Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten.

Met onze totaalservice voor  Zonnepanelen in Groningen, Drenthe en Friesland bent u verzekerd van kwaliteit, maatwerk en een hoog rendement.

Dit komt naar voren in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 4.9 uit 5 sterren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Uitstekende ervaring met Zonnepanelen Noord Gieten. Vooraf vlotte opvolging van mijn vraag naar mogelijkheden en offerte. Heldere en duidelijke informatie tijdens een kennismakingsbezoek aan huis. Uitvoering in één dag door een gemotiveerd team van specialisten die de panelen, na zorgvuldig inmeten en afstemming van de mogelijke manieren om de panelen strak en keurig symmetrisch op het dak te krijgen, op het dak monteerden. Goede uitleg van de werking van het systeem door de elektriciens die in huis de aansluiting verzorgden naar de meterkast. Binnen en buiten alles netjes opgeruimd, controle op werking systeem voor met naar huis ging. Een dag later werd nog eens na gebeld om te horen of ik als klant tevreden was met de levering, de manier van uitvoering en of er nog vragen waren over het systeem. Kortom, keurig bedrijf wat de klant centraal stelt en goed en netjes werkt. Team ZPN, bedankt voor jullie inzet!
W Benink
W Benink
1706260814
Alles vriendelijk heel professioneel en shoon
Bijzonder tevreden. 3 jaar geleden heeft Zonnepanelen Noord zonnepanelen geplaatst aan de achterkant van het huis. We hadden al jaren zonnepanelen aan de voorkant en daar was nu (januari 2024) de omvormer aan vervanging toe. Snel en keurig geregeld! Betrouwbaar bedrijf, goede communicatie, vriendelijke mensen en ze doen wat ze beloven. Het adres voor zonnepanelen! We hopen dat ze ooit ook nog een kleine windmolen kunnen leveren en een thuisbatterij als de salderingsregeling echt geschrapt wordt. Dank jullie wel!
Lucas Tol
Lucas Tol
1705267304
We zijn tevreden over het werk wat ze gedaan hebben.Houden zich aan de afspraken die gemaakt zijn.L Tol
meinard wolters
meinard wolters
1705059648
Afgelopen week zijn onze zonnepanelen geplaatst. Dit gebeurde op een vakkundige manier door vriendelijke, hardwerkende monteurs. Het hele proces van aanvraag tot plaatsing verliep op een inzichtelijke manier. Tussentijdse vragen werden altijd snel beantwoord. Ook de informatie over de aanvraag voor subsidie werd op een duidelijke manier gecommuniceerd.
Zonnepanelen (JA Solar glas-glas i.c.m. Enphase iQ8 micro-omvormers) via Zonnepanelen Oost (onderdeel van Zonnepanelen Noord) aangeschaft. Scherpe prijs, vakkundig advies en installatie. Echt een aanrader!
Elles Burema
Elles Burema
1702913001
Top bedrijf, echt een aanrader.
Henk Bouwkamp
Henk Bouwkamp
1702391834
Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord. Dikke voldoende voor de communicatie in alle fases. Ook plaatsing ging erg vlot. Deskundig en vriendelijke personeel. AANRADER!
BB Zuidlaren
BB Zuidlaren
1699868652
goede service
ARS Website ARS
ARS Website ARS
1699199221
Wij zijn heel tevreden over de wijze waarop het traject dat wij zonnepanelen van Zonnepanelen Noord op ons dak kregen, is verlopen. Duidelijk advies. Ook nog een aantal keren langs geweest om details van aanleg te bespreken. Tenslotte zijn de panelen op het dak gelegd. Ziet er goed uit. Ook keurig aangelegd! Vriendelijke mensen. Komen afspraken goed na. Kortom, dit bedrijf geeft een betrouwbare indruk en we zijn blij dat we van hun onze zonnepanelen hebben gekregen.
Kees van Zanten
Kees van Zanten
1698936834
Offerte, planningsvoorstel, montage panelen, aansluiten meterkast, uitleg, controle achteraf...allemaal prima, snel, uitgevoerd door professionele en vriendelijke mensen. Heel simpel: ik zou ze weer kiezen!
Bert Apperlo
Bert Apperlo
1697894427
Dit bedrijf is een verademing in vergelijking met een aantal "cowboybedrijven" waarmee we eerder contact hadden. Het gehele traject was helder en duidelijk uiteengezet vanaf het allereerste contact met Gosse, zijn offerte als ook de plaatsing afgelopen week door de monteurs. Fijn dat er toch ook nog betrouwbare bedrijven zijn in deze branche met betrokken en dus goede medewerkers. Complimenten!
We hadden niet het gemakkelijkste dak om zonnepanelen te plaatsen. Een boerderij uit 1912 met pannen die enige voorbewerking voor montage van de zonnepanelen vereisten. In eerste instantie leek dit dan ook een struikelblok. Gelukkig is er veel expertise binnen het bedrijf en werd het aanvankelijke probleem een uitdaging die zonnepanelen Noord aan wilde gaan. En zo werden in augustus dit jaar de 26 panelen geplaatst inclusief omvormer/bekabeling. Het kostte weliswaar een hele dag met uitloop tot in de avond (opgelost met een pizza) maar toen lagen de panelen er ook strak op en werkte alles naar behoren. Jongens, met terugwerkende kracht, dank voor jullie inspanning en vakwerk. Hartelijke groet van een tevreden klant.
Ben Brinks
Ben Brinks
1696591278
Goede intakegesprek, komen op tijd, vriendelijke personeel en denken goed mee.
Paul Sekewael
Paul Sekewael
1696410402
Topservice
Cees Molenaar
Cees Molenaar
1694665455
Cees Molenaar,Het was zover plaatsing zonnepanelen, ze liggen prachtig op het dak, omvormer / netwerkschakelaar en bekabeling etc. van omvormer naar meterkast netjes weggewerkt. Daarna korte en goede uitleg gehad. Team bedankt!
We zijn zeer tevreden over het plaatsen van onze zonnepanelen door dit bedrijf. Prettige medewerkers die alles en dan ook alles prima hebben geïnstalleerd. Kwamen met creatieve oplossingen. Gingen regelmatig in overleg met ons en lieten geen rommel na. Zeker aan te bevelen Zonnepanelen Noord.
Tjeerd De Jong
Tjeerd De Jong
1692952995
Zowel in communicatie in het voortraject, als in uiteindelijke uitvoering zeer tevreden.Een complex legplan in combinatie met een steil dak, maakte het een uitdagende klus welke meer tijd vergde dan verwacht. Het aanvankelijke resultaat was niet helemaal conform wens, maar de dag nadat we dit kenbaar hadden gemaakt, stond er al iemand van Zonnepanelen op de stoep. Na afstemming is één en ander binnen een week en met vakmanschap naar tevredenheid hersteld. Met als resultaat 10, keurig uitgelijnde panelen op ons dak. Grote klasse!Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk en correct en kijken ze verder dan alleen de zonnepanelen. We werden gewezen op een aantal slechte dakpannen, welke zij voor ons hebben uitgewisseld met pannen die wij beschikbaar stelden en ook werden we geattendeerd op een slechte loodslab bij onze schoorsteen. Kortom, topservice aan alle kanten. Bedankt Zonnepanelen Noord!
Super netjes gewerkt. Daarnaast erg vriendelijk personeel met geduld voor hun klanten.
Hendrik Heis
Hendrik Heis
1691820186
Helemaal vergeten om een review te schrijven na het installeren van 10 zonnepanelen op ons dak.Laat ik maar beginnen met het "negatieve" punt: In december 2022 al de bestelling geplaatst voor het plaatsen van zonnepanelen, terwijl die pas op 26 juli 2023 geplaatst werden. Dan zit je lang te wachten 😉 . Positief punt hiervan is uiteraard dat als je zo lang moet wachten er blijkbaar veel mensen vertrouwen hebben in dit bedrijf.Dit vertrouwen is dan ook niet beschaamd. Op de dag van installatie zijn er hier een paar enthousiaste mensen geweest die op een uitstkende manier de zonnepanelen geplaatst hebben en een vakkundige installateur die de installatie heeft aangesloten.Kleine problemen (waarlangs de kabel naar de meterkast moest lopen) zijn op een deskundige manier opgelost.Wij zijn dan ook zeer tevreden over het gehele traject en hebben geen spijt om met Zonnepanelen Noord in zee te zijn gegaan.
jacob van beek
jacob van beek
1691436582
Ultimate tevreden over de dag, het team van Dairon hebben vakwerk afgeleverd, zonnepanelen liggen prachtig op het dak, de omvormer is precies aangesloten waar ik hem wou. De bekabeling is netjes weggewerkt en alles is goed aangelegd. Ook waren deze mannen erg vriendelijk en beantwoorden alle vragen die ik had. Toppers bedankt.
José Dijk
José Dijk
1691066144
Vandaag zonnepanelen geplaatst door Dairon en zijn collega's. Vlotte werkers, goed op elkaar ingespeeld.Het ging voortreffelijk, we zijn zeer tevreden.
Jurrie Siepel
Jurrie Siepel
1690489441
Naar tevredenheid zonnepanelen geïnstalleerd, doen alles in overleg, zijn vakkundig, netjes en leveren goed werk af. Na de werkzaamheden neemt ook nog even iemand contact met je op, of je tevreden bent en of je nog vragen hebt. Prima bedrijf voor een ieder aan te bevelen.
Irene V
Irene V
1690450453
Zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen. Alles werkt goed. Vriendelijke mensen. Ook het voortraject zijn we zeer tevreden over. We bevelen Zonnepanelen Noord van harte aan!
Jafeth Peeters
Jafeth Peeters
1689941389
Over de plaatsing, en de aansluiting kan ik zeggen dat ze netjes te werk zijn gegaan. Ook zijn ze de afspraken netjes nagekomen. Ze waren op tijd en op de geplande datum, prima.Zeer goede service en een net kwaliteitsproduct.Zeker een aanrader voor wie graag zonnepanelen wil.
Bjorn Pigge
Bjorn Pigge
1689250457
Henk Mulder
Henk Mulder
1688923110
Het is al een tijdje geleden 24-02-2023 dat wij onze 6 zonnepanelen geplaatst kregen door zonnepanelen noord. Het ging eerst heel goed maar bij het plaatsen en aansluiting van de omvormer ging iets mis,waterschade aan vloer. Vervelend maar door Zonnepanelen NOORD naar volle tevredenheid perfect opgelost. Wij bevelen dit bedrijf aan.p.s. Wij zijn heel blij met nze zonnepanelen.
Mirella Stange
Mirella Stange
1688485266
Top bedrijf! Aardig personeel en behulpzaam ook! Netjes alles opruimen na het plaatsen van de zonnepanelen!
Klaus Ladewig
Klaus Ladewig
1688462878
Top! In één dagdeel 11 panelen met omvormer en bekabeling geplaatst. Met goed overleg hoe en wat te doen. Dat alles na een zorgvuldig voortraject. Goed werk. Daar kunnen de panelen cowboys echt niet tegenop.
Edwin Oost
Edwin Oost
1685649742
Telefonisch gesproken met een adviseur. Duidelijke uitleg gekregen en ondertussen offerte gemaakt en ondertekend. Informatie over de datum.en nieuwere versie panelen van de vriendelijke telefoniste. Plaatsing panelen ging voorspoedig door de monteurs, die ook foto's maakten. Daardoor kon ik zien hoe netjes alles eruit zag. De monteur die de aansluiting in de meterkast deed gaf duidelijk uitleg en heeft het netjes aangesloten. Ze hebben het aangemeld bij de energieleverancier en bij Enphase. Zonnepanelen Noord is een echte aanrader.
peter veenstra
peter veenstra
1685559804
Zeer vriendelijke vlotte enthousiaste vakbekwame mannen, zowel de zonnepanelen monteurs als de installateurs, ze wisten wat ze deden en erg snel , aanrader waard
Klaas de Vries
Klaas de Vries
1685041957
Prima bedrijf. Prettige, meedenkende mensen. Keurige, strakke plaatsing van de panelen en nette installatie in de meterkast door kundig en correct personeel. Kortom: TOP.
Wilfred De Jong
Wilfred De Jong
1684164296
Super blij met mijn nieuwe zonnepanelen. De jongens waren keurig optijd en hebben verstand van hun vak.
Lammert
Lammert
1682744854
Vanaf het eerste gesprek tot aan de levering helder en alles volgens afspraak verlopen.Prima dus.
Sinds 2 weken zonnepanelen van Zonnepanelen Noord en moet zeggen een top service.Zeer bekwame monteurs (en ook erg netjes in de aanleg).Voor een topservice kun je zeker bij dit bedrijf terecht.Zeer goed in prijs/kwaliteit
Een aantal weken offertes opgevraagd bij diverse bedrijven voor het plaatsen van 6 zonnepanelen op mijn dak waaronder bij Zonne-installaties Noord. Vrijwel direct antwoord en een offerte van hen ontvangen. Ook de telefonische contacten met het bedrijf (Yume en Thomas) verliepen plezierig en bovendien ontving ik direct antwoord op mijn vragen. Kortom, de positieve indruk die ik hierdoor kreeg in combinatie met de zeer snelle levering (de panelen zijn al gelegd binnen 3 weken...!) en de goede prijs deden mij besluiten te kiezen voor Zonne-installaties Noord. Ook de schouw van te voren door Mohammed verliep snel en prettig. Inmiddels zijn de panelen op 21 april 2023 gelegd door Mohammed en zijn team; in totaal 5 man sterk. Plaatsing en uitleg achteraf prima. Ook een vraag van mijn kant een paar dagen later werd door Mohammed direct opgepakt terwijl de oorzaak in mijn oudere meterkast ligt. Ook de service achteraf is dus dik in orde. Ik heb nu al besloten dat een nieuwe meterkast ook door hen aangelegd kan worden..... Heel tevreden dus.Marco ter Harmsel.
Wim A Smit
Wim A Smit
1682083353
Zeer tevreden met gehele proces van voorlichting t/m plaatsing.Duidelijk en concrete afstemming met ons over het gehele gebeuren.Vakkundige en service gerichte vakmensen, harde werkers.Vanwege opkomende harde wind, plaatsing ‘ s middags opgeschort, maar volgende dag, met extra mensen uitstekend alsnog afgerond. Top bedrijf Zonnepanelen Noord!!!!👍😇
Jaap Bos
Jaap Bos
1681977383
Zonnepanelen Noord heeft tot volle tevredenheid 8 zonnepanelen gelegd.Vakbekwame monteurs, tevens zeer prettig in de omgang, hebben deze klus in één dagdeel geklaard.Kortom een echte aanrader!!
Marina S
Marina S
1681564146
Vorige week zonnepanelen geplaatst door Jimmy en Jeffrey. Supertevreden! Goed werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd! Ook de andere medewerkers, vanaf het eerste contact tot en met de installateur, zijn zeer deskundig en hebben goede uitleg gegeven en met ons meegedacht. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan!
Fred Stam
Fred Stam
1679843972
Zeer tevreden met de installatie en werking van 15 zonnepanelen.Deskundige en vriendelijke mensen met een goede uitleg, top!
Maaike Bouma
Maaike Bouma
1679470629
Afgelopen week zijn de zonnepanelen geplaatst. Op afgesproken dag en tijd. Vanaf het moment van advies tot en met het plaatsen van de panelen is er meegedacht. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. Heb je tijdens het plaatsen vragen/opmerkingen dan willen de installateurs meedenken en als het nodig is aanpassen. Kortom wij zijn erg tevreden.
Aldert Hartlief
Aldert Hartlief
1677658603
Alles, van begin tot eind, vakkundig, duidelijk,vriendelijk en netjes geregeld.
Jetze v.d.W.
Jetze v.d.W.
1676404301
Theo Bruinsma
Theo Bruinsma
1675445184
Topservice !Vooraf, tijdens en achteraf duidelijke en attente communicatie door vriendelijke mensen, zo wil je het graag.12 panelen met micro inverters volledig naar wens geplaatst. De uitbreiding zal ik ook zeker weer via hen doen 😉👍Update: de uitbreiding ging net zo goed en vlot 😁
Wij zijn zeer tevreden over de zonnepanelen die we deze week geleverd hebben gekregen in Groningen. Het plaatsen van de 8 panelen verliep heel soepel. In 4 uur waren de vriendelijke heren klaar. Ook de kabel trekken ging heel makkelijk. Ik was bang dat er veel geboord moest worden maar dat was niet het geval. Je ziet er helemaal niets van. Het is een professioneel bedrijf die z'n afspraken nakomen. Ook wordt er goed gecommuniceerd. Alles wordt duidelijk uitgelegd van begin (het eerste gesprek) tot het eind (nadat de panelen geplaatst zijn).
Juul Verkaaik
Juul Verkaaik
1675170349
Zeer tevreden, duidelijke uitleg, snel geplaatst. Goede service kantoor-en technisch personeel.
Snel geholpen en werkt dadeloos.Toppie.
H Remmelts
H Remmelts
1674855930
Klasse bedrijf, goede info vooraf en duidelijke afspraken.De monteurs zijn vriendelijk en weten wat ze doen, er werd zelfs een foutje in mijn meterkast gevonden die niets met de zonnepanelen nodig had en die werd nog hersteld.Waar vind je zoiets nog ??
CLKproductions
CLKproductions
1674421317
Erik Feiken
Erik Feiken
1673006634
Donderdag 5 Januari 2023 zijn de zonnepanelen bij mij geinstalleerd. Alles keurig netjes afgewerkt, duidelijke informatie, vriendelijke, spontane en meedenkende werknemers. Al met alpositieve reacties. Dit bedrijf is een aanrader voor ieder die geinteresseerd is in zonnepanelen. mvg Erik Feiken uit Gasselte provincie Drenthe
Ipe Westerdijk
Ipe Westerdijk
1671794929
Hierbij mijn ervaring met het bedrijf Zonnepanelen Noord. Ik heb vooraf een goed, duidelijk en erg betrouwbaar advies gekregen. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven. De plaatsing van de zonnepanelen is gisteren heel voorspoedig gegaan. Ook gold dat voor het installeren van de Gateway Standard. Ik heb heel veel respect voor wat Gill en Niek hebben gedaan. Enorme hardwerkende en vriendelijke mensen die hart hebben voor de zaak. Daarom vind ik dat Gill en Niek voor een bonus in aanmerking komen!! Top gedaan mannen. Hartelijk dank. En .......... Zonnepanelen Noord, ga zo door!!
Ruud Klingers
Ruud Klingers
1670946713
Hallo even onze ervaring.Vanaf de duidelijke uitleg en mooie offerte konden wij in overleg zien hoe we de platen op ons dak wilden hebben. Gisteren zijn onze platen gemonteerd door een geweldig team. Harde werkers super netjes en alles in overleg toppers. alles werkt perfect en leuk om te zien de eerste keer dat je stroom terugleverd.Mensen van Zonnepanelen Noord heel erg bedankt voor jullie mooie werk ga zo door.Groeten familie Klingers
Nienke Pot
Nienke Pot
1670521969
Jan Zwiers
Jan Zwiers
1669384132
Klantvriendelijk, denken met je mee voor goede oplossingen.
In deze bizarre tijden was het nogal een zoektocht om een betrouwbaar bedrijf te vinden dat bij ons zonnepanelen zou plaatsen. Wat een verademing dat we bij zonnepanelen Noord zijn uitgekomen. Van de offerte tot de plaatsing was echt perfect geregeld! De 4 medewerkers die bij ons waren, waren netjes beschaafd en vriendelijk. Geen vraag was te veel. Uitleg over het systeem super duidelijk. Alles werkt naar behoren. Ik ben meer dan tevreden en zal zonnepanelen Noord 100% aanbevelen! Enige nadeel is dat je lang moet wachten 😉
Gerard Middel
Gerard Middel
1667386646
Goed gesprek voor af en de plaasting ging voor spoedig vriendelijke monteurs al met al alles naar wens. Top gedaan
J.G. Bos
J.G. Bos
1667212241
Plezierig bedrijf, goede objectieve informatie!
Wij zijn uitermate tevreden over hoe het hele proces is verlopen (incl. een extra consult vooraf ivm plaatsing dakkapel). De installatie is ook uitstekend verlopen. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. We zijn ook erg blij met de uiteindelijke indeling van de zonnepanelen (die op de dag van plaatsing aangepast is obv het inzicht en de expertise van de installateurs). Helemaal super!
jos kerstholt
jos kerstholt
1663940113
Uitermate tevreden over zonnepanelen noord. 20 panelen laten plaatsen. Het hele traject van aanvraag tot levering is perfect verlopen.
Berend Grave
Berend Grave
1663842081
PJ Huls
PJ Huls
1663399153
Geheel volgens afspraak en omdat de levertijd lang is, even voordat ze langskomen nog even contact. Installatie ging vlot, vriendelijk en vrijwel na de uitleg leverde de installatie al aan het net. Dank jullie wel.
Rianne S
Rianne S
1663350484
George Homs
George Homs
1661508734
Het team van zonnepanelen noord heeft ons verrast met zeer goed advies qua plaatsing van de panelen. Niet zozeer de mooiste ligging, echter wel met de grootste opbrengst van de panelen. Dank hiervoor. Tevens is de omvormer op een mooie plaats in de garage geplaatst en is de bedrading mooi weggewerkt doordat de kabels onder de vloer richting meterkast is aangebracht.De mannen waren zeer vriendelijk en namen alle tijd voor uitleg en overleg.Nogmaals dank voor jullie inzet.
Geweldig fijn bedrijf, professioneel en aardig, denkt met je mee en levert mooi werk af, belastingtechnisch wordt ook alles voor je geregeld. Zeer tevreden.
Jochem Janssens
Jochem Janssens
1660411776
Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord!20 zonnepanelen laten voor een nette prijs en het kon ook snel geplaatst worden.Na de installatie deed zich er een probleem voor in 1 van de groepen in de meterkast. Dit was niet iets waar Zonnepanelen Noord in mijn ogen iets aan kon doen, maar ze wilden het hoe dan ook voor ons oplossen. In eerste instantie een noodoplossing gevonden en zelfs in het weekend kwamen ze langs om het probleem op te sporen en op te lossen. Dat is nog eens service te noemen 👌🏻
marcel meints
marcel meints
1659971947
Vooraf duidelijke uitleg over wat en hoe de panelen geplaatst gingen worden. Ook tevreden over de plaatsing zelf. De installateur deed zelfs het extra stapje om de bekabeling zeer netjes weg te werken. Panelen wekken ook naar verwachting op.
Rick venema
Rick venema
1659552415
Goed geholpen met het kiezen van het aantal panelen en de plaatsing van de omvormer. Ook de installatie is snel en voorspoedig verlopen met monteurs en installateurs die goed weten waar ze mee bezig zijn. Al met al een goede ervaring en zeker aan te bevelen!
Wat een super service. Denken tijdens het voortraject goed met je mee. Installatie en afwerking is heel erg netjes. Wij zijn zeer tevreden
Peter Vogelzang
Peter Vogelzang
1658512008
Alles perfect geregeld.,en duidelijke uitleg.
Wim
Wim
1656089409
Goeie service tegen een scherpe prijs.
AB van der Ree
AB van der Ree
1655827485
Gebeld en binnen enkele dagen contact met vertegenwoordiger alles goed doorgenomen, duidelijk en offerte in de mail. Plaatsing, top monteurs keurig en netjes geplaatst daarnaast alles opgeruimd en uitleg werking . After sales, dag later gebeld door Zonnepnalen Noord of alles na wens was en bij vragen kon je ze altijd bellen. Ben zeer tevreden, goed en betrouwbaar bedrijf. Top
Geweldige service en erg vriendelijk
Paula Hulzebos
Paula Hulzebos
1653501733
Heel nette en vriendelijke mensen. Service boven verwachting. We zijn erg blij met onze zonnepanelen!
Recent een mooie offerte gehad voor het plaatsen van tien zonnepanelen op het dak van mijn eengezinswoning. Intake/voorlichtingsgesprek was perfect. Antwoord op elke vraag en in duidelijke woorden. Zelfs een a-technicus als ik kon alles volgen. Binnen drie weken offerte, goedkeuring en plaatsing. Keurig op tijd, precies volgens afspraak, na oplevering geen rommel en troep die ze achterlieten, zelfs kwam de heer die de offerte had gemaakt nog checken, of alles goed was gegaan en of alles duidelijk was. De btw teruggave doen zij zelf voor de klant, een service/onderhoudscontract is af te sluiten voor een luttel bedrag van iets meer dan 3 euro per maand. DEZE HELE OFFERTE, PLANNING, TEKST, UITLEG EN UITVOERING LIEP ALS EEN GOED GEOLIEDE MACHINE!! EEN TIEN PLUS! Een voorbeeld voor andere ondernemingen/bedrijven. Nog iets: toen ze hoorden dat ik was opgegeven door de artsen en dat ik het huis in een perfecte staat voor mijn kinderen wilde achterlaten, hebben ze de plaatsing met 4 maanden vervroegd! Dit is zo sociaal, waar vind je dat tegenwoordig nog?
B Bolhuis
B Bolhuis
1652963617
Eerst 1 Ster gegeven, wegens niet nakomen van afspraak voor een offerte van Zonnepanelen voor twee verschillende adressen. 8 weken gewacht voor er iemand langs kon komen.Had ik begrip voor het zijn immers drukke tijden. Op de afspraakdag kwam er echter niemand. Zelf moeten bellen waar men bleef. Tevens was de oplossing met de telefoniste totaal niet toereikend en was deze verre van proactief.De directeur heeft hier kennenlijk lucht van gekregen en is direct in zijn auto gesprongen met twee grote bossen bloemen om de zaak vlot te trekken.Al met al is de zaak meer dan goed opgelost. Zeer netjes!Nogmaals dank heer Reder.
Betsy Foekens
Betsy Foekens
1650464498
Afgelopen vrijdag zijn onze zonnepanelen geplaatst. Alles is zeer naar onze wens verlopen!S.Foekens
Professioneel, vriendelijk en kundig in het traject voor aanschaf van zonnepanelen. Goede en duidelijke uitleg en erg prettig in het contact. Hier wordt een mens blij van. Dit team is een aanrader!
Johan Schriemer
Johan Schriemer
1650451423
Super bedrijfGoed geïnformeerd vriendelijk en vakkundig personeel die het perfect hebben geïnstalleerd .
H. Blijham
H. Blijham
1650122934
Zeer tevreden over de informatie vooraf, de uitlag aan huis en de gestuurde offerte. De montage en aansluiten verliep vlot door leuk en deskundig personeel. Kortom, een aanrader.
T Feunekes
T Feunekes
1648668196
Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord! Van begin tot eind was het een prettig en correct contact met verschillende medewerkers. Monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Bedrijf komt afspraken na. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Q vdv
Q vdv
1648203854
Ernest H
Ernest H
1648063581
Super service! Snel geholpen en netjes gewerkt! Paneeltjes liggen er keurig bij!
M.S. Metiary
M.S. Metiary
1647521612
Heel prettig contact. En erg klantgericht/-vriendelijk!
Luit Wilbrink
Luit Wilbrink
1647003392
Na prima voorlichting thuis over alle mogelijkheden en het direct inmeten van de opties, een uitgebreide en overzichtelijke offerte ontvangen. Vervolgens was ik na het ondertekenen van de offerte verrast dat al op korte termijn de installatie kon worden uitgevoerd. Een paar dagen van tevoren wordt de afspraak nog in herinnering gebracht. Op de dag van installatie waren de monteurs keurig op tijd en stelden beiden zich voor. Ik kreeg nog een folder waarin de verdere stappen van die dag werden uitgelegd en eveneens de dienstverlening van Zonnepanelen Noord na de installatie. De monteurs namen het legplan met mij door en beoordeelden de route naar de te plaatsen omvormer.De monteurs werkten als team prima samen en binnen de kortste keren waren de totaal 18 panelen geplaatst. Voor het aansluiten van de panelen kwam in de loop van de dag een installateur langs, die goed op de hoogte was van het uit te voeren werk. Na installatie heeft de installateur de app geïnstalleerd en uitgelegd. Werkt allemaal erg eenvoudig en overzichtelijk. Alle medewerkers van Zonnepalen Noord werken zeer professioneel en zelfstandig en waren vriendelijk, beleefd en erg netjes. Ze laten alles netjes en schoon achter, zelfs de plek rond de omvormer werd keurig met de stofzuiger schoon gemaakt.Zonnepanelen Noord verzorgt nu de BTW teruggave ook nog eens.Wij zijn dan ook zeer tevreden over Zonnepanelen Noord
Marijn Werksma
Marijn Werksma
1646328954
Hele fijne ervaring met het bedrijf. Van afspraak tot uitvoering is snel en goed geregeld.Na installatie van de meterkast een fout ontstaan, dit is dezelfde dag nog opgelost.Erg tevreden, een aanrader.
b bijker
b bijker
1645993180
Goed bedrijf dat serieus met de wensen van de klant om gaat.Van eerste kennismaking en de installatie tot de betaling geeft het bedrijf een goed gevoel.De installatie van de panelen is vlot en netjes uitgevoerd door vriendelijke en vakkundige monteurs die hun werk serieus nemen.Ik zou het bedrijf van harte aanraden aan mensen die zonnepanelen overwegen
Andre Alberts
Andre Alberts
1645801817
Dit bedrijf beveel ik voor iedereen aan, komen goed beslagen ten ijs, bij het eerste advies was alles goed voorbereid en konden we direct keuzes maken, offerte was direct en geheel compleet zoals besproken. Ook het plaatsen van de panelen ging perfect, keurige monteurs die zich voorstellen, zeggen wat ze gaan doen en of dat naar tevredenheid is, ook de monteur die binnen alles aangelegd heeft, perfect. Kortom voor zonnepanelen naar dit bedrijf gaan top in uitvoering en in communicatie
kor huberts
kor huberts
1645109726
Alles van A tot Z geregeld. Vanaf moment van advies uitbrengen zeer snel de offerte ontvangen. Even bijstellen en vragen worden heel snel beantwoord en aangepast. Echt een offerte op maat. Keurige monteurs en alles tot volle tevredenheid geplaatst. Ook de nazorg, waar een hoop bedrijven iets van kunnen leren, is top voor elkaar. Een echte aanrader dit bedrijf !!
Fre Olthof
Fre Olthof
1644150405
Goede voorlichting. Keurige medewerkers en alles naar tevredenheid geïnstalleerd. Tevreden met het eindresultaat.
Top bedrijf. Wij zijn zeer tevreden.
Aanrader!Prettig gesprek. Snel de offerte binnen en zeer snel de zonnepanelen op het dak. Goede service ook!Kortom: Een aanrader.
Dit bedrijf is echt een AANRADER!! In alle opzichten heel correct, snel en vriendelijk geholpen.
S.J. Melcherts
S.J. Melcherts
1640510379
Topbedrijf. Zeer goede service. Op telefoontjes gelijk reactie. Plaatsing en begeleiding kan niet beter.
Super tevreden over dit bedrijf, netjes gewerkt en snel! Mijn complimenten!
agnes strikwold
agnes strikwold
1636057292
Goede advisering en prima montage van de zonnepanelen. Klantvriendelijk personeel.
Epko Bult
Epko Bult
1634719169
De bewoners van Het Gebied 5 en 7 zijn erg tevreden over de vooraf-gesprekken, de aanleg van de panelen en de afhandeling. Een prima werkteam: vlot, netjes en attent!Henk Nijnuis en Epko Bult
Zonnepanelen Noord heeft bij ons professioneel en snel zonnepanelen geleverd, Maar op een erg vriendelijke en meedenkende wijze. Zeker een aanrader voor iedereen.
Herman Leusman
Herman Leusman
1634304953
Ik heb een uitgesproken hekel aan mensen die aan mijn huis komen klussen. Ze storen me. Maar zoals de medewerkers van Zonnepanelen Noord werken zou iedereen het moeten aanpakken: Afspraak is afspraak, aardige mensen, stralen deskundigheid uit. En nagenoeg geruisloos zijn mijn panelen geplaatst en geïnstalleerd. Ik zou het zo weer doen. Hulde!
Peter Van wolde
Peter Van wolde
1634213597
Fijne ervaring met dit bedrijf. Goed advies en keurige monteurs. Plaatsen van de zonnepanelen iets gewijzigd op de dag zelf . Ook goede administratieve begeleiding zoals b.t.w. Teruggaaf en uitleg. Zeer tevreden!
Na afspraak en inmeten, gelijk dezelfde dag nog een offerte in de e-mail.Dag zelf erg goed verlopen, met vriendelijke monteurs die weten wat ze doen.Na oplevering geen rommel achterlaten en goede uitleg over werking van het systeem.Aan het einde van de dag wordt je nog teruggebeld door het bedrijf of er nog vragen en of opmerkingen zijn.Dag na plaatsing al aangesloten op Enphase monitoring panelen en afhandeling belasting teruggave.Kortom een goed bedrijf met mensen die weten waar ze mee bezig zijn.Wat kan beter:Interne communicatie wat betreft datum planning.
Danny Ruchtie
Danny Ruchtie
1633330885
Jos Westerink
Jos Westerink
1630580015
De zonnepanelen noord medewerkers hebben prima werk bij ons geleverd. Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van deze heren.
Carmen Boeve
Carmen Boeve
1629784244
Zeer tevreden. Vanaf het moment van uitleg en advies tot aan het leggen van de zonnepanelen.Tevens de administratieve afhandeling en telefoontje of we tevreden waren. Alles prima geregeld.
Geuvert Lolkema
Geuvert Lolkema
1626262482
Eisse. Bus
Eisse. Bus
1626007906
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goed advies gegeven over het plaatsen van de zonnepanelen. Op de dag van plaatsing op advies van monteurs plaats van zonnepanelen iets gewijzigd. Binnen een paar uur was alles geplaatst en begon de teruglevering. Top.
Marleen Postema
Marleen Postema
1625518657
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.Van te voren duidelijke uitleg over de gang van zaken.Alles is volgens afspraak verlopen. Goed gecommuniceerdVriendelijk personeel. Alles keurig geplaatst door vakmensenNa de plaatsing het telefoontje of alles naar wens was verlopen werd door mij zeer gewaardeerdIk beveel dit bedrijf aan
arka aalbregt
arka aalbregt
1624544256
Wij zijn heel blij en tevreden met de gang van zaken bij het aanschaffen, aanbrengen en afhandelen van de zonnepanelen bij Zonnepanelen Noord. Er was sprake van prettige en heldere communicatie.Er werd gewerkt volgens afspraak, spullen werden op tijd geleverd, de monteurs en installateur waren deskundig en zeer klantvriendelijk. Het geheel werd keurig afgewerkt, opgeruimd en vervolgens langsgelopen door de baas. Het is een jong, beleefd, voorkomend en enthousiast team met hart voor de zaak.Wij kunnen Zonnepanelen Noord bijzonder aanbevelen.
Hettie Ouwehand
Hettie Ouwehand
1623828276
Duidelijk en snel advies. Op de dag van plaatsing goede service. Wij zijn heel tevreden!
SCW Stiekema
SCW Stiekema
1623440710
Ik had de keuze op zonnepanelen noord gemaakt vanwege service en luisteren naar klant( wel iets duurder bij een andere) maar erg blij met deze keuze. De jongens hebben keurig werk geleverd en doen er alles aan om de leidingen niet in zicht te krijgen. Toppers.
Ronald Ronald
Ronald Ronald
1623353498
Heel tevreden. Na een klein onderzoekje door de verkoper van het dak ter plaatse werden de gegevens in de meegebrachte laptop ingevoerd. Daarna konden wij de verschillende mogelijkheden met daarbij de opbrengsten, kosten en terugverdientijd zien.De installatie is door een team van vier kundige installateurs binnen een dag gedaan. Na een kop koffie en een halve dag klauteren was het klaar. In de avond konden wij de eerste opbrengs op de Ipad zien.Driedubbel TOP !
Rene Postma
Rene Postma
1621532657
Zeer deskundig gelegd door vakkundige en attente installateurs. Alles zeer vlot en correct aangesloten en een zeer nette prijs. Value for money
Dion Jouvenaar
Dion Jouvenaar
1620359771
Rene Lourens
Rene Lourens
1620335451
Heel goede service. Keurige en eerlijke uitleg. Installatie is snel en goed verlopen. Vriendelijk personeel. Vooral een goede en bijna onzichtbare afwerking.
GJ P
GJ P
1620227237
Vakmensen die goed hun werk doen en met de klant overleggen qua werkzaamheden en dat is prettig en bekwaam. Ook de uitleg van het geleverde Omzetter was duidelijk en de terugkoppeling na een dag via de telefoniste was zeer prettig, hoe alles naar wens was gegaan en als wij nog vragen of klachten hadden. Ook is het goed geregeld dat het bedrijf alles veder afhandelen waar je als klant niet over hoeft in te zitten . Al met al zeer tevreden over Zonnepanelen Noord.
Hans
Hans
1619378555
Prima service van Zonnepanelen Noord! Van offerte tot plaatsen van de panelen. Zeer kundige mensen die gewoon heel goed werk leveren!
Jantina Visser
Jantina Visser
1619193662
Vandaag zijn onze zonnepanelen geplaatst. Ik ervaar het contact zeer prettig, vriendelijk, professioneel en meedenkend. De installatie verliep spoedig, en het waren vriendelijk monteurs! Ik geef jullie 5 sterren, ga zo door!
F. de Smidt
F. de Smidt
1618322129
Zeer tevreden over het gelopen traject van advies tot en met installatie
Jan Burema
Jan Burema
1617904523
Goede service, duidelijke communicatie. De monteurs zijn deskundig en vriendelijk.
Renate Ubels
Renate Ubels
1617301949
Zeer goed en duidelijk overleg nemen de tijd voor je en de uitvoering wordt door vakmannen gedaan netjes te werk en communicatie goed . Zeker een dikke aanrader .
Piet Kruize
Piet Kruize
1616747225
vriendelijk personeel duidelijke uitleg en vakundig uitgevoerd
Dit is een zeer professioneel team met zeer kundige vakmensen. Ook de communicatie is zeer goed. Men staat ten alle tijde klaar voor de klant. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Henk Broekema
Henk Broekema
1615414323
Hele traject m.b.t. de aanschaf en daadwerkelijke plaatsing van de LG zonnepanelen is zeer plezierig, adequaat en deskundig verlopen.Wij zijn zeer tevreden over het zaken doen met het bedrijf Zonnpanelen Noord en bevelen het bedrijf aan indien de aanschaf van zonnepanelen wordt overwogen.
DutchGamingXXL
DutchGamingXXL
1615387022
Werken super netjes, zijn zeer klant vriendelijk en denken met je mee! Lopen niet weg voor eventuele obstakels en zijn echte doorpakkers. Zeker een echte aanrader als u zonnepanelen wilt.Groeten Erik de Jonge
Jork Bolt
Jork Bolt
1613212716
Perfect werk afgeleverd. Zeer professioneel aangepakt. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!!! Bedankt.
Andy Rijskamp
Andy Rijskamp
1612529553
Uitstekende service, goede communicatie, deskundige vriendelijke monteurs!
Zeer spontaan, meedenkend, positief personeel en inspirerend bedrijf! In september 2020 'dakinspectie' gehad, plus advies/voorstel aanschaf zonnepanelen. Heel plezierig gesprek, meteen plaatsingsdatum gepland. Doordat subsidie iets langer uitbleef, werd er zeer coöperatief meegedacht en werd plaatsingsdatum vooruitgeschoven, omdat wij enigszins huiverig waren in Corona-tijd om 'voor te financieren'. Het daadwerkelijke plaatsen zat een beetje tegen en van beide kanten uit, was het een beetje inschikken. Niet geheel tevreden een terugkoppeling gegeven, Zonnepanelen Noord, was hierin heel open, inlevend en meegaand! Meteen werd oplossingsgericht meegedacht, nieuwe afspraak ingepland om te kijken, hoe het e.e.a wel naar tevredenheid zou kunnen worden opgelost. Met betrekking tot de nota, hoefde er nog NIET betaald te worden! Wij waren immers nog niet geheel tevreden, echter was er bij Zonnepanelen Noord wel het vertrouwen in ons, dat wij al een BTW aanvraag konden indienen! Wij vonden dit zo coulant en waardevol! Uitleg over de werking van de app ed. ook duidelijk, die konden wij ook al heel snel gebruiken, zodat we toch wel al konden bekijken hoeveel energie we opwekten/leverden; fijn! Gistermiddag is na volle tevredenheid het herstelwerk uitgevoerd, door wederom enthousiaste mensen. Zonnepanelen Noord; een echte aanrader dus!
Hink Lamain
Hink Lamain
1611693985
Perfecte uitleg bij het kiezen van de meest geschikte installatie.Goede begeleiding met het aanvragen van Subsidie en BTW teruggave.Erg vriendelijke installateurs en elektricien. Erg goede service en uitleg.Alles ondanks sommige tegenslagen tijden het installeren alles keurig achtergelaten.Erg tevreden.
Frits Bock
Frits Bock
1611688218
Ik ben bijzonder content. Er straalt van deze mensen af hoezeer ze hun best doen om het goed te doen. Dit bedrijf is de Jonnie Boer onder de zonnepanelen-bedrijven.
Jaap Huttinga
Jaap Huttinga
1611575707
Zonnepanelen NoordPrima zaak hele goede service en zeer behulpzaam.Grote klasse en zeer bekwaam en vlot.Grijpt van mij een hele dikke TIEN.
Zeer tevreden over dit bedrijf.De zonnepanelen geinstalleerd door professioneel en erg (klant)vriendelijk team. Meedenkend en flexibel: op de plaatsingsdag waren nog wijzingen mogelijk. Klaar in 1 dag. Bij vertrek werkte alles naar behoren. Naderhand werd nog even gebeld of er nog vragen waren.Van begin tot eind overleg en duidelijke communicatie.Wij raden dit bedrijf aan.
Karin Smalbil
Karin Smalbil
1610453560
Gerben Bonthond
Gerben Bonthond
1610093149
Snelle samen werking, goede prijs verhouding.Vriendelijke monteurs die geen rommel achter laten. Alles word netjes opruimt. En nadien krijg je een complete uitleg hoe alles werkt.
Henk Schoonbeek
Henk Schoonbeek
1609876223
Heel tevreden over zonnepanelen noord. Offerte duidelijk. Uitleg duidelijk. Plaatsing van de zonnepanelen vlg planning. Zeer bekwame monteurs. Komen afspraken na. Topbedrijf.
Anton Huisma
Anton Huisma
1607327683
Zeer tevreden over dit bedrijf. Leveren netjes werk en volgens afspraak .
Johan Panneman
Johan Panneman
1607180732
wij waren zeer tevreden over het team van zonnepanelen noord, ( zowel de verkoop als de monteurs) de jongens die het installeerden waren vakbekwaam uiterst vriendelijk en werkten ook nog netjes. Binnen 1 dag alles geïnstalleerd. Ook werden wij nog op het einde van de klus gebeld als alles goed en naar wens was verlopen. Een bedrijf om aan te raden.
Jeffrey Schat
Jeffrey Schat
1606004518
Lowie Bodde
Lowie Bodde
1605969900
Tsjerk Nijholt
Tsjerk Nijholt
1605196653
Goed en verhelderend gesprek, duidelijke informatie.Installatie verliep uiterst aangenaam, alles in overleg en netjes aangelegd.Absolute aanrader
Sylvia Pikkert
Sylvia Pikkert
1605085777
Een top bedrijf!Van offerte tot plaatsing en afhandeling van administratie (btw teruggave, koppeling netwerkbeheerder en app voor op je telefoon), alles wordt geregeld.Vriendelijke, kundige jongens hebben de plaatsing in een halve dag gedaan.En uiteindelijk nog een telefoontje of we tevreden zijn en dat we met vragen altijd terecht kunnen.Kortom, zeer tevreden!
Thecla
Thecla
1605080791
Topbedrijf !!Henk met een no-nonsence verhaal over de door hun geleverde panelen, en de supersnelle plaatsing (binnen een week) door Rutger, Aswin en Diego.Wat een superteam en wat een prachtige grote zonnepanelen.Ik kan dit bedrijf met volle tevredenheid aanraden.
Erg goed geholpen. Van offerte traject tot aan plaatsen goed erg goed bevallen. De mannen die de panelen kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en prettig in de communicatie. Een aanrader dus!
Erwin Groen
Erwin Groen
1604677651
Leuke vriendelijke mannen die genoeg info geven over de installatie en montage. Alles super goed afgeleverd.
Marieke Bodewes
Marieke Bodewes
1604165406
Uitstekend geholpen, zowel in het offertetraject als bij het plaatsen van de zonnepanelen. Ik raad het iedereen aan die ook zijn steentje wil bijdragen aan een duurzamer milieu en wil investeren in zijn/haar toekomst. Medewerkers zijn erg vriendelijk en zijn klant gericht.
Ontzettend goede service, leuke monteurs die goed meedenken. Fijn om zo goed geadviseerd te worden door mensen die echt weten wat ze doen. Kortom van top tot eind goed begeleid door Henk en zijn collega's.
Lodie Hemmes
Lodie Hemmes
1602758050
Monteurs leveren goed en correct werk, alles zeer netjes gemonteerd en na afloop alles keurig netjes achter gelaten.Systeem werkt goed.Top bedrijf !!
Henk Norder
Henk Norder
1602520188
Heel tevreden over de snelheid en het werk van het team.
Jak Oosting
Jak Oosting
1602424853
Goede samenwerking, zeer prettig bedrijf!!
Alles erg netjes en volgens afspraak aangelegd. Kortom erg tevreden.
Stefan Feenstra
Stefan Feenstra
1601035861
Zonnepanelen Noord gevraagd of ze een offerte konden maken voor onze woning. Binnen een paar dagen kon er al een afspraak gemaakt worden om te kijken naar de mogelijkheden. Daarbij werd alles duidelijk uitgelegd. Andere bedrijven namen niet de moeite om langs te komen of konden pas over een paar maand langskomen voor advies.De dag van plaatsing is goed verlopen. De panelen zijn zeer netjes geplaatst. De bekabeling is netjes weggewerkt.Al met al zeer tevreden.
andre mulder
andre mulder
1600439400
Goede service, komen hun afspraken na en vakkundig personeel. Zonnepanelen binnen 1 dag geplaatst en werkend! Leuk bedrijf om zaken mee te doen.
René Slagter
René Slagter
1600436886
Zeer tevreden over de snelle en vakkundige installatie van onze zonnepanelen. De panelen staan perfect en de omvormer is mooi weggewerkt in de schuur. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen!
h wiersma
h wiersma
1599816237
We zijn erg tevreden. Medewerkers waren prettig in de omgang, goed in informatievoorziening en netjes in hun werk. (onder begeleiding van klassieke muziek)
Albert Norder
Albert Norder
1599463046
Super goed bevallen, alles wordt netjes geïnstalleerd en iedereen neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Na installatie wordt alles netjes weer opgeruimd. Ik ben zeer tevreden over de prestatie van ons systeem zelfs als er weinig zon is.
ximosaabye
ximosaabye
1599332649
Sinds een maandje de panelen op het dak. Zeer blij mee. Zonnepanelen Noord is een absoluut aanrader. All-in prijs is af te spreken, levering conform afspraken, kundig en vriendelijk personeel. En 's avonds nog even telefoontje of alles naar wens was verlopen. Gewoonweg super.
Alles tip top in orde! Een zonnepaneel werkte niet goed werd gelijk opgelost echt super
Floris Wasser
Floris Wasser
1599129171
Goede service, komen afspraken na. Zeer tevreden.
Vandaag onze zonnepanelen gekregen. We zijn zeer tevreden over de vooraf verkregen informatie, de installatie en het persoonlijke contact met ons als klant. We hebben er vertrouwen en dat , mocht er in de toekomst vragen of problemen zijn, we bij Zonnepanelen Noord goed geholpen zullen worden.
Erik Kuijper
Erik Kuijper
1598452588
Zonnepanelen Noord is een absolute aanrader! Frank is langsgekomen om mijn wensen door te nemen en heeft op basis hiervan perfect advies gegeven. Na akkoord op de offerte konden ze zelfs eerder langs komen dan gepland was! Op de dag van installatie hebben zijn mannen ontzettend netjes en hard gewerkt, ook na afronding helpen ze je met vragen. Zoek niet verder en ga voor Zonnepanelen Noord!
Fridtjov Bakker
Fridtjov Bakker
1598381663
Prima service, advies, scherp tarief en vrije keuze in panelen en omvormers. Geen uitgebreide verkooppraatjes, maar gewoon een goed en duidelijk voorstel.Dag van installatie verliep uitstekend. 's morgens kwamen er 2 sympathieke mannen om de panelen op het dak te leggen en rond de middag kwam een 3e collega de elektra in huis aanpassen. Netjes gewerkt en alles opgeruimd achtergelaten met een duidelijke uitleg over de installatie.Nu wachten op een goed aantal zonuren!
simon walker
simon walker
1597955915
het zijn zeer vakkundige mensen, uiterst vriendelijk en prettig in omgang.het werk wordt zeer professioneel uitgevoerd, duidelijke tekst en uitleg, echt topwerkhet enige wat ik zelf gedaan heb is koffiezetten voor de jongens :)Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen
Marnix Labberte
Marnix Labberte
1597670070
Begin juli panelen laten plaatsen door een goed team van mannen van Zonnepanelen Noord. Gesprekken vooraf, offerte en begeleiding was erg goed tijdens en na de klus. Ze hadden de juiste oplossing voor onze stroom uitdaging richting de meterkast; waar andere bedrijven vastliepen of onnodig complex wilden doen. Kwalitatief bedrijf met leuke gasten die afspraken nakomen en goede service leveren! Kan me voorstellen dat het apart klinkt, maar het is toch echt zo, ik heb geen feedback aan de heren. Dank, de boel snort prima.
Susan Duiverman
Susan Duiverman
1596397437
Sinds twee weken hebben wij zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. De installatie verliep vlot en netjes, en er werd fijn meegedacht over plaatsing van de omvormer en het zo netjes mogelijk wegwerken van de kabels. We hebben mooie zwarte panelen zonder rand, wat er erg mooi uit ziet. Super tevreden, bedankt voor de goede service. Op naar veel zonnige dagen!
Klaas Venekamp
Klaas Venekamp
1596370202
Waren op zoek naar zonnepanelen en daarvoor verschillende offertes gevraagd. Ook bij Zonnepanelen Noord. Andere offertes waren op zich ook niet verkeerd. Maar hier kwam Henk op bezoek en had goed voorwerk gedaan, geluisterd naar onze wensen. Goed de situatie bekeken en uitgelegd hoe ze werken en dat ze gaan voor kwaliteit en goede afronding. Hij kwam met een voor ons prima advies en offerte. Ik hoef niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten maar ik wil een goed gevoel hebben als ik met een toch wel forse investering met íemand in zee ga. Die indruk kregen we en dus gekozen voor Zonnepanelen Noord.Ze konden op korte termijn ijn plaatsen. Afgelopen week zijn ze geplaatst. De jongens die kwamen hebben dat super mooi en heel netjes gedaan. Ze gaven uitleg over wat ze deden en toen ze weggingen werkte alles geen rommel achter gelaten zelfs boorgruis opgeleverd alle kabels strak en netjes weggewerkt. Zijn er heel blij mee en heel content met de keuze die we gemaakt hebben voor Zonnepanelen Noord.Berkenweg 32in Hoogezand
Lizet vd Laar
Lizet vd Laar
1595494561
Alles ging naar wens, de panelen zijn geplaatst door vriendelijke en hardwerkende heren. Ook van te voren een goeie uitleg gehad, Wij zijn heel tevreden en raden Zonnepanelen Noord zeker aan !
Dennis
Dennis
1595316650
Wij zijn zeer tevreden met zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. Er werd met ons mee gedacht en voor vragen konden en kunnen we altijd terecht. Niet van die standaard antwoorden aan de telefoon, maar mensen die weten waar ze het over hebben.Duidelijke offerte, snelle aanpak, (bijna) vlekkeloze installatie door een vakkundig team. (de Coax-kabel van onze tv werd geraakt tijdens de werkzaamheden), maar dit hebben ze keurig opgelost. Na ons hebben ook 4 buren zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen-Noord.
Harry Huizing
Harry Huizing
1595160714
wij zijn tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen ondanks de tussentijdse regen.
Van eerste tot laatste contact alles perfect geregeld en nagekomen zoals afgesproken. Prima bedrijf!
Shadow_NL71
Shadow_NL71
1594364790
Hallo, ik ben heel tevreden over Zonnepanelen Noord.Goed contact, Vriendelijke , en weten waar ze het over hebben geen verkoop praatjes. werk in huis heel goed gedaan , meedenkend, netjes.Zonnepanelen noord is een aanrader!! top.
j mulder
j mulder
1594231768
Frank van Trigt
Frank van Trigt
1593803683
Top bedrijf!
Willie Hulshof
Willie Hulshof
1593690917
Wij raden Zonnepanelen Noord aan! Gewoon een goed en eerlijk advies. Ook de heren van de montage hebben geweldig werk geleverd en alles is goed met ons overlegd, Rutger, Frank, Klaas en Jimmy super bedankt!! Ook Henk bedankt voor het installeren van de app.Groet fam Hulshof Wildervank.
Vanaf het begin (gesprek + offerte) tot het eind (aanvraag BTW teruggave) een zeer correct bedrijf om plaatsing van zonnepanelen door te laten uitvoeren. Alle medewerkers stralen plezier en kunde in hun werk uit en werken zeer efficiënt aan de plaatsing en aansluiting van de zonnepanelen. Zeer aan te bevelen!
Thea Keverkamp
Thea Keverkamp
1593093516
Heel snel een prima offerte gekregen en goed advies. Omdat we natuurlijk veel te laat met de keuze voor zonnepanelen waren wilden we graag zo snel mogelijk de panelen op ons dak en dat is gelukt. Mannen dachten goed mee en werkten keurig netjes, en dat op de warmste dag van het jaar tot nu toe, petje af!
Arjen Koers
Arjen Koers
1592825997
Goed advies en een keurige prijs. Perfecte service, in verband met weersomstandigheden is de installatie nog in dezelfde week herpland. Installateurs zijn professioneel, snel en netjes.
Isaac Bos
Isaac Bos
1592823250
Prima afgehandeld.
Teun Bolhuis
Teun Bolhuis
1592431815
Zonnepanelen Noord bv heeft prachtig werk afgeleverd! De adviseur was gewoon eerlijk over alle zaken en stak niks onder stoelen of banken. Ook de montage ging erg snel en soepel. Petje af voor de monteurs. Dat alles voor een prima prijs! Zeker aan te raden 🙂
Ben de Haan
Ben de Haan
1592233131
Na te hebben getwijfeld of we zonnepanelen moesten laten installeren, is het er toch van gekomen. Gelukkig is de look van zonnepanelen de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan, want we wilden niet van de zilverkleurige platen op ons dak. Na een vriendelijk en informatief intakegesprek hebben we besloten met Zonnepanelen Noord in zee te gaan. Door dat getreuzel van onze kant hebben we wel de record maanden april en mei gemist, maar we hopen nog vele zonnige dagen mee te maken.De mooie zwarte panelen zijn door Zonnepanelen Noord voor een nette prijs keurig op de afgesproken dag geïnstalleerd. Nette, vriendelijke medewerkers die zich allen even voorstelden. In goed overleg de meest ideale plaats voor de omvormer bepaald en alle kabels hiervoor zijn keurig weggewerkt. Ook de panelen werden met uiterste zorg geplaatst, netjes in lijn met de dakpannen. Na afloop van de werkzaamheden werd alle rommel opgeruimd en meegenomen. Laat de zon maar schijnen!
Snelle levering. Goede communicatie. Vriendelijke verkoper en installateurs. Betrouwbaar. Actieve houding en reacties. Mijn complimenten.
Sandra v w
Sandra v w
1591368570
Zeer kundig bedrijf. Zowel in het advies geven als plaatsen van de zonnepannelen en vervangen van de meterkast. Vriendelijke medewerkers die zeer verzorgt de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Klantvriendelijk en komen alle gemaakte afspraken na.
H Kreeft
H Kreeft
1590820457
Super goede service. Goede uitleg als je de kabels op een speciale plaats wilt laten lopen dan is dit geen probleem. Alles weer netjes achter gelaten. Vriendelijk bedankt Zonnepanelen Noord.Familie Kreeft
bea mom
bea mom
1590700808
Goede en op een prettige manier informatie gekregen tijdens het intake gesprek, vervolgens besloten om 18 panelen te laten plaatsen.Tijdens het plaatsen van de panelen werd op een duidelijke wijze info verstrek en uitleg gegeven.Heb dit als zeer prettig ervaren.mvg. fam Mom
ard stoffels
ard stoffels
1590586066
Dit bedrijf doet zijn uiterste best het naar je zin te doen. Precies werk en geen Franse slag. De panelen lagen niet recht volgens Rutger, de verantwoordelijke, en dus opnieuw stellen. Kwam eigenlijk door de constructie van het dak, maar daar werd geen genoegen mee genomen, ook al zei ik dat ik het niet erg vond. Fijn personeel en keurig gewerkt. Medewerking bij BTW teruggave, kortom alle lof voor Zonnepanelen Noord.
Bauke Schievink
Bauke Schievink
1590521375
Een tijdje terug een set van 29 zonnepanelen laten plaatsen. Het hele traject verliep erg prettig. Het begon met een goed plan en er werd snel op vragen gereageerd. Ook bieden ze een goede prijs. We kwamen uit op 27 panelen, gedeeltelijk op een schuin dak en gedeeltelijk op een plat dak. De installateurs waren erg flexibel en tijdens het installeren hebben we nog plaats gevonden voor twee extra panelen. Ook kwamen ze tijdens de installatie nog met suggesties om het geheel er esthetisch beter uit te laten zien. Al met al een goed gevoel, en een goed werkende installatie, tegen een scherpe prijs. Zeker aanbevolen.
Arco Kors
Arco Kors
1589558674
De werknemers hebben een fijn stukje vakwerk afgeleverd. Snel en deskundig gewerkt, betrouwbaar, klantvriendelijk en geen rotzooi achter gelaten. Alles opgeruimd. Vanaf het begin geen dwingende verkoper of vertegenwoordiger. Transparant en geen addertje onder het gras. Ik zal ze in ieder geval aan een ander aanraden.Gr Arco Kors
Hans Wee
Hans Wee
1589550047
Een no nonsense aanbieder voor een zonnepanelen installatie. Scherpe prijs. Konden leveren in Coronatijd. Alle afspraken netjes nagekomen. De installatie strak gemonteerd. Een extra paneel voor een mooier aanzicht van het geheel, werd tegen inkoopprijs geleverd.
T.w. Koster
T.w. Koster
1589310328
Op maandagmorgen (regen en windstoten) kwamen de heren aanzetten, vriendelijk maar op 1,5 meter afstand. Het opgestelde plan paste niet maar in goed overleg was zo een alternatief gevonden. Moet er tenslotte ook een beetje strak uitzien. Blijkt toch maar weer dat panelen heel verschillend kunnen zijn, bij ons in de omgeving krijgen ze 10 panelen op het bovenste dak maar dat gaat met dit type niet lukken, 7 was het maximum maar dat zou er niet strak uitzien. 6 op het bovenste dak en 2 op het onderste paste wel.De kabels zijn weggewerkt onder de pannen en gaan via het cv hok naar de meterkast, prima oplossing en het werkt ook direct, alleen de dag erna geen zon natuurlijk :-).prettig en vriendelijk, wij zijn tevreden
12 Zonnepanelen laten plaatsen op woonhuis. Uitstekend uitgevoerd.
Harry Blaauw
Harry Blaauw
1588775889
Uitstekend bedrijf. Medewerkers werken netjes, hard en efficiënt. Het moet niet alleen goed werken, maar ook er goed en netjes uitzien. Daar zorgden de medewerkers van zonnepanelen noord goed voor. Dikke pluim
Hm Hogenberg
Hm Hogenberg
1588589374
Begin april onze zonnepanelen gekregen.Heel tevreden en goed contact van begin tot eind bedankt 👍🔝
Erg tevreden. Vakkundige mensen goede service.
Rene Huizing
Rene Huizing
1588181848
Henk Meijer
Henk Meijer
1587745927
Ik kan niks anders zeggen dan dat het een top bedrijf is.Echt vakwerk het personeel is vriendelijk en geeft goed uitleg en ze komen hun afspraken na daarom geef ik 5 sterren.Gr HenkEcht een aanrader
bedrijf denkt goed mee, zeer deskundig, werkt erg netjes en de medewerkers zijn erg vriendelijk
Hilda Antonides
Hilda Antonides
1587561250
Afgelopen maandag hebben wij zonnepanelen op ons dak gekregen. Deze zijn geinstaleerd door Zonnepanelen Noord. We zijn tevreden. Er is netjes en zorgvuldig gewerk. We hebben een goede uitleg gehad en ondanks de coronatijd is alles goed afgehandeld. Nogmaals tevreden.
Filip Baas
Filip Baas
1586443056
Advies en installatie prima georganiseerd! Netjes in omgang kortom zeer goed gevoel bij gehad in voorbereiding en dat pakte ook zo uit. Ze liggen er mooi op en leveren al mooi wat op.
karl tamerus
karl tamerus
1586252288
Panelen liggen er mooi op en alles is keurig netjes afgewerkt!!
BKJ vd Laan
BKJ vd Laan
1586248262
Herman Ansingh
Herman Ansingh
1585842068
Vandaag zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst. We zijn zeer tevreden met het plaatsen en de afwerking van de zonnepanelen. Ook was het zeer vriendelijk personeel. Ondanks de coronacrisis regels is alles super verlopen.
Ronald Schipper
Ronald Schipper
1585348410
Goed advies en prettig installatieteam. Laat de zon maar komen.
André Hamstra
André Hamstra
1585135790
3 januari de zonnepanelen laten plaatsen op mijn bedrijfspand. Een dikke tien voor Zonnepanelen Noord. Een super begeleiding, van begin tot en met einde van het proces. Ik kan Zonnepanelen Noord iedereen aanraden!
Wilhelm Timmer
Wilhelm Timmer
1584440023
Jan Pikeur
Jan Pikeur
1583958657
Op onze nieuwe gasloze woning direct zonnepanelen van Zonnepanelen Noord laten leggen. De prijs was al goed, de kwaliteit blijkt ook super te zijn, erg blij mee!
Roelof.B
Roelof.B
1581261803
na vele speurwerk op het net ben ik bij zonnepanelen Noord terecht gekomen.een prima gesprek met de eigenaar van het bedrijf zijn we tot de conclusie gekomen om met hun verder te gaan. dus de zonnepanelen besteld en een datum gepland. 29 jan 2020 was het dan zover. Op het afgesproken tijd waren idd de medewerkers er. ondanks het slechte weer {bij vlagen} waren de monteurs goed gehumeurd en bleven ze netjes werken. ook binnenshuis is alles super netjes afgemonteerd . Ook de btw teruggave is gelijk geregeld. bij nader inzien van mij nog 1 paneel bijbesteld die nog geplaatst moet gaan worden maar het systeem werkt nu al super naar behoren. dus? laat de zon maar schijnen haha. al met al een super tevreden klant.
Peter Nijmeijer
Peter Nijmeijer
1576321471
Super service
Ineke Bergsma
Ineke Bergsma
1576320670
De samenwerking als zeer prettig ervaren. Ze ontzorgen je echt volledig. Bedankt voor de zonnepanelen installatie! We houden contact voor onderhoud in de toekomst!
Mark Verhoeven
Mark Verhoeven
1571433785
Was fijn om zaken te doen met dit bedrijf. Zijn alle afspraken netjes nagekomen. Heb nu ook mijn onderhoud hier.
Ro Bro
Ro Bro
1571387459
Professioneel bedrijf met goede prijzen en een snelle levering. Aanrader.
Albert Norder
Albert Norder
1563474149
Super gelopen alles, van de informatie thuis tot aan de installatie, de monteurs werken netjes en professioneel, een dikke 10 voor zonnepanelen noord Tynaarlo
Zonnepanelen volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Binnen 1 dag gemonteerd en vanaf toen werkt alles prima, sindsdien genieten we met volle teugen van de geleverde KWh-tjes.Het personeel was erg vriendelijk en mede deelzaam. Ik weet geen verbeterpunten te noemen. Ik beveel deze firma dan ook zeker aan!
Irma Osinga
Irma Osinga
1558206558
Fantastische service, goed contact over de zonnepanelen en kosten. Ook na de plaatsing van de zonnepanelen kregen wij een snelle reactie op wat vragen. Misschien niet de allergoedkoopste, maar zeker voor de service zal ik bij een volgend huis mijn zonnepanelen hier halen. Het is immers een goede investering!
Anja Oving
Anja Oving
1557429830
Wij hebben drie offertes gehad ivm plaatsen 10 zonnepanelen.Hierbij was de offerte van Zonnepanelen Noord financieel het aantrekkelijks.Daarnaast sprak ons de benadering door personeel van dit bedrijf het meest aan.Op 7 mei 2019 werden 10 zonnepanelen geplaatst door Zonnepanelen Noord.Kreeg voor de plaatsing een compleet stappenplan wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren.Plaatsing is snel, netjes en vakkundig uitgevoerd.Zeer tevreden.
Rick Van Zand
Rick Van Zand
1554487126
Aardige gasten. Prima prijs. Top service!!
Geert Venema
Geert Venema
1554235538
Vorige week zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Noord.Na 4 offertes te hebben ontvangen heb ik gekozen voor Zonnepanelen Noord. De panelen zijn geplaatst door vriendelijke jongens met kennis van zaken. De internetaansluiting was echter een probleem aangezien er geen poort meer vrij was in mijn modem. Wat ik erg fijn vond is dat dit probleem de volgende dag keurig netjes is opgelost door 1 van de medewerkers door middel van een switch waarna de verbinding snel was gemaakt. Klasse jongens bedankt!
Kris Oosting
Kris Oosting
1554043346
Via een zonnepanelen vergelijkingswebsite ben ik terecht gekomen bij Zonnepanelen Noord. Vanaf het eerste telefoontje was het contact aangenaam. Na het maken van een afspraak is één van de mannen van Zonnepanelen Noord langsgekomen om de mogelijkheden te bespreken en mij te adviseren.Ik wist al aardig wat van zonnepanelen en was dus goed voorbereid. Echter werden mijn vragen keurig beantwoord. Voor één vraag werd even telefonisch overlegd met de installateur en kon die vraag ook worden beantwoord. Toen ik ook blij was met de prijs, is het direct in orde gemaakt. De zonnepanelen zijn enkele weken later gemonteerd door professionele installateurs die ook goed communiceerden.Tot nu toe dus erg tevreden over de geboden service en prima prijs. Ook na de installatie is het contact goed en de extra service voor mij een uitkomst.Mannen, ga zo door!
js_loader

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK