Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten. Onze all-in service voor zonnepanelen in Groningen en Drenthe staat voor kwaliteit en precisie werk. Dit komt naar voren in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 5 sterren.

Martine Landlust
Martine Landlust
18:45 21 Oct 20
Ontzettend goede service, leuke monteurs die goed meedenken. Fijn om zo goed geadviseerd te worden door mensen die echt weten wat ze doen. Kortom van top tot eind goed begeleid door Henk en zijn collega's.
Lodie Hemmes
Lodie Hemmes
10:34 15 Oct 20
Monteurs leveren goed en correct werk, alles zeer netjes gemonteerd en na afloop alles keurig netjes achter gelaten.Systeem werkt goed.Top bedrijf !!
Henk Norder
Henk Norder
16:29 12 Oct 20
Heel tevreden over de snelheid en het werk van het team.
Jak Oosting
Jak Oosting
14:00 11 Oct 20
Goede samenwerking, zeer prettig bedrijf!!
Albert Jan Schaafsma
Albert Jan Schaafsma
19:51 06 Oct 20
Alles erg netjes en volgens afspraak aangelegd. Kortom erg tevreden.
Stefan Feenstra
Stefan Feenstra
12:11 25 Sep 20
Zonnepanelen Noord gevraagd of ze een offerte konden maken voor onze woning. Binnen een paar dagen kon er al een afspraak gemaakt worden om te kijken naar de mogelijkheden. Daarbij werd alles duidelijk uitgelegd. Andere bedrijven namen niet de moeite om langs te komen of konden pas over een paar maand langskomen voor advies.De dag van plaatsing is goed verlopen. De panelen zijn zeer netjes geplaatst. De bekabeling is netjes weggewerkt.Al met al zeer tevreden.
andre mulder
andre mulder
14:30 18 Sep 20
Goede service, komen hun afspraken na en vakkundig personeel. Zonnepanelen binnen 1 dag geplaatst en werkend! Leuk bedrijf om zaken mee te doen.
René Slagter
René Slagter
13:48 18 Sep 20
Zeer tevreden over de snelle en vakkundige installatie van onze zonnepanelen. De panelen staan perfect en de omvormer is mooi weggewerkt in de schuur. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen!
Jetze v.d. W.
Jetze v.d. W.
06:53 12 Sep 20
h wiersma
h wiersma
09:23 11 Sep 20
We zijn erg tevreden. Medewerkers waren prettig in de omgang, goed in informatievoorziening en netjes in hun werk. (onder begeleiding van klassieke muziek)
Albert Norder
Albert Norder
07:17 07 Sep 20
Super goed bevallen, alles wordt netjes geïnstalleerd en iedereen neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Na installatie wordt alles netjes weer opgeruimd. Ik ben zeer tevreden over de prestatie van ons systeem zelfs als er weinig zon is.
ximosaabye
ximosaabye
19:04 05 Sep 20
Sinds een maandje de panelen op het dak. Zeer blij mee. Zonnepanelen Noord is een absoluut aanrader. All-in prijs is af te spreken, levering conform afspraken, kundig en vriendelijk personeel. En 's avonds nog even telefoontje of alles naar wens was verlopen. Gewoonweg super.
Loes Veenstra Groenen
Loes Veenstra Groenen
13:23 05 Sep 20
Alles tip top in orde! Een zonnepaneel werkte niet goed werd gelijk opgelost echt super
Floris Wasser
Floris Wasser
10:32 03 Sep 20
Goede service, komen afspraken na. Zeer tevreden.
Danielle Laanstra
Danielle Laanstra
20:51 31 Aug 20
Vandaag onze zonnepanelen gekregen. We zijn zeer tevreden over de vooraf verkregen informatie, de installatie en het persoonlijke contact met ons als klant. We hebben er vertrouwen en dat , mocht er in de toekomst vragen of problemen zijn, we bij Zonnepanelen Noord goed geholpen zullen worden.
Erik Kuijper
Erik Kuijper
14:36 26 Aug 20
Zonnepanelen Noord is een absolute aanrader! Frank is langsgekomen om mijn wensen door te nemen en heeft op basis hiervan perfect advies gegeven. Na akkoord op de offerte konden ze zelfs eerder langs komen dan gepland was! Op de dag van installatie hebben zijn mannen ontzettend netjes en hard gewerkt, ook na afronding helpen ze je met vragen. Zoek niet verder en ga voor Zonnepanelen Noord!
Fridtjov Bakker
Fridtjov Bakker
18:54 25 Aug 20
Prima service, advies, scherp tarief en vrije keuze in panelen en omvormers. Geen uitgebreide verkooppraatjes, maar gewoon een goed en duidelijk voorstel.Dag van installatie verliep uitstekend. 's morgens kwamen er 2 sympathieke mannen om de panelen op het dak te leggen en rond de middag kwam een 3e collega de elektra in huis aanpassen. Netjes gewerkt en alles opgeruimd achtergelaten met een duidelijke uitleg over de installatie.Nu wachten op een goed aantal zonuren!
simon walker
simon walker
20:38 20 Aug 20
het zijn zeer vakkundige mensen, uiterst vriendelijk en prettig in omgang.het werk wordt zeer professioneel uitgevoerd, duidelijke tekst en uitleg, echt topwerkhet enige wat ik zelf gedaan heb is koffiezetten voor de jongens :)Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen
Marnix Labberte
Marnix Labberte
13:14 17 Aug 20
Begin juli panelen laten plaatsen door een goed team van mannen van Zonnepanelen Noord. Gesprekken vooraf, offerte en begeleiding was erg goed tijdens en na de klus. Ze hadden de juiste oplossing voor onze stroom uitdaging richting de meterkast; waar andere bedrijven vastliepen of onnodig complex wilden doen. Kwalitatief bedrijf met leuke gasten die afspraken nakomen en goede service leveren! Kan me voorstellen dat het apart klinkt, maar het is toch echt zo, ik heb geen feedback aan de heren. Dank, de boel snort prima.
Susan Duiverman
Susan Duiverman
19:43 02 Aug 20
Sinds twee weken hebben wij zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. De installatie verliep vlot en netjes, en er werd fijn meegedacht over plaatsing van de omvormer en het zo netjes mogelijk wegwerken van de kabels. We hebben mooie zwarte panelen zonder rand, wat er erg mooi uit ziet. Super tevreden, bedankt voor de goede service. Op naar veel zonnige dagen!
Klaas Venekamp
Klaas Venekamp
12:10 02 Aug 20
Waren op zoek naar zonnepanelen en daarvoor verschillende offertes gevraagd. Ook bij Zonnepanelen Noord. Andere offertes waren op zich ook niet verkeerd. Maar hier kwam Henk op bezoek en had goed voorwerk gedaan, geluisterd naar onze wensen. Goed de situatie bekeken en uitgelegd hoe ze werken en dat ze gaan voor kwaliteit en goede afronding. Hij kwam met een voor ons prima advies en offerte. Ik hoef niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten maar ik wil een goed gevoel hebben als ik met een toch wel forse investering met íemand in zee ga. Die indruk kregen we en dus gekozen voor Zonnepanelen Noord.Ze konden op korte termijn ijn plaatsen. Afgelopen week zijn ze geplaatst. De jongens die kwamen hebben dat super mooi en heel netjes gedaan. Ze gaven uitleg over wat ze deden en toen ze weggingen werkte alles geen rommel achter gelaten zelfs boorgruis opgeleverd alle kabels strak en netjes weggewerkt. Zijn er heel blij mee en heel content met de keuze die we gemaakt hebben voor Zonnepanelen Noord.Berkenweg 32in Hoogezand
Lizet vd Laar
Lizet vd Laar
08:56 23 Jul 20
Alles ging naar wens, de panelen zijn geplaatst door vriendelijke en hardwerkende heren. Ook van te voren een goeie uitleg gehad, Wij zijn heel tevreden en raden Zonnepanelen Noord zeker aan !
Dennis Jasper
Dennis Jasper
07:30 21 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden met zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. Er werd met ons mee gedacht en voor vragen konden en kunnen we altijd terecht. Niet van die standaard antwoorden aan de telefoon, maar mensen die weten waar ze het over hebben.Duidelijke offerte, snelle aanpak, (bijna) vlekkeloze installatie door een vakkundig team. (de Coax-kabel van onze tv werd geraakt tijdens de werkzaamheden), maar dit hebben ze keurig opgelost. Na ons hebben ook 4 buren zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen-Noord.
Harry Huizing
Harry Huizing
12:11 19 Jul 20
wij zijn tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen ondanks de tussentijdse regen.
Melle en Liseth Kooistra
Melle en Liseth Kooistra
07:46 13 Jul 20
Van eerste tot laatste contact alles perfect geregeld en nagekomen zoals afgesproken. Prima bedrijf!
Shadow_NL71
Shadow_NL71
07:06 10 Jul 20
Hallo, ik ben heel tevreden over Zonnepanelen Noord.Goed contact, Vriendelijke , en weten waar ze het over hebben geen verkoop praatjes. werk in huis heel goed gedaan , meedenkend, netjes.Zonnepanelen noord is een aanrader!! top.
j mulder
j mulder
18:09 08 Jul 20
Frank van Trigt
Frank van Trigt
19:14 03 Jul 20
Top bedrijf!
Willie Hulshof
Willie Hulshof
11:55 02 Jul 20
Wij raden Zonnepanelen Noord aan! Gewoon een goed en eerlijk advies. Ook de heren van de montage hebben geweldig werk geleverd en alles is goed met ons overlegd, Rutger, Frank, Klaas en Jimmy super bedankt!! Ook Henk bedankt voor het installeren van de app.Groet fam Hulshof Wildervank.
Hans WIERTZEMA
Hans WIERTZEMA
11:50 30 Jun 20
Vanaf het begin (gesprek + offerte) tot het eind (aanvraag BTW teruggave) een zeer correct bedrijf om plaatsing van zonnepanelen door te laten uitvoeren. Alle medewerkers stralen plezier en kunde in hun werk uit en werken zeer efficiënt aan de plaatsing en aansluiting van de zonnepanelen. Zeer aan te bevelen!
Thea Keverkamp
Thea Keverkamp
13:58 25 Jun 20
Heel snel een prima offerte gekregen en goed advies. Omdat we natuurlijk veel te laat met de keuze voor zonnepanelen waren wilden we graag zo snel mogelijk de panelen op ons dak en dat is gelukt. Mannen dachten goed mee en werkten keurig netjes, en dat op de warmste dag van het jaar tot nu toe, petje af!
Arjen Koers
Arjen Koers
11:39 22 Jun 20
Goed advies en een keurige prijs. Perfecte service, in verband met weersomstandigheden is de installatie nog in dezelfde week herpland. Installateurs zijn professioneel, snel en netjes.
Isaac Bos
Isaac Bos
10:54 22 Jun 20
Prima afgehandeld.
Teun Bolhuis
Teun Bolhuis
22:10 17 Jun 20
Zonnepanelen Noord bv heeft prachtig werk afgeleverd! De adviseur was gewoon eerlijk over alle zaken en stak niks onder stoelen of banken. Ook de montage ging erg snel en soepel. Petje af voor de monteurs. Dat alles voor een prima prijs! Zeker aan te raden 🙂
Ben de Haan
Ben de Haan
14:58 15 Jun 20
Na te hebben getwijfeld of we zonnepanelen moesten laten installeren, is het er toch van gekomen. Gelukkig is de look van zonnepanelen de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan, want we wilden niet van de zilverkleurige platen op ons dak. Na een vriendelijk en informatief intakegesprek hebben we besloten met Zonnepanelen Noord in zee te gaan. Door dat getreuzel van onze kant hebben we wel de record maanden april en mei gemist, maar we hopen nog vele zonnige dagen mee te maken.De mooie zwarte panelen zijn door Zonnepanelen Noord voor een nette prijs keurig op de afgesproken dag geïnstalleerd. Nette, vriendelijke medewerkers die zich allen even voorstelden. In goed overleg de meest ideale plaats voor de omvormer bepaald en alle kabels hiervoor zijn keurig weggewerkt. Ook de panelen werden met uiterste zorg geplaatst, netjes in lijn met de dakpannen. Na afloop van de werkzaamheden werd alle rommel opgeruimd en meegenomen. Laat de zon maar schijnen!
Ephraïm de Rooij
Ephraïm de Rooij
11:47 06 Jun 20
Snelle levering. Goede communicatie. Vriendelijke verkoper en installateurs. Betrouwbaar. Actieve houding en reacties. Mijn complimenten.
Sandra v w
Sandra v w
14:49 05 Jun 20
Zeer kundig bedrijf. Zowel in het advies geven als plaatsen van de zonnepannelen en vervangen van de meterkast. Vriendelijke medewerkers die zeer verzorgt de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Klantvriendelijk en komen alle gemaakte afspraken na.
H Kreeft
H Kreeft
06:34 30 May 20
Super goede service. Goede uitleg als je de kabels op een speciale plaats wilt laten lopen dan is dit geen probleem. Alles weer netjes achter gelaten. Vriendelijk bedankt Zonnepanelen Noord.Familie Kreeft
bea mom
bea mom
21:20 28 May 20
Goede en op een prettige manier informatie gekregen tijdens het intake gesprek, vervolgens besloten om 18 panelen te laten plaatsen.Tijdens het plaatsen van de panelen werd op een duidelijke wijze info verstrek en uitleg gegeven.Heb dit als zeer prettig ervaren.mvg. fam Mom
ard stoffels
ard stoffels
13:27 27 May 20
Dit bedrijf doet zijn uiterste best het naar je zin te doen. Precies werk en geen Franse slag. De panelen lagen niet recht volgens Rutger, de verantwoordelijke, en dus opnieuw stellen. Kwam eigenlijk door de constructie van het dak, maar daar werd geen genoegen mee genomen, ook al zei ik dat ik het niet erg vond. Fijn personeel en keurig gewerkt. Medewerking bij BTW teruggave, kortom alle lof voor Zonnepanelen Noord.
Bauke Schievink
Bauke Schievink
19:29 26 May 20
Een tijdje terug een set van 29 zonnepanelen laten plaatsen. Het hele traject verliep erg prettig. Het begon met een goed plan en er werd snel op vragen gereageerd. Ook bieden ze een goede prijs. We kwamen uit op 27 panelen, gedeeltelijk op een schuin dak en gedeeltelijk op een plat dak. De installateurs waren erg flexibel en tijdens het installeren hebben we nog plaats gevonden voor twee extra panelen. Ook kwamen ze tijdens de installatie nog met suggesties om het geheel er esthetisch beter uit te laten zien. Al met al een goed gevoel, en een goed werkende installatie, tegen een scherpe prijs. Zeker aanbevolen.
Arco Kors
Arco Kors
16:04 15 May 20
De werknemers hebben een fijn stukje vakwerk afgeleverd. Snel en deskundig gewerkt, betrouwbaar, klantvriendelijk en geen rotzooi achter gelaten. Alles opgeruimd. Vanaf het begin geen dwingende verkoper of vertegenwoordiger. Transparant en geen addertje onder het gras. Ik zal ze in ieder geval aan een ander aanraden.Gr Arco Kors
Hansie Wee
Hansie Wee
13:40 15 May 20
Een no nonsense aanbieder voor een zonnepanelen installatie. Scherpe prijs. Konden leveren in Coronatijd. Alle afspraken netjes nagekomen. De installatie strak gemonteerd. Een extra paneel voor een mooier aanzicht van het geheel, werd tegen inkoopprijs geleverd.
T.w. Koster
T.w. Koster
19:05 12 May 20
Op maandagmorgen (regen en windstoten) kwamen de heren aanzetten, vriendelijk maar op 1,5 meter afstand. Het opgestelde plan paste niet maar in goed overleg was zo een alternatief gevonden. Moet er tenslotte ook een beetje strak uitzien. Blijkt toch maar weer dat panelen heel verschillend kunnen zijn, bij ons in de omgeving krijgen ze 10 panelen op het bovenste dak maar dat gaat met dit type niet lukken, 7 was het maximum maar dat zou er niet strak uitzien. 6 op het bovenste dak en 2 op het onderste paste wel.De kabels zijn weggewerkt onder de pannen en gaan via het cv hok naar de meterkast, prima oplossing en het werkt ook direct, alleen de dag erna geen zon natuurlijk :-).prettig en vriendelijk, wij zijn tevreden
Ties Van der Laan
Ties Van der Laan
07:32 10 May 20
Woninginrichting Tapijt, Laminaat, Gordijnen
Woninginrichting Tapijt, Laminaat, Gordijnen
13:04 07 May 20
12 Zonnepanelen laten plaatsen op woonhuis. Uitstekend uitgevoerd.
Harry Blaauw
Harry Blaauw
14:38 06 May 20
Uitstekend bedrijf. Medewerkers werken netjes, hard en efficiënt. Het moet niet alleen goed werken, maar ook er goed en netjes uitzien. Daar zorgden de medewerkers van zonnepanelen noord goed voor. Dikke pluim
Hm Hogenberg
Hm Hogenberg
10:49 04 May 20
Begin april onze zonnepanelen gekregen.Heel tevreden en goed contact van begin tot eind bedankt 👍🔝
martin darwinkel
martin darwinkel
10:18 02 May 20
Erg tevreden. Vakkundige mensen goede service.
Rene Huizing
Rene Huizing
17:37 29 Apr 20