Zonnepanelen Haren

Zonnepanelen in Haren met een gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar.

Zonnepanelen Noord is één van de grootste erkende zonnepanelen installateurs van Haren.

Hieernaast leveren we A-kwaliteit zonnepanelen met een bewezen hoog rendement. Hiermee ligt er kwaliteit op uw dak en maakt u een optimaal rendement.

Vraag daarom gratis advies aan en ontvang een offerte op maat aan voor zonnepanelen Haren.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 234 recensies
js_loader

Zonnepanelen Haren advies

Voordat u investeert in zonnepanelen in Haren, is het handig om inzichten te krijgen in de kosten en verdiensten. Daarom maken onze adviseurs voor u vrijblijvend een adviesplan op maat.

Dit adviesplan is niet een algemeen advies, maar een advies specifiek op basis van uw woning of bedrijfspand.

In het adviesplan staat o.a. het volgende:

 • Geschiktheid van uw dak of locatie
 • De benodigde investering
 • Het aantal zonnepanelen en benodigde vermogen
 • Vergelijking tussen 25 verschillende merken
 • Stroomopbrengst per jaar en looptijd
 • Terugverdientijd en levensduur
 • Garantietermijnen, subsidiemogelijkheden en meer

Onze adviseurs zijn echte specialisten die dagelijks bezig zijn met zonne-energie en verduurzamen. Hierdoor beschikken ze over de juiste kennis en systemen om u van een goed advies te voorzien.

Na het advies wordt inzichtelijk wat voor rendement u kunt behalen met een zonnestroom systeem. Laat het rendement op zonnepanelen in Haren berekenen door de specialist. Vraag zonnepanelen advies aan!

Zonnepanelen Haren

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq kwaliteitsregister zonnepanelen installateurs
sterkin erkende zonnepanelen monteur
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Totaalservice voor zonnepanelen in Haren

Zorgeloos genieten van kwalitatieve zonnepanelen in Haren met een bewezen hoog rendement. Dat is het resultaat van onze totaalservice.

Daarnaast worden alle werkzaamheden onder één dak uitgevoerd, door echte vakspecialisten die intern zijn opgeleid. Tegelijkertijd communiceert u alleen met Zonnepanelen Noord.

We maken duidelijke afspraken en komen onze afspraken na. Een deadline is een deadline.

Wat mag u verwachten van onze totaalservice?

 1. Vrijblijvend advies en op maat gemaakte offerte.
 2. Aankoop van zonnepanelen, omvormer(s) en aansluitmateriaal
 3. Levering, installatie en montage op één dag daar onze specialisten
 4. Installatie van de app, zodat u zelf het stroomverbruik kunt monitoren
 5. Subsidies in kaart gebracht en hulp bij aanvraag
 6. Omvormer verbonden met het internet, zodat we storingen op afstand voor u oplossen

Het ontzorgen van onze klanten staat centraal. Wel de voordelen van zonne-energie maar niet de lasten. Vraag advies op maat aan voor zonnepanelen Haren.

Zonnepanelen in Haren

Terugverdientijd, levensduur en garantie

Als u een goed rendement wilt maken kiest u voor zonnepanelen in Haren met lage terugverdientijd. Bij Zonnepanelen Noord plaatsen we hoogwaardige zonnestroom systemen met een gemiddelde terugverdientijd van 5 jaar.

De terugverdientijd kan lager uitvallen, maar ook hoger. Dit is afhankelijk van de geschiktheid van uw woning of bedrijfspand. Uiteraard zoeken we dit op voorhand voor u uit.

De zonnepanelen die we leveren hebben vaak vanuit de leverancier een garantietermijn van 25 jaar. Hiernaast zijn er merken zonnepanelen die een garantietermijn van 30 jaar aanbieden.

De levensduur op papier van deze panelen ligt officieel gelijk aan het garantietermijn. Maar met het juiste onderhoud kunnen de zonnepanelen hun levensduur overstijgen, echter is dit geen garantie.

Wat we wel garanderen zijn kwalitatieve zonnepanelen met een hoog rendement, geïnstalleerd door onze erkende installateurs. Laat zonnepanelen in Haren plaatsen met een lage terugverdientijd. Kies voor Zonnepanelen Noord.

zonnepanelen met 25 jaar levensduur en garantie

Erkend zonnepanelen installateur Haren

Als u voor kwaliteit kiest, laat u zonnepanelen in Haren plaatsen door een erkend installateur. Binnen de installatiebranche bestaan er meerdere keurmerken en kwaliteitsregisters die de kwaliteit van installateurs garanderen. Wij worden erkend door:

 • Techniek Nederland
 • Sterkin
 • QBIS
 • InstallQ

Verschillende merken zonnepanelen stellen de eis dat de zonnepanelen geïnstalleerd worden door een erkend installateur. Als u hiervan afwijkt dan kan de garantie op de zonnepanelen komen te vervallen.

Hiernaast woont u in Haren hoogstwaarschijnlijk in een luxe woning. Daarom raden we aan om alleen specialisten het werk op uw dak uit te laten voeren. Mochten er fouten gemaakt worden dan kunnen de kosten hoog oplopen.

Bij Zonnepanelen Noord werken we uitsluitend met installateurs en monteurs die bij ons in dienst zijn. Allemaal hebben ze een uitgebreide interne opleiding gevolgd en beschikken over de juiste opleidingen en certificaten.

Kies voor zekerheid, laat uw zonnepanelen in Haren installeren door een erkend installateur.  

Zonnepanelen installateur in Haren

Zonnepanelen in Haren op een woning met aardbevingsschade

Als u aardbevingsschade aan uw woning heeft kunt u voordelig zonnepanelen in Haren laten plaatsen. Als u minimaal €1000,- schade aan uw woning heeft, dan kunt u gebruik maken van de subsidiewaardevermeerdering.

Dit is een subsidie die in het leven is geroepen om de inwoners van Groningen verder te compenseren voor geleden schade. U ontvangt u een bedrag van €4000,- die kunt inzetten om uw woning te verduurzamen met zonnepanelen.

Als u de eigenaar bent van een woning dan kunt u eenmalig gebruik maken van deze subsidie. Mocht u recentelijk een nieuwe woning hebben gekocht, dan kunt bij nieuwe schade van minimaal €1000,- opnieuw aanspraak maken.

De subsidie wordt uitgegeven door het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN).

Hier kunt u ook terecht voor verdere vragen. Kunt u zonnepanelen in Haren plaatsen met de subsidiewaardevermeerdering? Dan betaalt de overheid een groot gedeelte van de investering.

Zonnepanelen met subsidiewaardevermeerdering na aardbevingsschade

Zonnepanelen subsidies Haren

Haren valt onder de gemeente Groningen en de inwoners kunnen gebruik maken van een aantal subsidies waaronder de subsidiewaardevermeerdering. Bedrijven kunnen gebruik maken van de volgende subsidies en regelingen:

 • Energie-investeringsaftrek
 • Kleinschaligheidsaftrak
 • Subsidieregeling verduurzaming MKB en meer

Bekijk alle subsidies op de website van de gemeente Groningen.

Als particulier profiteert u van het 0% BTW tarief op zonnepanelen en gerelateerde zaken. Sinds 1 januari 2023 hoeft u dus geen BTW meer te betalen over de zonnepanelen. Hierdoor ligt het investeringsbedrag nu 21% lager en hoeft u het niet meer terug te vragen.

Bij Zonnepanelen Noord ontzorgen we onze klanten. Dit houdt in dat we ook de subsidies in kaart brengen en helpen bij de aanvraag hiervan. We zorgen ervoor dat u maximaal gebruik maakt van de mogelijke subsidies voor zonnepanelen in Haren. Onze adviseurs kennen de subsidies als hun broekzak.

zonnepanelen subsidies Haren

Help Haren verder verduurzamen

Door zonnepanelen in Haren te plaatsen draagt u uw steentje bij aan een duurzamer Haren. In 2050 wil de gemeente Groningen volledig CO2 neutraal zijn. Zonne-energie speelt een belangrijke rol om dit doel te behalen.

In de panelen zitten zonnecellen die het zonlicht omzet in gelijkstroom. Vervolgens wordt het gelijkstroom door de omvormer omgezet in bruikbare wisselstroom voor uw woning of bedrijfspand.

Door gebruik te maken van het groene stroom van zonnepanelen, stoot u aanzienlijk minder CO2 uit. Uw footprint op het milieu en klimaat verkleint.

Help uw plaats verder verduurzamen en bespaar tegelijkertijd gemiddeld €1200,- per jaar. Vraag gratis advies en een offerte op maat aan voor zonnepanelen Haren.

zonnestroom systeem op dak vrijstaande woning
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Regio’s in Drenthe en andere provincies waar wij werkzaam zijn

Wij zijn werkzaam in alle gebieden, dorpen en steden in de provincie Drenthe. Hieronder onze specifieke informatie pagina’s per gebied. Niet alle gebieden staan omschreven.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK