Zonnepanelen Kolham

Zonnepanelen in Kolham laten plaatsen waarmee u gemiddeld €1200,- per jaar verdient? Kies voor Zonnepanelen Noord uw erkend zonnepanelen installateur in Kolham.

We plaatsen zonnepanelen met een hoog vermogen en rendement, hierdoor ligt de terugverdientijd gemiddeld op 5 jaar.

Vraag gratis advies en offerte op maat aan voor zonnepanelen Kolham!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Binnen 24 uur een professioneel advies op maat

Google-Beoordeling
4.8
Gebaseerd op 235 recensies
js_loader

Zonnepanelen Kolham voordelen

0% BTW op zonnepanelen

Sinds 1 januari 2023 betaalt u geen BTW meer over zonnepanelen. Hierdoor betaalt u 21% minder en hoeft u de BTW niet meer terug te vragen zoals voorheen.

Verlaag uw maandelijkse energielasten

Door zonnepanelen in Kolham te plaatsen wekt u uw eigen groene energie op. U hoeft geen tot weinig stroom in te kopen waardoor de energielasten dalen.

Verdien €1200,- per jaar in Kolham

We benoemden het al eerder, maar met zonne-energie kunt u dus gemiddeld €1200,- per jaar besparen. Het rendeert beter dan de spaarrekening.

Verhoog het energielabel en de woningwaarde

Zonnepanelen zijn duurzaam en maken deel uit van de woning. Een duurzame woning levert meer op. Waardoor u er extra aan verdient bij de verkoop.

Zonnepanelen Kolham

Erkend door de volgende openbare kwaliteitsregisters:

installq
sterkin
qbis kwaliteitsregister
Techniek Nederland

Advies op maat voor zonnepanelen in Kolham

Tot nu toe heeft u alleen gemiddelde verdiensten gelezen. Bent u benieuwd hoeveel geld u zelf met zonnepanelen in Kolham kunt besparen? Vraag dan een vrijblijvend advies op maat aan.

Onze adviseurs maken een adviesplan op basis van uw woning of bedrijfspand, zodat het rendement op zonnepanelen inzichtelijk wordt voor uw persoonlijke situatie.

Wat staat er in ons adviesplan?

 1. Kosten voor investering
 2. Benodigde aantal panelen en het vermogen
 3. Jaarlijkse en maandelijkse stroomopbrengst
 4. Vergelijking tussen 25 merken zonnepanelen
 5. Terugverdientijd, levensduur en garantie
 6. Milieubesparing
 7. Subsidies waar u gebruik van kunt maken

Het advies en de offerte zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. We zetten uiteen welke mogelijkheden er zijn als u zonnepanelen in Kolham wilt laten plaatsen.

Als het rendement tegenvalt, of als u simpelweg nog even verder wilt kijken dan kan dit gerust. Maar onthoud dat we de beste prijs in de markt leveren voor kwaliteit.

Zonnepanelen in Kolham

Samen de regio verduurzamen

Kolham maakt deel uit van de gemeente Midden Groningen. De gemeente windt er geen doekjes om, in 2050 moet de regio bijna volledig CO2 neutraal zijn. Zonne-energie wordt benoemd als één van drijfveren om dit doel te behalen.

Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen, draagt u bij aan een duurzamer Kolham. Tegelijkertijd verkleint uw footprint op het milieu en klimaat, doordat de uitstoot van CO2 gereduceerd wordt. Als u groene stroom opwekt met zonnepanelen, stoot u aanzienlijk minder CO2 uit, dan wanneer u grijze stroom inkoopt bij de energieleverancier. Samen maken we de wereld steeds een stukje groener.

Als u het niet doet voor een groenere wereld, dan zijn er voldoende financiële voordelen te behalen. Maar het mag ook een mooie combinatie van de twee zijn. Ontdek hoeveel u aan geld en CO2 uitstoot kunt besparen met zonnepanelen in Kolham. Vraag gratis advies aan!

zonnestroom systemen op daken met groen

Totaalservice voor zonnepanelen in Kolham

Zonnepanelen Noord biedt een totaalservice aan waarmee u zorgeloos kunt genieten van zonne-energie. We adviseren, ontwerpen, kopen, leveren, installeren en monteren zonnepanelen in Kolham. De levering en installatie van het volledige zonnestroom systeem vindt doorgaans in één dag plaats. Waardoor u er zo weinig mogelijk hinder van ervaart.

Al het werk wordt uitgevoerd door onze eigen adviseurs, installateurs en monteurs. Allemaal beschikken ze over de juiste kennis, opleidingen en certificaten. Zodat u verzekerd bent van een zonnepanelen systeem die op de lange termijn goed blijft presteren.

Mocht er in de tussentijd een storing plaatsvinden, dan zijn we altijd in de buurt. We leveren namelijk alleen zonnepanelen in het Noorden van Nederland. Een korte rijafstand is nodig om onze klanten flexibel en snel te kunnen bedienen.

Als u zonnepanelen in Kolham laat plaatsen met onze totaalservice, dan bent u verzekerd van kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zonnepanelen in Kolham op plat dak totaalservice

Erkend zonnepanelen installateur Kolham

Zonnepanelen Noord is een erkend zonnepanelen installateur en bevoegd om uw zonnepanelen in Kolham te installeren en monteren. Het werk wordt uitgevoerd door installateurs en monteurs die bij ons op contract staan en alleen bij ons werken.

Als organisatie vinden we het belangrijk dat onze mensen focus houden en geen fouten maken. Daarom werken we in teams en elk team werkt maar aan één project tegelijkertijd.

Daarnaast voorzien we onze installateurs en monteurs van een uitgebreide interne opleiding. Waar ze niet alleen de praktische zaken van het vak leren, maar ook leren om op de juiste manier te communiceren. Ontzorgen is ons doel, maar we houden u volledig op de hoogte van alles wat we doen.

Zonnepanelen Noord wordt erkend door de volgende kwaliteitsregisters:

 • InstallQ
 • Sterkin (de echte installateur)
 • Qbis
 • Techniek Nederland
Zonnepanelen installateur Kolham

Zonnepanelen subsidies Kolham

Kolham maakt deel uit van de gemeente Midden Groningen. Er zijn een aantal hele belangrijke subsidies beschikbaar voor zonnepanelen in Kolham.

De belangrijkste is de subsidie waardevermeerdering. Als u voor minimaal €1000,- aardbevingsschade aan uw woning heeft, dan kunt u eenmalig €4000,- subsidie aanvragen. Dit bedrag kunt u investeren in zonnepanelen. Gemiddeld kunt u door een paar tientjes bij te leggen dan een geheel systeem laten plaatsen.

Voor een overzicht van alle subsidies in Kolham bezoekt u de website van de gemeente Midden Groningen.

Daarnaast profiteert u standaard van het 0% BTW tarief op zonnepanelen. Omdat u geen BTW meer hoeft voor te schieten, ligt het investeringsbedrag 21% lager. Voorheen schoot u de BTW voor en kreeg u het later terug.

Onze adviseurs brengen de subsidies in kaart en helpen bij de aanvraag hiervan. Bespaar ook maximaal met subsidies op zonnepanelen in Kolham. Vraag gratis advies en offerte aan!

Zwarte zonnepanelen op vrijstaande woning met schuin dak
Henk Reder

Henk Reder, oprichter van Zonnepanelen Noord

Eigenaar

Mijn naam is Henk Reder, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen Noord. Samen met onze adviseurs, installateurs en monteurs help ik de inwoners van het Noorden om kwalitatief te verduurzamen.

Bij Zonnepanelen Noord leveren we kwaliteit met een bewezen hoog rendement, voor een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

VRIJBLIJVEND PROFESSIONEEL ADVIESGESPREK