Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten. Onze all-in service voor zonnepanelen in Groningen en Drenthe staat voor kwaliteit en precisie werk. Dit komt naar voor in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 5 sterren.

Roelof.B
Roelof.B
15:23 09 Feb 20
na vele speurwerk op het net ben ik bij zonnepanelen Noord terecht gekomen.een prima gesprek met de eigenaar van het bedrijf zijn we tot de conclusie gekomen om met hun verder te gaan. dus de zonnepanelen besteld en een datum gepland. 29 jan 2020 was het dan zover. Op het afgesproken tijd waren idd de medewerkers er. ondanks het slechte weer {bij vlagen} waren de monteurs goed gehumeurd en bleven ze netjes werken. ook binnenshuis is alles super netjes afgemonteerd . Ook de btw teruggave is gelijk geregeld. bij nader inzien van mij nog 1 paneel bijbesteld die nog geplaatst moet gaan worden maar het systeem werkt nu al super naar behoren. dus? laat de zon maar schijnen haha. al met al een super tevreden klant.
annelies nijmeijer
annelies nijmeijer
11:59 14 Dec 19
Peter Nijmeijer
Peter Nijmeijer
11:04 14 Dec 19
Super service
Ineke Bergsma
Ineke Bergsma
10:51 14 Dec 19
De samenwerking als zeer prettig ervaren. Ze ontzorgen je echt volledig. Bedankt voor de zonnepanelen installatie! We houden contact voor onderhoud in de toekomst!
Ronald Bergsma
Ronald Bergsma
22:06 13 Dec 19
Joke Bijlsma
Joke Bijlsma
22:00 13 Dec 19
Mijn zonnepanelen in Drenthe zijn conform afspraak geinstalleerd. Alle zaken netjes afgehandeld. Bedankt voor de prettige samenwerking.
Mark Verhoeven
Mark Verhoeven
21:23 18 Oct 19
Was fijn om zaken te doen met dit bedrijf. Zijn alle afspraken netjes nagekomen. Heb nu ook mijn onderhoud hier.
Rob Brouwer
Rob Brouwer
08:30 18 Oct 19
Professioneel bedrijf met goede prijzen en een snelle levering. Aanrader.
Albert Norder
Albert Norder
18:22 18 Jul 19
Super gelopen alles, van de informatie thuis tot aan de installatie, de monteurs werken netjes en professioneel, een dikke 10 voor zonnepanelen noord Tynaarlo
Hero Mulder
Hero Mulder
20:03 20 Jun 19
Helemaal top, na thuis de situatie bekeken en opgemeten te hebben een goede offerte ontvangen. Installatie vervolgens door installateurs welke weten wat ze doen. Al met al een prettig contact en goed resultaat. Wat mij betreft een aanrader. 👌
Henk & Joyce Alkema
Henk & Joyce Alkema
17:19 24 May 19
Zonnepanelen volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Binnen 1 dag gemonteerd en vanaf toen werkt alles prima, sindsdien genieten we met volle teugen van de geleverde KWh-tjes.Het personeel was erg vriendelijk en mede deelzaam. Ik weet geen verbeterpunten te noemen. Ik beveel deze firma dan ook zeker aan!
Irma Osinga
Irma Osinga
19:09 18 May 19
Fantastische service, goed contact over de zonnepanelen en kosten. Ook na de plaatsing van de zonnepanelen kregen wij een snelle reactie op wat vragen. Misschien niet de allergoedkoopste, maar zeker voor de service zal ik bij een volgend huis mijn zonnepanelen hier halen. Het is immers een goede investering!
Anja Oving
Anja Oving
19:23 09 May 19
Wij hebben drie offertes gehad ivm plaatsen 10 zonnepanelen. Hierbij was de offerte van Zonnepanelen Noord financieel het aantrekkelijks. Daarnaast sprak ons de benadering door personeel van dit bedrijf het meest aan. Op 7 mei 2019 werden 10 zonnepanelen geplaatst door Zonnepanelen Noord. Kreeg voor de plaatsing een compleet stappenplan wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren.Plaatsing is snel, netjes en vakkundig uitgevoerd.Zeer tevreden.
E Blue
E Blue
10:05 04 May 19
Wij zijn zeer tevreden! Vanaf het begin vriendelijke en goede communicatie. Tijdens het adviesgesprek een duidelijk beeld gekregen van de mogelijkheden. En de prijs was ook beter dan verwacht.Deze week zijn de panelen geplaatst. De twee heren hebben alles netjes en verzorgd achtergelaten. En het ziet er zeer strak uit, wij zijn super tevreden.Tot slot met hulp van één van de medewerkers ons aangemeld en gezorgd dat de BTW teruggave in gang is gezet. Ook goede mogelijkheden voor onderhoud en service achteraf. Een aanrader!
Rick Van Zand
Rick Van Zand
17:58 05 Apr 19
Aardige gasten. Prima prijs. Top service!!
Geert Venema
Geert Venema
20:05 02 Apr 19
Vorige week zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Noord.Na 4 offertes te hebben ontvangen heb ik gekozen voor Zonnepanelen Noord. De panelen zijn geplaatst door vriendelijke jongens met kennis van zaken. De internetaansluiting was echter een probleem aangezien er geen poort meer vrij was in mijn modem. Wat ik erg fijn vond is dat dit probleem de volgende dag keurig netjes is opgelost door 1 van de medewerkers door middel van een switch waarna de verbinding snel was gemaakt. Klasse jongens bedankt!
Kris Oosting
Kris Oosting
14:42 31 Mar 19
Via een zonnepanelen vergelijkingswebsite ben ik terecht gekomen bij Zonnepanelen Noord. Vanaf het eerste telefoontje was het contact aangenaam. Na het maken van een afspraak is één van de mannen van Zonnepanelen Noord langsgekomen om de mogelijkheden te bespreken en mij te adviseren.Ik wist al aardig wat van zonnepanelen en was dus goed voorbereid. Echter werden mijn vragen keurig beantwoord. Voor één vraag werd even telefonisch overlegd met de installateur en kon die vraag ook worden beantwoord. Toen ik ook blij was met de prijs, is het direct in orde gemaakt. De zonnepanelen zijn enkele weken later gemonteerd door professionele installateurs die ook goed communiceerden.Tot nu toe dus erg tevreden over de geboden service en prima prijs. Ook na de installatie is het contact goed en de extra service voor mij een uitkomst.Mannen, ga zo door!