnepanelen op uw dak wordt u gezien als een klein bedrijf, daarom mag u gebruik maken van de BTW teruggave.

 

Kan ik nog meer geld besparen?

Voor zowel bedrijven als particulieren is het mogelijk om aanspraak te maken op het duurzaamheidsfonds. Voor particulieren is het dan wel van belang dat ze gezamenlijk investeren.

Dit is van belang omdat een groep particulieren gezien wordt als een project voor de overheid. Een snelle tip om meer te besparen op uw investering in zonne energie.

Wanneer u de financiering van uw zonnepanelen systeem voor uw huis of appartement niet rond kan krijgen. Kunt u ook gebruik maken van “Energiebesparing Drenthe“, de duurzame lening voor zonnepanelen in Hoogeveen.

Hier kunt u tegen een rente van 0,5% tot 1,3% een bedrag tot €65000 lenen voor duurzame investeringen. Zie hier alle subsidies en regelingen van de provincie Drenthe en de gemeente Hoogeveen.

Bent u benieuwd naar de meest recente regelingen voor Zonnepanelen in Hoogeveen? Vraag dan vrijblijvend advies aan!

Zonnepanelen op dak in Hoogeveen

Regio’s waar wij werkzaam zijn

Wij zijn werkzaam in alle gebieden, dorpen en steden in de provincie Groningen en Drenthe. Hieronder onze specifieke informatie pagina’s per gebied. Niet alle gebieden staan omschreven. 

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK