Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten. Onze all-in service voor zonnepanelen in Groningen en Drenthe staat voor kwaliteit en precisie werk. Dit komt naar voren in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 5 sterren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Ronald van der Meer
Ronald van der Meer
20:42 01 Oct 22
Nemen geen contact op voor oriënterend gesprek terwijl dat wel is toegezegd.
Hans
Hans
16:56 23 Sep 22
Blij met de panelen professioneel geïnstalleerd, hadden alleen tijdens de offerte realistischer beeld mogen schetsen van de opbrengst. Die ga ik bij lange na niet halen.
jos kerstholt
jos kerstholt
13:35 23 Sep 22
Uitermate tevreden over zonnepanelen noord. 20 panelen laten plaatsen. Het hele traject van aanvraag tot levering is perfect verlopen.
Berend Grave
Berend Grave
10:21 22 Sep 22
PJ Huls
PJ Huls
07:19 17 Sep 22
Geheel volgens afspraak en omdat de levertijd lang is, even voordat ze langskomen nog even contact. Installatie ging vlot, vriendelijk en vrijwel na de uitleg leverde de installatie al aan het net. Dank jullie wel.
Rianne S
Rianne S
17:48 16 Sep 22
George Homs
George Homs
10:12 26 Aug 22
Het team van zonnepanelen noord heeft ons verrast met zeer goed advies qua plaatsing van de panelen. Niet zozeer de mooiste ligging, echter wel met de grootste opbrengst van de panelen. Dank hiervoor. Tevens is de omvormer op een mooie plaats in de garage geplaatst en is de bedrading mooi weggewerkt doordat de kabels onder de vloer richting meterkast is aangebracht.De mannen waren zeer vriendelijk en namen alle tijd voor uitleg en overleg.Nogmaals dank voor jullie inzet.
Carla van den Berg
Carla van den Berg
18:17 20 Aug 22
Geweldig fijn bedrijf, professioneel en aardig, denkt met je mee en levert mooi werk af, belastingtechnisch wordt ook alles voor je geregeld. Zeer tevreden.
Jochem Janssens
Jochem Janssens
17:29 13 Aug 22
Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord!20 zonnepanelen laten voor een nette prijs en het kon ook snel geplaatst worden.Na de installatie deed zich er een probleem voor in 1 van de groepen in de meterkast. Dit was niet iets waar Zonnepanelen Noord in mijn ogen iets aan kon doen, maar ze wilden het hoe dan ook voor ons oplossen. In eerste instantie een noodoplossing gevonden en zelfs in het weekend kwamen ze langs om het probleem op te sporen en op te lossen. Dat is nog eens service te noemen 👌🏻
marcel meints
marcel meints
15:19 08 Aug 22
Vooraf duidelijke uitleg over wat en hoe de panelen geplaatst gingen worden. Ook tevreden over de plaatsing zelf. De installateur deed zelfs het extra stapje om de bekabeling zeer netjes weg te werken. Panelen wekken ook naar verwachting op.
Rick venema
Rick venema
18:46 03 Aug 22
Goed geholpen met het kiezen van het aantal panelen en de plaatsing van de omvormer. Ook de installatie is snel en voorspoedig verlopen met monteurs en installateurs die goed weten waar ze mee bezig zijn. Al met al een goede ervaring en zeker aan te bevelen!
Susanne Van den Berg
Susanne Van den Berg
12:24 26 Jul 22
Wat een super service. Denken tijdens het voortraject goed met je mee. Installatie en afwerking is heel erg netjes. Wij zijn zeer tevreden
Peter Vogelzang
Peter Vogelzang
17:46 22 Jul 22
Alles perfect geregeld.,en duidelijke uitleg.
Maarten Vos
Maarten Vos
20:08 14 Jul 22
Update 14-7-22:Nav mijn review is er direct op prettige manier contact gezocht met excuses voor hoe het verlopen is en komt het bedrijf binnenkort toch langs om te beoordelen wat er mogelijk is . Erg fijn .Eerdere review:Vandaag stond een afspraak voor een adviesgesprek gepland voor zonnepanelen op ons dak en voor ons tuinhuisje. De afspraak is 13 juni gemaakt. Zojuist, dus op de dag van de afspraak (!), werd ik gebeld met de mededeling dat ons dak niet geschikt is voor zonnepanelen en dat men geen panelen levert voor tuinhuisjes. Dat laatste is heel vreemd, omdat ik die vraag expliciet heb gesteld bij het maken van de afspraak. Op de vraag of dit alles niet eerder had kunnen worden gemeld is het antwoord dat het smoordruk is. Dat kan best zo zijn, maar ik heb het ook druk en mijn agenda hiervoor vrijgehouden. Vertegenwoordiger van het bedrijf leek daar geen boodschap aan te hebben. Erg onprettig. Had dit allemaal ook graag eerder geweten.
Wim
Wim
16:50 24 Jun 22
Goeie service tegen een scherpe prijs.
AB van der Ree
AB van der Ree
16:04 21 Jun 22
Gebeld en binnen enkele dagen contact met vertegenwoordiger alles goed doorgenomen, duidelijk en offerte in de mail. Plaatsing, top monteurs keurig en netjes geplaatst daarnaast alles opgeruimd en uitleg werking . After sales, dag later gebeld door Zonnepnalen Noord of alles na wens was en bij vragen kon je ze altijd bellen. Ben zeer tevreden, goed en betrouwbaar bedrijf. Top
Patrick Bouwkamp
Patrick Bouwkamp
09:17 17 Jun 22
Geweldige service en erg vriendelijk
Martijn Juurlink
Martijn Juurlink
05:55 14 Jun 22
Paula Hulzebos
Paula Hulzebos
18:02 25 May 22
Heel nette en vriendelijke mensen. Service boven verwachting. We zijn erg blij met onze zonnepanelen!
Radjindre Ramdhani
Radjindre Ramdhani
17:03 23 May 22
Recent een mooie offerte gehad voor het plaatsen van tien zonnepanelen op het dak van mijn eengezinswoning. Intake/voorlichtingsgesprek was perfect. Antwoord op elke vraag en in duidelijke woorden. Zelfs een a-technicus als ik kon alles volgen. Binnen drie weken offerte, goedkeuring en plaatsing. Keurig op tijd, precies volgens afspraak, na oplevering geen rommel en troep die ze achterlieten, zelfs kwam de heer die de offerte had gemaakt nog checken, of alles goed was gegaan en of alles duidelijk was. De btw teruggave doen zij zelf voor de klant, een service/onderhoudscontract is af te sluiten voor een luttel bedrag van iets meer dan 3 euro per maand. DEZE HELE OFFERTE, PLANNING, TEKST, UITLEG EN UITVOERING LIEP ALS EEN GOED GEOLIEDE MACHINE!! EEN TIEN PLUS! Een voorbeeld voor andere ondernemingen/bedrijven. Nog iets: toen ze hoorden dat ik was opgegeven door de artsen en dat ik het huis in een perfecte staat voor mijn kinderen wilde achterlaten, hebben ze de plaatsing met 4 maanden vervroegd! Dit is zo sociaal, waar vind je dat tegenwoordig nog?
B Bolhuis
B Bolhuis
12:33 19 May 22
Eerst 1 Ster gegeven, wegens niet nakomen van afspraak voor een offerte van Zonnepanelen voor twee verschillende adressen. 8 weken gewacht voor er iemand langs kon komen.Had ik begrip voor het zijn immers drukke tijden. Op de afspraakdag kwam er echter niemand. Zelf moeten bellen waar men bleef. Tevens was de oplossing met de telefoniste totaal niet toereikend en was deze verre van proactief.De directeur heeft hier kennenlijk lucht van gekregen en is direct in zijn auto gesprongen met twee grote bossen bloemen om de zaak vlot te trekken.Al met al is de zaak meer dan goed opgelost. Zeer netjes!Nogmaals dank heer Reder.
Betsy Foekens
Betsy Foekens
14:21 20 Apr 22
Afgelopen vrijdag zijn onze zonnepanelen geplaatst. Alles is zeer naar onze wens verlopen!S.Foekens
Daphne van Amerongen
Daphne van Amerongen
10:44 20 Apr 22
Professioneel, vriendelijk en kundig in het traject voor aanschaf van zonnepanelen. Goede en duidelijke uitleg en erg prettig in het contact. Hier wordt een mens blij van. Dit team is een aanrader!
Johan Schriemer
Johan Schriemer
10:43 20 Apr 22
Super bedrijfGoed geïnformeerd vriendelijk en vakkundig personeel die het perfect hebben geïnstalleerd .
H. Blijham
H. Blijham
15:28 16 Apr 22
Zeer tevreden over de informatie vooraf, de uitlag aan huis en de gestuurde offerte. De montage en aansluiten verliep vlot door leuk en deskundig personeel. Kortom, een aanrader.
T Feunekes
T Feunekes
19:23 30 Mar 22
Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord! Van begin tot eind was het een prettig en correct contact met verschillende medewerkers. Monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Bedrijf komt afspraken na. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Q vdv
Q vdv
10:24 25 Mar 22
Leendert
Leendert
15:23 24 Mar 22
Offerte bevestigd, alleen krabbelen ze nádat ik het document heb ondertekend terug. Ze willen het 600euro duurder maken! Jammer want de actie bij de IKEA is nét verlopen.Nu val ik door hun inconsequente gedrag tussen wal en schip.
Ernst Hut
Ernst Hut
19:26 23 Mar 22
Super service! Snel geholpen en netjes gewerkt! Paneeltjes liggen er keurig bij!
M.S. Metiary
M.S. Metiary
12:53 17 Mar 22
Heel prettig contact. En erg klantgericht/-vriendelijk!
Luit Wilbrink
Luit Wilbrink
12:56 11 Mar 22
Na prima voorlichting thuis over alle mogelijkheden en het direct inmeten van de opties, een uitgebreide en overzichtelijke offerte ontvangen. Vervolgens was ik na het ondertekenen van de offerte verrast dat al op korte termijn de installatie kon worden uitgevoerd. Een paar dagen van tevoren wordt de afspraak nog in herinnering gebracht. Op de dag van installatie waren de monteurs keurig op tijd en stelden beiden zich voor. Ik kreeg nog een folder waarin de verdere stappen van die dag werden uitgelegd en eveneens de dienstverlening van Zonnepanelen Noord na de installatie. De monteurs namen het legplan met mij door en beoordeelden de route naar de te plaatsen omvormer.De monteurs werkten als team prima samen en binnen de kortste keren waren de totaal 18 panelen geplaatst. Voor het aansluiten van de panelen kwam in de loop van de dag een installateur langs, die goed op de hoogte was van het uit te voeren werk. Na installatie heeft de installateur de app geïnstalleerd en uitgelegd. Werkt allemaal erg eenvoudig en overzichtelijk. Alle medewerkers van Zonnepalen Noord werken zeer professioneel en zelfstandig en waren vriendelijk, beleefd en erg netjes. Ze laten alles netjes en schoon achter, zelfs de plek rond de omvormer werd keurig met de stofzuiger schoon gemaakt.Zonnepanelen Noord verzorgt nu de BTW teruggave ook nog eens.Wij zijn dan ook zeer tevreden over Zonnepanelen Noord
Marijn Werksma
Marijn Werksma
17:35 03 Mar 22
Hele fijne ervaring met het bedrijf. Van afspraak tot uitvoering is snel en goed geregeld.Na installatie van de meterkast een fout ontstaan, dit is dezelfde dag nog opgelost.Erg tevreden, een aanrader.
b bijker
b bijker
20:19 27 Feb 22
Goed bedrijf dat serieus met de wensen van de klant om gaat.Van eerste kennismaking en de installatie tot de betaling geeft het bedrijf een goed gevoel.De installatie van de panelen is vlot en netjes uitgevoerd door vriendelijke en vakkundige monteurs die hun werk serieus nemen.Ik zou het bedrijf van harte aanraden aan mensen die zonnepanelen overwegen
Andre Alberts
Andre Alberts
15:10 25 Feb 22
Dit bedrijf beveel ik voor iedereen aan, komen goed beslagen ten ijs, bij het eerste advies was alles goed voorbereid en konden we direct keuzes maken, offerte was direct en geheel compleet zoals besproken. Ook het plaatsen van de panelen ging perfect, keurige monteurs die zich voorstellen, zeggen wat ze gaan doen en of dat naar tevredenheid is, ook de monteur die binnen alles aangelegd heeft, perfect. Kortom voor zonnepanelen naar dit bedrijf gaan top in uitvoering en in communicatie
kor huberts
kor huberts
14:55 17 Feb 22
Alles van A tot Z geregeld. Vanaf moment van advies uitbrengen zeer snel de offerte ontvangen. Even bijstellen en vragen worden heel snel beantwoord en aangepast. Echt een offerte op maat. Keurige monteurs en alles tot volle tevredenheid geplaatst. Ook de nazorg, waar een hoop bedrijven iets van kunnen leren, is top voor elkaar. Een echte aanrader dit bedrijf !!
Fre Olthof
Fre Olthof
12:26 06 Feb 22
Goede voorlichting. Keurige medewerkers en alles naar tevredenheid geïnstalleerd. Tevreden met het eindresultaat.
Patrick De Goeij
Patrick De Goeij
10:32 28 Jan 22
Top bedrijf. Wij zijn zeer tevreden.
Froukje van der Veen
Froukje van der Veen
21:09 26 Jan 22
Aanrader!Prettig gesprek. Snel de offerte binnen en zeer snel de zonnepanelen op het dak. Goede service ook!Kortom: Een aanrader.
Corrie Langeland
Corrie Langeland
11:51 18 Jan 22
Dit bedrijf is echt een AANRADER!! In alle opzichten heel correct, snel en vriendelijk geholpen.
S.J. Melcherts
S.J. Melcherts
09:19 26 Dec 21
Topbedrijf. Zeer goede service. Op telefoontjes gelijk reactie. Plaatsing en begeleiding kan niet beter.
Ina Kramer-Spijker
Ina Kramer-Spijker
09:29 16 Dec 21
Super tevreden over dit bedrijf, netjes gewerkt en snel! Mijn complimenten!
agnes strikwold
agnes strikwold
20:21 04 Nov 21
Goede advisering en prima montage van de zonnepanelen. Klantvriendelijk personeel.
Epko Bult
Epko Bult
08:39 20 Oct 21
De bewoners van Het Gebied 5 en 7 zijn erg tevreden over de vooraf-gesprekken, de aanleg van de panelen en de afhandeling. Een prima werkteam: vlot, netjes en attent!Henk Nijnuis en Epko Bult
Rafael Hallegraeff
Rafael Hallegraeff
03:21 16 Oct 21
Zonnepanelen Noord heeft bij ons professioneel en snel zonnepanelen geleverd, Maar op een erg vriendelijke en meedenkende wijze. Zeker een aanrader voor iedereen.
Herman Leusman
Herman Leusman
13:35 15 Oct 21
Ik heb een uitgesproken hekel aan mensen die aan mijn huis komen klussen. Ze storen me. Maar zoals de medewerkers van Zonnepanelen Noord werken zou iedereen het moeten aanpakken: Afspraak is afspraak, aardige mensen, stralen deskundigheid uit. En nagenoeg geruisloos zijn mijn panelen geplaatst en geïnstalleerd. Ik zou het zo weer doen. Hulde!
Peter Van wolde
Peter Van wolde
12:13 14 Oct 21
Fijne ervaring met dit bedrijf. Goed advies en keurige monteurs. Plaatsen van de zonnepanelen iets gewijzigd op de dag zelf . Ook goede administratieve begeleiding zoals b.t.w. Teruggaaf en uitleg. Zeer tevreden!
Dirk-Jan Huizinga
Dirk-Jan Huizinga
09:27 07 Oct 21
Na afspraak en inmeten, gelijk dezelfde dag nog een offerte in de e-mail.Dag zelf erg goed verlopen, met vriendelijke monteurs die weten wat ze doen.Na oplevering geen rommel achterlaten en goede uitleg over werking van het systeem.Aan het einde van de dag wordt je nog teruggebeld door het bedrijf of er nog vragen en of opmerkingen zijn.Dag na plaatsing al aangesloten op Enphase monitoring panelen en afhandeling belasting teruggave.Kortom een goed bedrijf met mensen die weten waar ze mee bezig zijn.Wat kan beter:Interne communicatie wat betreft datum planning.
Danny Ruchtie
Danny Ruchtie
07:01 04 Oct 21
Jos Westerink
Jos Westerink
10:53 02 Sep 21
De zonnepanelen noord medewerkers hebben prima werk bij ons geleverd. Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van deze heren.
Carmen Boeve
Carmen Boeve
05:50 24 Aug 21
Zeer tevreden. Vanaf het moment van uitleg en advies tot aan het leggen van de zonnepanelen.Tevens de administratieve afhandeling en telefoontje of we tevreden waren. Alles prima geregeld.
Geuvert Lolkema
Geuvert Lolkema
11:34 14 Jul 21
Eisse. Bus
Eisse. Bus
12:51 11 Jul 21
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goed advies gegeven over het plaatsen van de zonnepanelen. Op de dag van plaatsing op advies van monteurs plaats van zonnepanelen iets gewijzigd. Binnen een paar uur was alles geplaatst en begon de teruglevering. Top.
Marleen Postema
Marleen Postema
20:57 05 Jul 21
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.Van te voren duidelijke uitleg over de gang van zaken.Alles is volgens afspraak verlopen. Goed gecommuniceerdVriendelijk personeel. Alles keurig geplaatst door vakmensenNa de plaatsing het telefoontje of alles naar wens was verlopen werd door mij zeer gewaardeerdIk beveel dit bedrijf aan
arka aalbregt
arka aalbregt
14:17 24 Jun 21
Wij zijn heel blij en tevreden met de gang van zaken bij het aanschaffen, aanbrengen en afhandelen van de zonnepanelen bij Zonnepanelen Noord. Er was sprake van prettige en heldere communicatie.Er werd gewerkt volgens afspraak, spullen werden op tijd geleverd, de monteurs en installateur waren deskundig en zeer klantvriendelijk. Het geheel werd keurig afgewerkt, opgeruimd en vervolgens langsgelopen door de baas. Het is een jong, beleefd, voorkomend en enthousiast team met hart voor de zaak.Wij kunnen Zonnepanelen Noord bijzonder aanbevelen.
Hettie Ouwehand
Hettie Ouwehand
07:24 16 Jun 21
Duidelijk en snel advies. Op de dag van plaatsing goede service. Wij zijn heel tevreden!
annet veenhuizen
annet veenhuizen
13:58 15 Jun 21
is ons goed bevallen.hardwerkende jongens, vriendelijk, goede service en uitleg.ook heel geduldig top. dankje jullie wel.
SCW Stiekema
SCW Stiekema
19:45 11 Jun 21
Ik had de keuze op zonnepanelen noord gemaakt vanwege service en luisteren naar klant( wel iets duurder bij een andere) maar erg blij met deze keuze. De jongens hebben keurig werk geleverd en doen er alles aan om de leidingen niet in zicht te krijgen. Toppers.
Ronald Ronald
Ronald Ronald
19:31 10 Jun 21
Heel tevreden. Na een klein onderzoekje door de verkoper van het dak ter plaatse werden de gegevens in de meegebrachte laptop ingevoerd. Daarna konden wij de verschillende mogelijkheden met daarbij de opbrengsten, kosten en terugverdientijd zien.De installatie is door een team van vier kundige installateurs binnen een dag gedaan. Na een kop koffie en een halve dag klauteren was het klaar. In de avond konden wij de eerste opbrengs op de Ipad zien.Driedubbel TOP !
Rene Postma
Rene Postma
17:44 20 May 21
Zeer deskundig gelegd door vakkundige en attente installateurs. Alles zeer vlot en correct aangesloten en een zeer nette prijs. Value for money
Dion Jouvenaar
Dion Jouvenaar
03:56 07 May 21
Rene Lourens
Rene Lourens
21:10 06 May 21
Heel goede service. Keurige en eerlijke uitleg. Installatie is snel en goed verlopen. Vriendelijk personeel. Vooral een goede en bijna onzichtbare afwerking.
Gerard Pluis
Gerard Pluis
15:07 05 May 21
Vakmensen die goed hun werk doen en met de klant overleggen qua werkzaamheden en dat is prettig en bekwaam. Ook de uitleg van het geleverde Omzetter was duidelijk en de terugkoppeling na een dag via de telefoniste was zeer prettig, hoe alles naar wens was gegaan en als wij nog vragen of klachten hadden. Ook is het goed geregeld dat het bedrijf alles veder afhandelen waar je als klant niet over hoeft in te zitten . Al met al zeer tevreden over Zonnepanelen Noord.
Hans
Hans
19:22 25 Apr 21
Prima service van Zonnepanelen Noord! Van offerte tot plaatsen van de panelen. Zeer kundige mensen die gewoon heel goed werk leveren!
Jantina Visser
Jantina Visser
16:01 23 Apr 21
Vandaag zijn onze zonnepanelen geplaatst. Ik ervaar het contact zeer prettig, vriendelijk, professioneel en meedenkend. De installatie verliep spoedig, en het waren vriendelijk monteurs! Ik geef jullie 5 sterren, ga zo door!
F. de Smidt
F. de Smidt
13:55 13 Apr 21
Zeer tevreden over het gelopen traject van advies tot en met installatie
Jan Burema
Jan Burema
17:55 08 Apr 21
Rowina Rumahloine
Rowina Rumahloine
08:20 08 Apr 21
Goede service, duidelijke communicatie. De monteurs zijn deskundig en vriendelijk.
Renate Ubels
Renate Ubels
18:32 01 Apr 21
Zeer goed en duidelijk overleg nemen de tijd voor je en de uitvoering wordt door vakmannen gedaan netjes te werk en communicatie goed . Zeker een dikke aanrader .
Piet Kruize
Piet Kruize
08:27 26 Mar 21
vriendelijk personeel duidelijke uitleg en vakundig uitgevoerd
FishfanaticsNL FishfanaticsNL
FishfanaticsNL FishfanaticsNL
17:54 22 Mar 21
Dit is een zeer professioneel team met zeer kundige vakmensen. Ook de communicatie is zeer goed. Men staat ten alle tijde klaar voor de klant. Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Henk Broekema
Henk Broekema
22:12 10 Mar 21
Hele traject m.b.t. de aanschaf en daadwerkelijke plaatsing van de LG zonnepanelen is zeer plezierig, adequaat en deskundig verlopen.Wij zijn zeer tevreden over het zaken doen met het bedrijf Zonnpanelen Noord en bevelen het bedrijf aan indien de aanschaf van zonnepanelen wordt overwogen.
DutchGamingXXL
DutchGamingXXL
14:37 10 Mar 21
Werken super netjes, zijn zeer klant vriendelijk en denken met je mee! Lopen niet weg voor eventuele obstakels en zijn echte doorpakkers. Zeker een echte aanrader als u zonnepanelen wilt.Groeten Erik de Jonge
Jork Bolt
Jork Bolt
10:38 13 Feb 21
Perfect werk afgeleverd. Zeer professioneel aangepakt. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!!! Bedankt.
Martin in 't Holt
Martin in 't Holt
11:04 12 Feb 21
Zeer slechte communicatie. Montage door de buitendienst uitstekend gedaan. Maar de communicatie is zeer beroerd. Word beloofd om terug te bellen, maar gebeurd niet. Kennen de regels ten aanzien van mijnbouwschade ook niet.Kort.. buitendienst goed, binnendienst lui en ongeïnteresseerd
Andy Rijskamp
Andy Rijskamp
12:52 05 Feb 21
Uitstekende service, goede communicatie, deskundige vriendelijke monteurs!
Sonja Lich-Hoving
Sonja Lich-Hoving
12:17 05 Feb 21
Zeer spontaan, meedenkend, positief personeel en inspirerend bedrijf! In september 2020 'dakinspectie' gehad, plus advies/voorstel aanschaf zonnepanelen. Heel plezierig gesprek, meteen plaatsingsdatum gepland. Doordat subsidie iets langer uitbleef, werd er zeer coöperatief meegedacht en werd plaatsingsdatum vooruitgeschoven, omdat wij enigszins huiverig waren in Corona-tijd om 'voor te financieren'. Het daadwerkelijke plaatsen zat een beetje tegen en van beide kanten uit, was het een beetje inschikken. Niet geheel tevreden een terugkoppeling gegeven, Zonnepanelen Noord, was hierin heel open, inlevend en meegaand! Meteen werd oplossingsgericht meegedacht, nieuwe afspraak ingepland om te kijken, hoe het e.e.a wel naar tevredenheid zou kunnen worden opgelost. Met betrekking tot de nota, hoefde er nog NIET betaald te worden! Wij waren immers nog niet geheel tevreden, echter was er bij Zonnepanelen Noord wel het vertrouwen in ons, dat wij al een BTW aanvraag konden indienen! Wij vonden dit zo coulant en waardevol! Uitleg over de werking van de app ed. ook duidelijk, die konden wij ook al heel snel gebruiken, zodat we toch wel al konden bekijken hoeveel energie we opwekten/leverden; fijn! Gistermiddag is na volle tevredenheid het herstelwerk uitgevoerd, door wederom enthousiaste mensen. Zonnepanelen Noord; een echte aanrader dus!
Hink Lamain
Hink Lamain
20:46 26 Jan 21
Perfecte uitleg bij het kiezen van de meest geschikte installatie.Goede begeleiding met het aanvragen van Subsidie en BTW teruggave.Erg vriendelijke installateurs en elektricien. Erg goede service en uitleg.Alles ondanks sommige tegenslagen tijden het installeren alles keurig achtergelaten.Erg tevreden.
Frits Bock
Frits Bock
19:10 26 Jan 21
Ik ben bijzonder content. Er straalt van deze mensen af hoezeer ze hun best doen om het goed te doen. Dit bedrijf is de Jonnie Boer onder de zonnepanelen-bedrijven.
Jaap De oude bieb
Jaap De oude bieb
11:55 25 Jan 21
Zonnepanelen NoordPrima zaak hele goede service en zeer behulpzaam.Grote klasse en zeer bekwaam en vlot.Grijpt van mij een hele dikke TIEN.
roelien bastiaans
roelien bastiaans
18:35 19 Jan 21
Martin van der Woude
Martin van der Woude
13:37 17 Jan 21
Zeer tevreden over dit bedrijf.De zonnepanelen geinstalleerd door professioneel en erg (klant)vriendelijk team. Meedenkend en flexibel: op de plaatsingsdag waren nog wijzingen mogelijk. Klaar in 1 dag. Bij vertrek werkte alles naar behoren. Naderhand werd nog even gebeld of er nog vragen waren.Van begin tot eind overleg en duidelijke communicatie.Wij raden dit bedrijf aan.
Karin Smalbil
Karin Smalbil
12:12 12 Jan 21
Gerben Bonthond
Gerben Bonthond
08:05 08 Jan 21
Snelle samen werking, goede prijs verhouding.Vriendelijke monteurs die geen rommel achter laten. Alles word netjes opruimt. En nadien krijg je een complete uitleg hoe alles werkt.
Henk Schoonbeek
Henk Schoonbeek
19:50 05 Jan 21
Heel tevreden over zonnepanelen noord. Offerte duidelijk. Uitleg duidelijk. Plaatsing van de zonnepanelen vlg planning. Zeer bekwame monteurs. Komen afspraken na. Topbedrijf.
Brian van Eijden
Brian van Eijden
17:40 18 Dec 20
Anton Huisma
Anton Huisma
07:54 07 Dec 20
Zeer tevreden over dit bedrijf. Leveren netjes werk en volgens afspraak .
Johan Panneman
Johan Panneman
15:05 05 Dec 20
wij waren zeer tevreden over het team van zonnepanelen noord, ( zowel de verkoop als de monteurs) de jongens die het installeerden waren vakbekwaam uiterst vriendelijk en werkten ook nog netjes. Binnen 1 dag alles geïnstalleerd. Ook werden wij nog op het einde van de klus gebeld als alles goed en naar wens was verlopen. Een bedrijf om aan te raden.
Jeffrey Schat
Jeffrey Schat
00:21 22 Nov 20
Lowie Bodde
Lowie Bodde
14:45 21 Nov 20
Tsjerk Nijholt
Tsjerk Nijholt
15:57 12 Nov 20
Goed en verhelderend gesprek, duidelijke informatie.Installatie verliep uiterst aangenaam, alles in overleg en netjes aangelegd.Absolute aanrader
Sylvia Pikkert
Sylvia Pikkert
09:09 11 Nov 20
Een top bedrijf!Van offerte tot plaatsing en afhandeling van administratie (btw teruggave, koppeling netwerkbeheerder en app voor op je telefoon), alles wordt geregeld.Vriendelijke, kundige jongens hebben de plaatsing in een halve dag gedaan.En uiteindelijk nog een telefoontje of we tevreden zijn en dat we met vragen altijd terecht kunnen.Kortom, zeer tevreden!
Thecla
Thecla
07:46 11 Nov 20
Topbedrijf !!Henk met een no-nonsence verhaal over de door hun geleverde panelen, en de supersnelle plaatsing (binnen een week) door Rutger, Aswin en Diego.Wat een superteam en wat een prachtige grote zonnepanelen.Ik kan dit bedrijf met volle tevredenheid aanraden.
Arjen van Putten
Arjen van Putten
15:53 07 Nov 20
Erg goed geholpen. Van offerte traject tot aan plaatsen goed erg goed bevallen. De mannen die de panelen kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en prettig in de communicatie. Een aanrader dus!
Erwin Groen
Erwin Groen
15:47 06 Nov 20
Leuke vriendelijke mannen die genoeg info geven over de installatie en montage. Alles super goed afgeleverd.
Marieke Bodewes
Marieke Bodewes
17:30 31 Oct 20
Uitstekend geholpen, zowel in het offertetraject als bij het plaatsen van de zonnepanelen. Ik raad het iedereen aan die ook zijn steentje wil bijdragen aan een duurzamer milieu en wil investeren in zijn/haar toekomst. Medewerkers zijn erg vriendelijk en zijn klant gericht.
Martine Landlust
Martine Landlust
18:45 21 Oct 20
Ontzettend goede service, leuke monteurs die goed meedenken. Fijn om zo goed geadviseerd te worden door mensen die echt weten wat ze doen. Kortom van top tot eind goed begeleid door Henk en zijn collega's.
Lodie Hemmes
Lodie Hemmes
10:34 15 Oct 20
Monteurs leveren goed en correct werk, alles zeer netjes gemonteerd en na afloop alles keurig netjes achter gelaten.Systeem werkt goed.Top bedrijf !!
Henk Norder
Henk Norder
16:29 12 Oct 20
Heel tevreden over de snelheid en het werk van het team.
Jak Oosting
Jak Oosting
14:00 11 Oct 20
Goede samenwerking, zeer prettig bedrijf!!
Albert Jan Schaafsma
Albert Jan Schaafsma
19:51 06 Oct 20
Alles erg netjes en volgens afspraak aangelegd. Kortom erg tevreden.
Stefan Feenstra
Stefan Feenstra
12:11 25 Sep 20
Zonnepanelen Noord gevraagd of ze een offerte konden maken voor onze woning. Binnen een paar dagen kon er al een afspraak gemaakt worden om te kijken naar de mogelijkheden. Daarbij werd alles duidelijk uitgelegd. Andere bedrijven namen niet de moeite om langs te komen of konden pas over een paar maand langskomen voor advies.De dag van plaatsing is goed verlopen. De panelen zijn zeer netjes geplaatst. De bekabeling is netjes weggewerkt.Al met al zeer tevreden.
andre mulder
andre mulder
14:30 18 Sep 20
Goede service, komen hun afspraken na en vakkundig personeel. Zonnepanelen binnen 1 dag geplaatst en werkend! Leuk bedrijf om zaken mee te doen.
René Slagter
René Slagter
13:48 18 Sep 20
Zeer tevreden over de snelle en vakkundige installatie van onze zonnepanelen. De panelen staan perfect en de omvormer is mooi weggewerkt in de schuur. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen!
Jetze v.d. W.
Jetze v.d. W.
06:53 12 Sep 20
h wiersma
h wiersma
09:23 11 Sep 20
We zijn erg tevreden. Medewerkers waren prettig in de omgang, goed in informatievoorziening en netjes in hun werk. (onder begeleiding van klassieke muziek)
Albert Norder
Albert Norder
07:17 07 Sep 20
Super goed bevallen, alles wordt netjes geïnstalleerd en iedereen neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Na installatie wordt alles netjes weer opgeruimd. Ik ben zeer tevreden over de prestatie van ons systeem zelfs als er weinig zon is.
ximosaabye
ximosaabye
19:04 05 Sep 20
Sinds een maandje de panelen op het dak. Zeer blij mee. Zonnepanelen Noord is een absoluut aanrader. All-in prijs is af te spreken, levering conform afspraken, kundig en vriendelijk personeel. En 's avonds nog even telefoontje of alles naar wens was verlopen. Gewoonweg super.
Loes Veenstra Groenen
Loes Veenstra Groenen
13:23 05 Sep 20
Alles tip top in orde! Een zonnepaneel werkte niet goed werd gelijk opgelost echt super
Floris Wasser
Floris Wasser
10:32 03 Sep 20
Goede service, komen afspraken na. Zeer tevreden.
Danielle Laanstra
Danielle Laanstra
20:51 31 Aug 20
Vandaag onze zonnepanelen gekregen. We zijn zeer tevreden over de vooraf verkregen informatie, de installatie en het persoonlijke contact met ons als klant. We hebben er vertrouwen en dat , mocht er in de toekomst vragen of problemen zijn, we bij Zonnepanelen Noord goed geholpen zullen worden.
Erik Kuijper
Erik Kuijper
14:36 26 Aug 20
Zonnepanelen Noord is een absolute aanrader! Frank is langsgekomen om mijn wensen door te nemen en heeft op basis hiervan perfect advies gegeven. Na akkoord op de offerte konden ze zelfs eerder langs komen dan gepland was! Op de dag van installatie hebben zijn mannen ontzettend netjes en hard gewerkt, ook na afronding helpen ze je met vragen. Zoek niet verder en ga voor Zonnepanelen Noord!
Fridtjov Bakker
Fridtjov Bakker
18:54 25 Aug 20
Prima service, advies, scherp tarief en vrije keuze in panelen en omvormers. Geen uitgebreide verkooppraatjes, maar gewoon een goed en duidelijk voorstel.Dag van installatie verliep uitstekend. 's morgens kwamen er 2 sympathieke mannen om de panelen op het dak te leggen en rond de middag kwam een 3e collega de elektra in huis aanpassen. Netjes gewerkt en alles opgeruimd achtergelaten met een duidelijke uitleg over de installatie.Nu wachten op een goed aantal zonuren!
simon walker
simon walker
20:38 20 Aug 20
het zijn zeer vakkundige mensen, uiterst vriendelijk en prettig in omgang.het werk wordt zeer professioneel uitgevoerd, duidelijke tekst en uitleg, echt topwerkhet enige wat ik zelf gedaan heb is koffiezetten voor de jongens :)Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen
Marnix Labberte
Marnix Labberte
13:14 17 Aug 20
Begin juli panelen laten plaatsen door een goed team van mannen van Zonnepanelen Noord. Gesprekken vooraf, offerte en begeleiding was erg goed tijdens en na de klus. Ze hadden de juiste oplossing voor onze stroom uitdaging richting de meterkast; waar andere bedrijven vastliepen of onnodig complex wilden doen. Kwalitatief bedrijf met leuke gasten die afspraken nakomen en goede service leveren! Kan me voorstellen dat het apart klinkt, maar het is toch echt zo, ik heb geen feedback aan de heren. Dank, de boel snort prima.
Susan Duiverman
Susan Duiverman
19:43 02 Aug 20
Sinds twee weken hebben wij zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. De installatie verliep vlot en netjes, en er werd fijn meegedacht over plaatsing van de omvormer en het zo netjes mogelijk wegwerken van de kabels. We hebben mooie zwarte panelen zonder rand, wat er erg mooi uit ziet. Super tevreden, bedankt voor de goede service. Op naar veel zonnige dagen!
Klaas Venekamp
Klaas Venekamp
12:10 02 Aug 20
Waren op zoek naar zonnepanelen en daarvoor verschillende offertes gevraagd. Ook bij Zonnepanelen Noord. Andere offertes waren op zich ook niet verkeerd. Maar hier kwam Henk op bezoek en had goed voorwerk gedaan, geluisterd naar onze wensen. Goed de situatie bekeken en uitgelegd hoe ze werken en dat ze gaan voor kwaliteit en goede afronding. Hij kwam met een voor ons prima advies en offerte. Ik hoef niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten maar ik wil een goed gevoel hebben als ik met een toch wel forse investering met íemand in zee ga. Die indruk kregen we en dus gekozen voor Zonnepanelen Noord.Ze konden op korte termijn ijn plaatsen. Afgelopen week zijn ze geplaatst. De jongens die kwamen hebben dat super mooi en heel netjes gedaan. Ze gaven uitleg over wat ze deden en toen ze weggingen werkte alles geen rommel achter gelaten zelfs boorgruis opgeleverd alle kabels strak en netjes weggewerkt. Zijn er heel blij mee en heel content met de keuze die we gemaakt hebben voor Zonnepanelen Noord.Berkenweg 32in Hoogezand
Lizet vd Laar
Lizet vd Laar
08:56 23 Jul 20
Alles ging naar wens, de panelen zijn geplaatst door vriendelijke en hardwerkende heren. Ook van te voren een goeie uitleg gehad, Wij zijn heel tevreden en raden Zonnepanelen Noord zeker aan !
Dennis
Dennis
07:30 21 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden met zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. Er werd met ons mee gedacht en voor vragen konden en kunnen we altijd terecht. Niet van die standaard antwoorden aan de telefoon, maar mensen die weten waar ze het over hebben.Duidelijke offerte, snelle aanpak, (bijna) vlekkeloze installatie door een vakkundig team. (de Coax-kabel van onze tv werd geraakt tijdens de werkzaamheden), maar dit hebben ze keurig opgelost. Na ons hebben ook 4 buren zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen-Noord.
Harry Huizing
Harry Huizing
12:11 19 Jul 20
wij zijn tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen ondanks de tussentijdse regen.
Melle en Liseth Kooistra
Melle en Liseth Kooistra
07:46 13 Jul 20
Van eerste tot laatste contact alles perfect geregeld en nagekomen zoals afgesproken. Prima bedrijf!
Shadow_NL71
Shadow_NL71
07:06 10 Jul 20
Hallo, ik ben heel tevreden over Zonnepanelen Noord.Goed contact, Vriendelijke , en weten waar ze het over hebben geen verkoop praatjes. werk in huis heel goed gedaan , meedenkend, netjes.Zonnepanelen noord is een aanrader!! top.
j mulder
j mulder
18:09 08 Jul 20
Frank van Trigt
Frank van Trigt
19:14 03 Jul 20
Top bedrijf!
Willie Hulshof
Willie Hulshof
11:55 02 Jul 20
Wij raden Zonnepanelen Noord aan! Gewoon een goed en eerlijk advies. Ook de heren van de montage hebben geweldig werk geleverd en alles is goed met ons overlegd, Rutger, Frank, Klaas en Jimmy super bedankt!! Ook Henk bedankt voor het installeren van de app.Groet fam Hulshof Wildervank.
Johan Frans WIERTZEMA
Johan Frans WIERTZEMA
11:50 30 Jun 20
Vanaf het begin (gesprek + offerte) tot het eind (aanvraag BTW teruggave) een zeer correct bedrijf om plaatsing van zonnepanelen door te laten uitvoeren. Alle medewerkers stralen plezier en kunde in hun werk uit en werken zeer efficiënt aan de plaatsing en aansluiting van de zonnepanelen. Zeer aan te bevelen!
Thea Keverkamp
Thea Keverkamp
13:58 25 Jun 20
Heel snel een prima offerte gekregen en goed advies. Omdat we natuurlijk veel te laat met de keuze voor zonnepanelen waren wilden we graag zo snel mogelijk de panelen op ons dak en dat is gelukt. Mannen dachten goed mee en werkten keurig netjes, en dat op de warmste dag van het jaar tot nu toe, petje af!
Arjen Koers
Arjen Koers
11:39 22 Jun 20
Goed advies en een keurige prijs. Perfecte service, in verband met weersomstandigheden is de installatie nog in dezelfde week herpland. Installateurs zijn professioneel, snel en netjes.
Isaac Bos
Isaac Bos
10:54 22 Jun 20
Prima afgehandeld.
Teun Bolhuis
Teun Bolhuis
22:10 17 Jun 20
Zonnepanelen Noord bv heeft prachtig werk afgeleverd! De adviseur was gewoon eerlijk over alle zaken en stak niks onder stoelen of banken. Ook de montage ging erg snel en soepel. Petje af voor de monteurs. Dat alles voor een prima prijs! Zeker aan te raden 🙂
Ben de Haan
Ben de Haan
14:58 15 Jun 20
Na te hebben getwijfeld of we zonnepanelen moesten laten installeren, is het er toch van gekomen. Gelukkig is de look van zonnepanelen de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan, want we wilden niet van de zilverkleurige platen op ons dak. Na een vriendelijk en informatief intakegesprek hebben we besloten met Zonnepanelen Noord in zee te gaan. Door dat getreuzel van onze kant hebben we wel de record maanden april en mei gemist, maar we hopen nog vele zonnige dagen mee te maken.De mooie zwarte panelen zijn door Zonnepanelen Noord voor een nette prijs keurig op de afgesproken dag geïnstalleerd. Nette, vriendelijke medewerkers die zich allen even voorstelden. In goed overleg de meest ideale plaats voor de omvormer bepaald en alle kabels hiervoor zijn keurig weggewerkt. Ook de panelen werden met uiterste zorg geplaatst, netjes in lijn met de dakpannen. Na afloop van de werkzaamheden werd alle rommel opgeruimd en meegenomen. Laat de zon maar schijnen!
Ephraïm de Rooij
Ephraïm de Rooij
11:47 06 Jun 20
Snelle levering. Goede communicatie. Vriendelijke verkoper en installateurs. Betrouwbaar. Actieve houding en reacties. Mijn complimenten.
Sandra v w
Sandra v w
14:49 05 Jun 20
Zeer kundig bedrijf. Zowel in het advies geven als plaatsen van de zonnepannelen en vervangen van de meterkast. Vriendelijke medewerkers die zeer verzorgt de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Klantvriendelijk en komen alle gemaakte afspraken na.
H Kreeft
H Kreeft
06:34 30 May 20
Super goede service. Goede uitleg als je de kabels op een speciale plaats wilt laten lopen dan is dit geen probleem. Alles weer netjes achter gelaten. Vriendelijk bedankt Zonnepanelen Noord.Familie Kreeft
bea mom
bea mom
21:20 28 May 20
Goede en op een prettige manier informatie gekregen tijdens het intake gesprek, vervolgens besloten om 18 panelen te laten plaatsen.Tijdens het plaatsen van de panelen werd op een duidelijke wijze info verstrek en uitleg gegeven.Heb dit als zeer prettig ervaren.mvg. fam Mom
ard stoffels
ard stoffels
13:27 27 May 20
Dit bedrijf doet zijn uiterste best het naar je zin te doen. Precies werk en geen Franse slag. De panelen lagen niet recht volgens Rutger, de verantwoordelijke, en dus opnieuw stellen. Kwam eigenlijk door de constructie van het dak, maar daar werd geen genoegen mee genomen, ook al zei ik dat ik het niet erg vond. Fijn personeel en keurig gewerkt. Medewerking bij BTW teruggave, kortom alle lof voor Zonnepanelen Noord.
Bauke Schievink
Bauke Schievink
19:29 26 May 20
Een tijdje terug een set van 29 zonnepanelen laten plaatsen. Het hele traject verliep erg prettig. Het begon met een goed plan en er werd snel op vragen gereageerd. Ook bieden ze een goede prijs. We kwamen uit op 27 panelen, gedeeltelijk op een schuin dak en gedeeltelijk op een plat dak. De installateurs waren erg flexibel en tijdens het installeren hebben we nog plaats gevonden voor twee extra panelen. Ook kwamen ze tijdens de installatie nog met suggesties om het geheel er esthetisch beter uit te laten zien. Al met al een goed gevoel, en een goed werkende installatie, tegen een scherpe prijs. Zeker aanbevolen.
Arco Kors
Arco Kors
16:04 15 May 20
De werknemers hebben een fijn stukje vakwerk afgeleverd. Snel en deskundig gewerkt, betrouwbaar, klantvriendelijk en geen rotzooi achter gelaten. Alles opgeruimd. Vanaf het begin geen dwingende verkoper of vertegenwoordiger. Transparant en geen addertje onder het gras. Ik zal ze in ieder geval aan een ander aanraden.Gr Arco Kors
Hans Wee
Hans Wee
13:40 15 May 20
Een no nonsense aanbieder voor een zonnepanelen installatie. Scherpe prijs. Konden leveren in Coronatijd. Alle afspraken netjes nagekomen. De installatie strak gemonteerd. Een extra paneel voor een mooier aanzicht van het geheel, werd tegen inkoopprijs geleverd.
T.w. Koster
T.w. Koster
19:05 12 May 20
Op maandagmorgen (regen en windstoten) kwamen de heren aanzetten, vriendelijk maar op 1,5 meter afstand. Het opgestelde plan paste niet maar in goed overleg was zo een alternatief gevonden. Moet er tenslotte ook een beetje strak uitzien. Blijkt toch maar weer dat panelen heel verschillend kunnen zijn, bij ons in de omgeving krijgen ze 10 panelen op het bovenste dak maar dat gaat met dit type niet lukken, 7 was het maximum maar dat zou er niet strak uitzien. 6 op het bovenste dak en 2 op het onderste paste wel.De kabels zijn weggewerkt onder de pannen en gaan via het cv hok naar de meterkast, prima oplossing en het werkt ook direct, alleen de dag erna geen zon natuurlijk :-).prettig en vriendelijk, wij zijn tevreden
Ties Van der Laan
Ties Van der Laan
07:32 10 May 20
Woninginrichting Tapijt, Laminaat, Gordijnen
Woninginrichting Tapijt, Laminaat, Gordijnen
13:04 07 May 20
12 Zonnepanelen laten plaatsen op woonhuis. Uitstekend uitgevoerd.
Harry Blaauw
Harry Blaauw
14:38 06 May 20
Uitstekend bedrijf. Medewerkers werken netjes, hard en efficiënt. Het moet niet alleen goed werken, maar ook er goed en netjes uitzien. Daar zorgden de medewerkers van zonnepanelen noord goed voor. Dikke pluim
Hm Hogenberg
Hm Hogenberg
10:49 04 May 20
Begin april onze zonnepanelen gekregen.Heel tevreden en goed contact van begin tot eind bedankt 👍🔝
martin darwinkel
martin darwinkel
10:18 02 May 20
Erg tevreden. Vakkundige mensen goede service.
Rene Huizing
Rene Huizing
17:37 29 Apr 20
Henk Meijer
Henk Meijer
16:32 24 Apr 20
Ik kan niks anders zeggen dan dat het een top bedrijf is.Echt vakwerk het personeel is vriendelijk en geeft goed uitleg en ze komen hun afspraken na daarom geef ik 5 sterren.Gr HenkEcht een aanrader
Geert en Ria Schreuder
Geert en Ria Schreuder
10:51 24 Apr 20
bedrijf denkt goed mee, zeer deskundig, werkt erg netjes en de medewerkers zijn erg vriendelijk
Hilda Antonides
Hilda Antonides
13:14 22 Apr 20
Afgelopen maandag hebben wij zonnepanelen op ons dak gekregen. Deze zijn geinstaleerd door Zonnepanelen Noord. We zijn tevreden. Er is netjes en zorgvuldig gewerk. We hebben een goede uitleg gehad en ondanks de coronatijd is alles goed afgehandeld. Nogmaals tevreden.
Filip Baas
Filip Baas
14:37 09 Apr 20
Advies en installatie prima georganiseerd! Netjes in omgang kortom zeer goed gevoel bij gehad in voorbereiding en dat pakte ook zo uit. Ze liggen er mooi op en leveren al mooi wat op.
karl tamerus
karl tamerus
09:38 07 Apr 20
Panelen liggen er mooi op en alles is keurig netjes afgewerkt!!
js_loader

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK