Zonnepanelen Roden

Wilt u weten welke kansen er zijn met zonnepanelen? Roden is één van de gebieden waar onze regionale experts u voorzien van vrijblijvend advies.

Een groot gedeelte van de inwoners van Roden is nog onwetend over alle voordelen van zonnepanelen.

Hierbij kan u denken aan besparing van geld, milieu en minder afhankelijkheid worden van het Nederlandse energienet. De stroomprijzen stijgen met het jaar, daarom is het nu tijd om over te stappen op zonne-energie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor zonnepanelen roden!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Professioneel advies voor zonnepanelen Roden

Voordat u overstapt op zonnepanelen in Roden, dient u op de hoogte te zijn van alle voordelen van zonne-energie.

Onze regionale experts komen graag bij u langs op locatie, om u te voorzien van alle benodigde informatie om een wijs besluit te nemen. Ons advies bestaat uit:

 • Verwachte opbrengst per jaar en levensduur
 • De stroomopbrengst per jaar en levensduur
 • Wij selecteren de beste zonnepanelen uit 25 merken voor uw persoonlijke situatie
 • Besparing voor het milieu
 • De terugverdientijd
 • Ontwerp met prachtig design voor maximale opbrengst en besparing
 • En nog veel meer.

Voor iemand die niet thuis is in de wereld van zonnepanelen, is het lastig om te bepalen wat de opbrengst gaat worden. Daarom komen onze regionale experts vrijblijvend langs voor een adviesgesprek.

Op basis van uw persoonlijke situatie voorzien wij u van alle kansen. Hierna kunt u een zonnepanelen offerte aanvragen, waardoor u een optimaal rendement behaalt met zonnepanelen in Roden.

Zonnepanelen Roden

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Zonnepanelen totaalservice in Roden

Zonnepanelen Noord biedt een hoogwaardige totaalservice aan voor zonnepanelen Roden. Hierin zorgen wij ervoor dat wij u van A tot Z volledig ontzorgen.

Onze totaalservice:

 1. Adviesgesprek op locatie.
 2. Aankoop en levering van zonnepanelen.
 3. Levering van pv panelen op locatie.
 4. Hoogwaardige installatie en montage.
 5. Opruimen van de locatie, zodat alles netjes achterblijft.

Wij voorzien onze klanten enkel van een totaalservice omdat wij staan voor volledige ontzorging. Ontzorgend omdat wij als geen ander begrijpen dat onze klanten niet teveel werk willen hebben van de zonnepanelen, maar wel optimaal wil profiteren. Door het gehele proces uit handen te nemen zijn wij instaat onze kwaliteitsgarantie te bieden.

Wij hebben al vele huishoudens en bedrijven voorzien van zonnepanelen in Roden. Desondanks de vele plaatsingen waarderen onze klanten ons nog steeds met gemiddelde van 5 op 5 sterren.  

zonnepanelen in Roden

Professionele zonnepanelen installatie Roden

Bent u op zoek naar een professionele installatie van zonnepanelen in Roden? Kies dan voor Zonnepanelen Noord, onze installaties worden uitsluitend uitgevoerd door onze eigen zonnepanelen installateurs.

Iedere installateur geniet een interne opleiding, waarin ze opgeleid worden tot een echte vakman. Het werk wordt uitgevoerd conform wet en regelgeving en de installatie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Door onze jarenlange vakmanschap worden wij erkend door vele kwaliteitsregisters zoals: InstallQ, Sterkin (DE ECHTE INSTALLATEUR}, QBIS en Techniek Nederland.

Daarnaast zijn wij altijd in de buurt wanneer er ongeregeldheden plaatsvinden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Tynaarlo. Hierdoor zijn wij altijd in de buurt wanneer dit nodig is. Wij zijn uw regionale expert voor zonnepanelen Roden!

Zonnepanelen installatie Roden

De levensduur en terugverdientijd

De levensduur speelt een belangrijke rol in de opbrengst die behaald kan worden voor zonnepanelen in Roden. Daarom werken wij enkel met hoogwaardige A-kwaliteit zonnepanelen met optimale levensduur.

Onze installaties hebben een gemiddelde levensduur van 25 jaar met een terugverdientijd van 5 jaar. Dit houdt in dat de investering na 5 jaar al is terugverdiend.

U kan 20 jaar profiteren van groene stroom waar u niks voor hoeft te betalen.

Levensduur en terugverdientijd zonnepanelen

Zonnepanelen subsidies Roden

Subsidies spelen een belangrijke rol om extra te besparen voor zonnepanelen Roden. Onze regionale adviseurs zijn op de hoogte van de laatste landelijke en regionale subsidies in Roden.

Naast dat wij u voorzien van alle subsidies die op u van toepassing zijn, helpen we ook nog bij de aanvraag hiervan.

De belangrijkste subsidie in Roden is de regeling voor 0% BTW op zonnepanelen. Dit is een landelijke subsidie waarmee u standaard vrijgesteld wordt van BTW op de aankoop en installatie van uw zonnepanelen. Dit bedraagt een totaal bedrag van 21% van het totaal. De korting zit verrekend in de prijs. 

Aangezien de regionale subsidies vaak voor korte duur zijn, kunnen we deze niet constant blijven bijwerken. Voor de laatste subsidies raden we dan ook aan een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen voor Zonnepanelen Roden.

Zonnepanelen subsidies Roden
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK