Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten.

Met onze totaalservice voor  Zonnepanelen in Groningen, Drenthe en Friesland bent u verzekerd van kwaliteit, maatwerk en een hoog rendement.

Dit komt naar voren in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 4.9 uit 5 sterren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Bij onze zusteronderneming ZPN Duurzaam leveren we een totaalservice voor duurzame airco’s, (hybride) warmtepompen, laadpalen, thuisaccu’s en windturbines.

Een echte AANRADER.Dit bedrijf levert Topprestaties voor zowel de enorme goede service,het plaatsen en installeren van de gehele installatie. Ook de monteurs werken super professioneel..zijn beleefd ,beantwoorden netjes de vragen die je hebt en geven bovendien zeer ervaren goede uitleg zodat het zelfs voor leken te begrijpen valt.Zelfs na plaatsing nemen ze contact op of alles naar wens was. Kortom echt Supertrots ben ik om klant van dit bedrijf te mogen zijn.
Wij hebben onze zonnepanelen in maart 2022 laten plaatsen. In totaal 13 panelen (9x Hyundai HiE 400WP en 4x JA Solar 370 WP) met 13 micro-omvormers. In totaal hebben wij in de periode 2022-04-08~2024-04-24 9,0MWh geproduceerd. Iets minder dan voorgerekend maar wij zijn alsnog heel tevreden.Destijds waren ze wel wat duurder dan andere partijen maar niet extreem en de kwaliteit van de montage en de levering waren heel goed: de kabels netjes weggewerkt en vriendelijke monteurs. Wat betreft het gehele proces werden wij ook heel goed begeleid en geïnformeerd.Als je zoekt naar een goede leverancier van zonnepanelen die ook goed is in het plaatsen en een goede service levert zoek dan niet verder. Je hebt nu de beste gevonden.
Vorige week heeft Zonnepanelen Noord de zonnepanelen bij ons geplaatst.Vanaf de aanvraag t/m de installatie is alles perfect gelopen. Je vragen worden op een hulpvaardige manier beantwoord. De installatie is gedaan door een goed team vakkundige monteurs en ze geven een duidelijke en geduldige uitleg over de werking van het systeem.....kortom een aanrader, een bedrijf die met je meedenkt.
Duidelijke rustige uitleg, goede informatie vooraf, vlotte installatie. Alles werkt naar behoren.
Uitstekende ervaring met Zonnepanelen Noord Gieten. Vooraf vlotte opvolging van mijn vraag naar mogelijkheden en offerte. Heldere en duidelijke informatie tijdens een kennismakingsbezoek aan huis. Uitvoering in één dag door een gemotiveerd team van specialisten die de panelen, na zorgvuldig inmeten en afstemming van de mogelijke manieren om de panelen strak en keurig symmetrisch op het dak te krijgen, op het dak monteerden. Goede uitleg van de werking van het systeem door de elektriciens die in huis de aansluiting verzorgden naar de meterkast. Binnen en buiten alles netjes opgeruimd, controle op werking systeem voor met naar huis ging. Een dag later werd nog eens na gebeld om te horen of ik als klant tevreden was met de levering, de manier van uitvoering en of er nog vragen waren over het systeem. Kortom, keurig bedrijf wat de klant centraal stelt en goed en netjes werkt. Team ZPN, bedankt voor jullie inzet!
Alles vriendelijk heel professioneel en shoon
Bijzonder tevreden. 3 jaar geleden heeft Zonnepanelen Noord zonnepanelen geplaatst aan de achterkant van het huis. We hadden al jaren zonnepanelen aan de voorkant en daar was nu (januari 2024) de omvormer aan vervanging toe. Snel en keurig geregeld! Betrouwbaar bedrijf, goede communicatie, vriendelijke mensen en ze doen wat ze beloven. Het adres voor zonnepanelen! We hopen dat ze ooit ook nog een kleine windmolen kunnen leveren en een thuisbatterij als de salderingsregeling echt geschrapt wordt. Dank jullie wel!
We zijn tevreden over het werk wat ze gedaan hebben.Houden zich aan de afspraken die gemaakt zijn.L Tol
Afgelopen week zijn onze zonnepanelen geplaatst. Dit gebeurde op een vakkundige manier door vriendelijke, hardwerkende monteurs. Het hele proces van aanvraag tot plaatsing verliep op een inzichtelijke manier. Tussentijdse vragen werden altijd snel beantwoord. Ook de informatie over de aanvraag voor subsidie werd op een duidelijke manier gecommuniceerd.
Zonnepanelen (JA Solar glas-glas i.c.m. Enphase iQ8 micro-omvormers) via Zonnepanelen Oost (onderdeel van Zonnepanelen Noord) aangeschaft. Scherpe prijs, vakkundig advies en installatie. Echt een aanrader!
Top bedrijf, echt een aanrader.
Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord. Dikke voldoende voor de communicatie in alle fases. Ook plaatsing ging erg vlot. Deskundig en vriendelijke personeel. AANRADER!
js_loader

Waarom Zonnepanelen Noord?

Z

Beste prijs voor kwaliteit

De nieuwste zonnepanelen systemen, met een uitstekend vermogen beschikbaar voor de beste prijs in de markt. Is het ergens anders goedkoper? Dan is de kans groot dat u inlevert op kwaliteit. 

Erkend installateur

Zonnepanelen Noord is de grootste zonnepanelen installateur van het Noorden. We beschikken over een groot team van erkende installateurs die het werk kwalitatief en conform wet- en regelgeving uitvoeren. 

Uitstekend rendement

Onze zonnepanelen adviseurs ontwerpen zonnepanelen systemen met een uitstekend rendement voor u. Zonnepanelen met een hoog vermogen, voor een betaalbare prijs, waardoor u maximaal verdient. 

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK