Wat klanten over ons zeggen – Google Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van de Google reviews die achtergelaten zijn door onze klanten. Onze all-in service voor zonnepanelen in Groningen en Drenthe staat voor kwaliteit en precisie werk. Dit komt naar voren in de beoordelingen van onze klanten. Gemiddeld beoordelen onze klanten ons met 5 sterren.

Ja, ik wil een GRATIS Dakscan

roelien bastiaans
roelien bastiaans
18:35 19 Jan 21
Roelien Bastiaans
Roelien Bastiaans
16:27 19 Jan 21
Martin van der Woude
Martin van der Woude
13:37 17 Jan 21
Zeer tevreden over dit bedrijf.De zonnepanelen geinstalleerd door professioneel en erg (klant)vriendelijk team. Meedenkend en flexibel: op de plaatsingsdag waren nog wijzingen mogelijk. Klaar in 1 dag. Bij vertrek werkte alles naar behoren. Naderhand werd nog even gebeld of er nog vragen waren.Van begin tot eind overleg en duidelijke communicatie.Wij raden dit bedrijf aan.
Karin Smalbil
Karin Smalbil
12:12 12 Jan 21
Gerben Bonthond
Gerben Bonthond
08:05 08 Jan 21
Snelle samen werking, goede prijs verhouding.Vriendelijke monteurs die geen rommel achter laten. Alles word netjes opruimt. En nadien krijg je een complete uitleg hoe alles werkt.
Henk Schoonbeek
Henk Schoonbeek
19:50 05 Jan 21
Heel tevreden over zonnepanelen noord. Offerte duidelijk. Uitleg duidelijk. Plaatsing van de zonnepanelen vlg planning. Zeer bekwame monteurs. Komen afspraken na. Topbedrijf.
Brian van Eijden
Brian van Eijden
17:40 18 Dec 20
Anton Huisma
Anton Huisma
07:54 07 Dec 20
Zeer tevreden over dit bedrijf. Leveren netjes werk en volgens afspraak .
Johan Panneman
Johan Panneman
15:05 05 Dec 20
wij waren zeer tevreden over het team van zonnepanelen noord, ( zowel de verkoop als de monteurs) de jongens die het installeerden waren vakbekwaam uiterst vriendelijk en werkten ook nog netjes. Binnen 1 dag alles geïnstalleerd. Ook werden wij nog op het einde van de klus gebeld als alles goed en naar wens was verlopen. Een bedrijf om aan te raden.
Jeffrey Schat
Jeffrey Schat
00:21 22 Nov 20
Lowie Bodde
Lowie Bodde
14:45 21 Nov 20
Tsjerk Nijholt
Tsjerk Nijholt
15:57 12 Nov 20
Goed en verhelderend gesprek, duidelijke informatie.Installatie verliep uiterst aangenaam, alles in overleg en netjes aangelegd.Absolute aanrader
Sylvia Pikkert
Sylvia Pikkert
09:09 11 Nov 20
Een top bedrijf!Van offerte tot plaatsing en afhandeling van administratie (btw teruggave, koppeling netwerkbeheerder en app voor op je telefoon), alles wordt geregeld.Vriendelijke, kundige jongens hebben de plaatsing in een halve dag gedaan.En uiteindelijk nog een telefoontje of we tevreden zijn en dat we met vragen altijd terecht kunnen.Kortom, zeer tevreden!
Trudy Kuster
Trudy Kuster
07:46 11 Nov 20
Topbedrijf !!Henk met een no-nonsence verhaal over de door hun geleverde panelen, en de supersnelle plaatsing (binnen een week) door Rutger, Aswin en Diego.Wat een superteam en wat een prachtige grote zonnepanelen.Ik kan dit bedrijf met volle tevredenheid aanraden.
Arjen van Putten
Arjen van Putten
15:53 07 Nov 20
Erg goed geholpen. Van offerte traject tot aan plaatsen goed erg goed bevallen. De mannen die de panelen kwamen plaatsen waren erg vriendelijk en prettig in de communicatie. Een aanrader dus!
Erwin Groen
Erwin Groen
15:47 06 Nov 20
Leuke vriendelijke mannen die genoeg info geven over de installatie en montage. Alles super goed afgeleverd.
Marieke Bodewes
Marieke Bodewes
17:30 31 Oct 20
Uitstekend geholpen, zowel in het offertetraject als bij het plaatsen van de zonnepanelen. Ik raad het iedereen aan die ook zijn steentje wil bijdragen aan een duurzamer milieu en wil investeren in zijn/haar toekomst. Medewerkers zijn erg vriendelijk en zijn klant gericht.
Martine De Vries
Martine De Vries
18:45 21 Oct 20
Ontzettend goede service, leuke monteurs die goed meedenken. Fijn om zo goed geadviseerd te worden door mensen die echt weten wat ze doen. Kortom van top tot eind goed begeleid door Henk en zijn collega's.
Lodie Hemmes
Lodie Hemmes
10:34 15 Oct 20
Monteurs leveren goed en correct werk, alles zeer netjes gemonteerd en na afloop alles keurig netjes achter gelaten.Systeem werkt goed.Top bedrijf !!
Henk Norder
Henk Norder
16:29 12 Oct 20
Heel tevreden over de snelheid en het werk van het team.
Jak Oosting
Jak Oosting
14:00 11 Oct 20
Goede samenwerking, zeer prettig bedrijf!!
Albert Jan Schaafsma
Albert Jan Schaafsma
19:51 06 Oct 20
Alles erg netjes en volgens afspraak aangelegd. Kortom erg tevreden.
Stefan Feenstra
Stefan Feenstra
12:11 25 Sep 20
Zonnepanelen Noord gevraagd of ze een offerte konden maken voor onze woning. Binnen een paar dagen kon er al een afspraak gemaakt worden om te kijken naar de mogelijkheden. Daarbij werd alles duidelijk uitgelegd. Andere bedrijven namen niet de moeite om langs te komen of konden pas over een paar maand langskomen voor advies.De dag van plaatsing is goed verlopen. De panelen zijn zeer netjes geplaatst. De bekabeling is netjes weggewerkt.Al met al zeer tevreden.
andre mulder
andre mulder
14:30 18 Sep 20
Goede service, komen hun afspraken na en vakkundig personeel. Zonnepanelen binnen 1 dag geplaatst en werkend! Leuk bedrijf om zaken mee te doen.
René Slagter
René Slagter
13:48 18 Sep 20
Zeer tevreden over de snelle en vakkundige installatie van onze zonnepanelen. De panelen staan perfect en de omvormer is mooi weggewerkt in de schuur. Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen!
Jetze v.d. W.
Jetze v.d. W.
06:53 12 Sep 20
h wiersma
h wiersma
09:23 11 Sep 20
We zijn erg tevreden. Medewerkers waren prettig in de omgang, goed in informatievoorziening en netjes in hun werk. (onder begeleiding van klassieke muziek)
Albert Norder
Albert Norder
07:17 07 Sep 20
Super goed bevallen, alles wordt netjes geïnstalleerd en iedereen neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Na installatie wordt alles netjes weer opgeruimd. Ik ben zeer tevreden over de prestatie van ons systeem zelfs als er weinig zon is.
ximosaabye
ximosaabye
19:04 05 Sep 20
Sinds een maandje de panelen op het dak. Zeer blij mee. Zonnepanelen Noord is een absoluut aanrader. All-in prijs is af te spreken, levering conform afspraken, kundig en vriendelijk personeel. En 's avonds nog even telefoontje of alles naar wens was verlopen. Gewoonweg super.
Loes Veenstra Groenen
Loes Veenstra Groenen
13:23 05 Sep 20
Alles tip top in orde! Een zonnepaneel werkte niet goed werd gelijk opgelost echt super
Floris Wasser
Floris Wasser
10:32 03 Sep 20
Goede service, komen afspraken na. Zeer tevreden.
Danielle Laanstra
Danielle Laanstra
20:51 31 Aug 20
Vandaag onze zonnepanelen gekregen. We zijn zeer tevreden over de vooraf verkregen informatie, de installatie en het persoonlijke contact met ons als klant. We hebben er vertrouwen en dat , mocht er in de toekomst vragen of problemen zijn, we bij Zonnepanelen Noord goed geholpen zullen worden.
Erik Kuijper
Erik Kuijper
14:36 26 Aug 20
Zonnepanelen Noord is een absolute aanrader! Frank is langsgekomen om mijn wensen door te nemen en heeft op basis hiervan perfect advies gegeven. Na akkoord op de offerte konden ze zelfs eerder langs komen dan gepland was! Op de dag van installatie hebben zijn mannen ontzettend netjes en hard gewerkt, ook na afronding helpen ze je met vragen. Zoek niet verder en ga voor Zonnepanelen Noord!
Fridtjov Bakker
Fridtjov Bakker
18:54 25 Aug 20
Prima service, advies, scherp tarief en vrije keuze in panelen en omvormers. Geen uitgebreide verkooppraatjes, maar gewoon een goed en duidelijk voorstel.Dag van installatie verliep uitstekend. 's morgens kwamen er 2 sympathieke mannen om de panelen op het dak te leggen en rond de middag kwam een 3e collega de elektra in huis aanpassen. Netjes gewerkt en alles opgeruimd achtergelaten met een duidelijke uitleg over de installatie.Nu wachten op een goed aantal zonuren!
simon walker
simon walker
20:38 20 Aug 20
het zijn zeer vakkundige mensen, uiterst vriendelijk en prettig in omgang.het werk wordt zeer professioneel uitgevoerd, duidelijke tekst en uitleg, echt topwerkhet enige wat ik zelf gedaan heb is koffiezetten voor de jongens :)Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen
Marnix Labberte
Marnix Labberte
13:14 17 Aug 20
Begin juli panelen laten plaatsen door een goed team van mannen van Zonnepanelen Noord. Gesprekken vooraf, offerte en begeleiding was erg goed tijdens en na de klus. Ze hadden de juiste oplossing voor onze stroom uitdaging richting de meterkast; waar andere bedrijven vastliepen of onnodig complex wilden doen. Kwalitatief bedrijf met leuke gasten die afspraken nakomen en goede service leveren! Kan me voorstellen dat het apart klinkt, maar het is toch echt zo, ik heb geen feedback aan de heren. Dank, de boel snort prima.
Susan Duiverman
Susan Duiverman
19:43 02 Aug 20
Sinds twee weken hebben wij zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. De installatie verliep vlot en netjes, en er werd fijn meegedacht over plaatsing van de omvormer en het zo netjes mogelijk wegwerken van de kabels. We hebben mooie zwarte panelen zonder rand, wat er erg mooi uit ziet. Super tevreden, bedankt voor de goede service. Op naar veel zonnige dagen!
Klaas Venekamp
Klaas Venekamp
12:10 02 Aug 20
Waren op zoek naar zonnepanelen en daarvoor verschillende offertes gevraagd. Ook bij Zonnepanelen Noord. Andere offertes waren op zich ook niet verkeerd. Maar hier kwam Henk op bezoek en had goed voorwerk gedaan, geluisterd naar onze wensen. Goed de situatie bekeken en uitgelegd hoe ze werken en dat ze gaan voor kwaliteit en goede afronding. Hij kwam met een voor ons prima advies en offerte. Ik hoef niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten maar ik wil een goed gevoel hebben als ik met een toch wel forse investering met íemand in zee ga. Die indruk kregen we en dus gekozen voor Zonnepanelen Noord.Ze konden op korte termijn ijn plaatsen. Afgelopen week zijn ze geplaatst. De jongens die kwamen hebben dat super mooi en heel netjes gedaan. Ze gaven uitleg over wat ze deden en toen ze weggingen werkte alles geen rommel achter gelaten zelfs boorgruis opgeleverd alle kabels strak en netjes weggewerkt. Zijn er heel blij mee en heel content met de keuze die we gemaakt hebben voor Zonnepanelen Noord.Berkenweg 32in Hoogezand
Lizet vd Laar
Lizet vd Laar
08:56 23 Jul 20
Alles ging naar wens, de panelen zijn geplaatst door vriendelijke en hardwerkende heren. Ook van te voren een goeie uitleg gehad, Wij zijn heel tevreden en raden Zonnepanelen Noord zeker aan !
Dennis Jasper
Dennis Jasper
07:30 21 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden met zonnepanelen van Zonnepanelen Noord. Er werd met ons mee gedacht en voor vragen konden en kunnen we altijd terecht. Niet van die standaard antwoorden aan de telefoon, maar mensen die weten waar ze het over hebben.Duidelijke offerte, snelle aanpak, (bijna) vlekkeloze installatie door een vakkundig team. (de Coax-kabel van onze tv werd geraakt tijdens de werkzaamheden), maar dit hebben ze keurig opgelost. Na ons hebben ook 4 buren zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen-Noord.
Harry Huizing
Harry Huizing
12:11 19 Jul 20
wij zijn tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen ondanks de tussentijdse regen.
Melle en Liseth Kooistra
Melle en Liseth Kooistra
07:46 13 Jul 20
Van eerste tot laatste contact alles perfect geregeld en nagekomen zoals afgesproken. Prima bedrijf!
Shadow_NL71
Shadow_NL71
07:06 10 Jul 20
Hallo, ik ben heel tevreden over Zonnepanelen Noord.Goed contact, Vriendelijke , en weten waar ze het over hebben geen verkoop praatjes. werk in huis heel goed gedaan , meedenkend, netjes.Zonnepanelen noord is een aanrader!! top.
j mulder
j mulder
18:09 08 Jul 20
Frank van Trigt
Frank van Trigt
19:14 03 Jul 20
Top bedrijf!
Willie Hulshof
Willie Hulshof
11:55 02 Jul 20
Wij raden Zonnepanelen Noord aan! Gewoon een goed en eerlijk advies. Ook de heren van de montage hebben geweldig werk geleverd en alles is goed met ons overlegd, Rutger, Frank, Klaas en Jimmy super bedankt!! Ook Henk bedankt voor het installeren van de app.Groet fam Hulshof Wildervank.
Hans WIERTZEMA
Hans WIERTZEMA
11:50 30 Jun 20
Vanaf het begin (gesprek + offerte) tot het eind (aanvraag BTW teruggave) een zeer correct bedrijf om plaatsing van zonnepanelen door te laten uitvoeren. Alle medewerkers stralen plezier en kunde in hun werk uit en werken zeer efficiënt aan de plaatsing en aansluiting van de zonnepanelen. Zeer aan te bevelen!
Thea Keverkamp
Thea Keverkamp
13:58 25 Jun 20
Heel snel een prima offerte gekregen en goed advies. Omdat we natuurlijk veel te laat met de keuze voor zonnepanelen waren wilden we graag zo snel mogelijk de panelen op ons dak en dat is gelukt. Mannen dachten goed mee en werkten keurig netjes, en dat op de warmste dag van het jaar tot nu toe, petje af!
Arjen Koers
Arjen Koers
11:39 22 Jun 20
Goed advies en een keurige prijs. Perfecte service, in verband met weersomstandigheden is de installatie nog in dezelfde week herpland. Installateurs zijn professioneel, snel en netjes.
Isaac Bos
Isaac Bos
10:54 22 Jun 20
Prima afgehandeld.
Teun Bolhuis
Teun Bolhuis
22:10 17 Jun 20
Zonnepanelen Noord bv heeft prachtig werk afgeleverd! De adviseur was gewoon eerlijk over alle zaken en stak niks onder stoelen of banken. Ook de montage ging erg snel en soepel. Petje af voor de monteurs. Dat alles voor een prima prijs! Zeker aan te raden 🙂
Ben de Haan
Ben de Haan
14:58 15 Jun 20
Na te hebben getwijfeld of we zonnepanelen moesten laten installeren, is het er toch van gekomen. Gelukkig is de look van zonnepanelen de afgelopen jaren met sprongen vooruit gegaan, want we wilden niet van de zilverkleurige platen op ons dak. Na een vriendelijk en informatief intakegesprek hebben we besloten met Zonnepanelen Noord in zee te gaan. Door dat getreuzel van onze kant hebben we wel de record maanden april en mei gemist, maar we hopen nog vele zonnige dagen mee te maken.De mooie zwarte panelen zijn door Zonnepanelen Noord voor een nette prijs keurig op de afgesproken dag geïnstalleerd. Nette, vriendelijke medewerkers die zich allen even voorstelden. In goed overleg de meest ideale plaats voor de omvormer bepaald en alle kabels hiervoor zijn keurig weggewerkt. Ook de panelen werden met uiterste zorg geplaatst, netjes in lijn met de dakpannen. Na afloop van de werkzaamheden werd alle rommel opgeruimd en meegenomen. Laat de zon maar schijnen!
Ephraïm de Rooij
Ephraïm de Rooij
11:47 06 Jun 20
Snelle levering. Goede communicatie. Vriendelijke verkoper en installateurs. Betrouwbaar. Actieve houding en reacties. Mijn complimenten.
Sandra v w
Sandra v w
14:49 05 Jun 20
Zeer kundig bedrijf. Zowel in het advies geven als plaatsen van de zonnepannelen en vervangen van de meterkast. Vriendelijke medewerkers die zeer verzorgt de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Klantvriendelijk en komen alle gemaakte afspraken na.
H Kreeft
H Kreeft
06:34 30 May 20
Super goede service. Goede uitleg als je de kabels op een speciale plaats wilt laten lopen dan is dit geen probleem. Alles weer netjes achter gelaten. Vriendelijk bedankt Zonnepanelen Noord.Familie Kreeft
bea mom
bea mom
21:20 28 May 20
Goede en op een prettige manier informatie gekregen tijdens het intake gesprek, vervolgens besloten om 18 panelen te laten plaatsen.Tijdens het plaatsen van de panelen werd op een duidelijke wijze info verstrek en uitleg gegeven.Heb dit als zeer prettig ervaren.mvg. fam Mom
ard stoffels
ard stoffels
13:27 27 May 20
Dit bedrijf doet zijn uiterste best het naar je zin te doen. Precies werk en geen Franse slag. De panelen lagen niet recht volgens Rutger, de verantwoordelijke, en dus opnieuw stellen. Kwam eigenlijk door de constructie van het dak, maar daar werd geen genoegen mee genomen, ook al zei ik dat ik het niet erg vond. Fijn personeel en keurig gewerkt. Medewerking bij BTW teruggave, kortom alle lof voor Zonnepanelen Noord.
Bauke Schievink
Bauke Schievink
19:29 26 May 20
Een tijdje terug een set van 29 zonnepanelen laten plaatsen. Het hele traject verliep erg prettig. Het begon met een goed plan en er werd snel op vragen gereageerd. Ook bieden ze een goede prijs. We kwamen uit op 27 panelen, gedeeltelijk op een schuin dak en gedeeltelijk op een plat dak. De installateurs waren erg flexibel en tijdens het installeren hebben we nog plaats gevonden voor twee extra panelen. Ook kwamen ze tijdens de installatie nog met suggesties om het geheel er esthetisch beter uit te laten zien. Al met al een goed gevoel, en een goed werkende installatie, tegen een scherpe prijs. Zeker aanbevolen.
Arco Kors
Arco Kors
16:04 15 May 20
De werknemers hebben een fijn stukje vakwerk afgeleverd. Snel en deskundig gewerkt, betrouwbaar, klantvriendelijk en geen rotzooi achter gelaten. Alles opgeruimd. Vanaf het begin geen dwingende verkoper of vertegenwoordiger. Transparant en geen addertje onder het gras. Ik zal ze in ieder geval aan een ander aanraden.Gr Arco Kors
Hansie Wee
Hansie Wee
13:40 15 May 20
Een no nonsense aanbieder voor een zonnepanelen installatie. Scherpe prijs. Konden leveren in Coronatijd. Alle afspraken netjes nagekomen. De installatie strak gemonteerd. Een extra paneel voor een mooier aanzicht van het geheel, werd tegen inkoopprijs geleverd.
T.w. Koster
T.w. Koster
19:05 12 May 20
Op maandagmorgen (regen en windstoten) kwamen de heren aanzetten, vriendelijk maar op 1,5 meter afstand. Het opgestelde plan paste niet maar in goed overleg was zo een alternatief gevonden. Moet er tenslotte ook een beetje strak uitzien. Blijkt toch maar weer dat panelen heel verschillend kunnen zijn, bij ons in de omgeving krijgen ze 10 panelen op het bovenste dak maar dat gaat met dit type niet lukken, 7 was het maximum maar dat zou er niet strak uitzien. 6 op het bovenste dak en 2 op het onderste paste wel.De kabels zijn weggewerkt onder de pannen en gaan via het cv hok naar de meterkast, prima oplossing en het werkt ook direct, alleen de dag erna geen zon natuurlijk :-).prettig en vriendelijk, wij zijn tevreden
Ties Van der Laan
Ties Van der Laan
07:32 10 May 20
Woninginrichting Tapijt, Laminaat, Gordijnen
Woninginrichting Tapijt, Laminaat, Gordijnen
13:04 07 May 20
12 Zonnepanelen laten plaatsen op woonhuis. Uitstekend uitgevoerd.
Harry Blaauw
Harry Blaauw
14:38 06 May 20
Uitstekend bedrijf. Medewerkers werken netjes, hard en efficiënt. Het moet niet alleen goed werken, maar ook er goed en netjes uitzien. Daar zorgden de medewerkers van zonnepanelen noord goed voor. Dikke pluim
Hm Hogenberg
Hm Hogenberg
10:49 04 May 20
Begin april onze zonnepanelen gekregen.Heel tevreden en goed contact van begin tot eind bedankt 👍🔝
martin darwinkel
martin darwinkel
10:18 02 May 20
Erg tevreden. Vakkundige mensen goede service.
Rene Huizing
Rene Huizing
17:37 29 Apr 20
Henk Meijer
Henk Meijer
16:32 24 Apr 20
Ik kan niks anders zeggen dan dat het een top bedrijf is.Echt vakwerk het personeel is vriendelijk en geeft goed uitleg en ze komen hun afspraken na daarom geef ik 5 sterren.Gr HenkEcht een aanrader
Geert en Ria Schreuder
Geert en Ria Schreuder
10:51 24 Apr 20
bedrijf denkt goed mee, zeer deskundig, werkt erg netjes en de medewerkers zijn erg vriendelijk
Hilda Antonides
Hilda Antonides
13:14 22 Apr 20
Afgelopen maandag hebben wij zonnepanelen op ons dak gekregen. Deze zijn geinstaleerd door Zonnepanelen Noord. We zijn tevreden. Er is netjes en zorgvuldig gewerk. We hebben een goede uitleg gehad en ondanks de coronatijd is alles goed afgehandeld. Nogmaals tevreden.
Filip Baas
Filip Baas
14:37 09 Apr 20
Advies en installatie prima georganiseerd! Netjes in omgang kortom zeer goed gevoel bij gehad in voorbereiding en dat pakte ook zo uit. Ze liggen er mooi op en leveren al mooi wat op.
karl tamerus
karl tamerus
09:38 07 Apr 20
Panelen liggen er mooi op en alles is keurig netjes afgewerkt!!
BKJ vd Laan
BKJ vd Laan
08:31 07 Apr 20
Herman Ansingh
Herman Ansingh
15:41 02 Apr 20
Vandaag zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst. We zijn zeer tevreden met het plaatsen en de afwerking van de zonnepanelen. Ook was het zeer vriendelijk personeel. Ondanks de coronacrisis regels is alles super verlopen.
Neeltje Bekkering
Neeltje Bekkering
11:28 01 Apr 20
Ronald Schipper
Ronald Schipper
22:33 27 Mar 20
Goed advies en prettig installatieteam. Laat de zon maar komen.
André Hamstra
André Hamstra
11:29 25 Mar 20
3 januari de zonnepanelen laten plaatsen op mijn bedrijfspand. Een dikke tien voor Zonnepanelen Noord. Een super begeleiding, van begin tot en met einde van het proces. Ik kan Zonnepanelen Noord iedereen aanraden!
Wilhelm Timmer
Wilhelm Timmer
10:13 17 Mar 20
Jan Pikeur
Jan Pikeur
20:30 11 Mar 20
Vincent Pesman
Vincent Pesman
10:13 25 Feb 20
7 februari 2020 mijn zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Noord. Erg tevreden over de monteurs die goed meedenken over indeling van de platen en netjes wegwerken kabels naar meterkast.Goede service, zo werd bijvoorbeeld een dakdoorvoer-pan van de CV op mijn verzoek gratis gerepareerd en een beschadigde UTP kabel tijdens boren meteen weer hersteld met nieuwe kabels. Ze leveren panelen en omvormers van A-kwaliteit dus niet de allergoedkoopste, maar dat had ik er wel voor over.
Maarten Wubbeling
Maarten Wubbeling
09:06 18 Feb 20
Op onze nieuwe gasloze woning direct zonnepanelen van Zonnepanelen Noord laten leggen. De prijs was al goed, de kwaliteit blijkt ook super te zijn, erg blij mee!
Roelof.B
Roelof.B
15:23 09 Feb 20
na vele speurwerk op het net ben ik bij zonnepanelen Noord terecht gekomen.een prima gesprek met de eigenaar van het bedrijf zijn we tot de conclusie gekomen om met hun verder te gaan. dus de zonnepanelen besteld en een datum gepland. 29 jan 2020 was het dan zover. Op het afgesproken tijd waren idd de medewerkers er. ondanks het slechte weer {bij vlagen} waren de monteurs goed gehumeurd en bleven ze netjes werken. ook binnenshuis is alles super netjes afgemonteerd . Ook de btw teruggave is gelijk geregeld. bij nader inzien van mij nog 1 paneel bijbesteld die nog geplaatst moet gaan worden maar het systeem werkt nu al super naar behoren. dus? laat de zon maar schijnen haha. al met al een super tevreden klant.
annelies nijmeijer
annelies nijmeijer
11:59 14 Dec 19
Peter Nijmeijer
Peter Nijmeijer
11:04 14 Dec 19
Super service
Ineke Bergsma
Ineke Bergsma
10:51 14 Dec 19
De samenwerking als zeer prettig ervaren. Ze ontzorgen je echt volledig. Bedankt voor de zonnepanelen installatie! We houden contact voor onderhoud in de toekomst!
Ronald Bergsma
Ronald Bergsma
22:06 13 Dec 19
Joke Bijlsma
Joke Bijlsma
22:00 13 Dec 19
Mijn zonnepanelen in Drenthe zijn conform afspraak geinstalleerd. Alle zaken netjes afgehandeld. Bedankt voor de prettige samenwerking.
Mark Verhoeven
Mark Verhoeven
21:23 18 Oct 19
Was fijn om zaken te doen met dit bedrijf. Zijn alle afspraken netjes nagekomen. Heb nu ook mijn onderhoud hier.
Robert Brouwer
Robert Brouwer
08:30 18 Oct 19
Professioneel bedrijf met goede prijzen en een snelle levering. Aanrader.
Albert Norder
Albert Norder
18:22 18 Jul 19
Super gelopen alles, van de informatie thuis tot aan de installatie, de monteurs werken netjes en professioneel, een dikke 10 voor zonnepanelen noord Tynaarlo
Hero Mulder
Hero Mulder
20:03 20 Jun 19
Helemaal top, na thuis de situatie bekeken en opgemeten te hebben een goede offerte ontvangen. Installatie vervolgens door installateurs welke weten wat ze doen. Al met al een prettig contact en goed resultaat. Wat mij betreft een aanrader. 👌
Henk & Joyce Alkema
Henk & Joyce Alkema
17:19 24 May 19
Zonnepanelen volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Binnen 1 dag gemonteerd en vanaf toen werkt alles prima, sindsdien genieten we met volle teugen van de geleverde KWh-tjes.Het personeel was erg vriendelijk en mede deelzaam. Ik weet geen verbeterpunten te noemen. Ik beveel deze firma dan ook zeker aan!
Irma Osinga
Irma Osinga
19:09 18 May 19
Fantastische service, goed contact over de zonnepanelen en kosten. Ook na de plaatsing van de zonnepanelen kregen wij een snelle reactie op wat vragen. Misschien niet de allergoedkoopste, maar zeker voor de service zal ik bij een volgend huis mijn zonnepanelen hier halen. Het is immers een goede investering!
Anja Oving
Anja Oving
19:23 09 May 19
Wij hebben drie offertes gehad ivm plaatsen 10 zonnepanelen.Hierbij was de offerte van Zonnepanelen Noord financieel het aantrekkelijks.Daarnaast sprak ons de benadering door personeel van dit bedrijf het meest aan.Op 7 mei 2019 werden 10 zonnepanelen geplaatst door Zonnepanelen Noord.Kreeg voor de plaatsing een compleet stappenplan wat wij als bijzonder prettig hebben ervaren.Plaatsing is snel, netjes en vakkundig uitgevoerd.Zeer tevreden.
E Blue
E Blue
10:05 04 May 19
Wij zijn zeer tevreden! Vanaf het begin vriendelijke en goede communicatie. Tijdens het adviesgesprek een duidelijk beeld gekregen van de mogelijkheden. En de prijs was ook beter dan verwacht.Deze week zijn de panelen geplaatst. De twee heren hebben alles netjes en verzorgd achtergelaten. En het ziet er zeer strak uit, wij zijn super tevreden.Tot slot met hulp van één van de medewerkers ons aangemeld en gezorgd dat de BTW teruggave in gang is gezet.Ook goede mogelijkheden voor onderhoud en service achteraf. Een aanrader!
Rick Van Zand
Rick Van Zand
17:58 05 Apr 19
Aardige gasten. Prima prijs. Top service!!
Geert Venema
Geert Venema
20:05 02 Apr 19
Vorige week zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Noord.Na 4 offertes te hebben ontvangen heb ik gekozen voor Zonnepanelen Noord. De panelen zijn geplaatst door vriendelijke jongens met kennis van zaken. De internetaansluiting was echter een probleem aangezien er geen poort meer vrij was in mijn modem. Wat ik erg fijn vond is dat dit probleem de volgende dag keurig netjes is opgelost door 1 van de medewerkers door middel van een switch waarna de verbinding snel was gemaakt. Klasse jongens bedankt!
Kris Oosting
Kris Oosting
14:42 31 Mar 19
Via een zonnepanelen vergelijkingswebsite ben ik terecht gekomen bij Zonnepanelen Noord. Vanaf het eerste telefoontje was het contact aangenaam. Na het maken van een afspraak is één van de mannen van Zonnepanelen Noord langsgekomen om de mogelijkheden te bespreken en mij te adviseren.Ik wist al aardig wat van zonnepanelen en was dus goed voorbereid. Echter werden mijn vragen keurig beantwoord. Voor één vraag werd even telefonisch overlegd met de installateur en kon die vraag ook worden beantwoord. Toen ik ook blij was met de prijs, is het direct in orde gemaakt. De zonnepanelen zijn enkele weken later gemonteerd door professionele installateurs die ook goed communiceerden.Tot nu toe dus erg tevreden over de geboden service en prima prijs. Ook na de installatie is het contact goed en de extra service voor mij een uitkomst.Mannen, ga zo door!

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK