Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten. Onze all-in service voor zonnepanelen in Groningen en Drenthe staat voor kwaliteit en precisie werk. Dit komt naar voor in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 5 sterren.

H Kreeft
H Kreeft
06:34 30 May 20
Super goede service. Goede uitleg als je de kabels op een speciale plaats wilt laten lopen dan is dit geen probleem. Alles weer netjes achter gelaten. Vriendelijk bedankt Zonnepanelen Noord.Familie Kreeft
bea mom
bea mom
21:20 28 May 20
Goede en op een prettige manier informatie gekregen tijdens het intake gesprek, vervolgens besloten om 18 panelen te laten plaatsen.Tijdens het plaatsen van de panelen werd op een duidelijke wijze info verstrek en uitleg gegeven.Heb dit als zeer prettig ervaren.mvg. fam Mom
ard stoffels
ard stoffels
13:27 27 May 20
Dit bedrijf doet zijn uiterste best het naar je zin te doen. Precies werk en geen Franse slag. De panelen lagen niet recht volgens Rutger, de verantwoordelijke, en dus opnieuw stellen. Kwam eigenlijk door de constructie van het dak, maar daar werd geen genoegen mee genomen, ook al zei ik dat ik het niet erg vond. Fijn personeel en keurig gewerkt. Medewerking bij BTW teruggave, kortom alle lof voor Zonnepanelen Noord.
Bauke Schievink
Bauke Schievink
19:29 26 May 20
Een tijdje terug een set van 29 zonnepanelen laten plaatsen. Het hele traject verliep erg prettig. Het begon met een goed plan en er werd snel op vragen gereageerd. Ook bieden ze een goede prijs. We kwamen uit op 27 panelen, gedeeltelijk op een schuin dak en gedeeltelijk op een plat dak. De installateurs waren erg flexibel en tijdens het installeren hebben we nog plaats gevonden voor twee extra panelen. Ook kwamen ze tijdens de installatie nog met suggesties om het geheel er esthetisch beter uit te laten zien. Al met al een goed gevoel, en een goed werkende installatie, tegen een scherpe prijs. Zeker aanbevolen.
Ephraïm de Rooij
Ephraïm de Rooij
18:26 19 May 20
Arco Kors
Arco Kors
16:04 15 May 20
De werknemers hebben een fijn stukje vakwerk afgeleverd. Snel en deskundig gewerkt, betrouwbaar, klantvriendelijk en geen rotzooi achter gelaten. Alles opgeruimd. Vanaf het begin geen dwingende verkoper of vertegenwoordiger. Transparant en geen addertje onder het gras. Ik zal ze in ieder geval aan een ander aanraden. Gr Arco Kors
Hansie Wee
Hansie Wee
13:40 15 May 20
Een no nonsense aanbieder voor een zonnepanelen installatie. Scherpe prijs. Konden leveren in Coronatijd. Alle afspraken netjes nagekomen. De installatie strak gemonteerd. Een extra paneel voor een mooier aanzicht van het geheel, werd tegen inkoopprijs geleverd.
T.w. Koster
T.w. Koster
19:05 12 May 20
Op maandagmorgen (regen en windstoten) kwamen de heren aanzetten, vriendelijk maar op 1,5 meter afstand. Het opgestelde plan paste niet maar in goed overleg was zo een alternatief gevonden. Moet er tenslotte ook een beetje strak uitzien. Blijkt toch maar weer dat panelen heel verschillend kunnen zijn, bij ons in de omgeving krijgen ze 10 panelen op het bovenste dak maar dat gaat met dit type niet lukken, 7 was het maximum maar dat zou er niet strak uitzien. 6 op het bovenste dak en 2 op het onderste paste wel.De kabels zijn weggewerkt onder de pannen en gaan via het cv hok naar de meterkast, prima oplossing en het werkt ook direct, alleen de dag erna geen zon natuurlijk :-).prettig en vriendelijk, wij zijn tevreden
Ties Van der Laan
Ties Van der Laan
07:32 10 May 20
Woninginrichting Tapijt, Laminaat, Gordijnen
Woninginrichting Tapijt, Laminaat, Gordijnen
13:04 07 May 20
12 Zonnepanelen laten plaatsen op woonhuis. Uitstekend uitgevoerd.
Harry Blaauw
Harry Blaauw
14:38 06 May 20
Uitstekend bedrijf. Medewerkers werken netjes, hard en efficiënt. Het moet niet alleen goed werken, maar ook er goed en netjes uitzien. Daar zorgden de medewerkers van zonnepanelen noord goed voor. Dikke pluim
Hm Hogenberg
Hm Hogenberg
10:49 04 May 20
Begin april onze zonnepanelen gekregen.Heel tevreden en goed contact van begin tot eind bedankt 👍🔝
martin darwinkel
martin darwinkel
10:18 02 May 20
Erg tevreden. Vakkundige mensen goede service.
Rene Huizing
Rene Huizing
17:37 29 Apr 20
Henk Meijer
Henk Meijer
16:32 24 Apr 20
Ik kan niks anders zeggen dan dat het een top bedrijf is.Echt vakwerk het personeel is vriendelijk en geeft goed uitleg en ze komen hun afspraken na daarom geef ik 5 sterren. Gr Henk Echt een aanrader
Geert en Ria Schreuder
Geert en Ria Schreuder
10:51 24 Apr 20
bedrijf denkt goed mee, zeer deskundig, werkt erg netjes en de medewerkers zijn erg vriendelijk
Hilda Antonides
Hilda Antonides
13:14 22 Apr 20
Afgelopen maandag hebben wij zonnepanelen op ons dak gekregen. Deze zijn geinstaleerd door Zonnepanelen Noord. We zijn tevreden. Er is netjes en zorgvuldig gewerk. We hebben een goede uitleg gehad en ondanks de coronatijd is alles goed afgehandeld. Nogmaals tevreden.
Filip Baas
Filip Baas
14:37 09 Apr 20
Advies en installatie prima georganiseerd! Netjes in omgang kortom zeer goed gevoel bij gehad in voorbereiding en dat pakte ook zo uit. Ze liggen er mooi op en leveren al mooi wat op.
karl tamerus
karl tamerus
09:38 07 Apr 20
Panelen liggen er mooi op en alles is keurig netjes afgewerkt!!
BKJ vd Laan
BKJ vd Laan
08:31 07 Apr 20
Herman Ansingh
Herman Ansingh
15:41 02 Apr 20
Vandaag zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst. We zijn zeer tevreden met het plaatsen en de afwerking van de zonnepanelen. Ook was het zeer vriendelijk personeel. Ondanks de coronacrisis regels is alles super verlopen.
Neeltje Bekkering
Neeltje Bekkering
11:28 01 Apr 20
Ronald Schipper
Ronald Schipper
22:33 27 Mar 20
Goed advies en prettig installatieteam. Laat de zon maar komen.
André Hamstra
André Hamstra
11:29 25 Mar 20
3 januari de zonnepanelen laten plaatsen op mijn bedrijfspand. Een dikke tien voor Zonnepanelen Noord. Een super begeleiding, van begin tot en met einde van het proces. Ik kan Zonnepanelen Noord iedereen aanraden!
Wilhelm Timmer
Wilhelm Timmer
10:13 17 Mar 20
Jan Pikeur
Jan Pikeur
20:30 11 Mar 20
Vincent Pesman
Vincent Pesman
10:13 25 Feb 20
7 februari 2020 mijn zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Noord. Erg tevreden over de monteurs die goed meedenken over indeling van de platen en netjes wegwerken kabels naar meterkast. Goede service, zo werd bijvoorbeeld een dakdoorvoer-pan van de CV op mijn verzoek gratis gerepareerd en een beschadigde UTP kabel tijdens boren meteen weer hersteld met nieuwe kabels. Ze leveren panelen en omvormers van A-kwaliteit dus niet de allergoedkoopste, maar dat had ik er wel voor over.
Maarten Wubbeling
Maarten Wubbeling
09:06 18 Feb 20
Op onze nieuwe gasloze woning direct zonnepanelen van Zonnepanelen Noord laten leggen. De prijs was al goed, de kwaliteit blijkt ook super te zijn, erg blij mee!
Roelof.B
Roelof.B
15:23 09 Feb 20
na vele speurwerk op het net ben ik bij zonnepanelen Noord terecht gekomen.een prima gesprek met de eigenaar van het bedrijf zijn we tot de conclusie gekomen om met hun verder te gaan. dus de zonnepanelen besteld en een datum gepland. 29 jan 2020 was het dan zover. Op het afgesproken tijd waren idd de medewerkers er. ondanks het slechte weer {bij vlagen} waren de monteurs goed gehumeurd en bleven ze netjes werken. ook binnenshuis is alles super netjes afgemonteerd . Ook de btw teruggave is gelijk geregeld. bij nader inzien van mij nog 1 paneel bijbesteld die nog geplaatst moet gaan worden maar het systeem werkt nu al super naar behoren. dus? laat de zon maar schijnen haha. al met al een super tevreden klant.
annelies nijmeijer
annelies nijmeijer
11:59 14 Dec 19
Peter Nijmeijer
Peter Nijmeijer
11:04 14 Dec 19
Super service
Ineke Bergsma
Ineke Bergsma
10:51 14 Dec 19
De samenwerking als zeer prettig ervaren. Ze ontzorgen je echt volledig. Bedankt voor de zonnepanelen installatie! We houden contact voor onderhoud in de toekomst!
Ronald Bergsma
Ronald Bergsma
22:06 13 Dec 19
Joke Bijlsma
Joke Bijlsma
22:00 13 Dec 19
Mijn zonnepanelen in Drenthe zijn conform afspraak geinstalleerd. Alle zaken netjes afgehandeld. Bedankt voor de prettige samenwerking.
Mark Verhoeven
Mark Verhoeven
21:23 18 Oct 19
Was fijn om zaken te doen met dit bedrijf. Zijn alle afspraken netjes nagekomen. Heb nu ook mijn onderhoud hier.
Rob Brouwer
Rob Brouwer
08:30 18 Oct 19
Professioneel bedrijf met goede prijzen en een snelle levering. Aanrader.
Albert Norder
Albert Norder
18:22 18 Jul 19
Super gelopen alles, van de informatie thuis tot aan de installatie, de monteurs werken netjes en professioneel, een dikke 10 voor zonnepanelen noord Tynaarlo
Hero Mulder
Hero Mulder
20:03 20 Jun 19
Helemaal top, na thuis de situatie bekeken en opgemeten te hebben een goede offerte ontvangen. Installatie vervolgens door installateurs welke weten wat ze doen. Al met al een prettig contact en goed resultaat. Wat mij betreft een aanrader. 👌
Henk & Joyce Alkema
Henk & Joyce Alkema
17:19 24 May 19
Zonnepanelen volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Binnen 1 dag gemonteerd en vanaf toen werkt alles prima, sindsdien genieten we met volle teugen van de geleverde KWh-tjes.Het personeel was erg vriendelijk en mede deelzaam. Ik weet geen verbeterpunten te noemen. Ik beveel deze firma dan ook zeker aan!
Irma Osinga
Irma Osinga
19:09 18 May 19
Fantastische service, goed contact over de zonnepanelen en kosten. Ook na de plaatsing van de zonnepanelen kregen wij een snelle reactie op wat vragen. Misschien niet de allergoedkoopste, maar zeker voor de service zal ik bij een volgend huis mijn zonnepanelen hier halen. Het is immers een goede investering!
Anja Oving
Anja Oving
19:23 09 May 19
Wij hebben drie offertes gehad ivm plaatsen 10 zonnepanelen. Hierbij was de offerte van Zonnepanelen Noord financieel het aantrekkelijks. Daarnaast sprak ons de benadering door personeel van dit bedrijf het meest aan. Op 7 mei 2019 werden 10 zonnepanelen geplaatst door Zonnepanelen Noord. Kreeg voor de plaatsing een compleet stappenplan wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren.Plaatsing is snel, netjes en vakkundig uitgevoerd.Zeer tevreden.
E Blue
E Blue
10:05 04 May 19
Wij zijn zeer tevreden! Vanaf het begin vriendelijke en goede communicatie. Tijdens het adviesgesprek een duidelijk beeld gekregen van de mogelijkheden. En de prijs was ook beter dan verwacht.Deze week zijn de panelen geplaatst. De twee heren hebben alles netjes en verzorgd achtergelaten. En het ziet er zeer strak uit, wij zijn super tevreden.Tot slot met hulp van één van de medewerkers ons aangemeld en gezorgd dat de BTW teruggave in gang is gezet. Ook goede mogelijkheden voor onderhoud en service achteraf. Een aanrader!
Rick Van Zand
Rick Van Zand
17:58 05 Apr 19
Aardige gasten. Prima prijs. Top service!!
Geert Venema
Geert Venema
20:05 02 Apr 19
Vorige week zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Noord.Na 4 offertes te hebben ontvangen heb ik gekozen voor Zonnepanelen Noord. De panelen zijn geplaatst door vriendelijke jongens met kennis van zaken. De internetaansluiting was echter een probleem aangezien er geen poort meer vrij was in mijn modem. Wat ik erg fijn vond is dat dit probleem de volgende dag keurig netjes is opgelost door 1 van de medewerkers door middel van een switch waarna de verbinding snel was gemaakt. Klasse jongens bedankt!
Kris Oosting
Kris Oosting
14:42 31 Mar 19
Via een zonnepanelen vergelijkingswebsite ben ik terecht gekomen bij Zonnepanelen Noord. Vanaf het eerste telefoontje was het contact aangenaam. Na het maken van een afspraak is één van de mannen van Zonnepanelen Noord langsgekomen om de mogelijkheden te bespreken en mij te adviseren.Ik wist al aardig wat van zonnepanelen en was dus goed voorbereid. Echter werden mijn vragen keurig beantwoord. Voor één vraag werd even telefonisch overlegd met de installateur en kon die vraag ook worden beantwoord. Toen ik ook blij was met de prijs, is het direct in orde gemaakt. De zonnepanelen zijn enkele weken later gemonteerd door professionele installateurs die ook goed communiceerden.Tot nu toe dus erg tevreden over de geboden service en prima prijs. Ook na de installatie is het contact goed en de extra service voor mij een uitkomst.Mannen, ga zo door!