Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten. Onze all-in service voor zonnepanelen in Groningen en Drenthe staat voor kwaliteit en precisie werk. Dit komt naar voren in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 5 sterren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Corrie Langeland
Corrie Langeland
11:51 18 Jan 22
Dit bedrijf is echt een AANRADER!! In alle opzichten heel correct, snel en vriendelijk geholpen.
S.J. Melcherts
S.J. Melcherts
09:19 26 Dec 21
Topbedrijf. Zeer goede service. Op telefoontjes gelijk reactie. Plaatsing en begeleiding kan niet beter.
Ina Kramer-Spijker
Ina Kramer-Spijker
09:29 16 Dec 21
Super tevreden over dit bedrijf, netjes gewerkt en snel! Mijn complimenten!
agnes strikwold
agnes strikwold
20:21 04 Nov 21
Goede advisering en prima montage van de zonnepanelen. Klantvriendelijk personeel.
Epko Bult
Epko Bult
08:39 20 Oct 21
De bewoners van Het Gebied 5 en 7 zijn erg tevreden over de vooraf-gesprekken, de aanleg van de panelen en de afhandeling. Een prima werkteam: vlot, netjes en attent!Henk Nijnuis en Epko Bult
Rafael Hallegraeff
Rafael Hallegraeff
03:21 16 Oct 21
Zonnepanelen Noord heeft bij ons professioneel en snel zonnepanelen geleverd, Maar op een erg vriendelijke en meedenkende wijze. Zeker een aanrader voor iedereen.
Herman Leusman
Herman Leusman
13:35 15 Oct 21
Ik heb een uitgesproken hekel aan mensen die aan mijn huis komen klussen. Ze storen me. Maar zoals de medewerkers van Zonnepanelen Noord werken zou iedereen het moeten aanpakken: Afspraak is afspraak, aardige mensen, stralen deskundigheid uit. En nagenoeg geruisloos zijn mijn panelen geplaatst en geïnstalleerd. Ik zou het zo weer doen. Hulde!
Peter Van wolde
Peter Van wolde
12:13 14 Oct 21
Fijne ervaring met dit bedrijf. Goed advies en keurige monteurs. Plaatsen van de zonnepanelen iets gewijzigd op de dag zelf . Ook goede administratieve begeleiding zoals b.t.w. Teruggaaf en uitleg. Zeer tevreden!
Dirk-Jan Huizinga
Dirk-Jan Huizinga
09:27 07 Oct 21
Na afspraak en inmeten, gelijk dezelfde dag nog een offerte in de e-mail.Dag zelf erg goed verlopen, met vriendelijke monteurs die weten wat ze doen.Na oplevering geen rommel achterlaten en goede uitleg over werking van het systeem.Aan het einde van de dag wordt je nog teruggebeld door het bedrijf of er nog vragen en of opmerkingen zijn.Dag na plaatsing al aangesloten op Enphase monitoring panelen en afhandeling belasting teruggave.Kortom een goed bedrijf met mensen die weten waar ze mee bezig zijn.Wat kan beter:Interne communicatie wat betreft datum planning.
Danny Ruchtie
Danny Ruchtie
07:01 04 Oct 21
Jos Westerink
Jos Westerink
10:53 02 Sep 21
De zonnepanelen noord medewerkers hebben prima werk bij ons geleverd. Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van deze heren.
Carmen Boeve
Carmen Boeve
05:50 24 Aug 21
Zeer tevreden. Vanaf het moment van uitleg en advies tot aan het leggen van de zonnepanelen.Tevens de administratieve afhandeling en telefoontje of we tevreden waren. Alles prima geregeld.
Geuvert Lolkema
Geuvert Lolkema
11:34 14 Jul 21
Eisse. Bus
Eisse. Bus
12:51 11 Jul 21
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goed advies gegeven over het plaatsen van de zonnepanelen. Op de dag van plaatsing op advies van monteurs plaats van zonnepanelen iets gewijzigd. Binnen een paar uur was alles geplaatst en begon de teruglevering. Top.
Marleen Postema
Marleen Postema
20:57 05 Jul 21
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.Van te voren duidelijke uitleg over de gang van zaken.Alles is volgens afspraak verlopen. Goed gecommuniceerdVriendelijk personeel. Alles keurig geplaatst door vakmensenNa de plaatsing het telefoontje of alles naar wens was verlopen werd door mij zeer gewaardeerdIk beveel dit bedrijf aan
arka aalbregt
arka aalbregt
14:17 24 Jun 21
Wij zijn heel blij en tevreden met de gang van zaken bij het aanschaffen, aanbrengen en afhandelen van de zonnepanelen bij Zonnepanelen Noord. Er was sprake van prettige en heldere communicatie.Er werd gewerkt volgens afspraak, spullen werden op tijd geleverd, de monteurs en installateur waren deskundig en zeer klantvriendelijk. Het geheel werd keurig afgewerkt, opgeruimd en vervolgens langsgelopen door de baas. Het is een jong, beleefd, voorkomend en enthousiast team met hart voor de zaak.Wij kunnen Zonnepanelen Noord bijzonder aanbevelen.
Hettie Ouwehand
Hettie Ouwehand
07:24 16 Jun 21
Duidelijk en snel advies. Op de dag van plaatsing goede service. Wij zijn heel tevreden!
annet veenhuizen
annet veenhuizen
13:58 15 Jun 21
is ons goed bevallen.hardwerkende jongens, vriendelijk, goede service en uitleg.ook heel geduldig top. dankje jullie wel.
SCW Stiekema
SCW Stiekema
19:45 11 Jun 21
Ik had de keuze op zonnepanelen noord gemaakt vanwege service en luisteren naar klant( wel iets duurder bij een andere) maar erg blij met deze keuze. De jongens hebben keurig werk geleverd en doen er alles aan om de leidingen niet in zicht te krijgen. Toppers.
Ronald Ronald
Ronald Ronald
19:31 10 Jun 21
Heel tevreden. Na een klein onderzoekje door de verkoper van het dak ter plaatse werden de gegevens in de meegebrachte laptop ingevoerd. Daarna konden wij de verschillende mogelijkheden met daarbij de opbrengsten, kosten en terugverdientijd zien.De installatie is door een team van vier kundige installateurs binnen een dag gedaan. Na een kop koffie en een halve dag klauteren was het klaar. In de avond konden wij de eerste opbrengs op de Ipad zien.Driedubbel TOP !
Rene Postma
Rene Postma
17:44 20 May 21
Zeer deskundig gelegd door vakkundige en attente installateurs. Alles zeer vlot en correct aangesloten en een zeer nette prijs. Value for money
Jan Postema
Jan Postema
09:38 08 May 21
Gisteren was het eindelijk zover. De plaatsing van onze zonnepanelen.Paar weken geleden bezoek gehad over wat onze wensen waren en wat de mogelijkheden zijn. Wat al duidelijk was bij het advies dit bedrijf heeft vakmensen die echt goed zijn in hun werk.Voordat er begonnen werd met het plaatsen werd alles nog even doorgenomen. Wij vonden dit prettig. Het plaatsen ging vlot en netjes.Wat duidelijk is dat hun moto “we zijn pas tevreden als u dat als klant bent” ook echt hun visie is. Er wordt netjes met de klant overlegd.Top bedrijf wat ons betreft.
Dion Jouvenaar
Dion Jouvenaar
03:56 07 May 21
Rene Lourens
Rene Lourens
21:10 06 May 21
Heel goede service. Keurige en eerlijke uitleg. Installatie is snel en goed verlopen. Vriendelijk personeel. Vooral een goede en bijna onzichtbare afwerking.
Gerard P
Gerard P
15:07 05 May 21
Vakmensen die goed hun werk doen en met de klant overleggen qua werkzaamheden en dat is prettig en bekwaam. Ook de uitleg van het geleverde Omzetter was duidelijk en de terugkoppeling na een dag via de telefoniste was zeer prettig, hoe alles naar wens was gegaan en als wij nog vragen of klachten hadden. Ook is het goed geregeld dat het bedrijf alles veder afhandelen waar je als klant niet over hoeft in te zitten . Al met al zeer tevreden over Zonnepanelen Noord.
Hans
Hans
19:22 25 Apr 21
Prima service van Zonnepanelen Noord! Van offerte tot plaatsen van de panelen. Zeer kundige mensen die gewoon heel goed werk leveren!
Jantina Visser
Jantina Visser
16:01 23 Apr 21
Vandaag zijn onze zonnepanelen geplaatst. Ik ervaar het contact zeer prettig, vriendelijk, professioneel en meedenkend. De installatie verliep spoedig, en het waren vriendelijk monteurs! Ik geef jullie 5 sterren, ga zo door!
F. de Smidt
F. de Smidt
13:55 13 Apr 21
Zeer tevreden over het gelopen traject van advies tot en met installatie
Jan Burema
Jan Burema
17:55 08 Apr 21
Rowina Rumahloine
Rowina Rumahloine
08:20 08 Apr 21
Goede service, duidelijke communicatie. De monteurs zijn deskundig en vriendelijk.
Renate Ubels
Renate Ubels
18:32 01 Apr 21
Zeer goed en duidelijk overleg nemen de tijd voor je en de uitvoering wordt door vakmannen gedaan netjes te werk en communicatie goed . Zeker een dikke aanrader .
Piet Kruize
Piet Kruize
08:27 26 Mar 21
vriendelijk personeel duidelijke uitleg en vakundig uitgevoerd
FishfanaticsNL FishfanaticsNL
FishfanaticsNL FishfanaticsNL
17:54 22 Mar 21
Dit is een zeer professioneel team met zeer kundige vakmensen. Ook de communicatie is zeer goed. Men staat ten alle tijde klaar voor de klant. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Henk Broekema
Henk Broekema
22:12 10 Mar 21
Hele traject m.b.t. de aanschaf en daadwerkelijke plaatsing van de LG zonnepanelen is zeer plezierig, adequaat en deskundig verlopen.Wij zijn zeer tevreden over het zaken doen met het bedrijf Zonnpanelen Noord en bevelen het bedrijf aan indien de aanschaf van zonnepanelen wordt overwogen.
EuitVdm
EuitVdm
14:37 10 Mar 21
Werken super netjes, zijn zeer klant vriendelijk en denken met je mee! Lopen niet weg voor eventuele obstakels en zijn echte doorpakkers. Zeker een echte aanrader als u zonnepanelen wilt.Groeten Erik de Jonge
Jork Bolt
Jork Bolt
10:38 13 Feb 21
Perfect werk afgeleverd. Zeer professioneel aangepakt. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!!! Bedankt.
Martin in 't Holt
Martin in 't Holt
11:04 12 Feb 21
Zeer slechte communicatie. Montage door de buitendienst uitstekend gedaan. Maar de communicatie is zeer beroerd. Word beloofd om terug te bellen, maar gebeurd niet. Kennen de regels ten aanzien van mijnbouwschade ook niet.Kort.. buitendienst goed, binnendienst lui en ongeïnteresseerd
Andy Rijskamp
Andy Rijskamp
12:52 05 Feb 21
Uitstekende service, goede communicatie, deskundige vriendelijke monteurs!
Sonja Lich-Hoving
Sonja Lich-Hoving
12:17 05 Feb 21
Zeer spontaan, meedenkend, positief personeel en inspirerend bedrijf! In september 2020 'dakinspectie' gehad, plus advies/voorstel aanschaf zonnepanelen. Heel plezierig gesprek, meteen plaatsingsdatum gepland. Doordat subsidie iets langer uitbleef, werd er zeer coöperatief meegedacht en werd plaatsingsdatum vooruitgeschoven, omdat wij enigszins huiverig waren in Corona-tijd om 'voor te financieren'. Het daadwerkelijke plaatsen zat een beetje tegen en van beide kanten uit, was het een beetje inschikken. Niet geheel tevreden een terugkoppeling gegeven, Zonnepanelen Noord, was hierin heel open, inlevend en meegaand! Meteen werd oplossingsgericht meegedacht, nieuwe afspraak ingepland om te kijken, hoe het e.e.a wel naar tevredenheid zou kunnen worden opgelost. Met betrekking tot de nota, hoefde er nog NIET betaald te worden! Wij waren immers nog niet geheel tevreden, echter was er bij Zonnepanelen Noord wel het vertrouwen in ons, dat wij al een BTW aanvraag konden indienen! Wij vonden dit zo coulant en waardevol! Uitleg over de werking van de app ed. ook duidelijk, die konden wij ook al heel snel gebruiken, zodat we toch wel al konden bekijken hoeveel energie we opwekten/leverden; fijn! Gistermiddag is na volle tevredenheid het herstelwerk uitgevoerd, door wederom enthousiaste mensen. Zonnepanelen Noord; een echte aanrader dus!
Hink Lamain
Hink Lamain
20:46 26 Jan 21
Perfecte uitleg bij het kiezen van de meest geschikte installatie.Goede begeleiding met het aanvragen van Subsidie en BTW teruggave.Erg vriendelijke installateurs en elektricien. Erg goede service en uitleg.Alles ondanks sommige tegenslagen tijden het installeren alles keurig achtergelaten.Erg tevreden.
Frits Bock
Frits Bock
19:10 26 Jan 21
Ik ben bijzonder content. Er straalt van deze mensen af hoezeer ze hun best doen om het goed te doen. Dit bedrijf is de Jonnie Boer onder de zonnepanelen-bedrijven.
Jaap De oude bieb
Jaap De oude bieb
11:55 25 Jan 21
Zonnepanelen NoordPrima zaak hele goede service en zeer behulpzaam.Grote klasse en zeer bekwaam en vlot.Grijpt van mij een hele dikke TIEN.
roelien bastiaans
roelien bastiaans
18:35 19 Jan 21
Martin van der Woude
Martin van der Woude
13:37 17 Jan 21
Zeer tevreden over dit bedrijf.De zonnepanelen geinstalleerd door professioneel en erg (klant)vriendelijk team. Meedenkend en flexibel: op de plaatsingsdag waren nog wijzingen mogelijk. Klaar in 1 dag. Bij vertrek werkte alles naar behoren. Naderhand werd nog even gebeld of er nog vragen waren.Van begin tot eind overleg en duidelijke communicatie.Wij raden dit bedrijf aan.
Karin Smalbil
Karin Smalbil
12:12 12 Jan 21
Gerben Bonthond
Gerben Bonthond
08:05 08 Jan 21
Snelle samen werking, goede prijs verhouding.Vriendelijke monteurs die geen rommel achter laten. Alles word netjes opruimt. En nadien krijg je een complete uitleg hoe alles werkt.
Henk Schoonbeek
Henk Schoonbeek
19:50 05 Jan 21
Heel tevreden over zonnepanelen noord. Offerte duidelijk. Uitleg duidelijk. Plaatsing van de zonnepanelen vlg planning. Zeer bekwame monteurs. Komen afspraken na. Topbedrijf.
Brian van Eijden
Brian van Eijden
17:40 18 Dec 20
Anton Huisma
Anton Huisma
07:54 07 Dec 20
Zeer tevreden over dit bedrijf. Leveren netjes werk en volgens afspraak .
Johan Panneman
Johan Panneman
15:05 05 Dec 20
wij waren zeer tevreden over het team van zonnepanelen noord, ( zowel de verkoop als de monteurs) de jongens die het installeerden waren vakbekwaam uiterst vriendelijk en werkten ook nog netjes. Binnen 1 dag alles geïnstalleerd. Ook werden wij nog op het einde van de klus gebeld als alles goed en naar wens was verlopen. Een bedrijf om aan te raden.
Jeffrey Schat
Jeffrey Schat
00:21 22 Nov 20
Lowie Bodde
Lowie Bodde
14:45 21 Nov 20
Tsjerk Nijholt
Tsjerk Nijholt
15:57 12 Nov 20
Goed en verhelderend gesprek, duidelijke informatie.Installatie verliep uiterst aangenaam, alles in overleg en netjes aangelegd.Absolute aanrader
Sylvia Pikkert
Sylvia Pikkert
09:09 11 Nov 20
Een top bedrijf!Van offerte tot plaatsing en afhandeling van administratie (btw teruggave, koppeling netwerkbeheerder en app voor op je telefoon), alles wordt geregeld.Vriendelijke, kundige jongens hebben de plaatsing in een halve dag gedaan.En uiteindelijk nog een telefoontje of we tevreden zijn en dat we met vragen altijd terecht kunnen.Kortom, zeer tevreden!
Trudy Kuster
Trudy Kuster
07:46 11 Nov 20
Topbedrijf !!Henk met een no-nonsence verhaal over de door hun geleverde panelen, en de supersnelle plaatsing (binnen een week) door Rutger, Aswin en Diego.Wat een superteam en wat een prachtige grote zonnepanelen.Ik kan dit bedrijf met volle tevredenheid aanraden.
Arjen van Putten
Arjen van Putten
15:53 07 Nov 20
Erg goed geholpen. Van offerte traject tot aan plaatsen goed erg goed bevallen. De mannen die de panelen kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en prettig in de communicatie. Een aanrader dus!
Erwin Groen
Erwin Groen
15:47 06 Nov 20
Leuke vriendelijke mannen die genoeg info geven over de installatie en montage. Alles super goed afgeleverd.
Marieke Bodewes
Marieke Bodewes
17:30 31 Oct 20
Uitstekend geholpen, zowel in het offertetraject als bij het plaatsen van de zonnepanelen. Ik raad het iedereen aan die ook zijn steentje wil bijdragen aan een duurzamer milieu en wil investeren in zijn/haar toekomst. Medewerkers zijn erg vriendelijk en zijn klant gericht.
Martine Landlust
Martine Landlust
18:45 21 Oct 20
Ontzettend goede service, leuke monteurs die goed meedenken. Fijn om zo goed geadviseerd te worden door mensen die echt weten wat ze doen. Kortom van top tot eind goed begeleid door Henk en zijn collega's.
Lodie Hemmes
Lodie Hemmes
10:34 15 Oct 20
Monteurs leveren goed en correct werk, alles zeer netjes gemonteerd en na afloop alles keurig netjes achter gelaten.Systeem werkt goed.Top bedrijf !!
Henk Norder
Henk Norder
16:29 12 Oct 20
Heel tevreden over de snelheid en het werk van het team.
Jak Oosting
Jak Oosting
14:00 11 Oct 20
Goede samenwerking, zeer prettig bedrijf!!
Albert Jan Schaafsma
Albert Jan Schaafsma
19:51 06 Oct 20
Alles erg netjes en volgens afspraak aangelegd. Kortom erg tevreden.
Stefan Feenstra
Stefan Feenstra
12:11 25 Sep 20
Zonnepanelen Noord gevraagd of ze een offerte konden maken voor onze woning. Binnen een paar dagen kon er al een afspraak gemaakt worden om te kijken naar de mogelijkheden. Daarbij werd alles duidelijk uitgelegd. Andere bedrijven namen niet de moeite om langs te komen of konden pas over een paar maand langskomen voor advies.De dag van plaatsing is goed verlopen. De panelen zijn zeer netjes geplaatst. De bekabeling is netjes weggewerkt.Al met al zeer tevreden.
andre mulder
andre mulder
14:30 18 Sep 20
Goede service, komen hun afspraken na en vakkundig personeel. Zonnepanelen binnen 1 dag geplaatst en werkend! Leuk bedrijf om zaken mee te doen.
René Slagter
René Slagter
13:48 18 Sep 20
Zeer tevreden over de snelle en vakkundige installatie van onze zonnepanelen. De panelen staan perfect en de omvormer is mooi weggewerkt in de schuur. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen!
Jetze v.d. W.
Jetze v.d. W.
06:53 12 Sep 20
h wiersma
h wiersma
09:23 11 Sep 20
We zijn erg tevreden. Medewerkers waren prettig in de omgang, goed in informatievoorziening en netjes in hun werk. (onder begeleiding van klassieke muziek)
Albert Norder
Albert Norder
07:17 07 Sep 20
Super goed bevallen, alles wordt netjes geïnstalleerd en iedereen neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Na installatie wordt alles netjes weer opgeruimd. Ik ben zeer tevreden over de prestatie van ons systeem zelfs als er weinig zon is.
ximosaabye
ximosaabye
19:04 05 Sep 20
Sinds een maandje de panelen op het dak. Zeer blij mee. Zonnepanelen Noord is een absoluut aanrader. All-in prijs is af te spreken, levering conform afspraken, kundig en vriendelijk personeel. En 's avonds nog even telefoontje of alles naar wens was verlopen. Gewoonweg super.
Loes Veenstra Groenen
Loes Veenstra Groenen
13:23 05 Sep 20
Alles tip top in orde! Een zonnepaneel werkte niet goed werd gelijk opgelost echt super
Floris Wasser
Floris Wasser
10:32 03 Sep 20
Goede service, komen afspraken na. Zeer tevreden.
Danielle Laanstra
Danielle Laanstra
20:51 31 Aug 20
Vandaag onze zonnepanelen gekregen. We zijn zeer tevreden over de vooraf verkregen informatie, de installatie en het persoonlijke contact met ons als klant. We hebben er vertrouwen en dat , mocht er in de toekomst vragen of problemen zijn, we bij Zonnepanelen Noord goed geholpen zullen worden.
Erik Kuijper
Erik Kuijper
14:36 26 Aug 20
Zonnepanelen Noord is een absolute aanrader! Frank is langsgekomen om mijn wensen door te nemen en heeft op basis hiervan perfect advies gegeven. Na akkoord op de offerte konden ze zelfs eerder langs komen dan gepland was! Op de dag van installatie hebben zijn mannen ontzettend netjes en hard gewerkt, ook na afronding helpen ze je met vragen. Zoek niet verder en ga voor Zonnepanelen Noord!
Fridtjov Bakker
Fridtjov Bakker
18:54 25 Aug 20
Prima service, advies, scherp tarief en vrije keuze in panelen en omvormers. Geen uitgebreide verkooppraatjes, maar gewoon een goed en duidelijk voorstel.Dag van installatie verliep uitstekend. 's morgens kwamen er 2 sympathieke mannen om de panelen op het dak te leggen en rond de middag kwam een 3e collega de elektra in huis aanpassen. Netjes gewerkt en alles opgeruimd achtergelaten met een duidelijke uitleg over de installatie.Nu wachten op een goed aantal zonuren!
simon walker
simon walker
20:38 20 Aug 20
het zijn zeer vakkundige mensen, uiterst vriendelijk en prettig in omgang.het werk wordt zeer professioneel uitgevoerd, duidelijke tekst en uitleg, echt topwerkhet enige wat ik zelf gedaan heb is koffiezetten voor de jongens :)Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen
Marnix Labberte
Marnix Labberte
13:14 17 Aug 20
Begin juli panelen laten plaatsen door een goed team van mannen van Zonnepanelen Noord. Gesprekken vooraf, offerte en begeleiding was erg goed tijdens en na de klus. Ze hadden de juiste oplossing voor onze stroom uitdaging richting de meterkast; waar andere bedrijven vastliepen of onnodig complex wilden doen. Kwalitatief bedrijf met leuke gasten die afspraken nakomen en goede service leveren! Kan me voorstellen dat het apart klinkt, maar het is toch echt zo, ik heb geen feedback aan de heren. Dank, de boel snort prima.
Susan Duiverman
Susan Duiverman
19:43 02 Aug 20
Sinds twee weken hebben wij zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. De installatie verliep vlot en netjes, en er werd fijn meegedacht over plaatsing van de omvormer en het zo netjes mogelijk wegwerken van de kabels. We hebben mooie zwarte panelen zonder rand, wat er erg mooi uit ziet. Super tevreden, bedankt voor de goede service. Op naar veel zonnige dagen!
Klaas Venekamp
Klaas Venekamp
12:10 02 Aug 20
Waren op zoek naar zonnepanelen en daarvoor verschillende offertes gevraagd. Ook bij Zonnepanelen Noord. Andere offertes waren op zich ook niet verkeerd. Maar hier kwam Henk op bezoek en had goed voorwerk gedaan, geluisterd naar onze wensen. Goed de situatie bekeken en uitgelegd hoe ze werken en dat ze gaan voor kwaliteit en goede afronding. Hij kwam met een voor ons prima advies en offerte. Ik hoef niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten maar ik wil een goed gevoel hebben als ik met een toch wel forse investering met íemand in zee ga. Die indruk kregen we en dus gekozen voor Zonnepanelen Noord.Ze konden op korte termijn ijn plaatsen. Afgelopen week zijn ze geplaatst. De jongens die kwamen hebben dat super mooi en heel netjes gedaan. Ze gaven uitleg over wat ze deden en toen ze weggingen werkte alles geen rommel achter gelaten zelfs boorgruis opgeleverd alle kabels strak en netjes weggewerkt. Zijn er heel blij mee en heel content met de keuze die we gemaakt hebben voor Zonnepanelen Noord.Berkenweg 32in Hoogezand
Lizet vd Laar
Lizet vd Laar
08:56 23 Jul 20
Alles ging naar wens, de panelen zijn geplaatst door vriendelijke en hardwerkende heren. Ook van te voren een goeie uitleg gehad, Wij zijn heel tevreden en raden Zonnepanelen Noord zeker aan !
Dennis Jasper
Dennis Jasper
07:30 21 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden met zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. Er werd met ons mee gedacht en voor vragen konden en kunnen we altijd terecht. Niet van die standaard antwoorden aan de telefoon, maar mensen die weten waar ze het over hebben.Duidelijke offerte, snelle aanpak, (bijna) vlekkeloze installatie door een vakkundig team. (de Coax-kabel van onze tv werd geraakt tijdens de werkzaamheden), maar dit hebben ze keurig opgelost. Na ons hebben ook 4 buren zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen-Noord.
Harry Huizing
Harry Huizing
12:11 19 Jul 20
wij zijn tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen ondanks de tussentijdse regen.
Melle en Liseth Kooistra
Melle en Liseth Kooistra
07:46 13 Jul 20
Van eerste tot laatste contact alles perfect geregeld en nagekomen zoals afgesproken. Prima bedrijf!
Shadow_NL71
Shadow_NL71
07:06 10 Jul 20
Hallo, ik ben heel tevreden over Zonnepanelen Noord.Goed contact, Vriendelijke , en weten waar ze het over hebben geen verkoop praatjes. werk in huis heel goed gedaan , meedenkend, netjes.Zonnepanelen noord is een aanrader!! top.
j mulder
j mulder
18:09 08 Jul 20
Frank van Trigt
Frank van Trigt
19:14 03 Jul 20
Top bedrijf!
Willie Hulshof
Willie Hulshof
11:55 02 Jul 20
Wij raden Zonnepanelen Noord aan! Gewoon een goed en eerlijk advies. Ook de heren van de montage hebben geweldig werk geleverd en alles is goed met ons overlegd, Rutger, Frank, Klaas en Jimmy super bedankt!! Ook Henk bedankt voor het installeren van de app.Groet fam Hulshof Wildervank.
Johan Frans WIERTZEMA
Johan Frans WIERTZEMA
11:50 30 Jun 20
Vanaf het begin (gesprek + offerte) tot het eind (aanvraag BTW teruggave) een zeer correct bedrijf om plaatsing van zonnepanelen door te laten uitvoeren. Alle medewerkers stralen plezier en kunde in hun werk uit en werken zeer efficiënt aan de plaatsing en aansluiting van de zonnepanelen. Zeer aan te bevelen!
Thea Keverkamp
Thea Keverkamp
13:58 25 Jun 20
Heel snel een prima offerte gekregen en goed advies. Omdat we natuurlijk veel te laat met de keuze voor zonnepanelen waren wilden we graag zo snel mogelijk de panelen op ons dak en dat is gelukt. Mannen dachten goed mee en werkten keurig netjes, en dat op de warmste dag van het jaar tot nu toe, petje af!
Arjen Koers
Arjen Koers
11:39 22 Jun 20
Goed advies en een keurige prijs. Perfecte service, in verband met weersomstandigheden is de installatie nog in dezelfde week herpland. Installateurs zijn professioneel, snel en netjes.
Isaac Bos
Isaac Bos
10:54 22 Jun 20
Prima afgehandeld.
Teun Bolhuis
Teun Bolhuis
22:10 17 Jun 20
Zonnepanelen Noord bv heeft prachtig werk afgeleverd! De adviseur was gewoon eerlijk over alle zaken en stak niks onder stoelen of banken. Ook de montage ging erg snel en soepel. Petje af voor de monteurs. Dat alles voor een prima prijs! Zeker aan te raden 🙂
Ben de Haan
Ben de Haan
14:58 15 Jun 20
Na te hebben getwijfeld of we zonnepanelen moesten laten installeren, is het er toch van gekomen. Gelukkig is de look van zonnepanelen de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan, want we wilden niet van de zilverkleurige platen op ons dak. Na een vriendelijk en informatief intakegesprek hebben we besloten met Zonnepanelen Noord in zee te gaan. Door dat getreuzel van onze kant hebben we wel de record maanden april en mei gemist, maar we hopen nog vele zonnige dagen mee te maken.De mooie zwarte panelen zijn door Zonnepanelen Noord voor een nette prijs keurig op de afgesproken dag geïnstalleerd. Nette, vriendelijke medewerkers die zich allen even voorstelden. In goed overleg de meest ideale plaats voor de omvormer bepaald en alle kabels hiervoor zijn keurig weggewerkt. Ook de panelen werden met uiterste zorg geplaatst, netjes in lijn met de dakpannen. Na afloop van de werkzaamheden werd alle rommel opgeruimd en meegenomen. Laat de zon maar schijnen!
Ephraïm de Rooij
Ephraïm de Rooij
11:47 06 Jun 20
Snelle levering. Goede communicatie. Vriendelijke verkoper en installateurs. Betrouwbaar. Actieve houding en reacties. Mijn complimenten.
Sandra v w
Sandra v w
14:49 05 Jun 20
Zeer kundig bedrijf. Zowel in het advies geven als plaatsen van de zonnepannelen en vervangen van de meterkast. Vriendelijke medewerkers die zeer verzorgt de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Klantvriendelijk en komen alle gemaakte afspraken na.
H Kreeft
H Kreeft
06:34 30 May 20
Super goede service. Goede uitleg als je de kabels op een speciale plaats wilt laten lopen dan is dit geen probleem. Alles weer netjes achter gelaten. Vriendelijk bedankt Zonnepanelen Noord.Familie Kreeft
bea mom
bea mom
21:20 28 May 20
Goede en op een prettige manier informatie gekregen tijdens het intake gesprek, vervolgens besloten om 18 panelen te laten plaatsen.Tijdens het plaatsen van de panelen werd op een duidelijke wijze info verstrek en uitleg gegeven.Heb dit als zeer prettig ervaren.mvg. fam Mom
ard stoffels
ard stoffels
13:27 27 May 20
Dit bedrijf doet zijn uiterste best het naar je zin te doen. Precies werk en geen Franse slag. De panelen lagen niet recht volgens Rutger, de verantwoordelijke, en dus opnieuw stellen. Kwam eigenlijk door de constructie van het dak, maar daar werd geen genoegen mee genomen, ook al zei ik dat ik het niet erg vond. Fijn personeel en keurig gewerkt. Medewerking bij BTW teruggave, kortom alle lof voor Zonnepanelen Noord.
Bauke Schievink
Bauke Schievink
19:29 26 May 20
Een tijdje terug een set van 29 zonnepanelen laten plaatsen. Het hele traject verliep erg prettig. Het begon met een goed plan en er werd snel op vragen gereageerd. Ook bieden ze een goede prijs. We kwamen uit op 27 panelen, gedeeltelijk op een schuin dak en gedeeltelijk op een plat dak. De installateurs waren erg flexibel en tijdens het installeren hebben we nog plaats gevonden voor twee extra panelen. Ook kwamen ze tijdens de installatie nog met suggesties om het geheel er esthetisch beter uit te laten zien. Al met al een goed gevoel, en een goed werkende installatie, tegen een scherpe prijs. Zeker aanbevolen.
Arco Kors
Arco Kors
16:04 15 May 20
De werknemers hebben een fijn stukje vakwerk afgeleverd. Snel en deskundig gewerkt, betrouwbaar, klantvriendelijk en geen rotzooi achter gelaten. Alles opgeruimd. Vanaf het begin geen dwingende verkoper of vertegenwoordiger. Transparant en geen addertje onder het gras. Ik zal ze in ieder geval aan een ander aanraden.Gr Arco Kors
js_loader

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK