Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten. Onze all-in service voor zonnepanelen in Groningen en Drenthe staat voor kwaliteit en precisie werk. Dit komt naar voren in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 5 sterren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Theo Bruinsma
Theo Bruinsma
17:26 03 Feb 23
Topservice !Vooraf, tijdens en achteraf duidelijke en attente communicatie door vriendelijke mensen, zo wil je het graag.12 panelen met micro inverters volledig naar wens geplaatst. De uitbreiding zal ik ook zeker weer via hen doen 😉👍Update: de uitbreiding ging net zo goed en vlot 😁
Riannedewolff de Wolff
Riannedewolff de Wolff
14:54 03 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden over de zonnepanelen die we deze week geleverd hebben gekregen in Groningen. Het plaatsen van de 8 panelen verliep heel soepel. In 4 uur waren de vriendelijke heren klaar. Ook de kabel trekken ging heel makkelijk. Ik was bang dat er veel geboord moest worden maar dat was niet het geval. Je ziet er helemaal niets van. Het is een professioneel bedrijf die z'n afspraken nakomen. Ook wordt er goed gecommuniceerd. Alles wordt duidelijk uitgelegd van begin (het eerste gesprek) tot het eind (nadat de panelen geplaatst zijn).
Juul Verkaaik
Juul Verkaaik
13:05 31 Jan 23
Zeer tevreden, duidelijke uitleg, snel geplaatst. Goede service kantoor-en technisch personeel.
Frans van der Well
Frans van der Well
13:56 30 Jan 23
Snel geholpen en werkt dadeloos.Toppie.
H Remmelts
H Remmelts
21:45 27 Jan 23
Klasse bedrijf, goede info vooraf en duidelijke afspraken.De monteurs zijn vriendelijk en weten wat ze doen, er werd zelfs een foutje in mijn meterkast gevonden die niets met de zonnepanelen nodig had en die werd nog hersteld.Waar vind je zoiets nog ??
CLKproductions
CLKproductions
21:01 22 Jan 23
Erik Feiken
Erik Feiken
12:03 06 Jan 23
Donderdag 5 Januari 2023 zijn de zonnepanelen bij mij geinstalleerd. Alles keurig netjes afgewerkt, duidelijke informatie, vriendelijke, spontane en meedenkende werknemers. Al met alpositieve reacties. Dit bedrijf is een aanrader voor ieder die geinteresseerd is in zonnepanelen. mvg Erik Feiken uit Gasselte provincie Drenthe
Ipe Westerdijk
Ipe Westerdijk
11:28 23 Dec 22
Hierbij mijn ervaring met het bedrijf Zonnepanelen Noord. Ik heb vooraf een goed, duidelijk en erg betrouwbaar advies gekregen. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven. De plaatsing van de zonnepanelen is gisteren heel voorspoedig gegaan. Ook gold dat voor het installeren van de Gateway Standard. Ik heb heel veel respect voor wat Gill en Niek hebben gedaan. Enorme hardwerkende en vriendelijke mensen die hart hebben voor de zaak. Daarom vind ik dat Gill en Niek voor een bonus in aanmerking komen!! Top gedaan mannen. Hartelijk dank. En .......... Zonnepanelen Noord, ga zo door!!
Ruud Klingers
Ruud Klingers
15:51 13 Dec 22
Hallo even onze ervaring.Vanaf de duidelijke uitleg en mooie offerte konden wij in overleg zien hoe we de platen op ons dak wilden hebben. Gisteren zijn onze platen gemonteerd door een geweldig team. Harde werkers super netjes en alles in overleg toppers. alles werkt perfect en leuk om te zien de eerste keer dat je stroom terugleverd.Mensen van Zonnepanelen Noord heel erg bedankt voor jullie mooie werk ga zo door.Groeten familie Klingers
Nienke Pot
Nienke Pot
17:52 08 Dec 22
Jan Zwiers
Jan Zwiers
13:48 25 Nov 22
Klantvriendelijk, denken met je mee voor goede oplossingen.
Mariska Schuiteman
Mariska Schuiteman
05:07 08 Nov 22
In deze bizarre tijden was het nogal een zoektocht om een betrouwbaar bedrijf te vinden dat bij ons zonnepanelen zou plaatsen. Wat een verademing dat we bij zonnepanelen Noord zijn uitgekomen. Van de offerte tot de plaatsing was echt perfect geregeld! De 4 medewerkers die bij ons waren, waren netjes beschaafd en vriendelijk. Geen vraag was te veel. Uitleg over het systeem super duidelijk. Alles werkt naar behoren. Ik ben meer dan tevreden en zal zonnepanelen Noord 100% aanbevelen! Enige nadeel is dat je lang moet wachten 😉
Gerard Middel
Gerard Middel
10:57 02 Nov 22
Goed gesprek voor af en de plaasting ging voor spoedig vriendelijke monteurs al met al alles naar wens. Top gedaan
J.G. Bos
J.G. Bos
10:30 31 Oct 22
Plezierig bedrijf, goede objectieve informatie!
Koert Van Ittersum
Koert Van Ittersum
09:11 28 Oct 22
Wij zijn uitermate tevreden over hoe het hele proces is verlopen (incl. een extra consult vooraf ivm plaatsing dakkapel). De installatie is ook uitstekend verlopen. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. We zijn ook erg blij met de uiteindelijke indeling van de zonnepanelen (die op de dag van plaatsing aangepast is obv het inzicht en de expertise van de installateurs). Helemaal super!
jos kerstholt
jos kerstholt
13:35 23 Sep 22
Uitermate tevreden over zonnepanelen noord. 20 panelen laten plaatsen. Het hele traject van aanvraag tot levering is perfect verlopen.
Berend Grave
Berend Grave
10:21 22 Sep 22
PJ Huls
PJ Huls
07:19 17 Sep 22
Geheel volgens afspraak en omdat de levertijd lang is, even voordat ze langskomen nog even contact. Installatie ging vlot, vriendelijk en vrijwel na de uitleg leverde de installatie al aan het net. Dank jullie wel.
Rianne S
Rianne S
17:48 16 Sep 22
George Homs
George Homs
10:12 26 Aug 22
Het team van zonnepanelen noord heeft ons verrast met zeer goed advies qua plaatsing van de panelen. Niet zozeer de mooiste ligging, echter wel met de grootste opbrengst van de panelen. Dank hiervoor. Tevens is de omvormer op een mooie plaats in de garage geplaatst en is de bedrading mooi weggewerkt doordat de kabels onder de vloer richting meterkast is aangebracht.De mannen waren zeer vriendelijk en namen alle tijd voor uitleg en overleg.Nogmaals dank voor jullie inzet.
Carla van den Berg
Carla van den Berg
18:17 20 Aug 22
Geweldig fijn bedrijf, professioneel en aardig, denkt met je mee en levert mooi werk af, belastingtechnisch wordt ook alles voor je geregeld. Zeer tevreden.
Jochem Janssens
Jochem Janssens
17:29 13 Aug 22
Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord!20 zonnepanelen laten voor een nette prijs en het kon ook snel geplaatst worden.Na de installatie deed zich er een probleem voor in 1 van de groepen in de meterkast. Dit was niet iets waar Zonnepanelen Noord in mijn ogen iets aan kon doen, maar ze wilden het hoe dan ook voor ons oplossen. In eerste instantie een noodoplossing gevonden en zelfs in het weekend kwamen ze langs om het probleem op te sporen en op te lossen. Dat is nog eens service te noemen 👌🏻
marcel meints
marcel meints
15:19 08 Aug 22
Vooraf duidelijke uitleg over wat en hoe de panelen geplaatst gingen worden. Ook tevreden over de plaatsing zelf. De installateur deed zelfs het extra stapje om de bekabeling zeer netjes weg te werken. Panelen wekken ook naar verwachting op.
Rick venema
Rick venema
18:46 03 Aug 22
Goed geholpen met het kiezen van het aantal panelen en de plaatsing van de omvormer. Ook de installatie is snel en voorspoedig verlopen met monteurs en installateurs die goed weten waar ze mee bezig zijn. Al met al een goede ervaring en zeker aan te bevelen!
Susanne Van den Berg
Susanne Van den Berg
12:24 26 Jul 22
Wat een super service. Denken tijdens het voortraject goed met je mee. Installatie en afwerking is heel erg netjes. Wij zijn zeer tevreden
Peter Vogelzang
Peter Vogelzang
17:46 22 Jul 22
Alles perfect geregeld.,en duidelijke uitleg.
Wim
Wim
16:50 24 Jun 22
Goeie service tegen een scherpe prijs.
AB van der Ree
AB van der Ree
16:04 21 Jun 22
Gebeld en binnen enkele dagen contact met vertegenwoordiger alles goed doorgenomen, duidelijk en offerte in de mail. Plaatsing, top monteurs keurig en netjes geplaatst daarnaast alles opgeruimd en uitleg werking . After sales, dag later gebeld door Zonnepnalen Noord of alles na wens was en bij vragen kon je ze altijd bellen. Ben zeer tevreden, goed en betrouwbaar bedrijf. Top
Patrick Bouwkamp
Patrick Bouwkamp
09:17 17 Jun 22
Geweldige service en erg vriendelijk
Martijn Juurlink
Martijn Juurlink
05:55 14 Jun 22
Paula Hulzebos
Paula Hulzebos
18:02 25 May 22
Heel nette en vriendelijke mensen. Service boven verwachting. We zijn erg blij met onze zonnepanelen!
Radjindre Ramdhani
Radjindre Ramdhani
17:03 23 May 22
Recent een mooie offerte gehad voor het plaatsen van tien zonnepanelen op het dak van mijn eengezinswoning. Intake/voorlichtingsgesprek was perfect. Antwoord op elke vraag en in duidelijke woorden. Zelfs een a-technicus als ik kon alles volgen. Binnen drie weken offerte, goedkeuring en plaatsing. Keurig op tijd, precies volgens afspraak, na oplevering geen rommel en troep die ze achterlieten, zelfs kwam de heer die de offerte had gemaakt nog checken, of alles goed was gegaan en of alles duidelijk was. De btw teruggave doen zij zelf voor de klant, een service/onderhoudscontract is af te sluiten voor een luttel bedrag van iets meer dan 3 euro per maand. DEZE HELE OFFERTE, PLANNING, TEKST, UITLEG EN UITVOERING LIEP ALS EEN GOED GEOLIEDE MACHINE!! EEN TIEN PLUS! Een voorbeeld voor andere ondernemingen/bedrijven. Nog iets: toen ze hoorden dat ik was opgegeven door de artsen en dat ik het huis in een perfecte staat voor mijn kinderen wilde achterlaten, hebben ze de plaatsing met 4 maanden vervroegd! Dit is zo sociaal, waar vind je dat tegenwoordig nog?
B Bolhuis
B Bolhuis
12:33 19 May 22
Eerst 1 Ster gegeven, wegens niet nakomen van afspraak voor een offerte van Zonnepanelen voor twee verschillende adressen. 8 weken gewacht voor er iemand langs kon komen.Had ik begrip voor het zijn immers drukke tijden. Op de afspraakdag kwam er echter niemand. Zelf moeten bellen waar men bleef. Tevens was de oplossing met de telefoniste totaal niet toereikend en was deze verre van proactief.De directeur heeft hier kennenlijk lucht van gekregen en is direct in zijn auto gesprongen met twee grote bossen bloemen om de zaak vlot te trekken.Al met al is de zaak meer dan goed opgelost. Zeer netjes!Nogmaals dank heer Reder.
Betsy Foekens
Betsy Foekens
14:21 20 Apr 22
Afgelopen vrijdag zijn onze zonnepanelen geplaatst. Alles is zeer naar onze wens verlopen!S.Foekens
Daphne van Amero
Daphne van Amero
10:44 20 Apr 22
Professioneel, vriendelijk en kundig in het traject voor aanschaf van zonnepanelen. Goede en duidelijke uitleg en erg prettig in het contact. Hier wordt een mens blij van. Dit team is een aanrader!
Johan Schriemer
Johan Schriemer
10:43 20 Apr 22
Super bedrijfGoed geïnformeerd vriendelijk en vakkundig personeel die het perfect hebben geïnstalleerd .
H. Blijham
H. Blijham
15:28 16 Apr 22
Zeer tevreden over de informatie vooraf, de uitlag aan huis en de gestuurde offerte. De montage en aansluiten verliep vlot door leuk en deskundig personeel. Kortom, een aanrader.
T Feunekes
T Feunekes
19:23 30 Mar 22
Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord! Van begin tot eind was het een prettig en correct contact met verschillende medewerkers. Monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Bedrijf komt afspraken na. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Q vdv
Q vdv
10:24 25 Mar 22
Ernst Hut
Ernst Hut
19:26 23 Mar 22
Super service! Snel geholpen en netjes gewerkt! Paneeltjes liggen er keurig bij!
M.S. Metiary
M.S. Metiary
12:53 17 Mar 22
Heel prettig contact. En erg klantgericht/-vriendelijk!
Luit Wilbrink
Luit Wilbrink
12:56 11 Mar 22
Na prima voorlichting thuis over alle mogelijkheden en het direct inmeten van de opties, een uitgebreide en overzichtelijke offerte ontvangen. Vervolgens was ik na het ondertekenen van de offerte verrast dat al op korte termijn de installatie kon worden uitgevoerd. Een paar dagen van tevoren wordt de afspraak nog in herinnering gebracht. Op de dag van installatie waren de monteurs keurig op tijd en stelden beiden zich voor. Ik kreeg nog een folder waarin de verdere stappen van die dag werden uitgelegd en eveneens de dienstverlening van Zonnepanelen Noord na de installatie. De monteurs namen het legplan met mij door en beoordeelden de route naar de te plaatsen omvormer.De monteurs werkten als team prima samen en binnen de kortste keren waren de totaal 18 panelen geplaatst. Voor het aansluiten van de panelen kwam in de loop van de dag een installateur langs, die goed op de hoogte was van het uit te voeren werk. Na installatie heeft de installateur de app geïnstalleerd en uitgelegd. Werkt allemaal erg eenvoudig en overzichtelijk. Alle medewerkers van Zonnepalen Noord werken zeer professioneel en zelfstandig en waren vriendelijk, beleefd en erg netjes. Ze laten alles netjes en schoon achter, zelfs de plek rond de omvormer werd keurig met de stofzuiger schoon gemaakt.Zonnepanelen Noord verzorgt nu de BTW teruggave ook nog eens.Wij zijn dan ook zeer tevreden over Zonnepanelen Noord
Marijn Werksma
Marijn Werksma
17:35 03 Mar 22
Hele fijne ervaring met het bedrijf. Van afspraak tot uitvoering is snel en goed geregeld.Na installatie van de meterkast een fout ontstaan, dit is dezelfde dag nog opgelost.Erg tevreden, een aanrader.
b bijker
b bijker
20:19 27 Feb 22
Goed bedrijf dat serieus met de wensen van de klant om gaat.Van eerste kennismaking en de installatie tot de betaling geeft het bedrijf een goed gevoel.De installatie van de panelen is vlot en netjes uitgevoerd door vriendelijke en vakkundige monteurs die hun werk serieus nemen.Ik zou het bedrijf van harte aanraden aan mensen die zonnepanelen overwegen
Andre Alberts
Andre Alberts
15:10 25 Feb 22
Dit bedrijf beveel ik voor iedereen aan, komen goed beslagen ten ijs, bij het eerste advies was alles goed voorbereid en konden we direct keuzes maken, offerte was direct en geheel compleet zoals besproken. Ook het plaatsen van de panelen ging perfect, keurige monteurs die zich voorstellen, zeggen wat ze gaan doen en of dat naar tevredenheid is, ook de monteur die binnen alles aangelegd heeft, perfect. Kortom voor zonnepanelen naar dit bedrijf gaan top in uitvoering en in communicatie
kor huberts
kor huberts
14:55 17 Feb 22
Alles van A tot Z geregeld. Vanaf moment van advies uitbrengen zeer snel de offerte ontvangen. Even bijstellen en vragen worden heel snel beantwoord en aangepast. Echt een offerte op maat. Keurige monteurs en alles tot volle tevredenheid geplaatst. Ook de nazorg, waar een hoop bedrijven iets van kunnen leren, is top voor elkaar. Een echte aanrader dit bedrijf !!
Fre Olthof
Fre Olthof
12:26 06 Feb 22
Goede voorlichting. Keurige medewerkers en alles naar tevredenheid geïnstalleerd. Tevreden met het eindresultaat.
Patrick De Goeij
Patrick De Goeij
10:32 28 Jan 22
Top bedrijf. Wij zijn zeer tevreden.
Froukje van der Veen
Froukje van der Veen
21:09 26 Jan 22
Aanrader!Prettig gesprek. Snel de offerte binnen en zeer snel de zonnepanelen op het dak. Goede service ook!Kortom: Een aanrader.
Corrie Langeland
Corrie Langeland
11:51 18 Jan 22
Dit bedrijf is echt een AANRADER!! In alle opzichten heel correct, snel en vriendelijk geholpen.
S.J. Melcherts
S.J. Melcherts
09:19 26 Dec 21
Topbedrijf. Zeer goede service. Op telefoontjes gelijk reactie. Plaatsing en begeleiding kan niet beter.
Ina Kramer-Spijker
Ina Kramer-Spijker
09:29 16 Dec 21
Super tevreden over dit bedrijf, netjes gewerkt en snel! Mijn complimenten!
agnes strikwold
agnes strikwold
20:21 04 Nov 21
Goede advisering en prima montage van de zonnepanelen. Klantvriendelijk personeel.
Epko Bult
Epko Bult
08:39 20 Oct 21
De bewoners van Het Gebied 5 en 7 zijn erg tevreden over de vooraf-gesprekken, de aanleg van de panelen en de afhandeling. Een prima werkteam: vlot, netjes en attent!Henk Nijnuis en Epko Bult
Rafael Hallegraeff
Rafael Hallegraeff
03:21 16 Oct 21
Zonnepanelen Noord heeft bij ons professioneel en snel zonnepanelen geleverd, Maar op een erg vriendelijke en meedenkende wijze. Zeker een aanrader voor iedereen.
Herman Leusman
Herman Leusman
13:35 15 Oct 21
Ik heb een uitgesproken hekel aan mensen die aan mijn huis komen klussen. Ze storen me. Maar zoals de medewerkers van Zonnepanelen Noord werken zou iedereen het moeten aanpakken: Afspraak is afspraak, aardige mensen, stralen deskundigheid uit. En nagenoeg geruisloos zijn mijn panelen geplaatst en geïnstalleerd. Ik zou het zo weer doen. Hulde!
Peter Van wolde
Peter Van wolde
12:13 14 Oct 21
Fijne ervaring met dit bedrijf. Goed advies en keurige monteurs. Plaatsen van de zonnepanelen iets gewijzigd op de dag zelf . Ook goede administratieve begeleiding zoals b.t.w. Teruggaaf en uitleg. Zeer tevreden!
Dirk-Jan Huizinga
Dirk-Jan Huizinga
09:27 07 Oct 21
Na afspraak en inmeten, gelijk dezelfde dag nog een offerte in de e-mail.Dag zelf erg goed verlopen, met vriendelijke monteurs die weten wat ze doen.Na oplevering geen rommel achterlaten en goede uitleg over werking van het systeem.Aan het einde van de dag wordt je nog teruggebeld door het bedrijf of er nog vragen en of opmerkingen zijn.Dag na plaatsing al aangesloten op Enphase monitoring panelen en afhandeling belasting teruggave.Kortom een goed bedrijf met mensen die weten waar ze mee bezig zijn.Wat kan beter:Interne communicatie wat betreft datum planning.
Danny Ruchtie
Danny Ruchtie
07:01 04 Oct 21
Jos Westerink
Jos Westerink
10:53 02 Sep 21
De zonnepanelen noord medewerkers hebben prima werk bij ons geleverd. Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van deze heren.
Carmen Boeve
Carmen Boeve
05:50 24 Aug 21
Zeer tevreden. Vanaf het moment van uitleg en advies tot aan het leggen van de zonnepanelen.Tevens de administratieve afhandeling en telefoontje of we tevreden waren. Alles prima geregeld.
Geuvert Lolkema
Geuvert Lolkema
11:34 14 Jul 21
Eisse. Bus
Eisse. Bus
12:51 11 Jul 21
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goed advies gegeven over het plaatsen van de zonnepanelen. Op de dag van plaatsing op advies van monteurs plaats van zonnepanelen iets gewijzigd. Binnen een paar uur was alles geplaatst en begon de teruglevering. Top.
Marleen Postema
Marleen Postema
20:57 05 Jul 21
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.Van te voren duidelijke uitleg over de gang van zaken.Alles is volgens afspraak verlopen. Goed gecommuniceerdVriendelijk personeel. Alles keurig geplaatst door vakmensenNa de plaatsing het telefoontje of alles naar wens was verlopen werd door mij zeer gewaardeerdIk beveel dit bedrijf aan
arka aalbregt
arka aalbregt
14:17 24 Jun 21
Wij zijn heel blij en tevreden met de gang van zaken bij het aanschaffen, aanbrengen en afhandelen van de zonnepanelen bij Zonnepanelen Noord. Er was sprake van prettige en heldere communicatie.Er werd gewerkt volgens afspraak, spullen werden op tijd geleverd, de monteurs en installateur waren deskundig en zeer klantvriendelijk. Het geheel werd keurig afgewerkt, opgeruimd en vervolgens langsgelopen door de baas. Het is een jong, beleefd, voorkomend en enthousiast team met hart voor de zaak.Wij kunnen Zonnepanelen Noord bijzonder aanbevelen.
Hettie Ouwehand
Hettie Ouwehand
07:24 16 Jun 21
Duidelijk en snel advies. Op de dag van plaatsing goede service. Wij zijn heel tevreden!
SCW Stiekema
SCW Stiekema
19:45 11 Jun 21
Ik had de keuze op zonnepanelen noord gemaakt vanwege service en luisteren naar klant( wel iets duurder bij een andere) maar erg blij met deze keuze. De jongens hebben keurig werk geleverd en doen er alles aan om de leidingen niet in zicht te krijgen. Toppers.
Ronald Ronald
Ronald Ronald
19:31 10 Jun 21
Heel tevreden. Na een klein onderzoekje door de verkoper van het dak ter plaatse werden de gegevens in de meegebrachte laptop ingevoerd. Daarna konden wij de verschillende mogelijkheden met daarbij de opbrengsten, kosten en terugverdientijd zien.De installatie is door een team van vier kundige installateurs binnen een dag gedaan. Na een kop koffie en een halve dag klauteren was het klaar. In de avond konden wij de eerste opbrengs op de Ipad zien.Driedubbel TOP !
Rene Postma
Rene Postma
17:44 20 May 21
Zeer deskundig gelegd door vakkundige en attente installateurs. Alles zeer vlot en correct aangesloten en een zeer nette prijs. Value for money
Dion Jouvenaar
Dion Jouvenaar
03:56 07 May 21
Rene Lourens
Rene Lourens
21:10 06 May 21
Heel goede service. Keurige en eerlijke uitleg. Installatie is snel en goed verlopen. Vriendelijk personeel. Vooral een goede en bijna onzichtbare afwerking.
GJ P
GJ P
15:07 05 May 21
Vakmensen die goed hun werk doen en met de klant overleggen qua werkzaamheden en dat is prettig en bekwaam. Ook de uitleg van het geleverde Omzetter was duidelijk en de terugkoppeling na een dag via de telefoniste was zeer prettig, hoe alles naar wens was gegaan en als wij nog vragen of klachten hadden. Ook is het goed geregeld dat het bedrijf alles veder afhandelen waar je als klant niet over hoeft in te zitten . Al met al zeer tevreden over Zonnepanelen Noord.
Hans
Hans
19:22 25 Apr 21
Prima service van Zonnepanelen Noord! Van offerte tot plaatsen van de panelen. Zeer kundige mensen die gewoon heel goed werk leveren!
Jantina Visser
Jantina Visser
16:01 23 Apr 21
Vandaag zijn onze zonnepanelen geplaatst. Ik ervaar het contact zeer prettig, vriendelijk, professioneel en meedenkend. De installatie verliep spoedig, en het waren vriendelijk monteurs! Ik geef jullie 5 sterren, ga zo door!
F. de Smidt
F. de Smidt
13:55 13 Apr 21
Zeer tevreden over het gelopen traject van advies tot en met installatie
Jan Burema
Jan Burema
17:55 08 Apr 21
Rowina Rumahloine
Rowina Rumahloine
08:20 08 Apr 21
Goede service, duidelijke communicatie. De monteurs zijn deskundig en vriendelijk.
Renate Ubels
Renate Ubels
18:32 01 Apr 21
Zeer goed en duidelijk overleg nemen de tijd voor je en de uitvoering wordt door vakmannen gedaan netjes te werk en communicatie goed . Zeker een dikke aanrader .
Piet Kruize
Piet Kruize
08:27 26 Mar 21
vriendelijk personeel duidelijke uitleg en vakundig uitgevoerd
Dit is een zeer professioneel team met zeer kundige vakmensen. Ook de communicatie is zeer goed. Men staat ten alle tijde klaar voor de klant. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Henk Broekema
Henk Broekema
22:12 10 Mar 21
Hele traject m.b.t. de aanschaf en daadwerkelijke plaatsing van de LG zonnepanelen is zeer plezierig, adequaat en deskundig verlopen.Wij zijn zeer tevreden over het zaken doen met het bedrijf Zonnpanelen Noord en bevelen het bedrijf aan indien de aanschaf van zonnepanelen wordt overwogen.
DutchGamingXXL
DutchGamingXXL
14:37 10 Mar 21
Werken super netjes, zijn zeer klant vriendelijk en denken met je mee! Lopen niet weg voor eventuele obstakels en zijn echte doorpakkers. Zeker een echte aanrader als u zonnepanelen wilt.Groeten Erik de Jonge
Jork Bolt
Jork Bolt
10:38 13 Feb 21
Perfect werk afgeleverd. Zeer professioneel aangepakt. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!!! Bedankt.
Andy Rijskamp
Andy Rijskamp
12:52 05 Feb 21
Uitstekende service, goede communicatie, deskundige vriendelijke monteurs!
Sonja Lich-Hoving
Sonja Lich-Hoving
12:17 05 Feb 21
Zeer spontaan, meedenkend, positief personeel en inspirerend bedrijf! In september 2020 'dakinspectie' gehad, plus advies/voorstel aanschaf zonnepanelen. Heel plezierig gesprek, meteen plaatsingsdatum gepland. Doordat subsidie iets langer uitbleef, werd er zeer coöperatief meegedacht en werd plaatsingsdatum vooruitgeschoven, omdat wij enigszins huiverig waren in Corona-tijd om 'voor te financieren'. Het daadwerkelijke plaatsen zat een beetje tegen en van beide kanten uit, was het een beetje inschikken. Niet geheel tevreden een terugkoppeling gegeven, Zonnepanelen Noord, was hierin heel open, inlevend en meegaand! Meteen werd oplossingsgericht meegedacht, nieuwe afspraak ingepland om te kijken, hoe het e.e.a wel naar tevredenheid zou kunnen worden opgelost. Met betrekking tot de nota, hoefde er nog NIET betaald te worden! Wij waren immers nog niet geheel tevreden, echter was er bij Zonnepanelen Noord wel het vertrouwen in ons, dat wij al een BTW aanvraag konden indienen! Wij vonden dit zo coulant en waardevol! Uitleg over de werking van de app ed. ook duidelijk, die konden wij ook al heel snel gebruiken, zodat we toch wel al konden bekijken hoeveel energie we opwekten/leverden; fijn! Gistermiddag is na volle tevredenheid het herstelwerk uitgevoerd, door wederom enthousiaste mensen. Zonnepanelen Noord; een echte aanrader dus!
Hink Lamain
Hink Lamain
20:46 26 Jan 21
Perfecte uitleg bij het kiezen van de meest geschikte installatie.Goede begeleiding met het aanvragen van Subsidie en BTW teruggave.Erg vriendelijke installateurs en elektricien. Erg goede service en uitleg.Alles ondanks sommige tegenslagen tijden het installeren alles keurig achtergelaten.Erg tevreden.
Frits Bock
Frits Bock
19:10 26 Jan 21
Ik ben bijzonder content. Er straalt van deze mensen af hoezeer ze hun best doen om het goed te doen. Dit bedrijf is de Jonnie Boer onder de zonnepanelen-bedrijven.
Jaap Huttinga
Jaap Huttinga
11:55 25 Jan 21
Zonnepanelen NoordPrima zaak hele goede service en zeer behulpzaam.Grote klasse en zeer bekwaam en vlot.Grijpt van mij een hele dikke TIEN.
roelien bastiaans
roelien bastiaans
18:35 19 Jan 21
Martin van der Woude
Martin van der Woude
13:37 17 Jan 21
Zeer tevreden over dit bedrijf.De zonnepanelen geinstalleerd door professioneel en erg (klant)vriendelijk team. Meedenkend en flexibel: op de plaatsingsdag waren nog wijzingen mogelijk. Klaar in 1 dag. Bij vertrek werkte alles naar behoren. Naderhand werd nog even gebeld of er nog vragen waren.Van begin tot eind overleg en duidelijke communicatie.Wij raden dit bedrijf aan.
Karin Smalbil
Karin Smalbil
12:12 12 Jan 21
Gerben Bonthond
Gerben Bonthond
08:05 08 Jan 21
Snelle samen werking, goede prijs verhouding.Vriendelijke monteurs die geen rommel achter laten. Alles word netjes opruimt. En nadien krijg je een complete uitleg hoe alles werkt.
Henk Schoonbeek
Henk Schoonbeek
19:50 05 Jan 21
Heel tevreden over zonnepanelen noord. Offerte duidelijk. Uitleg duidelijk. Plaatsing van de zonnepanelen vlg planning. Zeer bekwame monteurs. Komen afspraken na. Topbedrijf.
Brian van Eijden
Brian van Eijden
17:40 18 Dec 20
Anton Huisma
Anton Huisma
07:54 07 Dec 20
Zeer tevreden over dit bedrijf. Leveren netjes werk en volgens afspraak .
js_loader

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK